Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '15

 
Kategori
Astroloji
 

18 - 24 Mayıs 2015 Haftalık burç astroloji: 20 - 21 Mayıs haftanın yoğun günleri !

18 - 24 Mayıs 2015 Haftalık burç astroloji: 20 - 21 Mayıs haftanın yoğun günleri !
 

haftalık burç


Haftanın en yoğun günleri 20 ve 21 Mayısdır. 20 Mayısda Çarşamba günü Güneş Boğada, Ay, Mars İkizlerde, Venüs Yengeçde, Satürn Yayda, Uranüs Koçda, Plüto Oğlakda düşük katsayıda olacak. 21 Mayısda ise Güneş İkizler burcuna geçiyor ama katsayısı düşük olacak. Ayrıca 21 Mayıs Perşembe günü Mars İkizlerde, Ay, Venüs Yengeçde, Satürn Yayda, Uranüs Koçda, Plüto Oğlakda düşük katsayıda olacaktır. (Mayıs 2015 burç)

Bu yüzden 20 ve 21 Mayıs günleri Güneşi sembolize eden şeyler önce Boğaları daha sonra da İkizler burçlarını olumsuz etkileyebilir. Örneğin spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) önce para konularını daha sonra da ticari konuları olumsuz etkileyebilir. (haftalık burç)

20 ve 21 Mayıs günleri AY.ı sembolize eden şeyler önce İkizler burçlarını daha sonra da Yengeç burçlarını olumsuz etkileyebilir. Örneğin vatani konular önce her türlü iletişimi (bilgi, belge, konuşma, yazışma, vs), hizmeti daha sonra da ülke güvenliği gibi konuları olumsuz etkileyebilir. (haftalık astroloji)

20 ve 21 Mayıs günleri Mars ikizler burcunda düşük katsayıda olacağından her türlü iletişimde (yazışma, konuşma, bilgi, belge, internet, ülke içi yollar, ulaşım vs), her türlü hizmette (sağlık, eğitim, vs), ticari konularda, komşu ülkelerde zorlanmalar, öfke, kavga ve saldırılar olabilir. 20 ve 21 Mayıs Koç - İkizler çatışmasının yoğun yaşanabileceği günler olabilir. (Mayıs astroloji)

20 ve 21 Mayıs günleri Venüs de Yengeç burcunda düşük katsayıda olacağından her türlü ikili ilişkiler, sosyal ve siyasi konular, diplomatik konular, para konuları Yengeç burcunu sembolize eden vatani konuları, ülke güvenliğiyle ilgili yada üretimle ilgili konuları veya Yengeç burcunda kurulu Amerikayı olumsuz etkileyebilir.

20 ve 21 Mayıs günleri Satürn Yay burcunda düşük katsayıda olacağından Satürnü simgeleyen Başkan, patron yada emir veren otorite konumdaki insanların Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürden kişileri, hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları, din ve inançlarla ilgili konuları olumsuz etkileme olasılığı mevcut. Hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konularda bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler olabilir. Başkan, patron ve emir veren kişilerde ise abartılı, fanatik davranışlar olabilir. (2015 Mayıs burç)

20 ve 21 Mayıs günleri Uranüs Koç burcunda düşük katsayıda olacağından asker, polis ve güvenlik birimlerinde yada yeni girişim ve başlangıçlarda huzursuzluklar olabilir. Yeni saldırı silahları gündeme gelebilir. 20 Mayısdan itibaren Kova - Koç çatışması da yaşanabilir. Bir takım gruplar içinde tartışma, kavga ve saldırılar olabilir. (2015 haftalık burç)

20 ve 21 Mayıs günleri Plüton Oğlak burcunda düşük katsayıda olacağından Plütonu simgeleyen ölüm, yıkım gibi yıkıcı ve istenmeyen değişim ve dönüşümler Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahiplerini olumsuz yönde etkileyebilir. Bu yüzden başkan, patron ve otorite sahipleri daha katı, kıskanç ve yıkıcı olabilirler. Bütün bir hafta boyunca Akrep - Oğlak çatışması yaşanabilir. Bu arada gizli saklı işlerde, gizli örgütlerde, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında, bankacılık konularında bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler yaşanabilir. Depremlerin sıklığında artışlar devam edebilir. Yer altındaki fay hatlarında sonradan deprem yapmak üzere kaymalar ve değişimler olabilir. (Mayıs 2015)

Bütün bir hafta boyunca Plüton Oğlak burcunda düşük katsayıda olacağından Akrep burcu ülkeler (Türkiye, Filistin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 15 Kasım 1983), Akrep burcundan kişiler (Abdullah Gül, vs) bunalımlar, engel, yasak ve aksiliklerle karşılaşabilirler. Bu hafta Akrep burçları ve sembolize ettikleri çok bunalabilirler.

18 - 24 Mayıs haftasını özetlersek ağırlıklı olarak Koç - İkizler, Koç - Kova çatışması ile Oğlak - Yay, Oğlak - Akrep çatışmasına tanık olabiliriz.

