Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ocak '16

 
Kategori
Astroloji
 

11 - 17 Ocak 2016 Haftalık burç astroloji: 16 Ocak Güneş, Merkür ve Plütona dikkat!

11 - 17 Ocak 2016 Haftalık burç astroloji: 16 Ocak Güneş, Merkür ve Plütona dikkat!
 

haftalık burç


Bütün bir hafta boyunca Güneş ve Merkür Oğlak burcunda düşük katsayıda seyredecek. Hafta sonu yani 16 ile 17 Ocak günlerinde Plütonun da katsayısı düşüp Güneş ve Merküre eşlik edecek. 16, 17 Ocak günlerinde Güneş, Merkür ve Plütonun olumsuz etkisinden en çok Oğlak, Koç, Yengeç ve Terazi burcunu sembolize eden şeyler etkilenebilir. Bilhassa 16 Ocak günü Güneşin katsayısı -2 olup haftanın en düşük katsayıdaki göksel objesi ünvanını alacaktır. 16 ve 17 Ocak günlerinde Güneşin olumsuz tarafını sembolize eden baskın ve egoist kişilere, Merkürün Olumsuz tarafını sembolize eden kurnaz kişilere, Plütonun olumsuz tarafını sembolize eden ölümcül ve yıkıcı kişilere dikkat edilmesi gerekebilir. Bu durumdan en çok Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konular yada siyasetçiler olumsuz etkiler alabilir. Kişisel haritamızda Güneş, Merkür ve PLüto hangi evlere geliyorsa bunun etkilerini hayatımızın o alanında hissedebiliriz. (Ocak 2016 burç) (Ocak 2016)

16 - 17 Ocak günleri CHP'nin olağan kurultayı yapılacak. CHP'yi yöneten Kemal Kılıçdaroğlu'nun Güneşi Yay Marsı Oğlak burcunda olduğundan Merkür ve Plütondan kısmi Güneşden ise tam olarak olumsuz etkiler alabilir. 17 Ocak günü ise ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden Türkiye'ye gelecek. Çok enteresandır ki, Joe Biden (20 Kasım 1942) tam bir Akrep burcu yani Natal Güneşi ve Marsı her ikisi de Akrep burcunda ve tam da bu günde Akrep burcunun yöneticisi Plüton transitinin katsayısı düşük olacağından Joe Biden'ın Natal Güneş ve Marsının katsayısını da düşürmektedir. Joe Biden 16 ve 17 Ocak günlerinde Akrep burcunun olumsuz özelliklerini dışına yansıtabilir. Yani bu günlerde Oğlak, Koç, Yengeç ve Terazi burcunu sembolize eden şeylere karşı biraz katı olabilir. Türkiye'nin Natal Marsı Terazi olduğundan bu katılıktan Türkiyenin askeri konuları da nasibini alabilir. Ayrıca Güneşi ve Marsı Terazi olan Suriye, Güneşi Yengeç Marsı Koç olan Irak, Güneşi Koç olan Işid ve İran da Akrep burcunu sembolize eden Plütondan olumsuz etkiler alabilirler. Türkiyenin Natal Güneşi de Akrep burcunda olduğundan Natal Güneşi sembolize eden ülkenin nüfuzlu kişileri, gençleri de 16 ve 17 Ocak günleri biraz yıkıcı olabilirler. Bu durum ülkenin Natal Marsı Terazi olduğundan ülkenin asker, polis ve güvenlik birimlerini olumsuz etkileyebilir. Bu durum içsel bir çatışmaya da işaret edebilir. (haftalık burç) (2016 Ocak burç)

12 Ocak Salı günü ise Uranüs Koç (+6) burcunda süper bir konumda olacaktır. Bu durumdan başta Koç burçları olmak üzere İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burçları da nasibini alabilir. 12 Ocak günü Uranüsün olumlu sıfatlarından olan kaşiflik, yeni şeyler keşfetmek, özgün çalışmalar Koç burcunu sembolize eden askeri konuları olumlu etkileyebilir. Bu durum İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimi, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konuları, Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu kişileri, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs), Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konuları, Yay burcunu sembolize eden yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konuları, hukuk ve yasaları, Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri, Kova burcunu sembolize eden bilimsel konuları, özgürlükçü kişileri çok olumlu etkileyebilir. (haftalık astroloji) (2016 haftalık burç)


