Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Kasım '20

 
Kategori
Astroloji
 

09-15 Kasım 2020 Astroloji

09 - 15 Kasım 2020 Haftalık Burç Astroloji: 12 Kasım Haftanın En Yoğun Günü Aya Dikkat!
 
Hafta boyu Akreplerin Yöneticisi Plüton Transiti yüksek katsayıda olup Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar Plüton Transiti hangi evlerindeyse dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail Tr Plütonu sembolize eden Filistin ve Türkiye'ye dikkat etmesi gerekebilir. Akrep burcu Türkiye'nin Tr Plütonla birlikte yıldızının parlayacağı bir hafta olabilir. Ancak Akrep burcu Türkiye'nin bir yandan da Plütonik olaylara (Deprem, Maden göçükleri, toprak kaymaları, terör, şiddet, saldırı, gizli saklı olaylar ve operasyonlar) dikkat etmesi gerekebilir. (Kasım 2020 burç)
 
12 Kasım -5 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olup zayıf fay hatlarında şiddetli depremler ve olumsuz hava koşulları, her türlü iletişim (hava, kara, deniz, internet) problemleri ve kazaları oluşabilir. (haftalık burç)
 
12 Kasım Boğa, Akrep, Aslan ve Kovaların da dikkatli olması gereken bir gün olabilir. Bilhassa Tr Güneş ve Plüton hangi evlerdeyse o konularda Boğa, Aslan, Akrep ve Kovalar rahatsız olabilir. Kova burcu Libya ve Boğa burcu İsrail hafta boyu çok sıkıntı çekebilir. Hafta boyu Türkiye - İsrail, yada Filistin - İsrail çatışması yaşanabilir. Kova burcu Libya'nın içinde saldırılar, patlama ve terör olayları artabilir. (haftalık astroloji)
 
Hafta boyu Tr Güneş ve Plütondan olumsuz etki alacak Boğa, Aslan, Akrep, Kovalar: 
İsrail, Türkiye, Filistin, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, KKTC, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Brezilya, Türkmenistan, Japonya, Yunanistan, Libya, Hollanda
 
Yukardaki ülkeler hafta boyu ama özellikle 12 Kasımda terör, şiddet, doğal afetler olaylarına maruz kalabilirler. (Kasım astroloji)
 
Türkiye'nin Natal Marsı Terazi olduğundan Tr Jüpiterden alacağı olumlu etkilerle bütün güçlüklere rağmen yayılma ve genişleme hamleleri yapabilir. Türkiye'nin bilhassa 15 Kasımda Suriye ve/veya Libya konusunda bir kazanım elde etmesi olasıdır. Bu durum Boğa burcu İsrail'i olumsuz etkileyebilir. (2020 Kasım burç) Natal Marsı Akrep olan Azerbaycan da Tr Jüpiterden son derece olumlu etkiler almakta olup 09 Kasım haftası boyunca Ermenistan'a karşı yeni zaferler elde edebilir.
 
Hafta boyu Tr Jüpiterden bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar son derece olumlu etkiler alabilirler. Tr Jüpiter hangi evinizdeyse o konulardan kaynaklı başarılar, genişleme ve bereket olabilir. Örneğin Tr Jüpiter 6.evinizdeyse (Yükselen Aslan) her türlü hizmet, görev, sağlık, iş arkadaşları ile ilgili konularda olumlu etkiler alabilirsiniz. İş çevreniz genişleyebilir yada başkalarına vereceğiniz hizmet ve görevler artabilir. Sağlıkla ilgili konularda başarılı olabilirsiniz. (2020 haftalık burç)
 
Hafta boyu Tr Plüton, Satürn ve Jüpiterin etkisi ile D** tırmanışını sürdürebilir. A** da hafta boyu yukarı yönlü yükselişine devam edebilir ama 12 Kasımda bir miktar düşebilir. 
 
10 ve 12 Kasımda Tr Ay yüzünden olumsuz hava koşulları artabilir. Bilhassa 12 Kasımda Tr Ay -2 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar son derece olumsuz etkiler alabilirler. 12 Kasımda Donald Trump'ın (Yükselen Boğa) 6.evindeki -2 katsayısında Tr Ay yüzünden iş arkadaşlarından yada çalışanlarından olumsuz etkiler alabilir yada bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalabilir. Trump'ın rakibi Akrep burcu Biden'ın 09 Kasım haftası boyunca yıldızı parlayabilir. ABD Seçimlerini Biden'ın kazanma olasılığı Astrolojik olarak yüksek. Ama Temmuz 2021'de Biden'ı Venüs ve Mars yüzünden kötü günler bekliyor olabilir. (Kasım 2020)
 
12 Kasımda Astro Carto Grafide Tr Güneş, Merkür, Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Marmara, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Manisa, Bartın, Zonguldak, Bolu, Düzce, Eskişehir, Kütahya, Afyon, Uşak, Denizli, Muğla, Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Karaman, Mersin, Samsun, Amasya, Kayseri, Yozgat, Adana, Osmaniye, Antakya, Hatay, Kars, Ardahan, Erzurum, Ağrı, Muş, Batman, Bingöl, Mardin), Ege Açıkları, Rodos Adası, Kıbrıs, Akdeniz Açıkları, Gürcistan, Suriye, Ürdün, Suudi Arabistan, İsrail, Filistin, Lübnan, Kuveyt, Irak, İran, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nepal, Çin (Wuhan), Bangladeş, Miyanmar, Tayland, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Yeni Zellanda, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Küba, Panama, Venezuella, Peru, Ekvador, Brezilya, Arjantin, Fransa, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, İtalya, Yunanistan, Makedonya, Romanya, Polonya, Ukrayna, Rusya
 
Yukardaki Astro Carto Grafide adı geçen ülkelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, maden göçükleri, toprak kaymaları, şiddet, terör olayları, patlama ve yangınlar, elektronik aletlerden kaynaklı ölümcül kazalar, bilimsel kazalar, olumsuz laboratuvar çalışmaları, olumsuz hava koşulları (fırtına, kasırga, kuraklık, vs) ve kazaları olasıdır. 
 
09 Kasım Haftası A** Katsayıları:
 
        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
A** 15   11     14     6   17     21 19
 
Yukardaki A** tablosunda görüldüğü üzere A** katsayıları genelde hafta boyu yüksek ama 12 Kasım Perşembe günü bir miktar düşebilir. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç -------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 10.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper, 12 Kasım 7.ev Ay Dikkat )
Yükselen Boğa -------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 9.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper, 12 Kasım 6.ev Ay Dikkat )
Yükselen İkizler -------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 8.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper, 12 Kasım 5.ev Ay Dikkat )
Yükselen Yengeç -------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 7.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper, 12 Kasım 4.ev Ay Dikkat )
Yükselen Aslan -------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 6.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper, 12 Kasım 3.ev Ay Dikkat )
Yükselen Başak -------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 5.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper, 12 Kasım 2.ev Ay Dikkat )
Yükselen Terazi -------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 4.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper, 12 Kasım 1.ev Ay Dikkat )
Yükselen Akrep -------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 3.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper, 12 Kasım 12.ev Ay Dikkat )
Yükselen Yay -------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 2.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper, 12 Kasım 11.ev Ay Dikkat )
Yükselen Oğlak -------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 1.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper, 12 Kasım 10.ev Ay Dikkat )
Yükselen Kova -------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 12.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper, 12 Kasım 9.ev Ay Dikkat )
Yükselen Balık -------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 11.ev Jüpiter, Satürn, Plüton Süper, 12 Kasım 8.ev Ay Dikkat )
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..