Ülkeler astrolojisine baktığımızda Koç burcunu sembolize edenler Işid ve İrandır.
Kova burcunu sembolize eden ise Kürdistan Bölgesel Yönetimidir (30 Ocak 2005).
Yorumlarsak Işid, vs ile Kürdistan bölgesel yönetimi arasında bu hafta her zamankinden yoğun bir çatışma olabilir.

İkizler burcunu sembolize eden ülkeler ise Mısır (18 Haziran 1953), Ermenistan (28 Mayıs 1918) ve Yemendir (22 Mayıs 1990).
Yorumlarsak İran ile Yemen arasında da bir sürtüşme çıkabilir.

Bu arada yıkıcı değişimleri simgeleyen Plüton Oğlakda Oğlak burcunun yöneticisi Satürn Yay burcunda olduğundan Yay burcunu sembolize eden kişi ve ülkelerde de olumsuz değişimler olabilir. Rusya (01 Aralık 2001) da Yay burcunda kurulu bir ülke olduğundan bir takım otorite sahibi kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Rusyayı derinden etkileyebilecek olumsuz değişimlere neden olabilecek bir takım bunalımlar, engel, yasak yada aksilikler olabilir. Rusya dolaylı yollardan Akrep burcu ülkelerinden (Türkiye, Filistin, vs) de olumsuz etkiler alabilir.

18 Mayıs Pazartesi günü Neptün Balıkda ve 23 Mayıs Cumartesi günü de Ay Aslan burcunda +5 katsayısıyla haftanın en yüksek katsayılı gezegenleri ünvanını alacak. Neptün Balık burcunda 18 Mayıs Pazartesi günü belirgin bir şekilde olumlu yanlarını gösterebilir. Balık burcunu sembolize eden kişi ve olaylar yine Balık burcunu sembolize eden kişi ve olaylardan olumlu etkiler almaktalar. 18 Mayıs günü Balık burçlarının yaratıcılıkları artabilir. Balık burcunu sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar içinde insanlık yararına özverili çalışmalar artabilir. Vakıf ve yardım kuruluşlarında idealist çalışmalar olabilir. Balık burçlarının yine kendileri gibi Balık burçlarından olumlu etkiler almaları olasıdır. Astrolojik haritanızda Neptün hangi evinizdeyse o konularda yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz.

23 Mayıs Cumartesi günü ise Ay Aslan burcunda yüksek katsayıda olacağından vatani konularda, ülke güvenliği veya üretimle ilgili konularda yeni organizasyonlar olabilir. Yengeç ve Aslan burçları bugünde birbirlerini çok olumlu etkileyebilirler.

 

Geçen haftalarda yaptığımız yorumlarda 08 mayıs için Mayıs ayının en yoğun günü olabilir demiştik. Çünkü bugünde Venüs Yengeçde -2 ve Ay da Oğlakda -2 katsayısındaydı. Bugün için Yengeç burcunu sembolize eden şeylerin Venüsü sembolize eden Boğa ve Terazi burçlarından, para konularından yada sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alabileceklerini yazmıştık. Yengeç burcunda kurulu ülke olan Amerikanın da Venüsü sembolize eden Güneşi yada  Marsı Boğa veya Terazi burcu ülkelerden yada kişilerden olumsuz etkiler alabileceğini özellikle Terazi burcundaki Putinin Yengeç burcundaki Amerikayı olumsuz etkileyebileceğini yazmıştık. 08 Mayıs günü böyle bir haber henüz medyaya yansımadı ama daha Venüs Yengeç burcunda 06 Hazirana kadar düşük katsayıda olacağından 06 Hazirana kadar çıkma olasılığı mevcut.

 

08 Mayıs günü yine de yoğun bir gündü. Bu günde tüm Türkiye'nin sevgilisi Zeki Alasyayı karaciğer hastalığından kaybettik. Zeki Alasya'nın (18 Nisan 1943) haritasına baktığımızda karaciğeri sembolize eden Natal Jüpiterinin Yengeç burcunda +2 katsayısında olduğu görülmektedir. Natal Jüpiter her ne kadar +2 olsa da Yengeç burcunun yöneticisi Ay.ın -2 katsayısında olmasından ötürü Natal Jüpiterinin katsayısı sıfırlanmaktaydı. Ayrıca Venüs de Yengeç burcunda -2 katsayısında olduğundan Zeki Alasyanın Yengeç burcundaki Natal Jüpiteri olumsuz etkiler almaktaydı. Bize çevirdiği filmelerle güzel anlar yaşatan Zeki Alasya'ya Allah'tan rahmet dilerim. Nur içinde yatsın inşallah ! 

