Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '20

 
Kategori
Astroloji
 

18-24 Mayıs 2020 Haftalık Burç

18 - 24 Mayıs 2020 Haftalık Burç Astroloji: 19 Mayıs Jüpitere Dikkat, 23 Mayıs Boğa - Akrepler Dikkat !
 
18 Mayıs Pazartesi -10 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olup Ay, Venüs, Mars ve Neptün yüzünden olumsuz hava koşulları, iletişim kazaları (hava, kara, deniz, internet, uçak, vs), salgın hastalıklar ve zehirlenme olayları artış gösterebilir. 23 Mayısda ise Güneş, Mars, Jüpiter, Satürn yüzünden zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, cinayet, şiddet ve terör olayları yaşanabilir. (Mayıs 2020 burç)
 
21 Mayısda Uranüs 08:00 Derece Boğa burcunda olup artık iyice Koç burcundan uzaklaşmış ve Boğa burcuna doğru gelmiş olacaktır. 21 Mayısdan itibaren Uranüs -1 seviyesinde olup sadece Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanları olumsuz etkileyecektir. 21 Mayısdan itibaren Uranüs transiti Koç ve Terazi burçlarının peşini bırakacaktır. Ancak Koç ve Teraziler bu sefer de hafta boyu Plüton transitinden olumsuz etkiler almaya başlayacaktır. Plüton transiti düşük katsayıdayken olumsuz değişimleri sembolize eder. (haftalık burç)
 
Tr Plütondan ötürü hafta boyu Dolar ve Bitcoinde düşme yaşanabilir. Euro ise artmaya devam edebilir. Altın fiyatlarında da artışlar özellikle Güneşin katsayısının +6 olduğu 22 ve 23 Mayısda da devam edebilir. (haftalık astroloji) (Mayıs astroloji) (2020 Mayıs burç)
 
18 Mayıs Olumsuz Hava Koşulları ! 
 
18 Mayıs Astro Carto Grafide Ay, Venüs, Mars, Neptünden olumsuz etki alan Merkür, Jüpiter, Neptün çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul, Yalova, Gebze, Bursa, Uşak, Denizli, Muğla, Samsun, Amasya, Tokat, Kayseri, Adana, Osmaniye, Hatay), Akdeniz Açıkları, Lübnan, İsrail, Suudi Arabistan, İran, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Tayland, Malezya, Hong Kong, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Solomon Adaları, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Bahamalar, Küba, Panama, Ekvador, Venezuella, Brezilya, Bolivya, Arjantin, Portekiz, İspanya, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, Fransa, Belçika, İngiltere, İrlanda, Almanya, Hollanda, Norveç, Ukrayna, Rusya
 
18 Mayısda yukardaki astro carto grafide adı geçen bölgelerde olumsuz hava koşulları, her türlü iletişimde (hava, kara, deniz, internet) kazalar, aksamalar, bozulmalar, uçak kazaları, salgın hastalıklarda ve zehirlenme olaylarında artışlar, hacker ve casusluk olayları olabilir. (2020 haftalık burç)
 
19 Mayıs Terör Saldırılarına, Fanatik Kişilere Dikkat !
 
Hafta boyu ama bilhassa 19 Mayıs Salı günü Jüpiter Transiti -3 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanları olumsuz Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanları ise olumlu yönde etkileyebilir. Jüpiter olumsuz anlamda fanatik ve bağnaz kişileri sembolize etmektedir. Hafta boyu Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanların katsayıları düşeceği için bu kişiler çevrelerini olumsuz yönde etkileyebilirler. Bu kişiler çevrelerine karşı fanatik ve kaba davranabilirler. Özellikle 19 Mayısda Yay burcunda olan PKK ve diğer terör örgütlerinin faaliyetleri artabilir. Hafta boyu ama bilhassa 19 Mayısda Türkiye ve TSK'nın Terör örgütlerine (PKK, PYD) Dikkat Etmesi Gerekebilir. 
 
