Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Temmuz '21

 
Kategori
Astroloji
 

10 Temmuz Yengeç Yeniayı

10 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek yeniay, kendimizi güvenli hissettiğimiz alanlarda, ailemizle olan ilişkilerimizde neyin öncelikli olduğunu sorgulatacak.
Yengeç burcu duygusal güvenlikle, beslenmeyle ve aidiyetle ilgilidir.
Güvenli olmak adına ruhumuzu besleyen nelerden vazgeçiyoruz? Bu soruyu soralım diye bir dizi olayla karşılaşabiliriz. Haziran sert bir aydı. O kadar çok etki altında kaldık ve bir duygudan diğerine sürüklendik ki olanları sindirmeye vaktimiz olmadı. 
Bu yeniayda Haziran’da bizi hayal kırıklığına uğratan konular yine karşımıza çıkabilir. Eğer gerçekçi olmayan beklentilerimizi fark edebildiysek, bu sefer farklı bir adım atarak döngüden çıkma şansımız olacak.
Gizli kalmış ya da göz ardı edilmiş konular gündeme gelecektir. Sürpriz aşk haberleri duyabiliriz.
24 Temmuz’a kadar yakın çevremizle yaşadığımız sorunlara çözüm bulma fırsatı da yakalayabiliriz.
Bu dönemde vicdani hesaplaşmalarımız yoğunlaşacak. Belki yüzleşmekten kaçındığımız vicdani konularla ilgilenme zamanı gelmiştir. Özellikle de ailevi durumlarda.
Yeniayın bizi Yengeç burcunun gölgesine düşürmesine de izin vermeyelim. Alınganlık, kıskançlık, abartılı duygusal tepkiler vermek mümkün ama bunu bilip o tuzağa düşmezsek ilerlememiz daha kolay olacak.
İki hafta boyunca da zehirlenmelere açık etkiler olduğundan sulara, kimyasallara, yenip içilenlere dikkat etmekte fayda var.
Yeniaydan öncü burçların (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) 18 derece civarında önemli vurgusu olanlar ve 4-10 Nisan, 7-13 Temmuz, 8-14 Ekim ve 5-11 Ocak doğumlular daha çok etki alacaklar. 
Yükselen burçlara göre yeniayın etkileri ise şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Ailevi konular gündemde olacak. Görmezlikten gelmek yerine, gerçekten değer verilen alana odaklanmak çözüm için fırsat olacaktır. Yakın arkadaşlar ve kardeşlerle ilgili fikir ayrılıkları yaşanabilir. Aşk hayatındaki güzel gelişmeler iyi hissettirecek.
YÜKSELEN BOĞA
Yeni fikirler, iletişimle ilgili konular gündemde olacak. Beklentileri çok yüksek noktada tutmamaya gayret edilmeli. Daha çok bireysel isteklere odaklanılabilir. Aileyle veya evde geçirilen zaman iyi gelecektir.
YÜKSELEN İKİZLER
Bu dönemde gerçekten neye değer verildiği çok sorgulanacak.  Maddi güvence ihtiyacını abartmamak önemli. Değerlendirilmemiş fırsatlara odaklanılabilir. Sosyalleşmenin arttığı bir dönem olacak.
YÜKSELEN YENGEÇ
Bireysel ihtiyaçları karşılamanın önemli olduğu bir dönem. İşe yaramayan inanışları bırakmak önemli. Yeni hedefler belirlemek için fırsatlar değerlendirilmeli. İşle ilgili gelişmelere açık olmak kazançları arttırmak için yardımcı olacaktır.  
YÜKSELEN ASLAN
Bilinçaltı konuları, tamamlanmamış konular gündemde olacak. Bu konulara korkuları bertaraf ederek yaklaşmaya gayret edilmeli. Alınması gereken sorumluluk varsa da alınmalı. İşe yaramayan inançları değiştirmek için destekli bir zaman.
YÜKSELEN BAŞAK
Arkadaşlar, sosyal yaşam gündemde olacak. İkili ilişkilerde özgürlükleri abartmamaya dikkat edilmeli. Hedeflere odaklanmanın, gruplar içinde yer almanın iyi geleceği bir dönem. Bastırılmış korkularla da yüzleşilebilir.
YÜKSELEN TERAZİ
Mesleki konularda daha huzurlu hissetme ihtiyacı gündemde olacak. Bu yüzden yeni düzen geliştirme isteği ön planda. Bazı riskler kontrollü bir şekilde alınabilir. Dengeleri bozmadan hedefler doğrultusunda gidilmeli.
YÜKSELEN AKREP
Hayata bakışın sorgulandığı bir dönem. Bencil davranmamaya dikkat edilmeli. İlişkilerde dengeyi gözetmek, yeni adımlar için fırsat olabilir. Kariyer alanında güzel gelişmeler yaşanabilir.
YÜKSELEN YAY
Kaybedilenlerin, vazgeçilenlerin daha çok gündeme geleceği bir zaman. Geçmişe çok takılmamak önemli. Artık korkuları aşıp düzen kurma zamanı. Hayata, keyif alacak şekilde bakmaya çalışılmalı.
YÜKSELEN OĞLAK
İkili ilişkiler, ortak sürdürülen işler gündemde olacak. Yeni fikirlerin gerçekçi olmasına dikkat edilmeli. Özel hayatta güzel fırsatla yakalanabilir. Maddi konularda tecrübelerden ders alarak yeni adım atılabilir.
YÜKSELEN KOVA
Günlük alışkanlıklar, beslenme ve sağlık konuları gündemde olacak. Bu dönemde kolaya kaçmamaya dikkat edilmeli. Evde bazı düzenlemeler yapılabilir. İkili ilişkilerdeki iletişim problemlerine çözüm getirilebilir.
YÜKSELEN BALIK
Çocuklar, yetenekler veya aşk hayatı gündemde olacak. Bu konularda ön plana çıkma çabasında olmamaya dikkat edilmeli. Yaratıcı fikirler üretilebilir. Çalışma hayatında da güzel gelişmeler yaşanabilir.
 
Hepimize önceliklerimizi ıskalamayacağımız bir yeniay süreci dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için;
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..