Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '22

 
Kategori
Astroloji
 

15-21 Ağustos Haftası

15 Ağustos haftası Kova Dolunayı etkilerini yaşarken, rahatlatıcı açılarla olaylara farklı bakabileceğimiz bir hafta. Hafta genelinde dikkat etmemiz gereken en önemli konu kendimizi kandırmamak ve sağlığımız olmalı.
 
15 Ağustos Pazartesi, Kasım 2021 dönemindeki ilişkilerimiz veya finansal konularla ilgili durumlar tekrar gündemimize gelebilir. Gün genelinde sabırsız olma eğilimimiz var. Fakat öfke kontrolüne, boğaz, boyun bölgemize dikkat etmemizin önemli olduğunu unutmayalım.
16 Ağustos Salı kendimizi fikirlerimizle ve söylemlerimizle ortaya koymak, işe yarar çözümler üretmek için güzel bir gün. Önemli görüşmelerimizi, eğitimle ilgili konuları bugün iyi değerlendirebiliriz.
 
17 Ağustos Çarşamba yediklerimize özen göstermeye dikkat edelim. Ayrıca sularla ilgili konularda beklenmedik durumlarla karşılaşabiliriz.
 
18 Ağustos Perşembe ilişkiler adına olumlu gelişmelerin yaşanabileceği, yatırım konularını da destekleyen bir gün. Eril ya da otorite figürleriyle ilgili şaşırtıcı haberler alabiliriz.
19 Ağustos Cuma sabah saatleri herhangi bir konuda ısrarcı olmamaya, takıntılı davranmamaya gayret edilmeli. 15:06 sonrası Ay İkizler burcuna geçecek ve iletişim anlamında daha hareketli olacağız. Baskıcı yönlendirmelere çok fazla itibar etmemeye dikkat edelim.
20 Ağustos Cumartesi ise yaşam enerjimizi ve irademizi nasıl ortaya koyduğumuzu anlatan Mars, 25 Mart 2023’e kadar 7 ay boyunca ilerleyeceği İkizler burcuna geçecek. Arada 2,5 ay retro hareketinde olacağından bu burçtan geçiş uzun sürecek. Mars İkizler burcunda ilerlerken iletişime, öğrenmeye ve zihinsel faaliyetlere yönelik eylemlerimiz hareketlenir. Enerjimiz daha sabırsız ve meraklı olur. Aynı anda birden fazla işle ilgilenmek isteyebiliriz.
Cumartesi Ay da İkizler burcunda olduğundan öğrenme isteği ve sosyal olma hali ön planda olacak.
21 Ağustos Pazar ciddi bir karar vermek ya da önemli konuşmalar yapmak için çok uygun olmayabilir. Duyduklarımız ya da düşüncelerimiz bizi yanıltabilir. Mantık duygu çelişkisi yoğun olacağından sağlıklı seçimler yapamama ihtimalimizi göz önünde bulunduralım. 
15 Ağustos haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Haftanın ilk günlerinde günlük işlerinizde ve çalışma hayatınızda daha detaycı düşünüp, bu alanlarda yeni çözümler bulabilirsiniz. Maddi konularda şartları çok zorlamamaya dikkat edilmeli. Bu hafta yaratıcılığı ön plana çıkarmada, aşk hayatı ve çocuklar konusunda şanslınız. Hafta sonu ise dalgınlıklar, odaklanamama sorunları yaşayabilirsiniz.
YÜKSELEN BOĞA
Haftaya şanslı ve keyifli başlayacaksınız. Sağlığınız ve Kasım 2021’de aldığınız kararlar konusunda temkinli olmalısınız. Aile hayatının, ebeveynlerle olan ilişkilerin akıcı olacağı bu hafta olayları biraz daha akışında bırakmak size iyi gelecek. Hafta sonu ise aşk hayatınız ya da arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz konusunda aklınız karışabilir.
YÜKSELEN İKİZLER
Hafta başında evinizle ya da ailenizle ilgili konularda çözüm üretmeye daha yatkın olacaksınız. Kasım 2021’de gündeme gelmiş olan geride bırakmak istediğiniz konularda yine sıkıntı yaşayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle güzel vakit geçireceğiniz bu hafta gizli kalmış bir konuyu da öğrenmeniz mümkün. Hafta sonu ise ailenizle genel duruşunuz arasındaki dengeyi korumakta zorlanabilirsiniz.
YÜKSELEN YENGEÇ
