Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '22

 
Kategori
Astroloji
 

19-25 Eylül Haftası

19 Eylül haftası Merkür retrosu devam ederken, etkin ve özgür olmak isteğimiz baskın. Fakat abartı düşüncelere, özellikle ilişkilerde yanılgılara da düşmenin mümkün olacağı bir atmosfer hakim olacak.
19 Eylül Pazartesi düşüncelerimiz, söylemlerimiz uç noktalarda olabilir. Üstelik hem karşı tarafı hem de kendimizi ikna edebilme potansiyelimiz de yüksek. Bu sebepten etkin olmaya çalışırken önyargısız ve karşı tarafı da duyan bir tavırda olmakta fayda var. Ticari konularda atacağımız adımlara daha çok dikkat edelim. Akşamüstü saatlerinde de geçmiş tecrübelerimizden feyz alarak bazı sorunlara farklı yaklaşıp, çözüm bulabiliriz.
20 Eylül Salı, günün ilk yarısında kendimizi daha yaratıcı hissedebiliriz. İlişkiler adına daha rahat bir akış söz konusu. Akşam saatlerinde ise beklenmedik engellenmeler, kısıtlanmalar yaşayabiliriz.
21 Eylül Çarşamba Ay Aslan burcunda ilerlerken sabah saatlerinde enerjik ve kendimizi ortaya koyma motivasyonunda olacağız.
22 Eylül Perşembe önemli iş ve görüşmelerimizi pürüzlerle karşılaşsak da, mümkünse 14:00’e kadar tamamlamaya çalışalım. 
23 Eylül Cuma Güneş Terazi burcuna geçiyor. Şimdiden tüm Terazilerin doğum günleri kutlu olsun. Güneş’in Terazi burcuna geçişinde, retro konumdaki Merkür ile kavuşumu olacak. Ailemizle ya da adalet aradığımız konularla ilgili haberler alabilir, bu konularla ilgili daha fazla düşünebiliriz. Bilmediğimiz noktalar bir anda önümüze düşebilir ve farkındalık yaşayabiliriz. Bugün yazı yazmak, iç sesimize odaklanıp düşüncelerimizi gözden geçirmek için güzel bir gün. 
Hafta sonu ise Venüs-Neptün karşıtlığının etkisinde olacağız. Özellikle ikili ilişkilerde idealize ettiğimiz durumlarla ilgili yüzleşmeler, hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Duygularımız inişli çıkışlı, aklımız karışık olabilir. Tam da yeniay öncesi süreçte olduğumuzdan ciddi kararlar almak, önemli hamleler yapmak yerine iç dünyamıza odaklanmayı tercih edebiliriz. Maddi konularda da çok hayalci davranmamak, herkese güvenmemek önemli olacak. Mümkün olduğunca mantık tarafında kalmaya gayret edelim.
19 Eylül haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Hafta başında ikili ilişkilerinizde, ortaklı işlerinizde karar alırken uç noktalarda düşünmemeye gayret edin. Çalışma hayatında kendinizi daha verimli ve iyi hissedeceksiniz. Haftanın ikinci yarısında ise hakkınızın yendiği konularla ilgili beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Sağlığınızla ya da günlük düzeninizle ilgili aklınızı karıştıran durumlar da gündeme gelebilir.
YÜKSELEN BOĞA
Haftanın ilk günlerinde aşk hayatınızda ya da çocuklarınızla ilgili durumlarda kendinizi daha kararlı hissedeceksiniz. Güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili konularda ise peşin hükümlü olmamaya gayret edin. Hafta sonuna doğru sağlıkla ya da çalışma hayatınızla ilgili belirsiz durumlar netleşebilir. Ayrıca özel hayatınızda hayal kırıklığı yaşamamak için hiçbir şeyi idealize etmemeye özen gösterin.
YÜKSELEN İKİZLER
Haftanın ilk günleri çocuklarınız, özel hayatınız veya arkadaş çevrenizle ilgili geçmişe dönük sorunlarda abartılı düşüncelere kapılmamaya gayret edin. Evinizle ve ebeveynlerinizle ilgili konularda etkin olabilir, olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise işinizde ya da aile hayatınızda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. İlişkilerinizle ilgili fark edemediğiniz noktaları görmek size iyi gelecek.
YÜKSELEN YENGEÇ
