Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '13

 
Kategori
Astroloji
 

19 - 25 Ağustos : Hafta boyunca diplomatik ilişkilere, saldırgan gruplara dikkat!

19 - 25 Ağustos : Hafta boyunca diplomatik ilişkilere, saldırgan gruplara dikkat!
 

Astroloji


Geçen haftalarda yaptığımız yorumlarda 5, 6, 11 ve 17 Ağustos günleri ölüm, yıkım ve ani değişimleri simgeleyen Plüton ve Marsın aynı anda kötü konumda olacağını belirtmiştik. Plüton Oğlak ve Mars da Yengeç burcunda olduğundan bu ani değişimlerin özellikle vatani konuları, başkan, patron ve otorite sahiplerini ilgilendireceğini de belirtmiştik. Gerçekten de kritik günler olan 11 Ağustos'dan 3 gün sonra ve 17 Ağustos'dan 3 gün önce yani 14 Ağustos'da Mısır'da tüm dünyayı ilgilendiren 2000'i aşkın kişinin öldüğü ve binlerce kişinin yaralandığı bir katliam yapıldı. Plüton toplumsal ve kitlesel olayları simgeleyen Güneş sisteminin en uzak gezegeni olduğundan bu ani değişim ve yıkımlar bütün dünyayı etkiliyor ve dünya genelinde en zayıf halka neredeyse orada patlak veriyor. Mısır da şu an için dünyadaki en zayıf halka. Bu katliam ve yıkımların tüm dünyayı bir Kelebek esintisi gibi az yada çok etkilediği bir gerçektir. 5, 6, 11 ve 17 Ağustos tarihleri arasında yaşanan ölüm ve yıkımlar diğer tarihlere nispeten daha çoktur. Yer üstünde yaşanan bu yıkıcı olayların haricinde, Plüton yer altını da simgelediğinden yer altında da hareketlilik artmıştır. Örneğin 13 Ağustos günü Kolombiya'da 6.7 şiddetinde çok şiddetli bir deprem olmuştur.

19 - 25 Ağustos haftasını özetlersek;

Mars ve Uranüs bir kaç haftadır kötü konumdaydı. Bu hafta da Mars Yengeç burcunda ve Uranüs de Koç burcunda kötü konumda olmaya devam ediyor. Bilhassa Mars 25 Ağustos Pazar günü -2 katsayısı ile haftanın en kötü konumunda olacak. Pazar günü vatani konular başta olmak üzere Yengeç burcunu sembolize eden konular Mars'dan kötü etkiler almakta. Bu hafta boyunca kötü konumda olan Mars ve Uranüs ikilisine bir de Terazi burcundaki Venüs de katılıyor. Venüs bu hafta Pazartesi hariç bütün bir hafta Terazi burcunda kötü konumda olacak. Bu durumdan ülke genelinde diplomatik konular ve ikili ilişkiler Venüs'den kötü etkileniyor. 24 Ağustos Cumartesi haftanın en yoğun günü olabilir. Bu günde Ay ve Uranüs Koç'da, Mars ve Jüpiter Yengeç'de, Venüs Terazi'de kötü konumda olduğundan başta saldırgan kişi yada gruplar olmak üzere, vatani konular ve diplomatik konular kötü etkiler almakta.

Bütün bu olumsuzluklara karşı 21 Ağustos Çarşamba Ay Balık burcunda +4 katsayısı ile iyi bir konumda olduğundan Büyük Kuruluşların (Kamu yada Özel Kurum ve Kuruluşlar, hastane, hapishane, vs.), hayırsever Kurum ve Kuruluşların, artistik konularla uğraşanların (resim, müzik, sinema, tiyatro, roman, vs.) üretken olacakları bir gün. Büyük Kurum ve Kuruluşların da güvenlik ve üretkenliklerinin arttığı bir gün olabilir. 24 Ağustos Cumartesi 5 gezegenin kötü konumda olmasına karşın Satürn Akrep burcunda +4 katsayısı ile iyi bir konumda olduğundan bu günde olabilecek olumsuzluklara karşın Başkan, patron ve otorite sahipleri olumlu değişim ve dönüşümlere imza atabilirler.

Gezegenleri tek tek incelersek;
Mars Yengeç burcunda bütün bir hafta kötü konumda olduğundan ülke genelinde vatani konularda şiddet ve saldırılar sürebilir. Bilhassa 25 Ağustos Pazar günü bu saldırı ve şiddetin dozu artabilir. Yengeç burcunu sembolize eden bir diğer konu da güvenlik olduğundan ülke genelinde güvenlikle ilgili konulara saldırılar olabilir. Ayrıca üretimle ilgili konularda yada gayrimenkulle ilgili konularda da kavgalar ve zorlanmalar olabilir.

