Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ocak '18

 
Kategori
Astroloji
 

05 - 11 Şubat 2018 Haftalık Burç Astroloji: Kova, Boğa, Aslan, Akrep 10 Şubat Uranüs, Güneş Dikkat !

05 - 11 Şubat 2018 Haftalık Burç Astroloji: Kova, Boğa, Aslan, Akrep 10 Şubat Uranüs, Güneş Dikkat !
 

haftalık astroloji


Uranüs transiti hafta boyu yüksek katsayıda ancak yine Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz yönde etkilemeye devam edecektir. Boğa burcu para konularını, Akrep burcu yer altındaki fay hatlarını, Aslan burcu nüfuzlu ve tanınmış kişileri, liderleri, Kova burcu ise hava olaylarını, aşırı özgürlükçü kişi ve grupları sembolize etmektedir. Uranüs transiti hafta boyu Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri ise son derece olumlu yönde etkileyecektir. Özellikle Uranüs Yengeç ve Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri çift yönde olumlu etkileyeceğinden Yengeç burcunu sembolize eden şeyler yani vatani konular, ülke güvenlikleri Uranüsden aldığı olumlu etki ile daha iyi olacaktır. Örneğin ülkelerin güvenlikleri bir takım teknolojik aletlerden son derece olumlu etkiler alabilir. Yada vatansever kişiler bir takım özgürlükçü gruplardan son derece olumlu etkiler alabilir. Oğlak burcunu sembolize ülkeleri yöneten başkanlar, başbakanlar, şirket patronları ve otoriter kişiler yine bir takım özgürlükçü grup ve kişilerden son derece olumlu etkiler alabilirler. (Şubat 2018 burç)

Kişisel olarak hafta boyu Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar Tr Uranüs hangi evlrindeyse o konularda huzursuz edici gelişmeler yaşayabilirler. Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar ise Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konularda arkadaş ve tanıdıklarından son derece olumlu etkiler alabilir yada yeni şeyler keşfedebilirler (Tabiki bu kişilerin Natal Marsları yüksek katsayıda ise). Ancak Natal Güneşi Tr Uranüsden olumsuz etki alıp Natal Marsı Tr Uranüsden olumlu etki alan kişiler ikilem içine düşüp iki arada bir derede kalabilirler. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa Natal Marsınız İkizler olsun ve Tr Uranüs 10.evinizde olsun bu durumda 10.evinizle ilgili iş, kariyer, sosyal statünüzle ilgili konularda bir yandan olumlu etki alırken bir yandan da bu olumlu etki sizi huzursuz edebilir. Ama Natal Marsınız yüksek katsayıda ise bu huzursuzluğun üstesinden gelebilirsiniz. (Şubat astroloji)

Aynı şekilde ülkemiz Türkiye de Natal Güneşi Akrep olduğundan Tr Uranüsden huzursuz edici etkiler almaktadır. Ama Türkiye'Nin Natal Marsı Terazi olduğundan bir yandan da Tr Uranüsden son derece olumlu etkiler de almaktadır. Ancak yine de hafta boyu ülkemiz Türkiye özellikle 10 Şubat günü Tr Uranüsü (+5) sembolize eden Türkiye'ye göre aşırı özgürlükçü kişi ve gruplara çok dikkat etmesi gerekebilir. (2018 Şubat burç)
 

Hafta boyu (özellikle 10 Şubat)
Tr Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar

İngiltere, İsrail, Ekvador, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, İYİ Parti, MHP / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), BM, AB / Fenerbahçe / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 

Hafta boyu (özellikle 10 Şubat)
Tr Uranüsden son derece olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton

Hafta boyu Tr Uranüsden olumsuz etki alacak kişilerin Natal Güneş ve/veya Marsı Kova burçlarına yada Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burçlarına son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Natal Güneşi Tr Uranüsden olumsuz etki alıp Natal Marsı Tr Uranüsden olumlu etki alan kişiler ise istemeden de olsa kendilerine zarar verici kendi huzurlarını kaçırıcı girişimler içine girebilirler. (2018 haftalık burç)
 
11 Şubat Venüs Balık burcunda !

