Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '19

 
Kategori
Astroloji
 

18-24 Mart 2019 Haftalık Burç

18 - 24 Mart 2019 Haftalık Burç Astroloji: 21 Mart Haftanın En Yoğun Günü, İletişim Kazalarına Dikkat !
 
Bu hafta Neptün Transiti bizi 21, 22, 23 Mart günleri katsayı düşürerek bizi ve Balık burçlarını şaşırtacak. Burçlar arasında şu ara en keyifli olan burç ünvanını kazanan Balıkların katsayısı 21, 22, 23 Martta -1 seviyesine düşeceğinden Tr Neptün hangi evlerindeyse o konularda biraz keyifleri kaçabilir. Bu durumdan bütün Balık burçları katsayıları oranında nasiplerini alabilirler. Örneğin Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tr Neptün 12.evinde olup 21, 22, 23 Martta gizli düşmanlar ve devletle ilgili konularda keyfi kaçabilir. Bütün Balıkların önlem almaları gerekebilir. Neptün düşük katsayıda bulanık olaylara da işaret ettiğinden Tr Neptünden olumsuz etki alan Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay burçlarının Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlara, Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlara dikkat etmeleri gerekebilir. (Mart 2019 burç) (haftalık burç)
 
21, 22, 23 Mart (-1)
Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel
 
21, 22, 23 Mart (-1)
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)
Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella / MHP / AB, TC Merkez Bankası, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / BitCoin / Fenerbahçe / Ümit Özdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
21, 22, 23 Mart (-1)
Neptün ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Neptünden olumlu etki alıp Natal Güneşi Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olup Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Tunus, Mısır, Kuzey Kore, Arnavutluk / CIA (Amerikan Haber Alma) / Ümit Özdağ, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus, BAE / DHKP-C, PYD / Beşiktaş / Euro / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Yukardaki tabloda 21, 22, 23 Martta Neptünden olumsuz etki alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'In Natal Marsı Balık olan Meral Akşener'e, Natal Marsı Oğlak olan CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 12.ev bazında dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tabloda Natal Güneşi Yay Marsı Oğlak olan CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Natal Güneşi Balık olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan olumsuz etki alabileceği görülmektedir. Özetle Neptünden olumsuz etki alanların Neptünden olumlu etki alanlara ve Neptünü sembolize edenlere dikkat etmeleri gerekebilir. Neptünle ilgili içsel çatışma yaşayanların da bir yandan Neptünden olumsuz etki alırken bir yandan da olumsuz etki vermeleri olasıdır. Yukardaki tablodan olasılıklar çoğaltılabilir. (haftalık astroloji)
 
21, 22, 23 Martta İkizler ve Yay burcunun sembolize ettiği hava, kara ve deniz yollarında yada her türlü iletişimde bulanık olaylar ve kazalar olabilir. Bu tarihlerde sözleşme ve anlaşma yaparken belirsizliklere, karışıklıklara dikkat etmek gerekebilir. Bu durumdan Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar fayda sağlayabilir. Yani 21, 22, 23 Martta Natal Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad, Natal Marsı Oğlak olan Kemal Kılıçdaroğlu bir takım bulanık olaylardan yada başkalarının yapacağı dikkatsizliklerden fayda sağlayabilirler. (Mart astroloji)
 
Neptün düşük katsayıda aldanma ve aldatılmaları da sembolize ettiğinden her türlü iletişimde aldanma ve aldatılmalara dikkat etmek gerekebilir. Neptün ayrıca boğulma ve zehirlenme vakalarında artışlara da neden olabilir. Dikkatsizlik yüzünden ilaç ve uyuşturucu madde zehirlenmeleri artabilir. (2019 Mart burç)
 
21, 23, 24 Martta Güneş de katsayısını düşürecek olup Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burçlarını olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını ise olumlu yönde etkileyebilir. Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan da 1.ev ile 12.ev arasındaki Tr Güneşden olumsuz etki alabilir. Bu yüzden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tr Güneşi sembolize eden Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlara ve Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarına dikkat etmesi gerekebilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 21, 23, 24 Martta her açıdan Fiziksel sağlığına ve Fiziksel bütünlüğüne da dikkat etmesi gerekebilir. (2019 haftalık burç)
 