 

08 Mayısdan 1 gün sonra yani 9 Mayıs gecesi de 7.Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in öldüğü haberi geldi. 17 Temmuz 1917 doğumlu Kenan Evren'in Natal Güneşi, Ay.ı ve Merkürü ayrıca Plütonu Yengeç burcundaydı. Kenan Evren'in +2 olan Natal Güneşi ve Ay.ı ayrıca Natal Plütonunun katsayıları Venüs ve Ay.ın etkisi ile sıfırlanmıştı. Gerçekten de Yengeç burcunu simgeleyen şeyler 08 Mayısadan itibaren olumsuz etkiler almaya başladılar. Ancak her Yengeç burcu olumsuz etki alacak diye bir şey yoktur. Natal gezegenlerinizin katsayıları da bunda önemli bir etkendir. Kenan Evren'e de Allah'dan rahmet dileriz çünkü her ölüm acıdır.

 

08 Mayıs günü Venüsü simgeleyen parayla ilgili konularda da dalgalanmalar oldu. Örneğin dolar bir düştü bir çıktı. S&P Türkiye'nin notunu düşürdü. Venüs ikili ilişkileri, sosyal ve siyasi konuları aynı zamanda diplomatik ilişkileri de simgelediğinden bu günde Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'e rest çekti.

 

06 Hazirana kadar Venüs Yengeç burcunda düşük katsayılarda seyredeceğinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Natal Uranüsü Yengeç burcunda -2 katsayısında olduğundan Venüsü simgeleyen Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burçlarından, para konularından, sosyal ve siyasi konulardan, siyasetçilerden, diplomatik ilişkilerden Natal Uranüsünü simgeleyen arkadaş ve tanıdık çevresi, geleceğe dair plan ve projeleri olumsuz etkiler alabilir. Bu arada Boğa burcu deyince Cumhurbaşkanı açısından akla hemen koyu bir Boğa burcu olan Fetullah Gülen (27 Nisan 1941) gelmektedir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da sağlık açısından da tansiyon problemleri oluşabilir. Ancak 06 Haziranda Venüs +2 katsayısıyla Aslan burcuna geçiyor ve Cumhurbaşkanı Erdoğanın Natal Uranüsü biraz rahatlıyor ama bu seferde Aslan burcundaki Natal Plütonu 18 Temmuza kadar zaman zaman vasat konuma düşecek olan Venüsden olumsuz etkiler alabilir. Bu sefer de Cumhurbaşkanı Erdoğan'In başkalarıyla birlikte sahip olduğu ortak değerler, paralar Venüsü simgeleyen kişilerden, para konularından, sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alabilir. Bu arada sizin de Natal Plütonunuz Aslan burcunda ve düşük katsayıdaysa Venüsü simgeleyen kişi ve olaylara 07 - 09, 12 - 19, 21 - 24 Haziran, 02 - 04, 06 - 08, 10 - 18 Temmuz günleri dikkat etmeniz gerekebilir.

 

Türkiye açısından da Türkiye'nin Natal Plütonu Yengeç burcunda olduğundan 06 Hazirana kadar Venüsü simgeleyen Natal Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcu ülkelerden, kişilerden, bir takım para konularından, sosyal ve siyasi konulardan, diplomatik ilişkilerden olumsuz etkiler alabilir.


Etkisi en çok hissedilecek Natal gezegenler ve etkileri

Koç     20, 21, 22, 23, 24 Mayıs günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Kova burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

            18, 19, 20, 21, 22 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda biraz agresif olma olasılığınız mevcut.

Boğa      18, 19, 20 Mayıs günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

                18, 20, 21 Mayıs günü Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
                23, 24 Mayıs günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

İkizler     21 Mayıs günü İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                20 Mayıs günü İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                18, 19, 20, 21, 22 Mayıs günleri İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Yengeç 18, 20, 21 Mayıs günü hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda aşırı hassas yada güvensiz davranma olasılığınız mevcut.
                21 Mayıs günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                Bütün bir hafta Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                23, 24 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda duygulu, duyarlı, üretken davranma olasılığınız mevcut.

Aslan     18, 19, 20, 21 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda biraz egoist olma olasılığınız mevcut.
                18, 19, 20 Mayıs günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                23, 24 Mayıs günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Başak     21 Mayıs günü Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                20 Mayıs günü Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                18, 19, 20, 21, 22 Mayıs günleri Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Terazi     18, 19, 20 Mayıs günleri Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                18, 20, 21 Mayıs günü Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
                23, 24 Mayıs günleri Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Akrep     Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Akrep burcundaysa o konularda biraz katı yada biraz kıskanç davranma olasılığınız mevcut.
                18, 19, 20, 21, 22, 24 Mayıs günleri Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Yay         18, 19, 20, 21, 22, 24 Mayıs günleri Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Oğlak     18, 19, 20, 21, 22, 24 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda bunalımlı ve kuşkucu davranma olasılığınız mevcut.
                Bütün bir hafta Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Kova     20, 21, 22, 23, 24 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Kova burcundaysa o konularda biraz huzursuz ve aykırı davranma olasılığınız mevcut.
                20, 21, 22 günleri Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Balık     18, 21 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Balık burcundaysa o konularda insancıl, objektif ve özverili davranma olasılığınız mevcut.
              18, 21 Mayıs günleri Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/05/18-24-mays-2015-haftalk-burc-astroloji.html

 

 

  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..