Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '17

 
Kategori
Astroloji
 

09 - 15 Ekim 2017 Haftalık Burç Astroloji: Mars Süper Ama Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak Dikkat !

09 - 15 Ekim 2017 Haftalık Burç Astroloji: Mars Süper Ama Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak Dikkat !
 

haftalık astroloji


09 Ekim Pazartesi günü toplam -4 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olabilir. 09 Ekim günü Ay İkizler burcunda, Jüpiter Terazi burcunda, Uranüs Koç burcunda ve Neptün Balık burcunda düşük katsayıda olacağından bugünde güvenlik problemleri, fanatiklik, asi ve aykırılık, bulanık olaylar olabilir. (Ekim 2017 burç)

Aslında Jüpiter, Uranüs ve Neptün hafta boyu düşük katsayıda olacağından 09 Ekim haftası boyunca Tr Jüpiter, Tr Uranüs, Tr Neptün hangi evlerinizdeyse o konularda sorunlar çıkabilir. Bu arada Yay, Kova ve Balık burçlarının katsayısı düşeceğinden bu kişiler sorunlara neden olabilir. (haftalık burç)

Mars ve Satürn ise haftanın yüksek katsayılı transitlerindendir. Bu yüzden hafta boyu Koç ve Oğlak burçlarının katsayısı yüksek olacağından Koç ve Oğlak burçları kendilerini daha iyi ifade edebilirler ve Güneşleri daha da çok parlayabilir. (haftalık astroloji)

Ancak genel anlamda Koç burçları özellikle İkizler ve Yay burçlarını son derece olumlu etkilerken yine kendi gibi Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burçlarını son derece olumsuz yönde etkileyebilirler. Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçları Tr Mars hangi evlerindeyse o konularda Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlara, Natal Marsı İkizler ve Yay burçlarına son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Bu burçtan kişiler Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının keyfini kaçırabilirler. (Ekim astroloji)
 

10, 11, 12, 13, 14, 15 Ekim
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 

10, 11, 12, 13, 14, 15 Ekim
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / HDP / Türk Lirası / TC Merkez Bankası / Galatasaray / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 

10, 11, 12, 13, 14, 15 Ekim
Marsdan çift yönde olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

Yukardaki tabloda Tr Mars bazında 10, 11, 12, 13, 14, 15 Ekim günleri Irak ve Suriye'nin Amerika'dan, Rusya'dan, Kürdistan Bölgesel Yönetiminden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Rusya Başkanı Putin'den, İran Başkanı Hasan Ruhani'den olumsuz etkiler alması olasıdır. (2017 Ekim burç)

Hafta boyu ama bilhassa 10 EKim Salı günü Tr Satürn +7 katsayısında olup bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burçlarını sembolize eden şeylere disiplinli çalışma azmi verebilir. (2017 haftalık burç)
 

10, 11, 12, 13, 14, 15 Ekim
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Işid, İran, Yemen, Belçika /NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Beşiktaş / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

Yukardaki tablodan Suriye, Türkiye, İran, Irak gibi ülkelerin disiplinli çalışmalar yaparak güçlenmeleri söz konusudur. Ancak terör grubu Işid'in de güçlenme olasılığı mevcuttur. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilinir. (Ekim 2017)

Jüpiter hafta boyu düşük katsayıda olup fanatik ve terörist kişilerin faaliyetlerinde bir artma yaşanabilir. Bu duruma asi ve aykırı kişileri sembolize eden Uranüs ve bulanık olayları sembolize eden Neptün de eşlik edeceğinden hafta boyu son derece bulanık olaylar olabilir. 11 Ekimde Jüpiter Akrep burcuna tam olarak geçiş yapacaktır. Jüpiter ve Uranüsün Akrep burcunu hafta boyu olumsuz etkilemesi yüzünden depremlerde artışlar olabilir.
 

09, 10, 11, 12, 13, 14 Ekim
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep, Oğlak, Kova olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / Fenerbahçe / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 

09, 10 Ekim
Uranüsden çift yönde olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanlar)

Irak, Amerika, Kanada, Tayvan, İtalya, Rusya / MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, Türk Lirası / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

Bilhassa 09 ve 10 Ekim günleri Yengeç ve Oğlak burçları Tr Uranüsden çift yönde olumsuz etki alacağından Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konulara son derece dikkat etmeleri gerekebilir.

Natal Marsı Kova olan Kuzey Kore Lideri Kim Jong 09, 10 Ekim günleri yaptıkları ile hem kendini hem de başklarını huzursuz etmeye devam edebilir.
 

