Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '21

 
Kategori
Astroloji
 

15-21 Şubat 2021 Astroloji

15 - 21 Şubat 2021 Haftalık Burç Astroloji: 15 Şubat Haftanın Yoğun Günü! Güneş Venüs Dikkat!
 
15 Şubat haftasının en yoğun günleri -9 katsayısı ile 15 ve 18 Şubattır. 15 Şubatta Tr Güneş ve Venüs -2 katsayısında olup en çok İkizler ve Yay burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. (Şubat 2021 burç)
 
15 Şubatta Tr Güneşden Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Balık olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar ise olumlu etki alabilirler. Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar ise Tr Venüsden olumsuz etkiler alabilirler. (haftalık burç)
 
15 Şubatta İkizler ve Yay burcunu sembolize eden her türlü iletişimde (hava, kara, deniz, internet) olumsuz etkiler oluşabilir. Örneğin internet ile ilgili konularda baskı ve saldırılar, hava, kara ve deniz yollarında saldırı ve/veya kazalar, ihmalkarlıklar yüzünden iletişim ve trafik kazaları, uçak kazaları yaşanabilir. (haftalık astroloji)
 
15 ve 20 Şubatta Tr Venüs -2 katsayısında olup İkizler ve Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyeceğinden her türlü iletişimde yavaşlık ve talepkarlıklar oluşabilir. Örneğin bazı internet siteleri yavaşlayabilir yada arızalar oluşabilir. Tr Venüs hangi evimizdeyse o konulara çok para gidebilir. Örneğin Tr Venüs 7.evdeyse (yükselen Aslan) ikili ilişkilere, rakiplerle ilgili konulara, avukat ve danışmanlıklara, eş ve ortaklarla ilgili konulara çok para gidebilir. (Şubat astroloji)
 
15 Şubatta -2 katsayısındaki Tr Güneş ve Venüsün İkizler ve Yay burcunu olumsuz etkilemesi yüzünden Dünyanın bazı bölgelerinde olumsuz hava koşulları (fırtına, kasırga, tipi, sel, sis, vs) oluşabilir. Hatta bu durum çok çarpıcı uçak, gemi ve trafik kazalarına yol açabilir. 15 Şubatta yola çıkacak olanların önlem almaları ve dikkatli olmaları gerekebilir.
 
15 Şubatta İkizler burcu ülkeler ile Yay burcu ülkelerde şiddet, saldırı, patlama ve yangınlar görülebilinir. Bu ülkelerin Natal Marsı Yengeç, Oğlak olan ülke ve kişilerle Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan, Boğa, Terazi olan ülke ve kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. (2021 Şubat burç)
 
16 Şubatta zayıf fay hatlarında Deprem tehlikesi görülebilir. 16 şubatta depremin yanı sıra volkanik aktiviteler, toprak kaymaları, şiddet ve saldırı, patlama ve yangınlar da artabilir. Çünkü Boğa ve Akrep burcu ve sembolize ettikleri Tr Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter ve Uranüsden haftanın diğer günlerine göre daha çok olumsuz etkiler alacaktır.
 
16 Şubatta Astro Carto Grafide Tr Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, maden göçükleri, volkanik aktiviteler, şiddet ve saldırılar, patlama ve yangınlar, terör eylemleri olasıdır. (2021 haftalık burç)
 
20, 21 Şubatta Tr Ay +5 katsayısında olup Natal Marsı İkizler, Koç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. 20, 21 Şubatta her türlü iletişimle, sağlıkla, teknolojiyle, bilimsel çalışmalarla ilgili konularda verim ve güvenlik artabilir. (Şubat 2021)
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
Yükselen Koç --------------------------------------------------------
(15 Şubat 11.ev Güneş, Venüs Dikkat, 20, 21 Şubat 3.ev Ay Süper)
Yükselen Boğa --------------------------------------------------------
(15 Şubat 10.ev Güneş, Venüs Dikkat, 20, 21 Şubat 2.ev Ay Süper)
Yükselen İkizler --------------------------------------------------------
(15 Şubat 9.ev Güneş, Venüs Dikkat, 20, 21 Şubat 1.ev Ay Süper)
Yükselen Yengeç --------------------------------------------------------
(15 Şubat 8.ev Güneş, Venüs Dikkat, 20, 21 Şubat 12.ev Ay Süper)
Yükselen Aslan --------------------------------------------------------
(15 Şubat 7.ev Güneş, Venüs Dikkat, 20, 21 Şubat 11.ev Ay Süper)
Yükselen Başak --------------------------------------------------------
(15 Şubat 6.ev Güneş, Venüs Dikkat, 20, 21 Şubat 10.ev Ay Süper)
Yükselen Terazi --------------------------------------------------------
(15 Şubat 5.ev Güneş, Venüs Dikkat, 20, 21 Şubat 9.ev Ay Süper)
Yükselen Akrep --------------------------------------------------------
(15 Şubat 4.ev Güneş, Venüs Dikkat, 20, 21 Şubat 8.ev Ay Süper)
Yükselen Yay --------------------------------------------------------
(15 Şubat 3.ev Güneş, Venüs Dikkat, 20, 21 Şubat 7.ev Ay Süper)
Yükselen Oğlak --------------------------------------------------------
(15 Şubat 2.ev Güneş, Venüs Dikkat, 20, 21 Şubat 6.ev Ay Süper)
Yükselen Kova --------------------------------------------------------
(15 Şubat 1.ev Güneş, Venüs Dikkat, 20, 21 Şubat 5.ev Ay Süper)
Yükselen Balık --------------------------------------------------------
(15 Şubat 12.ev Güneş, Venüs Dikkat, 20, 21 Şubat 4.ev Ay Süper)
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..