Venüs 11 Şubata kadar Kova burcunda olup 11 Şubata kadar Kova, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz yönde etkilerken Yengeç, Oğlak burçlarını ise olumlu yönde etkileyecektir. 11 Şubattan itibaren ise Tr Venüs rahat ettiği bir burç olan Balık burcuna geçip Balık, Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak burçlarını olumlu yönde etkilerken Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını olumsuz yönde etkilemeye devam edecektir. Dolayısıyla Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları hafta boyu Tr Venüs hangi evlerindeyse o konularda dikkat etmeleri gerekebilir. (Şubat 2018)

11 Şubata kadar İkizler ve Yay burçları Tr Venüsden çift yönde olumsuz etki alırken 11 Şubattan itibaren bu sefer çift yönde olumlu etki almaya başlayacaklardır. Örneğin 11 Şubata kadar İkizler ve Yay burçlarını sembolize eden kara, hava ve deniz yolculuklarındaki yada her türlü iletişimdeki veya hukuk ve yasalardaki yavaşlıklar, kararsızlıklar 11 Şubattan itibaren rayına girebilir.
 

11 Şubata kadar Tr Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Balık olanlar

Işid, İran, İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim

Ülkemiz Türkiye 20 Ocakda Tr Venüsün Kova burcunda -2 katsayısında olduğu bir dönemde Afrin operasyonunu başlattı çünkü Türkiye'Nin Natal Marsı Terazi (Venüs yönetiminde) olup katsayısı düşmüştü. 11 Şubattan itibaren Türkiye'nin de Natal Marsının katsayısı Tr Venüse bağlı olarak yükseleceğinden Türkiye'nin daha uzlaşmacı ve politik adımlar atması beklenebilir.

11 Şubattan itibaren bilhassa İkizler ve Yay burçları Tr Venüs hangi evlerindeyse o konularda son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin ABD Başkanı Trump'ın Natal Güneşi İkizler Marsı Aslan olduğundan Tr Venüs hangi evindeyse o konularda parasal yönden, ikili ilişkiler yönünden, Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burçlarından son derece olumlu etkiler alabilir.

11 Şubattan itibaren her ne kadar Tr Venüs katsayısını arttırsa da maalesef Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını olumsuz yönde etkilemeye devam edecektir. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı İkizler olan bir kişi Tr Venüs 8.evindeyse başkaları ile ortaklaşa sahip olduğu değerler kapsamında maddi ortaklıklar içine girebilir ama bu durum bir yandan da bu kişiye para kaybı da yaşatabilir yada keyfini kaçırabilir veya başkaları ile sahip olduğu ortak değerlere çok parası da gidebilir. (haftalık burç)

Kova, Boğa, Aslan, Akrepler hafta boyu Güneşe Dikkat !
Güneş hafta boyu Kova burcunda olup 05, 06, 09 Şubat günleri Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. 07, 08, 10 Şubat günleri ise Tr Güneş +2 katsayısında olup Koç, İkizler, Terazi, Yay burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkilerken Kova, Boğa, Aslan, Akrep burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkilemeye devam edecektir. Hele 11 Şubat günü Güneşin katsayısı +3 olup Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkilerken yine Kova, Boğa, Aslan, Akrep burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. Dolayısıyla Kova, Boğa, Aslan, Akrep burçları ve sembolize ettikleri hafta boyu Tr Güneşe dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin ülkemiz Türkiye Akrep burcu olup bilhassa 07, 08, 10, 11 Şubat günleri Natal Marsı Aslan olan ve Güneşi sembolize eden ABD Başkanı Trumpa ve Natal Marsı İkizler olan Amerikaya çok dikkat etmesi gerekebilir. 07, 08, 10, 11 Şubatta ABD ve Başkanı Trump Türkiye üzerinde son derece baskıcı bir etki yaratabilir.

