Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '21

 
Kategori
Astroloji
 

06 - 12 Aralık 2021 Astroloji

06 - 12 Aralık 2021 Haftalık Burç Astroloji: 07 Aralık Haftanın En Yoğun Günü! 11 Aralık Ay Dikkat!
 
07 Aralık -6 Katsayısı ile Haftanın En Yoğun günüdür. Bu günde Oğlak burcundaki Ay, Venüs, Plüto ile Satürn ve Uranüs Transitlerine dikkat etmek gerekebilir. 07 Aralıkta olumsuz hava koşulları ve kazaları, depremler, volkanik aktiviteler, şiddet ve terör olayları olabilir. 
 
07 Aralıkta Tr Aydan Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep**, Kova, Balık olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Yay olanlar olumlu etkiler alabilirler. Tr Ay düşük katsayıda bulunduğu Astrolojik eve verimsizlik ve güvenlik problemleri verebilir. 
 
07 Aralıkta Tr Plütondan Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı Başak ve Balık olanlar olumlu etkiler alabilirler. Tr Plüton düşük katsayıda olumsuz değişim ve dönüşümleri hatta ölümleri sembolize etmektedir. Tr Plüton hangi evimizdeyse o konularda olumsuz değişimler olabilir.
 
07 Aralıkta Tr Venüsden bütün burçlar ama bilhassa Natal Güneşi Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar son derece olumsuz etkiler alabilirler. Tr Venüs düşük katdsayıda sosyal ve siyasi olaylarda, para konularında, toprak paylaşımlarında olumsuzlukları sembolize etmektedir. Tr Venüs hangi evinizdeyse 07 Aralıkta o konulardan kaynaklı şeyler fazladan para gidebilir. Örneğin 6.eviniz Oğlak (Yükselen Aslan) ve 07 Aralıkta Tr Venüs 6.evinizde ise günlük hayattan, hizmetlerden, sağlıkdan, ev hayvanlarından, çalışanlarınız ve iş arkadaşlarınızdan kaynaklı bir talepkarlıklar ve fazladan harcamalar olabilir.
 
07 Aralıkta Deprem, Terör ve Şiddet olaylarında Artış Yaşanabilir!
 
07 ve 09 Aralık Tr Mars (+6) Süper!
 
Koç burcunun yöneticisi Tr Mars hafta boyu ama bilhassa 07 ve 09 Aralıkta +6 katsayısında olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanları son derece olumlu etkileyebilir. Genel olarak Tr Mars yeni başlangıçları, askeri güçleri sembolize eder.
 
Hafta boyu Tr Mars yüzünden Sağlık, hizmet sektörü ve bilimsel konularda yeni çalışmalar ve atılımlar olabilir. Kişisel olarak Tr Mars hangi evinizdeyse o konulardan kaynaklı yeni girişimler ve atılımlar olabilir. Örneğin Yükselen Aslanların Tr Mars 4.evlerinde olacağından bir yeri satıp başka bir yerden mülk satın alabilirler. Hafta boyu Tr Mars yüzünden Koç burçlarının keyfi yerine gelebilir ancak Tr Plüton gibi olumsuz transitlere yine de dikkat etmeleri gerekebilir.
 
11 Aralık Koç, Yengeç, Terazi, Oğlaklar Ay'a Dikkat!
 
11 Aralık Cumartesi günü Tr Ay +5 Katsayısında olsa da Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanların Tr Ay hangi evlerindeyse o konulara dikkat etmeleri gerkebilir. 
 
07 Aralık Astro Carto Grafide Tr AY, Venüs, Satürn, Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Plüto, Mars çizgilerinin geçtiği bölgelerde şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, toprak kaymaları, göçükler, şiddet ve terör olayları, olumsuz hava koşulları (fırtına, kasırga, sel, sis, tipi, vs) ve kazaları, yangın ve patlamalar olabilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25
 
06 Aralık Haftası boyunca Oğlak, Kova burcuna denk gelen evimiz en düşük katsayıya sahip olurken Yay, Balık burcuna denk gelen evimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır.
 
Dip Not: Natal Gezegenlerin Katsayıları ile Astrolojik Evlerin Katsayıları karıştırılmamalıdır.
 
Yükselen Koç -------------------------------------------
(07 Aralık 10.ev Ay, Venüs, Plüto Dikkat, 8.ev Mars Süper)
Yükselen Boğa -------------------------------------------
(07 Aralık 9.ev Ay, Venüs, Plüto Dikkat, 7.ev Mars Süper)
Yükselen İkizler -------------------------------------------
(07 Aralık 8.ev Ay, Venüs, Plüto Dikkat, 6.ev Mars Süper)
Yükselen Yengeç -------------------------------------------
(07 Aralık 7.ev Ay, Venüs, Plüto Dikkat, 5.ev Mars Süper)
Yükselen Aslan -------------------------------------------
(07 Aralık 6.ev Ay, Venüs, Plüto Dikkat, 4.ev Mars Süper)
Yükselen Başak -------------------------------------------
(07 Aralık 5.ev Ay, Venüs, Plüto Dikkat, 3.ev Mars Süper)
Yükselen Terazi -------------------------------------------
(07 Aralık 4.ev Ay, Venüs, Plüto Dikkat, 2.ev Mars Süper)
Yükselen Akrep -------------------------------------------
(07 Aralık 3.ev Ay, Venüs, Plüto Dikkat, 1.ev Mars Süper)
Yükselen Yay -------------------------------------------
(07 Aralık 2.ev Ay, Venüs, Plüto Dikkat, 12.ev Mars Süper)
Yükselen Oğlak -------------------------------------------
(07 Aralık 1.ev Ay, Venüs, Plüto Dikkat, 11.ev Mars Süper)
Yükselen Kova -------------------------------------------
(07 Aralık 12.ev Ay, Venüs, Plüto Dikkat, 10.ev Mars Süper)
Yükselen Balık -------------------------------------------
(07 Aralık 11.ev Ay, Venüs, Plüto Dikkat, 9.ev Mars Süper)
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..