Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Nisan '19

 
Kategori
Astroloji
 

15-21 Nisan 2019 Haftalık Burç

15 - 21 Nisan 2019 Haftalık Burç Astroloji: Haftanın en yoğun günleri 17 ve 21 Nisan ! 
17 ve 21 Nisan gerçekten yoğun günler. 17 Nisanda Merkür, 21 Nisanda ise Venüs Koç burcuna geçecektir. 17 Nisanda en çok olumsuz etki alacak burçlar: Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları Tr Güneş ve Plütondan olumsuz etki alırken Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçları Tr Ay ve Venüsden olumsuz etki alabilir. İkizler, Başak, Yay, Balık burçları ise Tr Merkürden olumsuz etki almaya devam edebilirler. (Nisan 2019 burç) (haftalık burç)
 
17 Nisanda Boğa burcunu sembolize eden yer üstündeki ekili-dikili alanlar, sınırlar, devletlerin toprak paylaşımları ile Akrep burcunu sembolize eden yer altındaki zayıf fay hatları, yer altındaki kaynaklar (petrol, doğalgaz, madenler) Güneş ve Plüto transitlerinden olumsuz etki alacağından Astro Carto Grafi haritasında Tr Venüs, Güneş, Plüto ve Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgelerde şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, şiddet ve terör olayları, patlamalar olabilir. Kuruluş tarihleri Boğa, Aslan, Akrep, Kova olan ülkelerde de devlete yönelik şiddet ve terör olayları, olumsuz değişim ve dönüşümler olabilir. (haftalık astroloji) (Nisan astroloji)
 
Hafta boyu ama bilhassa 17 Nisanda olumsuz etki alan Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarının Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan, Akrep burçlarına veya Natal Marsı Yengeç, Oğlak, Koç, Terazi burçlarına dikkat etmeleri gerekebilir. 17 Nisanda yüksek katsayıda olan Güneş ve Plüto Transitleri her ne kadar Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını olumsuz etkilese de Güneş Transiti Natal Marsı Yengeç ve Oğlakları, Plüto Transiti ise Natal Marsı Koç ve Terazi burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. (2019 Nisan burç)
 
17 Nisanda Astro Carto Grafide Tr Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul, Bursa, Edirne, Tekirdağ, Antalya, Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Silifke, Aksaray, Ünye, Fatsa, Ordu, Sivas, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Ardahan, Artvin, Kars, Ağrı, Tatvan, Şırnak, Cizre, Siirt, Van), Gürcistan, Irak, Suudi Arabistan, Suriye, Ürdün, İsrail, Filistin, Gazze, Mısır, Libya, Sudan, Cezayir, Afganistan, Pakistan, Türkmenistan, Hindistan, Çin, Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Yunanistan, Romanya, Polonya, İtalya, Almanya, Fransa, İsviçre, Danimarka, Norveç, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, İspanya, Portekiz, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Filipinler, Endonezya, Singapur, Tayland, Papua Yeni Gine, Avustralya, Amerika, Kanada, Meksika, Brezilya, Kolomibya, Peru
 
Yukardaki Astro Carto Grafi haritasında geçen bölgelerde 17 Nisan ve civarı zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, maden göçükleri, heyelan, toprak kayması, şiddet olayları, halk ayaklanmaları, patlamalar, yangınlar görülebilir. (2019 haftalık burç) (Nisan 2019)
 
17 Nisanda özellikle Boğa burcu İsrail'in Natal Marsı Terazi olan Türkiye'ye ve Natal Marsı Koç olan Filistin'e Tr Güneş ve Plüto bazında dikkat etmesi gerekebilir. 17 Nisanda Boğa burcu İsrail'in Natal Güneşi Aslan olduğundan İsrail'in de Akrep burcu Türkiye ve Filistin'i olumsuz yönde etkilemsi olasıdır. Yani Boğa - Akrep çatışması 17 Nisanda hat safhaya çıkabilir. Bu durumda Natal Marslar önem kazanıyor. Türkiye'nin Natal Marsı Terazi olduğundan ve Tr Plütondan çift yönde olumlu etki aldığından İsrail'e karşı avantaj sağlayabilir. Ancak yine de Türkiye'nin kendi iç olaylarına dikkat etmesi gerekebilir. Bu arada hafta boyu ama özellikle 17 Nisanda Natal Marsı Terazi olan TSK'nın (Türk Silahlı Kuvvetleri) da güçlenmesi ve Tr Jüpiterden de alacağı olumlu etkilerle daha başarılı operasyonlar yapması olasıdır. Ancak bu arada TSK düşmanların da şimşeklerini üzerine çekebilir.
 