21, 23, 24 Martta Güneşin katsayısı biraz düşeceğinden Altın fiyatlarında da bir miktar düşme yaşanabilir. Güneş hangi evimizdeyse o konularda egoist ve saldırgan kişilere dikkat etmek gerekebilir. 21, 23, 24 Martta İkizler ve Yay burcunu sembolize eden her türlü iletişimde, hava, kara ve deniz yollarında saldırılar, patlamalar yaşanabilir. Güneş katsayısı yüksekken iyidir ama katsayısı düştüğünde Mars gibi yakıcı olabilir. (Mart 2019)
 
21 Martta Astro Carto Grafide Tr Güneş, Merkür, Jüpiter çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Tekirdağ, Manisa, İzmir, Kuşadası, Bodrum, Marmaris, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Alanya, Trabzon, Erzincan, Elazığ, Urfa, Bayburt, Batman, Mardin, Şırnak), Romanya, Ukrayna, Rusya, Mısır, Libya, Suriye, Irak, Suudi Arabistan, Kıbrıs, İsrail, Filistin, Yemen, İran, Türkmenistan, Afganistan, Hindistan, Çin, Tayvan, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Solomon Adaları, Kuzey Kore, Güney Kore, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Brezilya, Arjantin, Fransa, İrlanda, İngiltere, İtalya, Almanya 
 
Yukardaki Astro Carto Grafi Haritasında 21 Mart ve civarında hava, kara ve deniz yollarında ve her türlü iletişimde Tr Güneşden ötürü kazalar, patlamalar, olumsuz hava koşulları oluşabilir.
 
21 Martta -1 katsayısındaki Ay Transiti Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Yay**, Oğlak, Kova, Balık burçlarını olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı Boğa, Akrep burçlarını ise olumlu yönde etkileyebilir. 21 Martta Bilhassa İkizler ve Yay burçları Tr Ay.dan olumsuz etki alacağından hava, kara ve deniz yollarında yada her türlü iletişimde güvenlik problemleri oluşabilir. 21 Martta Tr Ay yüzünden olumsuz hava koşulları da oluşabilir, ülkelerin güvenlikleri de ihlal edilebilir. 
 
21 Martta Astro Carto Grafide Tr Ay çizgilerinin geçtiği bölgeler: Irak, Gürcistan, Ermenistan, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Yemen, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Çin, Mısır, Yunanistan, Almanya, Rusya, İspanya, Cezayir, Singapur, Tayland, Avustralya, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Kolombiya, Peru, Brezilya
 
Yukardaki tablodan 21 Mart ve civarı Afganistan ve Pakistan'ın ülke güvenliklerine dikkat etmeleri gerekebilir. Yada yukardaki tabloda adı geçen ülkelerde olumsuz hava koşullarından ötürü hava, kara ve deniz yolculuklarında kazalar da olabilir. Yukardaki tablodan olasılıklar çoğaltılabilir.
 
Hafta boyu her türlü iletişimi sembolize eden Merkür transiti Balık burcunda yüksek katsayıda olsa da rahatsız olduğu bir burçta olduğundan Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay burçlarını olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burçlarını ise son derece olumlu yönde etkileyebilir.
 
Hafta boyu Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Merkürü sembolize eden Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler/Başak burçlarına ve Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burçlarına 12.evi kapsamında dikkat etmesi gerekebilir. 12.ev gizli düşmanları ve Büyük devlet kurumlarını sembolize ettiğinden Natal Güneşi İkizler olan ABD Başkanı Trump'a, Natal Marsı Oğlak olan CHP Başkanı Kılıçdaroğlu'na Merküryen konularda dikkat etmesi gerekebilir. Tr Merkür Balık burcunda bazı bilgi, belge, sözleşme, anlaşmalarda kurnazlık ve sahtekarlıklara, hacker ve casusluk faaliyetlerine işaret etmektedir. Hafta boyu Cumhurbaşkanı Erdoğan'In bilhassa ABD Başkanı Trump ile olası yapacağı sözleşmelere yada anlaşmalara çok dikkat etmesi gerekebilir. Hafta boyu çıkan haberlerin doğruluğunu iyice araştırmak gerekebilir.
 