Uranüs de bütün bir hafta Koç burcunda kötü konumda olduğundan ve Koç burcunun yöneticisi Mars'ın da kötü konumda olmasından ötürü Koç burcunu temsil eden negatif kişi yada konular yani saldırgan kişi yada gruplar huzursuz olabilirler. Saldırgan kişi yada gruplarda ani ve olumsuz değişimler olabilir. Asi yada devrimci grup ve organizasyonlar saldırgan kişi yada grupları huzursuz edebilirler. Bir takım teknolojik aletler yada silahlar da saldırgan kişi yada grupları olumsuz yönde etkileyebilir. Ancak Mars'ın da Yengeç burcunda oluşu yüzünden bu asi ve devrimci grup yada organizasyonlar saldırgan kişi yada grupları huzursuz ederken vatani konuları ve güvenlikle ilgili konuları da huzursuz edebilirler. Bu arada geleceğe yönelik bir takım projelerde yapılabilecek sorumsuzluk ve bencillikler de gayrimenkul konularını, vatani konuları ve güvenlikle ilgili konuları olumsuz yönde etkileyebilir.

Venüs Terazi burcunda Pazartesi hariç bütün bir hafta kötü konumda olacak. Bu durumdan ülke genelinde Terazi burcunu temsil eden diplomatik konular ve ikili ilişkiler kötü yönde etkileniyor. Bu hafta Diplomatik konularda ve ikili ilişkilerde kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, maddi çıkarlar ön planda olabilir. Diplomatik konularda ve ikili ilişkilerde talepkar ve manipülatif kişilere dikkat edilmesi gerekebilinir. Genelde evlilik yada ortaklık için uygun bir hafta değil.

Jüpiter ise Pazartesi, Salı ve Cumartesi Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan yabancı ülke ve kültürlerden fanatik kişiler (kürt, alevi, suriye, vs.) vatani konuları, güvenlikle ilgili konuları olumsuz yönde etkileyebilirler. Üretimle ilgili konularda savurganlık olabilir. Üretimde verim düşebilir. Güvenlikle ilgili konularda sorumsuzluklar olabilir. Hukuk ve yasalarda yapılabilecek sorumsuzluklar da vatani konuları kötü yönde etkileyebilir. 

Ay Cumartesi günü Koç burcunda kötü konumda olduğundan ve Koç'un yöneticisi Mars da kötü konumda olduğundan saldırgan kişi yada grupların güvensiz olabilecekleri bir gün. Bu günde aynı zamanda Uranüs de Koç burcunda kötü konumda olduğundan saldırgan kişi yada grupların hem güvensiz hem huzursuz olabilecekleri bir gün olabilir.

Ay Çarşamba günü Balık burcunda +4 katsayısı ile iyi bir konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Kamu yada Özel kurum ve kuruluşlar, hastaneler, hapishaneler,vs. ), Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar, artistik konularla uğraşanlar (resim, müzik, sinema, tiyatro, roman, vs.) üretken ve güvende olacakları bir günde olabilirler. Büyük Kurum ve Kuruluşlar için yeni güvenlik önlemleri alınabilir. Artistik konularla uğraşanlar yada hayırseverler yeni projeler üretebilirler.  

Satürn Cumartesi günü Akrep burcunda iyi bir konumda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler yeni ve olumlu değişimler için yeni projelere imza atabilirler. Yer üstü ve yer altı kaynaklarımız için yeni çaba ve çalışmalar olabilir. Bankacılık konularında, vergi, krediler, borç paralar konularında da yeni tasarı ve çalışmalar olabilir. 


Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 19 - 25 Ağustos haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Ay 1.evde cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Yeni başlangıçlarda tembel ve aşırı duyarlı kişilere, aile bireylerine dikkat !)

Uranüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Yeni başlangıçlarda asi ve güvenilmez arkadaş ve tanıdıklara, teknolojik aksaklıklara dikkat !)

Mars 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Ev, güvenlik ve ailevi konularında agresif kişilere dikkat!)

Jüpiter 4.evde Pzt, Salı, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk. (Ev, güvenlik ve ailevi konularında sorumsuz yabacılara dikkat !)

Venüs 7.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik. (İkili ilişkilerde (Eşiniz, ortağınız, sevgiliniz, vs.) kendi isteklerine düşkün maddeci kişilere dikkat !)

Satürn 8.evde Cts süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, dakiklik, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak. (Bankacılık, borç paralar, ortak paralar ve krediler konularında hayatınızdaki otorite figürlerinden (Baba, patron, vs.) fayda sağlayabilirsiniz.)

Ay 12.evde Çrş süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu. (Sıkıntı ve sorunlarınızda ailenizden, annenizden destek görebilirsiniz.)