17 Nisanda Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarının Ay ve Venüs transitlerine dikkat etmeleri gerekebilir. Ay güvenlik ve verimi, Venüs ise sosyal ve siyasi konuları, her türlü ikili ilişkileri, para, mal-mülk ve toprak paylaşımlarını sembolize etmektedir. 17 Nisan ve civarı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarının Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burçlarına veya Natal Marsı İkizler, Yay burçlarına dikkat etmeleri gerekebilir. 17 Nisanda Natal Marsı İkizler, Yay olanlar Tr Venüsden çift yönde olumlu etkiler alabilirler. Örneğin Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Almanya Başbakanı Merkel, İran Başbakanı Ruhani gibi isimlerin Venüsyen konularda yani sosyal ve siyasi konularda daha çok olumlu etkiler aldığı ve Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarına üstünlük sağlayabilecekleri görülmektedir. 17 Nisanda Terazi burcu Suriye'nin ülke güvenliği olumsuz etkiler alabilir. 
 
17 Nisanda hem Natal Güneşi hem de Natal Marsı İkizler olan (Tam bir İkizler) Ankara'nın yeni Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Tr Venüsden son derece olumlu etkiler alabilir. Belki de 17 Nisanda Mansur Yavaş mazbatasını almış olabilir yada belediye başkanı olarak koltuğuna oturmuş olabilir. Ancak aynı şeyi Ekrem İmamoğlu için söyleyemiyorum. Aslında Ekrem İmamoğlu için 2 tane 04.06.1970 ve 04.06.1971 olmak üzere 2 tane doğum tarihi zikredilmektedir. 1970 olan resmi doğum tarihi ve bu doğum tarihine göre Natal Marsı Yengeç çıkmaktadır. Bir diğeri ise 1971 olan doğum tarihi bu tarihe baktığımızda da Natal Marsı Kova çıkmaktadır. Ne yazık ki her iki doğum tarihi de Tr Venüsden belirgin bir şekilde olumlu etki almamaktadır. 
 
17 Nisanda İkizler, Başak, Yay, Balık burçlarının Tr Merkürden olumsuz etki almaya devam ettikleri görülmektedir. 17 Nisanda olumsuz hava koşulları, hava, kara ve deniz yollarında kazalar, her türlü iletişimde kurnazlık, sahtekarlık, casusluk ve hacker faaliyetleri devam edebilir. Bu durumdan bilhassa Natal Güneş ve Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar olumsuz etkiler alabilir. Örneğin 17 Nisanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12.evindeki Tr Venüsden olumlu etki alsa da Koç burcuna yeni geçen 1.evindeki Tr Merkürden olumsuz etkiler alması beklenebilir. 12.ev devlet kurumlarını, 1.ev ise fiziksel sağlığımızı, yeni başlangıçları sembolize etmektedir. 17 Nisanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiziksel sağlık açısından sinir sistemine, yakın çevresinden kişilere, yapacağı olası yeni başlangıçlara, Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler/Başak (ABD Başkanı Trump, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu) burçlarına veya Natal Marsı Yengeç, Oğlak (CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu) burçlarına Merküryen konularda (bilgi, belge, anlaşma, sözleşme, konuşma, yazışma, vs) dikkat etmesi gerekebilir. 
 
Hafta boyu Yay burcundaki Tr Jüpiterin bütün burçları ama bilhassa 17 Nisanda Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık burçlarını olumlu etkilemesi olasıdır. Natal Marsı Terazi olan Türkiye, Suriye, Natal Marsı Koç olan Filistin, Natal Marsı Balık olan İran gibi ülkelerin genişlemeye yönelik eylemleri artabilir. Natal Marsı Balık olan Işid, Natal Marsı Başak olan PYD gibi terör örgütlerinin de bir takım fırsatlardan faydalanmaları ve yayılmaya çalışmaları olasıdır. 
 
