Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '12

 
Kategori
Astroloji
 

10 - 16 Aralık: 13 ve 15 Aralık günleri çok yoğun günler!

10 - 16 Aralık: 13 ve 15 Aralık günleri çok yoğun günler!
 

Astroloji


Mars ile birlikte geçen haftadan gelen yoğunluk bu hafta da devam ediyor. 21 Aralık gününe kadar da devam edecek. Bilimsel gelişmeleri ve hümanist grupları temsil eden Uranüsün katsayısı bu hafta yükselmeye devam ederken 21 Aralık haftası tavan yapacak. Bu hafta Büyük kurum ve kuruluşları ve hayırsever grupları simgeleyen Neptün ise kötü konuma geçiyor. Bir süredir iletişimde sorumsuzluk ve fanatikliği simgeleyen Jüpiter ise bu hafta nerdeyse hemen hemen her gün kötü konumda olacak. 21 Aralık Mars'ın Oğlak burcunda kötü konumda oluşu yüzünden Oğlakları, astrolojik haritamızdaki Oğlak burcunda olan evlerimizi ve Başkan, yönetici, patron konumundaki insanları çok yakından ilgilendiriyor.

Jüpiter İkizler burcunda Çarşamba hariç haftanın her günü kötü konumda olduğundan her türlü iletişim, fikirler, yollar, bilgi kaynakları, okullar, öğretmenler, ticaret ile uğraşanlar sorumsuz ve fanatik insanlardan kötü yönde etkilenebilirler. Jüpiteri simgelediği hukuk ve yasalarda yapılacak sorumsuzluklar İkizler burcunu ve İkizler burcunu simgeleyen her türlü şeyi kötü yönde etkileyebilir. Hukuk ve yasalarla ilgili sorumsuzluklar medyada haber olabilir. Ayrıca Jüpiter yabancı ülke ve kültürleri de simgelediğinden (kürt, alevi, arap, vs.) bu konularda yapılacak fanatiklikler ve aşırılıklar iletişimi, ticareti kötü yönde etkileyebilir. Örneğin yabancı kültürden olan fanatik, aşırı kişiler yolları, okulları, öğretmenleri, ticareti kötü yönde etkilemeye devam edebilir. Kişisel olarak bu hafta Yay burçlarının İletişim konularında sorumsuz olacakları bir hafta. Örneğin Yay burçları yine söylememeleri gereken şeyleri istemeden söyleyebilirler. Yayların yapacağı sorumsuzluklar İkizler burçlarını kötü yönde etkileyecek. İkizler burçları Yaylara, hukuk ve yasalardan kaynaklanacak sorumsuzluklara, uzun yolculuklarda çıkabilecek sorunlara, yüksek öğrenimden kaynaklanabilecek problemlere dikkat etsinler. Bu hafta İkizler burçları hukuk ve yasalarla, yüksek öğrenimle, uzun yolculuklarla ilgili işlerini başkalarına bırakmasınlar; sorumsuzluklarla karşılaşabilirler.

Merkür de Yay burcunda Salı, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri kötü konumda olduğundan bu günlerde İkizler ve Yay burçları birbirlerini karşılıklı olarak kötü yönde etkileyecekler. İkizler burcunun haricinde Başak burçları da Yayları kötü yönde etkileyebilir. Hukuk ve yasalarda bir takım kurnazlıklar ve hilekarlıklar gündeme gelebilir. Yabancı ülke ve kültürlere karşı dikkafalı bir tutum sergilenebilir. Yabancı ülke ve kültürlerle iletişimimiz bozulabilir. Dedikodu mahiyetinde bir takım gerçek dışı bilgiler yabancı kültürleri ve ülkeleri kötü yönde etkileyebilir. Yay burçları İkizler burçlarını yapacakları sorumsuzluklarla kötü yönde etkiledikleri gibi İkizler burçları da Yay burçlarına karşı kurnaz ve hilekar davranabilirler. Ayrıca Başak burçları da Yay burçlarına karşı kurnazlık yapabilirler. Yay burçları iş arkadaşları ve çalışanlarına karşı da dikkatli olsunlar. Bu günlerde Yay burçlarının günlük rutin işleri de aksayabilir.

Mars Salı hariç haftanın her günü Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan Oğlak burçları ve Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, yönetici, patron konumundaki insanlar şiddet ve öfkeyle karşı karşıya kalabilirler. Oğlakların, Başkan, patron ve yöneticilerin başları öncü, savaşçı, asker, polis ve güvenlik birimleriyle derde girebilir. Bu günlerde Oğlakların ve Başkan konumundaki kişilerin kavga ve tartışmalara karışmamaları gerekir. Kişisel olarak Koçlar Oğlak burçlarına ve yönetici konumundaki
kişilere karşı öfkeli davranabilirler. Ayrıca bu günlerde Oğlaklar ve patron konumundaki kişiler yeni başlangıçlara başlamasalar daha iyi olur.

