Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Aralık '12

 
Kategori
Güncel
 

1461 kere Maşallah!

1461 kere Maşallah!
 

el clasico mahalle maçı kalır yanında


Kupa oldum olası hep sürprizlere gebedir, e zaten yıllarca bu kupayı alamamış olmamızdan belli değimli? Dün akşam TT Beleş Arena Stadında, alt ligde oynayan bir takımın spor tarihine geçen bir macerasına tanıklık ettik. Yıllarca ablasına yapılan kötü muameleye dur diyen kayınço misali 1461 Trabzon Spor, Galatasaray’ı kupanın dışına itti. Resmen itti. Bu renklerin gerçek savunucuları yıllarca bu küçük kayınço kadar direniş göstermemişti oysa. Çantada keklik sonuçlarla, başlamadan biten bir düzine maçtan sonra bu kendi bütçeleri için küçük, ama spor kamuoyu için büyük adım ayda bile yankı buldu. Fatih’in 2. Sınıf fedaileri maçın sonuna doğru fazlası ile abansa da maça, direkleri dövmekten ileri gidemediler. 1000 defa oynansa 1 defa çıkabilecek bir sonuç birilerine gönderme yapmadan önce sana da gönderler olabileceği açısından ders niteliğinde idi. Kupacı Sadri maçtan sonra kayınçoyu azarladı mı? Nasıl yaparsınız bunu onlar sizin akrabanız değil mi ? Demiş midir bilinmez ama Hamit Altıntop’un Galatarasay’da, Halil Altıntop’un Trabzonspor’da oynaması bile nasıl bir tarihi ilişkinin  belgedir anlayana.

1461 kere Maşallah ne diyelim. Darısı Vakfıkebir Spor ya da Maçka İdman Yurduna nasip olsun. Akşam Göztepe’yi rahat geçeriz diye düşünüyorum, ne de olsa Kadıköy’e yakın bir semt. Bu mağlubiyet aslında bizim açımızdan kötü oldu denilebilir.Şimdi aslansın kaplansın taktiğinden öteye bir vizyonu olmayan Fatih Terim’in istediği ortam oluştu. Koridorda futbolcular birbirine girmez ise çok zor bir maç bizi bekliyor . Beraberliğin iyi bir sonuç olduğu kanaatindeyim. Çünkü Aykut Kocaman, her zaman sağlamcı, pasif ve bekleyen oyun yapısı ile meydanda kendine iyi bir yer tutup, ekmeğin yarısına dua edecektir.

Dünyalar Derbisine çok az kaldı.  El Clasico mahalle maçı kalır yanında. Tabi bu arada kıyamet yapıştırıldığı ilahı yerinden kopmazsa. Zaten kopmazsa da, maçtan sonra kopacaktır …

 NOT; Maçtan önce bunları yazıyorum ki maçtan sonra yazılı spikerlik yapanlardan bir farkımız olsun diye...

12.12.12

 
Toplam blog
: 220
: 212
Kayıt tarihi
: 14.08.12
 
 

İşimiz gücümüz  finasalpara, ama sevemedik hiç bir daim kendi malımız gibi bedenini. Neyse bize b..