15 Nisan (+2), 17 Nisan (+4), 18 Nisan (+2), 19 Nisan (+3), 20 Nisan (+2)
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları, Euro /DHKP-C, PYD / Beşiktaş / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı,PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
21 Nisan Pazar günü -6 katsayısı ile haftanın bir diğer yoğun günüdür. 21 Nisanda Tr Güneş -1, Tr Uranüs -2 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burçlarını ama bilhassa Yengeç ve Oğlak burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. Natal Marsı İkizler ve Yay burçları ise Tr Güneş ve Uranüsden son derece olumlu etkiler alabilirler. 
 
19, 20, 21 Nisan 
Güneş ve Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi,Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSad, Muharrem İnce
 
19, 20, 21 Nisan 
Güneş ve Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
19, 20, 21 Nisanda yer altını sembolize eden Akrep burcu Tr Güneş ve Uranüsden olumsuz etkiler alacağından bilhassa 20, 21 Nisanda zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. 20, 21 Nisanda Boğa burcunu sembolize eden toprak paylaşımları ile ilgili konularda da şiddetli çatışmalar, ekili-dikili alanlarda kayıplar görülebilir. 
 
21 Nisanda Astro Carto Grafide Tr Ay, Satürn çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, İzmir, Kuşadası, Bodrum, Manisa), Ukrayna, Romanya, Türkmenistan, İran, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Tayvan, Filipinler, Endonezya, Kuzey Kore, Güney Kore, Papua Yeni Gine, Avustralya, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Brezilya, Arjantin, Cezayir, Libya, Mısır, Fransa, Almanya, Avusturya, İngiltere, İspanya, Hollanda, Norveç, Belçika, Yunanistan
 
21 Nisan ve civarı Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, göçükler, toprak kaymaları, şiddet olayları, asi ve aykırı kişilerin neden olabileceği olaylar, Uranüsyen (elektrik ve elektronik aletlerden kaynaklı) kazalar görülebilir. 
 
19, 20, 21 Nisanda Natal Marsı Yay olan terör örgütü PKK saldırılarına ülkemiz Türkiye'nin dikkat etmesi gerekebilir ancak Natal Marsı Terazi olan TSK'nın bu olayların üstesinden gelme olasılığı yüksektir. 
 
21 Nisanda Venüs Transiti Koç burcuna geçiyor ve İkizler ile Yay burçlarını çift yönde olumsuz etkiliyor. Bu durumdan İkizler burcu Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Yay burcu Kemal Kılıçdaroğlu ile Binali Yıldırım olumsuz etkiler alabilir. Ancak yine Natal Marslar önemli. Ekrem İmamoğlu'nun doğum tarihi ister 1970 ister 1971 olsun Tr Venüsden (sosyal ve siyasi konular, ikili ilişkiler, ortaklıklar) bariz bir şekilde olumsuz etkiler alması olasıdır. Ekrem İmamoğlu'nun rakibi Binali Yıldırım da Tr Venüsden Natal Güneş bazında olumsuz etki alsa da Ekrem İmamoğlu kadar olumsuz etki almamaktadır. Çünkü Binali Yıldırım'ın her ne kadar Natal Güneşi Yay olsa da Natal Marsı Akrep olup Tr Venüsden olumlu etki alma ve bu aldığı olumlu etkiyi rakibi Ekrem İmamoğlu aleyhine yöneltebilme olasılığı vardır. Aynı şekilde İkizler burcu Mansur Yavaş'In da Tr Venüsden Ekrem İmamoğlu gibi olumsuz etki alma olasılığı vardır. 21 Nisan civarı Mansur Yavaş da MHP'den olumsuz etkiler alabilir.
 
21 Nisanda Tr Venüsden Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova burçları olumsuz etki alırken Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar ise olumlu etkiler alabilir. 21 Nisanda İkizler burcu ABD Başkanı Trump da 12.evindeki Tr Venüsden olumsuz etkiler alabilir. 21 Nisan ve takip eden günlerde İkizler burçlarının Tr Venüse ve Venüsyen kişilere (Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi) çok dikkat etmeleri gerekebilir. 21 Nisan ve civarı Trump'ın başı Venüsyen konularda (para, mal-mülk, ortaklıklar, vs) IMF Başkanı Christine Lagarde ile yada Rusya Başkanı Putin ile belaya girebilir.
 