Kişisel olarak Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlara yada 07, 08, 10 günleri Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlara hele 11 Şubat günü Natal Marsı Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık olanlara Tr Güneş hangi evlerindeyse o konularda dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa Natal Marsınız İkizler ise Tr Güneş 7.evinizdeyse evlilik, ortaklık gibi ikili ilişkiler konularında olumlu fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama yine bu durumlar sizin keyfinizi biraz kaçırabilir, üzerinizde bir baskı hissedebilirsiniz. (haftalık astroloji)
 
Hafta boyu Mars Yay burcunda ve yüksek katsayıda !
Mars hafta boyu Yay burcunda ve yüksek katsayıda olacağından bu hafta yapılacak yeni girişim ve atılımlar son derece olumlu etkiler yayabilir. Özellikle 05, 06, 07, 08 Şubat günleri bütün burçlar bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burçları ve sembolize ettikleri Tr Marsdan son derece olumlu etkiler alacaktır. 09, 10, 11 Şubat günleri ise Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burçları ve sembolize ettikleri son derece olumlu etkiler alabilir. Yay burcunda ve yüksek katsayıdaki Mars yapılacak girişim ve atılımların ileriye ve geleceğe, hukuk ve yasalara, yabancı ülke ve kültürlere, yüksek öğrenimle ilgili konulara, din ve felsefeyle ilgili konulara yönelik olabileceğine işaret etmektedir. Bu durumdan bilhassa Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu ve tanınmış kişiler, liderler, gençler, çocuklar, Başak burcunu sembolize eden işçi ve çalışanlar, Kova burucunu sembolize eden özgürlükçü kişi ve gruplar, bilimsel çalışmalar, teknolojik konular, Balık burcunu sembolize eden devlet kurumları, şirketler, vakıflar, yardım kuruluşları olumlu etkiler alabilir.

Bu hafta yeni girişimlerde bulunacak kişilerin Tr Güneş ve Tr Marsın yüksek katsayıda olacağı 07, 08, 10, 11 Şubat günlerini tercih etmeleri daha iyi olabilir. 05, 06, 09 Şubat günleri Tr Güneşin katsayısı biraz düşük olacağından sorun çıkarabilir (özellikle Kova, Boğa, Aslan, Akreplere). 07, 08, 10, 11 Şubat günleri doğacak çocukların hem Natal Güneş hem de Natal Marsları yüksek katsayıda olacağından bu çocuklar ilerde kendilerini iyi ifade edebilir ve son derece enerjik olabilirler.

Not: Astrolojik açıdan yeni başlangıç ve doğumlarda Güneş kadar Mars da çok önemlidir. Bu yüzden Güneşle birlikte kişinin yada olayların Marsları da göz önünde bulundurulmalıdır. Güneş içimizdeki potansiyel enerji olup Mars bu enerjinin dışa vurumudur.
 
05, 06, 11 Şubat Güvenlik Problemlerine Dikkat !
05 Şubat Pazartesi günü Ay Terazi burcunda +3 katsayısında olup Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova burçlarını olumlu Natal Güneşi Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burçlarını ise olumsuz yönde etkileyebilir.

06 Şubat Salı günü Ay Akrep burcunda +4 katsayısında olup Natal Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Yay, Kova**, Balık olanları olumlu Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları ise olumsuz yönde etkileyebilir.

11 Şubat Pazar günü Ay Oğlak burcunda -1 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** olanları olumsuz Natal Marsı Aslan, Kova olanları ise olumlu yönde etkileyebilir.

05 ve 06 Şubat günleri her ne kadar Ay yüksek katsayıda olsa da Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz yönde etkileyeceği görülmektedir. Ay genel anlamda ülke güvenliğini, üretkenliği, vatani konuları sembolize etmektedir. 05, 06 Şubat günleri Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, Koç burcunu sembolize eden askeri konularda, yeni başlangıçlarda, Yengeç burcunun sembolize eden vatani konularda, Oğlak burcunu sembolize eden otoriteyi ilgilendiren konularda güvenlik problemleri ve verimsizlik oluşabilir.
 