Yükselen Boğa

Mars 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Yakın çevrenizdeki (kardeş, akraba veya komşular) öfkeli ve kavgacı kişilere dikkat !)

Jüpiter 3.evde Pzt, Salı, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk. (Kaba, patavatsız, savurgan, tembel kardeş, akraba veya komşulara dikkat !)

Venüs 6.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik. (Sağlık konularında böbrek, damar, denge sistemi konularına dikkat ! kendi isteklerine düşkün, maddeci, ağırkanlı çalışan ve iş arkadaşlarına dikkat !)

Satürn 7.evde Cts süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, dakiklik, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak. (Hayatınızdaki otorite figürlerinden (Baba, patron) ortaklık konularında destek alabilirsiniz yada güvenilir ortaklıklar kurabilirsiniz !)

Ay 11.evde Çrş süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu. (Geleceğe yönelik projelerinizde ailenizden, annenizden, kız arkadaşınız yada kız kardeşinizden destek alabilirsiniz !)

Ay 12.evde Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Ailevi konular, ev içi işler, anneniz, kız arkadaşınız, kız kardeşiniz sıkıntı ve sorun yaratabilir !)

Uranüs 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Arkadaş ve tanıdıklar, teknolojik konular sıkıntı ve sorun yaratabilir !)

Yükselen İkizler

Mars 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 2.evde Pzt, Salı, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Venüs 5.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 6.evde Cts süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında Sorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, dakiklik, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak.

Ay 10.evde Çrş süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 11.evde Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 11.evde Bütün bir hafta  kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Yengeç

Mars 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 1.evde Pzt, Salı, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Venüs 4.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 5.evde Cts süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, dakiklik, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak.

Ay 9.evde Çrş süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 10.evde Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Aslan

Venüs 3.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik. (Kendi isteklerine düşkün, maddeci kardeş, akraba ve komşulara dikkat !)

Satürn 4.evde Cts süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, dakiklik, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak. (Ev, güvenlik, gayrimenkul konularında babanızdan, patronunuzdan, hayatınızdaki otoriter insanlardan destek görebilirsiniz.)

Ay 8.evde Çrş süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu. (Ailenizden, annenizden, kız arkadaş yada kız kardeşinizden bankacılık ve
ortak paralar konularında destek görebilirsiniz !)

Ay 9.evde Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Yüksek öğrenim yada Hukuk ve yasalardaki değişimler sizi kötü yönde etkileyebilir ! Aileniz, anneniz, kız arkadaş yada kız kardeşleriniz yüksek öğrenim yada hukuk ve yasalarla ilgili konularınızı kötü yönde etkileyebilirler !)

Uranüs 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında  ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Arkdaş ve tanıdıklarınız, teknolojik konular yüksek öğrenim yada hukuk ve yasalarla ilgili konularınızı kötü yönde etkileyebilirler !)

Mars 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Öfkeli, kavgacı gizli düşmanlara dikkat ! Sıkıntı ve sorunlar yüzünden kavgalar çıkabilir !)

Jüpiter 12.evde Pzt, Salı, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk. (Sorumsuz ve savurgan kişilere dikkat ! sıkıntı ve sorunlarınız yüzünden para kaybı olabilir ! )


Yükselen Başak

Venüs 2.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 3.evde Cts süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, dakiklik, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak.

Ay 7.evde Çrş süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 8.evde Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 11.evde Pzt, Salı, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Yükselen Terazi  

Venüs 1.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 2.evde Cts süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, dakiklik, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak.

Ay 6.evde Çrş süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 7.evde Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 10.evde Pzt, Salı, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Cts süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, dakiklik, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak.

Ay 5.evde Çrş süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 6.evde Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 9.evde Pzt, Salı, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Venüs 12.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.


Yükselen Yay 

Ay 4.evde Çrş süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 5.evde Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 8.evde  Pzt, Salı, Cts  kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Venüs 11.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 12.evde Cts süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında Sorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, dakiklik, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak.


Yükselen Oğlak

Ay 3.evde Çrş süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 4.evde Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 7.evde Pzt, Salı, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Venüs 10.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 11.evde Cts süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, dakiklik, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak.

Yükselen Kova

Ay 2.evde Çrş süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 3.evde Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 6.evde Pzt, Salı, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Venüs 9.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 10.evde Cts süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, dakiklik, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak.

Yükselen Balık

Ay 1.evde Çrş süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 2.evde Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 5.evde Pzt, Salı, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, tembellik, sorumsuzluk.

Venüs 8.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Satürn 9.evde Cts süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Sorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, dakiklik, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..