Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '21

 
Kategori
Astroloji
 

12 - 18 Temmuz 2021 Astroloji

12 - 18 Temmuz 2021 Haftalık Burç Astroloji: 12 Temmuz Haftanın En Yoğun Günü! Aya Dikkat!
 
12 Temmuz Tr Ay Aslan burcunda ve -3 katsayısında olup Natal Güneşi Aslan, Boğa, Akrep, Kova olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlara ise çeşitli fırsatlar sunabilir. 12, 13, 14 Temmuz -15 katsayısı ile haftanın en olumsuz günleridir. Ama 12 Temmuz -3 katsayısındaki Tr Ay ile daha çok ön plana çıkmaktadır. (Temmuz 2021 burç)
 
12 Temmuzda Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan ülkelerin Natal Marsı Koç olan ülkelere ülke güvenliği açısından dikkat etmeleri gerekebilir. Akrep burcu ülkelerin de Yay burcu grupların saldırılarına dikkat etmesi gerekebilir.  (haftalık burç)
 
12 Temmuzda Yükseleni Koç Natal Güneş ve Marsı Akrep olanların 5.evlerindeki Tr Aydan alacakları olumsuz etkiyle gittikleri davetlerde yediklerine içtiklerine dikkat etmeleri gerekebilir. Bu kişiler 12 Temmuzda mide ve göğüs problemleri yaşayabilir. (haftalık astroloji)
 
12 Temmuzda Kova burcu ülkelerde ülke güvenliğiyle ilgili bir takım problemler yaşanabilir. (Temmuz astroloji)
 
12 Temmuzda Tr Ay, Venüs, Mars, Satürn ve Uranüsün Astro Carto Grafide Venüs, Güneş, Plüto ve Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeleri olumsuz etkilediğinden zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, şiddet ve terör olayları yaşanabilir. (2021 Temmuz burç)
 
Tr Venüs hafta boyu ama özellikle 12, 13, 14 ve 18 Temmuzda -3 katsayısında olacağından Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi olanların katsayıları düşebilir keyifleri kaçabilir ve başkalarını da olumsuz yönde etkileyebilirler. (2021 haftalık burç)
 
12, 13, 14 Temmuzda Tr Venüs Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova burçlarını olumsuz etkilerken 16 Temmuzdan itibaren Tr Venüs Aslan burcunun 23.00 Derecesinde (Başak burcuna yakınlaştığından) olacağından Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, İkizler**, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanları ise olumlu etkileyebilir. (Temmuz 2021)
 
Venüse eşlik eden Aslan burcundaki Tr Mars da hafta boyu ama bilhassa 13, 14, 15 Temmuzda -3 katsayısında olup Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanların katsayısını düşürebilir. Bu kişiler hem kendilerini hem de başkalarını olumsuz yönde etkileyebilirler. 
 
13, 14, 15 Temmuzda Tr Mars Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova olanları olumsuz yönde etkileyebilir. 17 Temmuzdan itibaren Tr Mars Aslan burcunun 22.00 Derecesinde olacağından Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, İkizler**, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanları ise olumlu yönde etkileyebilir.
 
Tr Venüs ve Marsın 16 Temmuzdan itibaren Başak burcuna çok yakınlaşması yüzünden İkizler ve Yay burçlarını sembolize eden şeyler son derece olumsuz yönde etki alacağından 16 Temmuzdan itibaren Dünyanın muhtelif yerlerinde olumsuz hava koşulları (kasırga, fırtına, sağanak, sel, dolu, sis, vs) ve kazaları, uçak kazaları, her türlü iletişim (hava, kara, deniz, internet) ve ulaşım kazaları oluşabilir. 16 Temmuzdan itibaren her türlü iletişim aletlerinde bozulmalar yaşanabilir. 16 Temmuzdan önce bozuk aletler varsa yaptırmanız tavsiye edilir. 
 