05 ve 06 Şubat Tr Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası, IMF, FED / DHKP-C / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

05 ve 06 Şubat günleri Tr Ay.dan olumsuz etki alan ülkelerin güvenliklerine dikkat etmeleri gerekebilir. Bu ülkelerde güvenlik açıkları yüzünden olumsuz olaylar olabilir. Tr Ay.dan olumsuz etki alan kişiler ise Tr Ay hangi evlerine denk geliyorsa o konularda kendi güvenliklerine ve verimliliklerine dikkat etmeleri gerekebilir.

11 Şubat günü Tr Ay -1 katsayısında olup özellikle Başak ve Balık burçlarını çift yönde olumsuz etkileyebilir. Örneğin Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan umhurbaşkanı Erdoğan'ın 10.evindeki Tr Ay yüzünden hayatındaki otorite sahibi kişilere, iş, meslek ve kariyerindeki güvenlik açıklarına dikkat etmesi gerekebilir. Ayrıca 11 Şubat günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'In Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç burcundan kişilere veya Natal Marsı Aslan, Kova burcundan kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Örneğin 11 Şubat günü Cumhurbaşkanı Erdoğan Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trumpa, Natal Marsı Kova olan Fetullah Gülene, Yengeç burcu Amerikaya sosyal statü ve kariyeri açısından dikkat etmesi gerekebilir.
 

11 Şubat Tr Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** olanlar

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, BAE, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / HDP, İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED /DHKP-C, PYD, PKK / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 

11 Şubat
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Kova olanlar)

Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron
 

Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)

Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Yukardaki tablodan 11 Şubat günü Tr Ay.dan olumsuz etki alanların olumlu etki alanlara ve Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç burcundan kişilere dikkat etmesi gerekebilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için:  http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(1.ev Uranüs Süper, 11.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 8.ev Ay Süper, 11 Şubat 10.ev Ay Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/05-11-subat-2018-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(12.ev Uranüs Süper, 10.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 7.ev Ay Süper, 11 Şubat 9.ev Ay Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/05-11-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_28.html


Yükselen İkizler
(11.ev Uranüs Süper, 9.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 6.ev Ay Süper, 11 Şubat 8.ev Ay Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/05-11-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_45.html


Yükselen Yengeç
(10.ev Uranüs Süper, 8.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 5.ev Ay Süper, 11 Şubat 7.ev Ay Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/05-11-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_72.html


Yükselen Aslan
(9.ev Uranüs Süper, 7.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 4.ev Ay Süper, 11 Şubat 6.ev Ay Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/05-11-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_78.html


Yükselen Başak
(8.ev Uranüs Süper, 6.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 3.ev Ay Süper, 11 Şubat 5.ev Ay Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/05-11-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_44.html


Yükselen Terazi
(7.ev Uranüs Süper, 5.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 2.ev Ay Süper, 11 Şubat 4.ev Ay Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/05-11-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_18.html


Yükselen Akrep
(6.ev Uranüs Süper, 4.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 1.ev Ay Süper, 11 Şubat 3.ev Ay Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/05-11-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_53.html


Yükselen Yay
(5.ev Uranüs Süper, 3.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 12.ev Ay Süper, 11 Şubat 2.ev Ay Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/05-11-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_80.html


Yükselen Oğlak
(4.ev Uranüs Süper, 2.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 11.ev Ay Süper, 11 Şubat 1.ev Ay Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/05-11-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_7.html


Yükselen Kova
(3.ev Uranüs Süper, 1.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 10.ev Ay Süper, 11 Şubat 12.ev Ay Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/05-11-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_33.html


Yükselen Balık
(2.ev Uranüs Süper, 12.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 9.ev Ay Süper, 11 Şubat 11.ev Ay Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/05-11-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_63.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..