Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ekim '12

 
Kategori
Astroloji
 

15 - 21 Ekim : 15 ve 20 Ekim'de Koç, Akrep ve Oğlaklar dikkat !

15 - 21 Ekim : 15 ve 20 Ekim'de Koç, Akrep ve Oğlaklar dikkat !
 

Astroloji


08 ve 09 Ekim günleri için Jüpiterin İkizler burcunda kötü konumda oluşu yüzünden iletişim sektörü (gazete, medya vs) bazı fanatik veya idealist kişilerden olumsuz yönde etkilenebilir demiştik gerçekten de Diyabakır Emniyet Müdürü Recep Güven'in konuşması gündeme oturdu ve çok tepki çekti. Ayrıca 08 ve 09 Ekim için Jüpiterin kötü konumda oluşu yüzünden Yay burçlarının çevrelerine karşı sorumsuz olabileceklerini söylemiştik. İşte tam bu günlerde bir Yay burcu olan Sayın Kılıçdaroğlu'nun bazı tepki çeken konuşmaları da medyada yer aldı. Bunların haricinde bu günlerde yine hukuk ve yasalarla ilgili sorumsuzluklar da gündeme gelebilir demiştik yine bu günde +18 yaşa seçilme polemiği medyada yer aldı. İkizler burcu Merkürden ötürü iletişim ve bilginin yanı sıra okul ve ilköğretimi de sembolize eder işte PKK'nın yani fanatik kişilerin (Jüpiterden ötürü) ilk defa okullara saldırması da bu günlere denk düştü. 13 - 14 Ekim için ise başkan ve patron konumundaki kişilerin gizli saklı işlerle uğraşanları kötü yönde etkileyebileceğini söylemiştik. 13 Ekim'den 2 gün önce yani 11 Ekim'de Suriye yolcu uçağında gizlice taşınan malzemeler ortaya çıkarıldı. Bütün bunlar medyaya yansıyanların bir bölümü.

15 Ekim Pazartesi Plüto Oğlak'da ve Satürn de Akrep burcunda birlikte kötü konumda olacak. Beklenmedik, ani değişimler başkan, patron, yönetici konumundaki kişileri olumsuz anlamda etkileyebilir. Patron ve başkan konumundaki bu kişiler aldıkları bu olumsuz etkiyi gizli saklı işlerle uğraşanlara yansıtabilirler. Gizli saklı işlerle uğraşanlar (örnek yer altı dünyası, örgütler vs.) başkan, patron veya yönetici konumundaki kişilerin yasak, sansür ve katılığı ile karşı karşıya kalabilirler.
Örneğin bir şirkette çalışıyorsanız, yasa dışı veya patronunuzdan habersiz işler yapıyorsanız bunlar bu günde ortaya çıkabilir ve patronunuz tarafından ceza alabilirsiniz. Plüto ayrıca yeni vergiler veya bankacılık ve borçlar konusunda yeni ve ani düzenlemelere de işaret eder. Kişisel açıdan Akrep ve Oğlak burçları arasında sürtüşme yaşanabilir. Akrepler Oğlakları manipüle etmek isteyebilir ve Oğlaklar da Akreplere karşı ve özellikle yasadışı, örgüt vs gibi konulara karşı katı, soğuk ve kuşkucu yaklaşabilirler.

17 - 18 Ekim günleri ise Jüpiter yine İkizler burcunda kötü konumda olacak. Bu günlerde yine medyada fanatik ve idealist kişilerin haberleri çıkabilir. Hukuk ve yasalarla ilgili sorumsuzluklar da medyada haber olabilir. Yabancı ülkelerin yapacağı sorumsuzluk, savurganlık ve fanatizm yüzünden dövizde iniş çıkış olabilir, çevremizle özellikle komşularımızla aramız daha da bozulabilir. Kişisel olarak Yay burçları bu günlerde iletişim konularında sorumsuz davranabilirler. Yayların söylemek istemedikleri sözler ağızlarından çıkabilir. İkizler burçları hukuk ve yasalara, yüksek öğrenimle ilgili konulara, uzak ülkelere yolculuk yapmaya ve özellikle Yay burçlarına karşı dikkatli olsunlar.

Yayların bu sorumsuzluklarına karşı 18 Ekim perşembe günü Mars Yay burçlarını ve Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu bir şekilde etkiliyor. Yani, bu günde polis ve güvenlik birimleri yabancı ülke ve kültürlerle ilgili yada hukuk ve yasalarla ilgili öncü adımlar atabilirler. Yada güvenlik ve askerlikle ilgili yeni yasalar gündeme gelebilir. Mars bu günde Yay burçlarına olumlu yönde ataklık da verebilir. Kişisel olarak Koç burçları Yay burçlarını olumlu olarak etkileyebilir. Koçların uzak ülkelerle, yüksek öğrenimle yada hukuk ve yasalarla olan ilişkileri olumlu sonuçlar verebilir. 

20 Ekim Cumartesi günü ise hem Uranüs hem de Plüto kötü konumda. Uranüs Koç burcunda ve Plüto Oğlak burcunda olduğundan ciddi bir askeri hareketlilik anlamına da gelebilir. Bir takım teknolojik aletler ya da isyankar, devrimci kişiler güvenliğimizi tehdit edebilir. Yer altında da bir hareketlilik söz konusu olabilir. Bu günde Satürn Akrep burcunda bu sefer iyi konumda olacak. Uranüs Koç burcunda kötü konumda olduğundan asker ve güvenlik birimlerinde huzursuzluk olabilir. Kişisel olarak Koç burçları Kova burçlarından huzursuz olabilirler. Plüto Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan başkan, patron konumundaki kişiler ani değişim ve manipülasyonlarla karşı karşıya kalabilirler. Oğlak burcunun yöneticisi olan Satürn bu sefer Akrep burcunda iyi konumda olduğundan başkan ve patron konumundaki kişiler gizli saklı işlerle uğraşanlara karşı sabır gösterebilirler. Kişisel olarak bu günde Akrep burçları kendi istekleri doğrultusunda Oğlak burçlarını manipüle edebilirler. Oğlak burçları da
Akrep burçlarına karşı sabır gösterebilirler.

21 Ekim Pazar günü Merkür Akrep burcunda en iyi konumunda olduğundan gizli saklı işlerle uğraşanların çevreleriyle olan bağlantıları, iş arkadaşları, çalışanları kısaca iletişimleri iyi olacak. Bu arada vergi, bankacılık ve borçlar konularında yeni fikirler de ortaya atılabilir. Kişisel açıdan Akrep burçları İkizler ve Başak burçlarından iyi etkiler almaktalar.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..