12 Ocak günü
Uranüsden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)

Amerika, Rusya, Almanya, Fransa, İngiltere, Türkiye, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Suriye, Makedonya, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Çin, İsrail, Filistin, Suudi Arabistan, Kuveyt, Irak, Lübnan, Mısır, Nijerya, Afganistan, Tunus, Libya / NATO, IMF, FED, BM / CHP, HDP, AKP / PKK / Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani


16 Ocak günü
Güneşden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Kova olanlar)

Amerika, Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Suudi Arabistan, Afganistan, Mısır, Lübnan, Libya, Kuveyt, Nijerya / HDP, AKP / IMF, FED, NATO / PKK / Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Türkmenistan Başkanı Muhammedov


16 Ocak günü
Güneşden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)

Işid, İran, Yemen, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Belçika / PYD, DHKP-C / Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Devlet Bahçeli

- 16 Ocak günü Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmek zorunda kalabilirler. Örneğin Amerika, Rusya, Almanya, Fransa, Suriye gibi belli başlı ülkeler Işide karşı dikkat etmek zorunda kalabilirler. Yada Rusya Ukraynaya karşı dikkat etmek zorunda kalabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Ocak astroloji) (haftalık burç)
 

16 Ocak günü
Merkür ve Plütondan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Suriye, Irak, Nijerya / IMF, FED, NATO


16 Ocak günü
Merkür ve Plütondan olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)

Belçika, Işid, İran, Yemen, İtalya, KKTC, Ermenistan, Türkmenistan, Arnavutluk, Ukrayna, Japonya, Kuzey Kore / MHP / AB / PYD, DHKP-C / Yunanistan Başbakanı Çipras, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Obama, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Suriye Başkanı Esad, Devlet Bahçeli

- 16 Ocak günü Merkür ve Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Merkür ve Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin Suriye, Irak ve NATO Işide karşı dikkat etmesi gerekebilir. Suriye Başkanı Esad'ın da kendi ülkesi Suriyeye yada NATO'ya karşı kurnaz ve yıkıcı olması beklenebilir. Obama yada ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın da Suriye veya Irak'a karşı katı olma olasılığı mevcuttur. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2016 Ocak burç) (haftalık astroloji)

16 Ocak günü bir tek Güneşin katsayısı -2 olduğundan Güneşi tek başına ele aldık. Merkür ve Plütonun katsayısı aynı yani -1 olduğundan Merkür ve Plütonu birlikte ele aldık.

Geçen haftalarda çıkan önemli yorumlarımız: 28 Aralık haftası için yaptığımız yorumlarda 30 Aralık günü için Ay Başakda süper olup Boğa, İkizler, Akrep ve Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir demiştik. Gerçekten de 30 Aralık günü bilhassa para konularında çok olumlu adımlar atıldı. Asgari ücret 1300 TL oldu. Rusya Ekonomi Bakanından yumuşama sinyalleri geldi. Bütün bir hafta Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişileri olumsuz etkileme olasılığını yazmıştık. Gerçekten de Jüpiterden olumlu etki alan Rusya 01 Ocak günü Jüpiterden olumsuz etki alan NATO'ya karşı flaş bir hamle yaptı. 02 Ocak günü ise Marsdan olumlu etki alan İran Marsdan olumsuz etki alan Suudi Arabistanı olumsuz etkilemeye başladı. (2016 haftalık burç) (Ocak astroloji)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/01/11-17-ocak-2016-haftalk-burc-astroloji.html

 

Yükselen Koç (9 ve 10.ev Dikkat, 12 Ocak 1.ev Süper)
Yükselen Boğa (8 ve 9.ev Dikkat, 12 Ocak 12.ev Süper)
Yükselen İkizler (7 ve 8.ev Dikkat, 12 Ocak 11.ev Süper)
Yükselen Yengeç (6 ve 7.ev Dikkat, 12 Ocak 10.ev Süper)
Yükselen Aslan (5 ve 6.ev Dikkat, 12 Ocak 9.ev Süper)
Yükselen Başak (4 ve 5.ev Dikkat, 12 Ocak 8.ev Süper)
Yükselen Terazi (3 ve 4.ev Dikkat, 12 Ocak 7.ev Süper)
Yükselen Akrep (2 ve 3.ev Dikkat, 12 Ocak 6.ev Süper)
Yükselen Yay (1 ve 2.ev Dikkat, 12 Ocak 5.ev Süper)
Yükselen Oğlak (12 ve 1.ev Dikkat, 12 Ocak 4.ev Süper)
Yükselen Kova (11 ve 12.ev Dikkat, 12 Ocak 3.ev Süper)
Yükselen Balık (10 ve 11.ev Dikkat, 12 Ocak 2.ev Süper)
  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..