Haftanın ilk günlerinde ileri dönük fikirler üretme, sosyal çevrenin desteğini alma konusunda şanslı olacaksınız. Trafikte daha temkinli davranmaya özen gösterin. Maddi konularda ve iş hayatında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu ise yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde yanlış anlamalar ya da anlaşılmalar yaşanabilir.
YÜKSELEN ASLAN
Maddi konularda fırsatlar yaratabileceğiniz bir hafta olacak. Kasım 2021’de iş hayatınızla ilgili gelişen durumlar tekrar gündeme gelebilir. Hafta genelinde sağlığınıza dikkat etmeli, riskli durumlardan kaçınmalısınız. Kendinizi ortaya koymada ve ticari konularda şanslısınız. Hafta sonu ise değer verme ya da değerli hissetmeyle ilgili yanılgılar yaşanabilir.
YÜKSELEN BAŞAK
Kararlarınızın, düşüncelerinizin ve ilişkilerinizin öne çıktığı bir hafta. Hafta başında değişik bakış açıları sayesinde kendinizi farklı bir şekilde ifade edebilirsiniz. Yurt dışıyla bağlantılı ya da hukuki konularda zorlanma olabilir. Uzun zamandır sıkışık hissettiğiniz alanlarda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde önemli karar vermemeye dikkat edilmeli.
YÜKSELEN TERAZİ
Hafta başında daha çok psikolojik olarak zorlandığınız konulara çözümler bulabilirsiniz. Kasım 2021’de yaşanılan sorunlu durumlar tekrar gündeme gelebilir. Aşk hayatında göz ardı edilmiş konularla yüzleşme yaşamak mümkün. Sosyal hayatın hareketli geçeceği bu haftanın sonunda karar verirken etki altında kalmaya müsait olacağınızdan dikkatli davranmalısınız.
YÜKSELEN AKREP
Hafta başında fark yaratan planlar yapmak veya arkadaşlardan güzel fikirler almak mümkün. Kasım 2021’de ikili ilişkilerde yaşanılan konular tekrar gündeme gelebilir. İşle ilgili verimli sonuçlar alacağınız bu hafta ailevi konularda pürüzler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise aşk hayatında yanılgıya düşmemeye dikkat edilmeli.
YÜKSELEN YAY
Haftanın ilk günlerinde iş hayatına odaklanıp, yapılması gerekenleri farklı bir şekilde tamamlayacaksınız. Sağlıkla ilgili daha temkinli olunması gereken bir hafta. Ticari konularda, seyahatlerde ya da aşk hayatında olumlu gelişimeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise ailevi konularda daha verici olmaya yatkın olacaksınız.
YÜKSELEN OĞLAK
Hafta başında eğitim, ticaret ya da uzaklarla ilgili konular sizler için olumlu gelişmeler getirebilir. Kasım 2021’de aşk hayatınızla ya da çocuklarla ilgili sıkıntı yaratmış durumlar gündeme gelebilir. Finansal konularda daha rahat edeceğiniz bu haftanın son günlerinde karar verirken çok hayalperest davranmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN KOVA
Haftanın ilk günlerinde gelir gider dengelerini düzenlemeye odaklı olacaksınız. Aileyle ya da evinizle ilgili konularda Kasım 2021’de yaşadığınız konular tekrar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde, yakın çevreyle olan iletişiminizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu ise finansal konularda önemli adımlar atmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BALIK
Hafta başında ikili ilişkilerde, iş birliği yapılan alanlarda güzel konuşmalar yapabilir, ilginç fikirler geliştirebilirsiniz. Yakın çevreyle, kardeşlerle ilgili Kasım 2021’de yaşanan durumlar tekrar gündeme gelebilir. Çalışma ortamında daha değerli hissedeceğiniz ve kazançlarınızı arttırma şansı bulacağınız bu haftanın son günlerinde ise duygu mantık dengesini korumaya gayret edilmeli.
Hepimize güzel bir hafta olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..