Bütün bir hafta
Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)

Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel

Bütün bir hafta Neptün olumsuz etki alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12.evi Balık burcunda ve Neptün yönetiminde olduğundan devlet içindeki gizli düşmanlara, bulanık olaylara çok dikkat etmesi gerekebilir.

2011 yılından beri Tr Uranüs Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1.evinde ve katsayısı düştüğünde Tr Uranüsden huzursuz edici etkiler almaktadır. Tr Uranüsü sembolize eden Kova burcu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 11.evinin 19 derecesini, 12.evinin ise 11 derecesini kapsamaktadır. Bu yüzden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı huzursuz edenler 11.evi sembolize eden arkadaş ve tanıdıkları, 12.evi sembolize eden gizli düşmanlar, şirket, vakıf gibi kuruluşlardır.

Kişisel olarak Yükselen Koç olanlar da 2011 yılından itibaren Tr Uranüsden zaman zaman huzursuz edici etkiler alabilirler. Tr Uranüs katsayısını yükselttiği zamanlar da ise durum değişebilir. Tr Uranüsden gelen huzursuz edici etki yerini özgün ve özgür düşüncelere bırakabilir. Ancak Tr Uranüs rahatsız olduğu burç olan Boğa burcuna doğru ilerlemektedir. Özellikle 16 Mayıs 2018'den itibaren Tr Uranüs Boğa burcuna geçip katsayısını son derece düşürecektir. Bu durumdan yükselen Koç olup Natal Güneşi Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burçları mal-mülk, para konuları açısından huzursuz olabilirler. 16 Mayıs 2018'den itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan da sahip olduğu mal-mülk, para konularında 11 ve 12.evlerini sembolize eden arkadaş ve tanıdıklarından, gizli düşmanlarından, vakıf, şirket gibi kuruluşlardan, başka devletlerden yada devlet kurumlarından huzursuz edici etkiler almaya başlayabilir. 16 Mayıs 2018'den itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiziksel sağlığında da olumsuz bir değişim olabilir. Çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1.evinin 12 derecesi Boğa burcunda olup Tr Uranüsden olumsuz etkiler alabilir. Düşük katsayıdaki Tr Uranüs bir yandan da asi ve aykırı kişileri de sembolize ettiğinden ve 1.evine yakın olduğundan 16 Mayıs 2018'den itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast saldırıları da olabilir. Tabiki bunlar birer olasılıktır. Olasılıkları bilip önlem almak daima iyi sonuçlar verir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(Bütün hafta 9.ev Satürn Süper, 6.ev Mars Süper ama 1, 4, 7, 10.evlere Marsdan olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/09-15-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(Bütün hafta 8.ev Satürn Süper, 5.ev Mars Süper ama 12, 3, 6, 9.evlere Marsdan olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/09-15-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_1.html


Yükselen İkizler
(Bütün hafta 7.ev Satürn Süper, 4.ev Mars Süper ama 11, 2, 5, 8.evlere Marsdan olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/09-15-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_35.html


Yükselen Yengeç
(Bütün hafta 6.ev Satürn Süper, 3.ev Mars Süper ama 10, 1, 4, 7.evlere Marsdan olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/09-15-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_30.html


Yükselen Aslan
(Bütün hafta 5.ev Satürn Süper, 2.ev Mars Süper ama 9, 12, 3, 6.evlere Marsdan olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/09-15-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_73.html


Yükselen Başak
(Bütün hafta 4.ev Satürn Süper, 1.ev Mars Süper ama 8, 11, 2, 5.evlere Marsdan olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/09-15-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_98.html


Yükselen Terazi
(Bütün hafta 3.ev Satürn Süper, 12.ev Mars Süper ama 7, 10, 1, 4.evlere Marsdan olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/09-15-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_33.html


Yükselen Akrep
(Bütün hafta 2.ev Satürn Süper, 11.ev Mars Süper ama 6, 9, 12, 3.evlere Marsdan olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/09-15-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_50.html


Yükselen Yay
(Bütün hafta 1.ev Satürn Süper, 10.ev Mars Süper ama 5, 8, 11, 2.evlere Marsdan olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/09-15-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_80.html


Yükselen Oğlak
(Bütün hafta 12.ev Satürn Süper, 9.ev Mars Süper ama 4, 7, 10, 1.evlere Marsdan olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/09-15-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_49.html


Yükselen Kova
(Bütün hafta 11.ev Satürn Süper, 8.ev Mars Süper ama 3, 6, 9, 12.evlere Marsdan olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/09-15-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_94.html


Yükselen Balık
(Bütün hafta 10.ev Satürn Süper, 7.ev Mars Süper ama 2, 5, 8, 11.evlere Marsdan olumsuz yansıma)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/09-15-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_24.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..