Ay da Cumartesi günü Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan bu günde Oğlaklar ve Başkan konumundaki kişiler öfke ve saldırılar haricinde vatansever kişilerin güvensizliği ile de karşı karşıya kalabilirler. Özellikle Cumartesi Mars ve Ay'ın Oğlak burcunda kötü konumda oluşu yüzünden Oğlaklar ve Başkan konumundaki kişiler bu günde daha bir dikkatli olmalılar. Üretken insanların da patron ve yönetici konumundakilere karşı güvensiz olacakları bir gün. Kişisel olarak Yengeç burçları Oğlaklara karşı aşırı duyarlı ve güvensiz olabilirler. Bu günde Oğlaklar ev, aile, gayrimenkul konularından olumsuz yönde etkilenebilirler. Yengeçlerin aşırı duyarlı ve değişken ruh halleri iş dünyalarını ve patronlarını olumsuz yönde etkileyebilir.

Oğlak burcunun yöneticisi Satürn ise Akrep burcunda Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi kötü konumda olduğundan Oğlaklar ve Başkan, patron, yönetici konumunda olanlar Mars'dan ve Ay'dan aldıkları olumsuzlukları Akrep burçlarına ve gizli saklı işlerle uğraşanlara yansıtabilirler. Başkan, patron ve yönetici konumundakiler bu günlerde Akreplere ve gizli saklı işlerle uğraşanlara karşı inatçı, kuşkucu ve katı olabilirler; bu kişilere karşı yasak ve sansürler koyabilirler. Ayrıca bir takım otorite konumundaki kişiler bu günlerde ortak paralar, vergiler, borç paralar, bankacılık konularında engeller ve yasaklar koyabilirler. Oğlakların ve Başkan, patron konumundaki kişilerin kuşucu ve inatçı tutumları bir takım yenilikçi faaliyetleri de olumsuz yönde etkileyebilir. Kişisel olarak Oğlaklar Akrep burçlarına karşı
kuşkucu ve inatçı davranabilirler. Akrepler ise yönetici ve patronlarından engelleme ve kısıtlamalarla karşılaşabilirler.

Venüs de Akrep burcunda Çarşamba, Perşembe ve Cuma kötü konumda. Bu günlerde Akrepler ve gizli saklı işlerle uğraşan kişiler ikili ilişkilerine ve para konularına dikkat etsinler. Akrepler para konularında aç gözlü, kendi isteklerine düşkün, talepkar insanlara karşı tedbirli olsunlar; ikili ilişkilerinde de (evlilik, ortaklık, vs) maddeci, üşengeç, kararsız, iradesiz insanlara karşı dikkat etsinler. Kişisel olarak Akrepler Boğa ve Terazilerden kötü yönde etkilenebilirler. Boğa ve Teraziler ise bu günlerde bankacılık, borç paralar, miras ve vergiler konularında dayatmacı olabilirler.


Neptün Balık burcunda Pazartesi iyi ama Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlarda (hastane, hapishane, vs.) belirsizlik, karışıklık, bulanıklık yada hayalkırıklıkları olabilir. Hayırsever kurum ve kuruluşlarda da sorumluluktan kaçaış ve yan çizme görülebilir. Kişisel olarak Balık burçlarının yine kendileri gibi Balık burçlarından ve Büyük kurum ve kuruluşlardan kötü yönde etkilenmeleri olası. Balık burçları Büyük kurum ve Kuruluşlar
tarafından aldatılabilir yada aldanabilirler. Bu günlerde hayırsever kurum ve kuruluşlar yada Balık burçları da iyilik yapayım derken aldanabilirler. Bu günler kimin kimi aldattığı belli olmayan, bulanık günler. Bu günlerde hayır işi işlerken yada büyük kurum ve kuruluşlarda işlem yaparken aldanmalara karşı daha dikkatli
olmalıyız.

Haftanın en iyi gezegeni Uranüs Koç burcunda iyi konumda ve kat sayısı da 21 Aralığa kadar giderek artıyor. Uranüs bilim ve  teknolojiyi temsil ettiğinden bilimsel yada teknolojik anlamda pozitif gelişmeler olabilir. Bu gelişmeler Uranüs Koç burcunda olduğundan daha çok güvenlik ve askeri savunmayla ilgili olabilir. Yalnız ilginç bir nokta varki Koç burcunun yöneticisi Mars Oğlak burcuda kötü konumda yani güvenlik ve savunma alanındaki bu teknolojik gelişme başkan yada patron konumundakileri kötü yönde etkileyebilir. Uranüs aynı zamanda hümanist, devrimci bir grubu da temsil ediyor. Bu hümanist, devrimci grup Başkan yada patron konumundaki kişileri kötü yönde etkileyebilir. Özetle ister silah ister bir grup olsun şimdiye kadar kemikleşmiş Başkan ve patron konumundakiler bu durumdan kötü yönde etki alıyor ve bu durum 21 Aralık haftasına da yansıyor. 21 Aralık haftasına kadar dünyanın sonu değil ama diktatör konumundaki Başkan ve patronların sonu gelebilir !

Bilhassa 13 Aralık Perşembe ve 15 Aralık Cumartesi Oğlaklar ve Başkan konumundakiler için kritik günler. Yay, Akrep, İkizler ve Balık burçları da bu karışık olaylardan kısmen nasiplerini alacaklar. Kendi astrolojik haritamızda Oğlak burcu hangi evimize denk geliyorsa bizde o konularda dikkatli olmalıyız.

21 Aralık sonrası görüşmek dileğiyle hoşçakalın !

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..