Kişisel olarak hafta boyu Natal Güneşimiz Balık, İkizler, Başak, Yay ise Tr Merkür hangi evimizdeyse o konularda her türlü iletişime dikkat etmek gerekebilir. Bu durumdan Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burçlarının fayda sağlaması beklenebilir. 21 Martta olası çıkabilecek Merküryen bazı bilgi ve belgelerden Natal Marsı Oğlak olan CHP Başkanı Kılıçdaroğlu fayda sağlayabilir. Hafta boyu her türlü iletişim kazalarına Dikkat ! 
 
18, 19 Mart Venüs Transiti Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burçlarını olumsuz etkilerken 20, 21, 22, 23, 24 Mart Venüs Transiti Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Balık burçlarını olumsuz etkileyecek ama bir yandan da Natal Marsı Yengeç, Oğlak burçlarını olumlu yönde etkileyecektir. Görüldüğü üzere 20, 21, 22, 23, 24 Martta İkizler ve Yay burçları çift yönde etki almaktadır. Bu da akla her tülü iletişimde aksamaları ve grevleri getirmektedir. Özellikle haftanın en yoğun günü olan 21 Mart ve civarında İkizler ve Yay burcunu sembolize eden her türlü iletişimde gecikmeler ve aksamalar oluşabilir. Diplomatik ilişkilerde gerilmeler, sosyal ve siyasi konularda anlaşmazlıklar oluşabilir. Önemli işleriniz varsa 21 Marta denk getirmemeye bakın. Ama bu durumdan Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar karlı çıkabilir. 
 
Hafta boyu Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları Mars, Uranüs ve Plütondan çok çekebilir. Diğer burçlar da olumsuz etki alıyor ama Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları kadar değil. Boğa ve Akrep burcunu sembolize eden yer üstündeki ekili-dikili alanlar ile yer altındaki zayıf fay hatları Tr Mars, Uranüs ve Plütondan deprem yapıcı ve olumsuz etkiler alabilir. Hafta boyu bilhassa 18, 20, 23 Martta zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, heyelan, toprak kaymaları, maden göçükleri, volkanik patlamalar olabilir. 
 
18, 20, 23 Martta Astro Carto Grafide Tr Venüs (Boğa), Güneş (Aslan), Plüto (Akrep), Uranüs (Kova) çizgilerinin geçtiği yerler: (Sinop, Çorum, Kayseri, Adana, Trabzon, Erzincan, Elazığ, Urfa, Antalya, Eskişehir, Sakarya, Erzurum, Hakkari, Van), Suriye, Irak, Suudi Arabistan, Gürcistan, Azerbaycan, İran, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Rusya, Mısır, Çin, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Tayland, Singapur, Avustralya, Kanada, Amerika, Meksika, Kolombiya, Peru, Brezilya, Fransa, Belçika, İrlanda, Almanya, İtalya, Yunanistan, İngiltere 
 
Yukardaki tabloda adı geçen ülkelerde Tr Mars, Uranüs ve Plüto yüzünden şiddet ve terör olaylarında artışlar, zayıf fay hatlarında depremler, göçükler, heyelanlar, volkanik aktiviteler oluşabilir. Mars, Uranüs ve Plüto hangi evimizdeyse o konularda dikkat etmemiz gerekebilir.
 
22 Martta Tr Plüto -1 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova burçlarını olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı Başak, Balık burçlarını ise olumlu yönde etkileyebilir. 22 Martta Bilhassa Koç ve Terazi burçlarının Tr Plüton hangi evlerindeyse o konularda olumsuz değişim ve dönüşümlere Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep burçlerına ve Natal Marsı Başak, Balık burçlarına dikkat etmeleri gerekebilir.
 
22 Martta 
Plütondan çift yönde olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Koç, Terazi olanlar
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika / HDP / NATO, TC Merkez Bankası / DHKP-C / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May
 
