Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '15

 
Kategori
Astroloji
 

16 - 22 Şubat 2015 Haftalık burç astroloji: 16, 17 Şubat yoğun, 19 Şubat Balıklar süper!

16 - 22 Şubat 2015 Haftalık burç astroloji: 16, 17 Şubat yoğun, 19 Şubat Balıklar süper!
 

haftalık burç


 Bu hafta gökyüzü çok hareketli çünkü 19 Şubatta Güneş Balık burcuna geçiyor; 20 Şubatta Mars, 21 Şubatta ise Venüs Koç burcuna geçiyor. Her ne kadar Şubat ayı 2015'in diğer aylarına oranla en iyi aylarından olsa da bu haftanın en yoğun günleri 16 ve 17 Şubattır. Bu günlerde Güneş Kova.da, Jüpiter ise Aslan burcunda kötü konumda olacak. Kova - Aslan çatışması 16 ve 17'sinde de kendini hissettirebilir. Yine Aslan burcunu simgeleyen spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) ani değişimler olmaya, Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü kişi ve gruplar Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişilerden, liderlerden olumsuz etkiler almaya devam edebilir. Aslan burcunu sembolize eden şeyler de yine Jüpiterden (yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular, dini konular, vs) olumsuz etkiler almaya devam edebilir. Bu arada 2015 yılı için yaptığımız yorumlarda Şubat ayı için AK Parti içinde huzursuzluklar olabilir demiştik gerçekten de AK Parti içinde bir takım karışıklıklar oldu. (http://blog.milliyet.com.tr/2015-tahminleri-ozet--agustos-ayinda-kaos-/Blog/?BlogNo=481533) AKP'li başkandan, Süleyman Soylu'ya sert sözler geldi. Bazı AK Partiye yakın bürokratları dokunulmaz olmak için istifa edip milletvekili olma telaşı sardı. Bunlardan en önemlisi MİT Başkanı Hakan Fidan'ın istifasıydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bile Hakan Fidan'ın milletvekili adaylığına olumlu bakmadığını söyledi. Hakan Fidan'ın 1968 Ankara'da doğduğu biliniyor ama doğum tarihi tam olarak bilinmiyor. Kendisi Yönetim ve Siyaset bilimi okumuş yani Jüpiteri Terazi burcunda olabilir. Burdan yola çıkarak 16 kasım - 31 Aralık 1968 tarihleri arasında doğmuş olabileceğini tahmin etmekteyim.  (Şubat 2015 burç)

 

Aslan burcu kişileri biraz araştırınca Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı (09 Ağustos 1966 Ankara) 'nın da Güneşi ve Merkürünün Aslan burcunda olduğu dikkatimi çekti. Erdem Başçı'nın da Güneşi yada Marsı Yay burcundan kişilerden ve/veya Jüpiteri simgeleyen olay ve kişilerden olumsuz etkiler aldığı ortadadır. Bu arada Erdem Başçı ile faizler konusunda fikir ayrılığına düşen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marsının da Yay burcunda olması dikkate değerdir. (2015 Şubat burç)

19 ve 21 Şubat günleri Satürn Yay burcunda +7 katsayısıyla süper bir konumda olacağından özellikle bu günlerde Yay burcunu sembolize eden konularda (yabancı ülke ve kültürler, dini konular, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular, vs) disiplinli yeni çalışmalar olabilir. Satürnü sembolize eden konularda özellikle Başkan, patron ve emir veren kişilerde bir başarı, genişleme ve cömertlik söz konusu olabilir. Satürnün Yay burcunda süper konumda oluşunu tam olarak deşifre edersek Başkan, patron ve emir veren kişilerin Yay burcunu sembolize eden konularda yani hukuk ve yasalarla, dinle, yüksek öğrenimle ilgili yada kendilerine göre yabancı ülke ve kültürlere karşı disipline edici çalışmalar içine gireceklerini yada girdiklerini söyleyebiliriz. (haftalık burç) (2015 haftalık burç)

19 Şubatta Balık burcundaki Güneş, Ay, Venüs ve Marsın da desteğiyle Neptün +23 katsayısıyla Balık burcunda süper bir konumda olacak. Bu günde Balık burcunu sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlarda, kamu yada özel şirketlerde, vakıflarda, hayır kurumlarında, devlet içinde insanlık yararına özverili çalışmalar en yüksek noktaya çıkabilir. Devlet kurumları diğer devlet kurumlarından yada kamu ve özel şirketler ve vakıflar diğer şirketlerden ve hayırkurumlarından insanlık yararına olabilecek olumlu etkiler alabilirler. Bu insanlık yararına yapılacak özverili çalışmalara Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, liderler, gençler; Ay.ı simgeleyen vatani konularla uğraşanlar yada üretim ve güvenlik konularıyla uğraşanlar; Venüsü simgeleyen para, sosyal ve siyasi konularla uğraşanlar ve Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri de destek olabilir. (haftalık astroloji) (Şubat 2015)

19 Şubat günü kişisel olarak Güneşi Balık burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Balık, Aslan, Yengeç, Boğa, Terazi ve/veya Koç burcunda olanlardan olumlu destek alabilirler. Astrolojik evlerimizden de hangi ev Balık burcuna denk geliyorsa o konularda olumlu etkiler alabiliriz. Natal gezegenlerimizden de hangi gezegen Balık burcundaysa o gezegeni simgeleyen konularda son derece (Natal gezegenimizin katsayısına göre çünkü herkesin Natal gezegeninin katsayısı farklıdır) merhametli, verici, anlayışlı, hayırsever, duyarlı, spritüel, yaratıcı, özverili olabiliriz. Ne tesadüftür ki ülkemizi yönetenlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun Güneşleri de Balık burcundadır. Bu yüzden ülkeyi yönetenlerin kendilerini ifade ediş tarzları (Natal Güneş) son derece özverili olabilir. Ülkemizi ilgilendiren insanlık adına özverili çalışmaların en üst noktaya çıkması da olası olabilir. En son 06 Şubat günü için Neptünün Balık burcunda süper bir konumda olacağını söylemiştik ve gerçekten de 06 Şubat günü Türkiye 27 yıl sonra Uluslararası Çalışma Örgütü’nün 167 sayılı inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesini onaylandı. Bakalım neler olacak! :) (Şubat astroloji)

 

Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/02/16-22-subat-2015-haftalk-burc-astroloji.html  

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..