16, 17, 18 Temmuzda Natal Güneşi İkizler Marsı Aslan olan kişiler Tr Venüs ve Marsdan son derece olumsuz etkiler alabilirler. Bu kişiler bir takım Venüsyen talepkar kişilerden ve Marsiyen öfkeli kişilerden maddi ve manevi anlamda zarar görebilirler. Yay burcu kişiler de 16 Temmuzdan itibaren Tr Venüs ve Marsdan son derece olumsuz etkiler alabilirler.
 
Tr Uranüs hafta boyu düşük katsayıda olup özellikle 13, 14, 15 Temmuzda -3 katsayısında olacaktır. Tr Uranüs Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanları son derece olumsuz etkileyebilir. Uranüs yüzünden bilhassa 13, 14, 15 Temmuzda asi ve aykırı kişilerin protestoları, fanatik kişilerin eylemleri gündeme damga vurabilir. 
 
13, 14, 15 Temmuzda Tr Uranüs yüzünden doğaya ve insanlığa zarar veren ölümcül deneyler ve silahlar yapılabilir. Çünkü Uranüs düşük katsayıda aykırı bilimadamlarını ve çılgın insanları sembolize etmektedir. 
 
15 Temmuzda Natal Marsı Koç ve Terazi olanları bilhassa Tr Güneş ve Merkürden son derece olumlu etkiler alabilirler ve yeni anlaşma ve sözleşmelere imza atabilirler.
 
12 Temmuz Astro Carto Grafide Tr Ay, Venüs, Mars, Satürn ve Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto ve Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, volkanik aktiviteler, yangın ve patlamalar, şiddet ve terör olayları olabilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
Yükselen Koç -----------------------------------------------------------------------
(12 Temmuz 5.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 5.ev Venüs, Mars, 2.ev Uranüs, 11.ev Satürn Dikkat) 
Yükselen Boğa -----------------------------------------------------------------------
(12 Temmuz 4.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 4.ev Venüs, Mars, 1.ev Uranüs, 10.ev Satürn Dikkat) 
Yükselen İkizler -----------------------------------------------------------------------
(12 Temmuz 3.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 3.ev Venüs, Mars, 12.ev Uranüs, 9.ev Satürn Dikkat) 
Yükselen Yengeç -----------------------------------------------------------------------
(12 Temmuz 2.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 2.ev Venüs, Mars, 11.ev Uranüs, 8.ev Satürn Dikkat) 
Yükselen Aslan -----------------------------------------------------------------------
(12 Temmuz 1.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 1.ev Venüs, Mars, 10.ev Uranüs, 7.ev Satürn Dikkat) 
Yükselen Başak -----------------------------------------------------------------------
(12 Temmuz 12.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 12.ev Venüs, Mars, 9.ev Uranüs, 6.ev Satürn Dikkat) 
Yükselen Terazi -----------------------------------------------------------------------
(12 Temmuz 11.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 11.ev Venüs, Mars, 8.ev Uranüs, 5.ev Satürn Dikkat) 
Yükselen Akrep -----------------------------------------------------------------------
(12 Temmuz 10.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 10.ev Venüs, Mars, 7.ev Uranüs, 4.ev Satürn Dikkat) 
Yükselen Yay -----------------------------------------------------------------------
(12 Temmuz 9.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 9.ev Venüs, Mars, 6.ev Uranüs, 3.ev Satürn Dikkat) 
Yükselen Oğlak -----------------------------------------------------------------------
(12 Temmuz 8.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 8.ev Venüs, Mars, 5.ev Uranüs, 2.ev Satürn Dikkat) 
Yükselen Kova -----------------------------------------------------------------------
(12 Temmuz 7.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 7.ev Venüs, Mars, 4.ev Uranüs, 1.ev Satürn Dikkat) 
Yükselen Balık -----------------------------------------------------------------------
(12 Temmuz 6.ev Ay Dikkat, Hafta Boyu 6.ev Venüs, Mars, 3.ev Uranüs, 12.ev Satürn Dikkat) 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..