22 Martta yukardaki tabloda bulunan kişi ve gruplardan Natal Marsı Balık olan Işid ve İran'ın Tr Plütondan bir yandan olumsuz etki alırken bir yandan da olumlu etkiler aldığı görülmektedir. Yani Işid yada İran Tr Plütonu sembolize eden Plütonyumdan olumlu etki alıp Atom bombası yapacak kadar güçlenebilirler. Ama bu arada kendileri de bir takım olumsuz etkiler alabilirler. Yani Işid veya İran'ın canı yanabilir ama başkalarının da canını yakabilirler. 22 Martta Natal Güneş ve Marsı Koç olan NATO'dan iyice çatırdama sesleri gelebilir. NATO'nun Natal Marsı da Koç olduğundan NATO bir yıkımın evresindedir. Natal Güneş ve Marsı Terazi olan Suriye de bir yıkımın evresinde gözükmektedir. Aynı şekilde Natal Güneşi Koç Marsı Oğlak olan Venezuella da Plütonik bir yıkımın arifesinde olabilir. Terazi burcu İsrail Başbakanı Netanyahu'da bir değişim arifesinde gözükmektedir. Kısaca 22 Martta Koç ve Teraziler Tr Plüton hangi evlerindeyse o konularda olumsuz değişimlere karşı tedbirli olmalılar. 
 
Hafta boyu Dolar Tr Plütondan ötürü yükseliş gösterebilir. Altın ise düşme eğilimine girebilir. Ancak 22 Mart Cuma günü Euro yükselip Dolar bir parça düşebilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç 
(Hafta boyu 12.ev Merkür, 11.ev Venüs, 2.ev Mars, Uranüs Dikkat, 21 Mart 1.ev Güneş, 12.ev Neptün, 22 Mart 10.ev Plüto Dikkat, 9.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Boğa 
(Hafta boyu 11.ev Merkür, 10.ev Venüs, 1.ev Mars, Uranüs Dikkat, 21 Mart 12.ev Güneş, 11.ev Neptün, 22 Mart 9.ev Plüto Dikkat, 8.ev Jüpiter Süper)
Yükselen İkizler 
(Hafta boyu 10.ev Merkür, 9.ev Venüs, 12.ev Mars, Uranüs Dikkat, 21 Mart 11.ev Güneş, 10.ev Neptün, 22 Mart 8.ev Plüto Dikkat, 7.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Yengeç 
(Hafta boyu 9.ev Merkür, 8.ev Venüs, 11.ev Mars, Uranüs Dikkat, 21 Mart 10.ev Güneş, 9.ev Neptün, 22 Mart 7.ev Plüto Dikkat, 6.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Aslan 
(Hafta boyu 8.ev Merkür, 7.ev Venüs, 10.ev Mars, Uranüs Dikkat, 21 Mart 9.ev Güneş, 8.ev Neptün, 22 Mart 6.ev Plüto Dikkat, 5.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Başak 
(Hafta boyu 7.ev Merkür, 6.ev Venüs, 9.ev Mars, Uranüs Dikkat, 21 Mart 8.ev Güneş, 7.ev Neptün, 22 Mart 5.ev Plüto Dikkat, 4.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Terazi 
(Hafta boyu 6.ev Merkür, 5.ev Venüs, 8.ev Mars, Uranüs Dikkat, 21 Mart 7.ev Güneş, 6.ev Neptün, 22 Mart 4.ev Plüto Dikkat, 3.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Akrep 
(Hafta boyu 5.ev Merkür, 4.ev Venüs, 7.ev Mars, Uranüs Dikkat, 21 Mart 6.ev Güneş, 5.ev Neptün, 22 Mart 3.ev Plüto Dikkat, 2.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Yay 
(Hafta boyu 4.ev Merkür, 3.ev Venüs, 6.ev Mars, Uranüs Dikkat, 21 Mart 5.ev Güneş, 4.ev Neptün, 22 Mart 2.ev Plüto Dikkat, 1.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Oğlak 
(Hafta boyu 3.ev Merkür, 2.ev Venüs, 5.ev Mars, Uranüs Dikkat, 21 Mart 4.ev Güneş, 3.ev Neptün, 22 Mart 1.ev Plüto Dikkat, 12.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Kova 
(Hafta boyu 2.ev Merkür, 1.ev Venüs, 4.ev Mars, Uranüs Dikkat, 21 Mart 3.ev Güneş, 2.ev Neptün, 22 Mart 12.ev Plüto Dikkat, 11.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Balık 
(Hafta boyu 1.ev Merkür, 12.ev Venüs, 3.ev Mars, Uranüs Dikkat, 21 Mart 2.ev Güneş, 1.ev Neptün, 22 Mart 11.ev Plüto Dikkat, 10.ev Jüpiter Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..