Hafta başında sosyal hayatta ve ikili ilişkilerde olumlu bir akış olacak. Aile hayatında ya da evinizle ilgili konularda olayları abartmamaya, tek yönlü düşünmemeye gayret edin. Yakın çevrenizden beklenmedik haberler alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise aile içinde dengeyi sağlamak, adil davranılmak isteyebilirsiniz. İyimserlikle, gerçekçi olma halinin çelişkisi sizi zorlayabilir.
YÜKSELEN ASLAN
Haftanın ilk günleri iletişimde ve ticari konularda uç noktalarda bulunmamaya dikkat edilmeli. Çalışma hayatında daha etkin hissetmek mümkün. Evrak işlerinde planda olmayan sorunlar çıkabilir. Haftanın ikinci yarısında ise yakın çevreyle ya da kardeşlerle olan ilişkilerde daha önce fark edilmeyenleri görebilir, güzel haberler alabilirsiniz. Finansal konularda yanılgıya düşmemeye dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BAŞAK
Haftanın ilk yarısında kendinizi aşk hayatında iyi hissedecek, aynı zamanda yaratıcı yönlerinizi ortaya koyabileceksiniz. Maddi konularda ise abartılı harcamalara, girişimlerden uzak durmaya dikkat edilmeli. Hafta sonuna doğru kendinize daha çok değer vermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. İkili ilişkilerde ise mantık duygu çelişkisi gerilimlere sebep olabilir.
YÜKSELEN TERAZİ
Haftanın ilk günlerinde çekindiğiniz konuların üstüne gitmek ve onları çözümlemek isteyeceksiniz. İkili ilişkilerde ve işbirliği yaptığınız konularda iletişim krizi yaşanmaması için karşı tarafı da dinlemeye özen gösterin. Haftanın ikinci yarısında ise kendinize, önceliklerinize odaklanıp yeni kararlar alabilirsiniz. Sakin ve içe dönük geçirmek isteyeceğiniz bir hafta sonu olacak.
YÜKSELEN AKREP
Hafta başında arkadaşlarla olan paylaşımlarınız size iyi hissettirecek. İkili ilişkilerde ileri dönük planlar yapabilirsiniz. Sağlıkla ya da çalışma hayatıyla ilgili konularda yanıltıcı haberler alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise sosyal çevrenizde sizi hayal kırıklığına uğratacak gelişmeler yaşanabilir. Sizden gizlenmiş konularla karşılaşabilirsiniz.
YÜKSELEN YAY
Haftanın ilk yarısında sorumluluk üstlendiğiniz alanlarda etkin olacaksınız. İş hayatında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gruplar içinde ise abartılı ifadelerden kaçınmaya dikkat edin. Haftanın ikinci yarısında otorite olarak gördüğünüz kişilerle ilgili beklentilerinizi fazla tutabilir ve hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. İleri dönük hedeflerinize odaklanıp bu konuda yeni kararlar almanız olası.
YÜKSELEN OĞLAK
Hafta başında iş hayatında abartılı söylemlerden ve önyargıdan uzak durmaya gayret edilmeli. Eğitimle ya da yurt dışı bağlantılı konulardan verimli sonuçlar alınabilir. Keyifli zaman geçirilecek gezi planları yapılabilir. Haftanın ikinci yarısında ise ticari konularda temkinli davranmak önemli olacak. Kariyer hayatında da fark edemediğiniz detayları görebilirsiniz.
YÜKSELEN KOVA
Haftanın ilk günlerinde giderlerinizi düzene koyma, tamamlanması gereken işleri bitirme konusunda istekli olacaksınız. Hararetli fikir tartışmalarından ve ticari konularda risk almaktan uzak durulmalı. Maddi konularda gerçekçi davranmaya özen gösterilmeli. Hafta sonu hayata bakış şeklinizi değiştirecek farkındalıklar yaşayabilirsiniz.
YÜKSELEN BALIK
Hafta başında ikili ilişkilerde ya da ortaklı işlerde kararlı ve net iletişiminiz güzel sonuçlar almanıza yardımcı olacak. Finansal konularda riskli kararlar almamaya, aşırı harcama yapmamaya dikkat edilmeli. Haftanın ikinci yarısında ise ilişkilerde karşı tarafa kendinizi olduğunuzdan farklı göstermemeye özen gösterin. Hayatınızdaki stresli durumlarla nasıl başa çıkacağınızı keşfedeceğiniz bir hafta sonu yaşayabilirsiniz.
Hepimize karışıklıklardan uzak bir hafta olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..