16, 20, 21 Nisan (-1)
Venüsden çift yönde olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi İkizler, Yay olanlar)
Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE / PKK / Can Dündar, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu, Koray Aydın, Edward Snowden, Donald Trump, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 
16, 20, 21 Nisan (-1)
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Muharrem İnce, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
Yukardaki Venüs tablosundan olasılıklar çoğaltılabilir. Venüsden çift yönde olumsuz etki alanların Venüsden olumlu etki alanlara yada Venüsü sembolize edenlere dikkat etmeleri gerekebilir. 
 
16, 20, 21 Nisanda İkizler ve Yay burcunu sembolize eden hava, kara ve deniz ulaşımlarında Venüsden ötürü bir yavaşlık ve aksamalar olabilir. Bu yüzden 16, 20, 21 Nisanda yapılacak yolculuklarda ihmalkarlıklar yapılmamalı gerekli önlemler alınmalıdır. Aksi takdirde yolculuklarda ihmalkarlıklardan doğan kazalar oluşabilir.
 
Hafta boyu Natal Marsı Koç olan Doların bilhassa 17 Nisanda Tr Plütondan alacağı etki ile yükselmeye devam edebilmesi olasıdır. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler.
 
Yükselen Koç 
(20, 21 Nisan 2.ev Güneş, Uranüs Dikkat, 16 Nisan 10.ev Satürn, 17 Nisan 9.ev Jüpiter, 10.ev Plüto, 12.ev Venüs Süper)
Yükselen Boğa
(20, 21 Nisan 1.ev Güneş, Uranüs Dikkat, 16 Nisan 9.ev Satürn, 17 Nisan 8.ev Jüpiter, 9.ev Plüto, 11.ev Venüs Süper)
Yükselen İkizler
(20, 21 Nisan 12.ev Güneş, Uranüs Dikkat, 16 Nisan 8.ev Satürn, 17 Nisan 7.ev Jüpiter, 8.ev Plüto, 10.ev Venüs Süper)
Yükselen Yengeç
(20, 21 Nisan 11.ev Güneş, Uranüs Dikkat, 16 Nisan 7.ev Satürn, 17 Nisan 6.ev Jüpiter, 7.ev Plüto, 9.ev Venüs Süper)
Yükselen Aslan
(20, 21 Nisan 10.ev Güneş, Uranüs Dikkat, 16 Nisan 6.ev Satürn, 17 Nisan 5.ev Jüpiter, 6.ev Plüto, 8.ev Venüs Süper)
Yükselen Başak
(20, 21 Nisan 9.ev Güneş, Uranüs Dikkat, 16 Nisan 5.ev Satürn, 17 Nisan 4.ev Jüpiter, 5.ev Plüto, 7.ev Venüs Süper)
Yükselen Terazi
(20, 21 Nisan 8.ev Güneş, Uranüs Dikkat, 16 Nisan 4.ev Satürn, 17 Nisan 3.ev Jüpiter, 4.ev Plüto, 6.ev Venüs Süper)
Yükselen Akrep
(20, 21 Nisan 7.ev Güneş, Uranüs Dikkat, 16 Nisan 3.ev Satürn, 17 Nisan 2.ev Jüpiter, 3.ev Plüto, 5.ev Venüs Süper)
Yükselen Yay
(20, 21 Nisan 6.ev Güneş, Uranüs Dikkat, 16 Nisan 2.ev Satürn, 17 Nisan 1.ev Jüpiter, 2.ev Plüto, 4.ev Venüs Süper)
Yükselen Oğlak
(20, 21 Nisan 5.ev Güneş, Uranüs Dikkat, 16 Nisan 1.ev Satürn, 17 Nisan 12.ev Jüpiter, 1.ev Plüto, 3.ev Venüs Süper)
Yükselen Kova
(20, 21 Nisan 4.ev Güneş, Uranüs Dikkat, 16 Nisan 12.ev Satürn, 17 Nisan 11.ev Jüpiter, 12.ev Plüto, 2.ev Venüs Süper)
Yükselen Balık
(20, 21 Nisan 3.ev Güneş, Uranüs Dikkat, 16 Nisan 11.ev Satürn, 17 Nisan 10.ev Jüpiter, 11.ev Plüto, 1.ev Venüs Süper)
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..