18 Mayıs (-2), 19 Mayıs (-3), 20 Mayıs (-1), 21 Mayıs (-2), 22 Mayıs (-1), 23, 24 Mayıs (-2)
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Pakistan, Güney Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / ABD Doları, BitCoin / A** Ö**, S** D**, M** İ**, F** G**, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah, A** B**, Ali Hamaney
 
18 Mayıs (-2), 19 Mayıs (-3), 20 Mayıs (-1), 21 Mayıs (-2), 22 Mayıs (-1), 23, 24 Mayıs (-2)
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası, Euro /A** D**, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, D** B**, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, A** G**, C** E**, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, M** A**, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İ** B**, F** Y**, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, M** Y**, Hafter
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, BAE / AKP, HDP, Gelecek Partisi / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / A** G**, Eski Başbakan B** Y**, K** K**, C** E**, K** A**, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
Yukardaki tabloda hafta boyu ama bilhassa 19 Mayısda Jüpiterden olumsuz etki alanların Jüpiterden olumlu etki alanlara veya Jüpiteri sembolize edenlere dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Natal Marsı Yay olan C** E**'In Jüpiterden alacağı olumlu etki ile düşmanlarını (F** G**, S** D**, A** B**) olumsuz etkilemesi olasıdır. Terazi burcu Çin'in hafta boyu ama bilhassa 19 Mayısda Natal Marsı İkizler olan Amerika'dan hukuki açıdan olumsuz etkiler alması olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir. 
 
Hafta boyu ve bilhassa 19 Mayısda Jüpiter Transitine Satürn Transiti de eşlik edecek ve yukardaki Jüpiter tablosunda olumsuz etki alanları Satürn de olumsuz etkileyecektir. Satürn olumsuz anlamda kısıtlama, ambargo ve yasakları sembolize etmektedir. Hafta boyu ama bilhassa 19 Mayısda Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar ise olumlu etkiler alabilir. Örneğin bilhassa 19 Mayısda C** E** düşmanlarına karşı yasaklayıcı kararlar alabilir. Akrep burcu Türkiye Natal Marsı İkizler olan Amerika'dan ve/veya Natal Marsı Yay olan Rusya'dan yasaklayıcı yada engelleyici kararlarla karşı karşıya kalabilir. Türkiye'nin Natal Marsı Yay olan Rusya Başkanı Putin'e de dikkat etmesi gerekebilir. Akrep burcu Türkiye'nin Natal Marsı Yay olan Yunanistan'dan da yasaklayıcı etkiler alması olasıdır. Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail'in de bir takım yasak ve ambargolarla, hukuksal konularla uğraşması yada Işid/İran saldırılarına dikkat etmesi gerekebilir. Natal Marsı İkizler olan Hafter'in de bilhassa 19 Mayısda Libya'ya terör saldırıları yapması olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir. (Mayıs 2020)
 
Kişisel olarak hafta boyu ama bilhassa 19 Mayısda Tr Jüpiterden olumsuz etki alanların Tr Jüpiter hangi evinizdeyse o konularda Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlara, Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlara, hukuki konulara, kaba ve patavatsız kişilere, fanatik ve bağnaz kişilere, sorumsuz kişilere dikkat etmek gerekebilir.
 
23 Mayıs Zayıf Fay Hatlarında Deprem Tehlikesi ! 
 
Hafta boyu ama bilhassa 23 Mayısda Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları Tr Güneş ve Marsdan ayrıca Jüpiter ve Satürnden olumsuz etkiler almaktalar. Akrep burcu yer altını Boğa burcu ise yer üstünü ve Toprak Anayı sembolize etmektedir. 23 Mayısda zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, şiddet ve terör olayları olabilir.
 
23 Mayıs Astro Carto Grafide Tr Güneş, Mars, Jüpiter, Satürnden olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Marmara Denizi, Balıkesir, Aydın, Muğla, Düzce, Bolu, Ankara, Konya, Karaman, Mersin, Samsun, Tokat, Sivas, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Giresun, Erzincan, Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa), Akdeniz Açıkları, Kıbrıs, Suriye, Ürdün, İsrail, Filistin, Suudi Arabistan, Irak, Yemen, BAE, Umman, İran, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Bangladeş, Tayland, Malezya, Singapur, Filipinler, Endonezya, Papua Yeni Gine, Avustralya, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Küba, Panama, Honduras, Venezuella, Kolombiya, Ekvador, Peru, Brezilya, Arjantin, Portekiz, İspanya, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, İtalya, Almanya, Fransa, İngiltere, Norveç, Avusturya, Ukrayna, Rusya
 
23 Mayısda yukardaki astro carto grafide olumsuz etki alan bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, cinayet, şiddet ve terör olayları, yangın ve patlamalar, yasak, engel ve ambargolar olabilir.
 
