Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ağustos '22

 
Kategori
Astroloji
 

12 Ağustos Kova Dolunayı

Değişime Karşı Egonun Sınavı
 
12 Ağustos Cuma, İstanbul saatiyle 04:35’te Kova burcunda dolunay gerçekleşecek. Dolunaya Satürn eşlik ediyor. Bu sebeple Kova’nın ifade ettiği özgürlük, bireyselliğin korunması ve sosyalleşme isteği, Satürn’ün etkisi ile bu dönemde baskı altında olacak. Bir taraftan ilerlemek istediğimiz ama engellendiğimiz koşullarla mücadele edeceğiz. Diğer taraftan da önümüzdeki engelleri kaldırabilirsek, kalıcı yeni yapılanmalara gidebilme fırsatı bulacağız.
 
28 Temmuz Aslan Yeniayı yazımda Ağustos’un ilk iki haftası vereceğimiz kararların egodan uzak olmasının önemini belirtmiştim. Şimdi Kova Dolunayı ile davranışlarımızda ne kadar kibre yenik düştük, ne kadar gururu ön planda tuttuk ve ne oranda kendimizi sağlıklı bir şekilde ortaya koyduk onu göreceğiz. 
 
Bu dönemde tahammül sınırımızı zorlayan olaylara beklenmedik tepkiler verebiliriz. Özellikle ikili ilişkilerde ani bitişler ya da kırılmalar gündeme gelebilir. Sebep de ego kaynaklı anlaşmazlıklar olacak.
 
Kendimizi, uzun zamandır değiştirmek istediğimiz konular için adım atmak zorunda kalacağımız olaylar içinde bulabiliriz. Sınırlarımızın test edildiğini hissedeceğiz. Son 1,5 senenin gündemine vurgu yapan bu dolunayda, koşulların değişebileceğini kabul etmek ve bağımlılıktan kaçınarak yeni adımlar atmak bize iyi gelecek. Bunu yaparken, tüm köprüleri yakmak zorunda olmadığımızı unutmayalım.
 
Ağustos ayının egomuzun sınandığı bir ay olacağından bahsetmiştim. Alanımızı korumayı ve kadersel yönümüzde ilerleme şansımızı, kibri ve gururu büyüten davranışlarla karıştırmayalım. Eğer bu yöne kayarsak kendi oyunumuzun kaybedeni oluruz.
 
2021 boyunca direnç gösterdiğimiz değişimin belki de artık vakti gelmiştir. Kuzey Ay Düğümü bağlantılı olaylar her zaman gitmemiz gereken yön için bize itici güç olur. Bu seferki gücü hayatımıza doğru şekilde geçirmeye çalışalım.
 
Kalp ve tansiyon hassasiyetine dikkatli olmak bu dönemde de önemli.
Dolunaydan doğum haritalarında sabit burçların (Aslan-Akrep-Kova-Boğa) 19 derece civarında önemli vurgusu olanlar, 9-15 Ağustos, 9-15 Kasım, 5-11 Şubat, 7-13 Mayıs doğumlular daha yoğun etki alacaklar. 
Temmuz-Eylül1994, Mart-Mayıs 1985, Aralık 1975-Şubat 1976, Ağustos-Ekim 1966 ve Nisan-Haziran 1957 arasında doğanlar için yaşanacak olaylar daha da kadersel boyutlu olacak.
Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde olacak;
 
YÜKSELEN KOÇ
Sosyal hayatınız ve uzun vadeli hedefleriniz ön planda olacak. Bu alanlarda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Bu dönemde ikili ilişkileriniz ya da çocuklarınızla ilgili konular üzerinden kendi değerinizi sorgulayabilirsiniz. İş hayatında yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. 
 
YÜKSELEN BOĞA
İş hayatınızda ve üstlendiğiniz sorumluluklarda yapmak istediğiniz değişimler gündemde olacak. Ailevi konuların sizi zorladığını hissedebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir dönem. Seyahatler ve eğitimle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir.
 
YÜKSELEN İKİZLER
Seyahatlerin, yurt dışı bağlantılı konuların gündemde olacağı bu dolunayda dışınızda gelişen olaylarla ilgili verdiğiniz kararların sonuçlarını alacaksınız. Hayata bakış şeklinizi değiştirmeye yönelik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Korkularınızın üzerine gitmek size iyi gelecek.
 
YÜKSELEN YENGEÇ
İşe yaramayanı bırakmak gerektiğini hissettirecek olayları getiren dolunay, finansal konuları da gündemde tutacak. Gruplar içinde ve arkadaş çevrenizde gerginlikler yaşanabilir. İkili ilişkilerde daha rahat olacağınız bir dönem.
 
YÜKSELEN ASLAN
İkili ilişkilerin, iş birliği yapılması gereken konuların ön planda olacağı bu dönemin akışını ne kadar ben merkezli davrandığınız belirleyecek. Artan sorumluluklar sizi zorlayabilir. Size zarar veren inançlarınızı değiştirme şansını değerlendirin.
 
YÜKSELEN BAŞAK
Günlük akışın, çalışma hayatının ve sağlık konularının ön planda olacağı bu dönemde, korku ile verilmiş kararlar sizi zorlayabilir. Hayata bakış şeklinizi biraz esnetmek,  değişime açık olmak psikolojinize çok iyi gelecek.
 
YÜKSELEN TERAZİ
Aşk hayatınızı ve yaşamdan aldığınız keyifleri sorgulatan bir dolunay olacak. Arkadaş çevresinde gerilimli olaylar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde sorumluluk üstlenen planlarınız problemleri çözmeye yarayabilir.
 
YÜKSELEN AKREP
İş hayatında verilen kararların sonuçlarının gündemde olacağı bu dolunayda ailevi konular üzerinden de değişim yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sizi zorlayan olaylarda sorumluluk almanız gerekecek. Bu dönemde yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirsiniz.
 
YÜKSELEN YAY
Yakın çevrenizle olan ilişkilerinize yeni bir düzen getireceğiniz bu dolunay sağlıkla ilgili konularda sizi zorlayabilir. Günlük akışınızda ya da çalışma ortamınızda yaşanan aksaklıklar olaylara daha ciddi yaklaşmanızı gerektirebilir. Çocuklarla ya da aşk hayatıyla ilgili sorunlara çözüm geliştirebilirsiniz.
 
YÜKSELEN OĞLAK
Krizli konularda atılan adımların sonuçları gündemde olacak. Risk almak zorunda hissedilebilir. Değerlere sahip çıkmak ve kazançlar ön plana çıkacak. Yaratıcı faaliyetlerde bulunmak ve aşk hayatındaki gelişmeler de iyi gelecek.
 
YÜKSELEN KOVA
İkili ilişkilerde veya ortaklıklarda dengeyi korumaya çalışacağınız bir dolunay olacak. Güvenli hissedebilmek için olaylara daha katılımcı olmanız gerekebilir. Ailevi sorunlar da gündeme gelecek. Yakın çevrenizden, kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz.
 
YÜKSELEN BALIK
Çalışma hayatınızla ilgili konularda verdiğiniz kararların sonuçları bazı belirsizlikleri netleştirecek. Bu dönemde yakın çevrenizle olan iletişiminiz gergin olabilir. Sağlık sorunlarınıza da çözüm bulabilirsiniz.
 
Hepimize farkındalığı yüksek bir dolunay olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..