18, 19, 20 Mayıs (+3), 21 Mayıs (+5), 22, 23 Mayıs (+6), 24 Mayıs (+4)
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / F** G**, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton
 
18, 19, 20 Mayıs (+3), 21 Mayıs (+5), 22, 23 Mayıs (+6), 24 Mayıs (+4)
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Yay, Oğlak, Balık** olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İYİ Parti, AKP, HDP, DEVA Partisi / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, M** İ**, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, A** D**, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ü** Ö**, D** B**, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, A** G**, C** E**, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, K** K**, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, M** A**, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İ** B**, F** Y**, M** Y**, E** İ**, Hafter, A** B**, Ali Hamaney
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / A** Ö**, C** D**, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr
 
Yukardaki Güneş tablosunda hafta boyu ama bilhassa 22, 23 Mayısda İsrail ve/veya Libya'ya bir takım saldırı ve baskılar olabilir. Örneğin İsrail'e Filistin veya İran'dan yada Türkiye'den olumsuz etkiler gelebilir. Boğa burcu terör örgütü F** elebaşısı F** G**'in 23 Mayıs ve civarı Tr Güneşden son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç 
(19 Mayıs 10.ev Jüpiter, 11.ev Satürn Dikkat, 22, 23 Mayıs 2.ev Güneş Süper ama 2, 5, 8, 11.evlere olumsuz yansıma)
Yükselen Boğa
(19 Mayıs 9.ev Jüpiter, 10.ev Satürn Dikkat, 22, 23 Mayıs 1.ev Güneş Süper ama 1, 4, 7, 10.evlere olumsuz yansıma)
Yükselen İkizler
(19 Mayıs 8.ev Jüpiter, 9.ev Satürn Dikkat, 22, 23 Mayıs 12.ev Güneş Süper ama 12, 3, 6, 9.evlere olumsuz yansıma)
Yükselen Yengeç
(19 Mayıs 7.ev Jüpiter, 8.ev Satürn Dikkat, 22, 23 Mayıs 11.ev Güneş Süper ama 11, 2, 5, 8.evlere olumsuz yansıma)
Yükselen Aslan
(19 Mayıs 6.ev Jüpiter, 7.ev Satürn Dikkat, 22, 23 Mayıs 10.ev Güneş Süper ama 10, 1, 4, 7.evlere olumsuz yansıma)
Yükselen Başak
(19 Mayıs 5.ev Jüpiter, 6.ev Satürn Dikkat, 22, 23 Mayıs 9.ev Güneş Süper ama 9, 12, 3, 6.evlere olumsuz yansıma)
Yükselen Terazi
(19 Mayıs 4.ev Jüpiter, 5.ev Satürn Dikkat, 22, 23 Mayıs 8.ev Güneş Süper ama 8, 11, 2, 5.evlere olumsuz yansıma)
Yükselen Akrep
(19 Mayıs 3.ev Jüpiter, 4.ev Satürn Dikkat, 22, 23 Mayıs 7.ev Güneş Süper ama 7, 10, 1, 4.evlere olumsuz yansıma)
Yükselen Yay
(19 Mayıs 2.ev Jüpiter, 3.ev Satürn Dikkat, 22, 23 Mayıs 6.ev Güneş Süper ama 6, 9, 12, 3.evlere olumsuz yansıma)
Yükselen Oğlak
(19 Mayıs 1.ev Jüpiter, 2.ev Satürn Dikkat, 22, 23 Mayıs 5.ev Güneş Süper ama 5, 8, 11, 2.evlere olumsuz yansıma)
Yükselen Kova
(19 Mayıs 12.ev Jüpiter, 1.ev Satürn Dikkat, 22, 23 Mayıs 4.ev Güneş Süper ama 4, 7, 10, 1.evlere olumsuz yansıma)
Yükselen Balık
(19 Mayıs 11.ev Jüpiter, 12.ev Satürn Dikkat, 22, 23 Mayıs 3.ev Güneş Süper ama 3, 6, 9, 12.evlere olumsuz yansıma)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..