Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

19 Eylül dizlerinde Pazartesi sendromu!

19 Eylül dizlerinde Pazartesi sendromu!
 

 

 

2016 - 2017 Dizi sezonu tam anlamı ile 19 Eylül Pazartesi akşamı başlıyor. Öyle ki o gece tam bir Pazartesi sendromu yaşanacak! Kıyasıya bir mücadele... Eski sezon dizileri ile, yeni başlayacak diziler arasında olacak. Yeni dizi olarak; Show Tv'den İçerde. Kanal D'den Babam ve Ailesi yayına giriyor. Geçen sezonda, Pazartesi geceleri reytinglerde at-başı giden iki dizi vardı. Atv'nin Kırgın Çiçekler ve Star Tv'nin Paramparça dizileri...Fox Tv'nin yazlık dizilerinden "Hayat Sevince Güzel" son haftalarda reytinglerde orta şekerli. Ama bu 4 dizi ile şansı ne olur bilemem. TRT1'in "Yeşil Deniz" dizisi de Pazartesi akşamları olduğunu unutmayalım.Şimdi ne olacak; 2 yeni dizi, 3 geçen sezon dizisi ve bir yazlık dizi reyting için yarışacak. Yapımcı, Yayıncı Kuruluş ve dizinin oyuncuları o akşam "Pazartesi Sendromu" yaşayacaklardır. Ta ki Salı sabahı reytingler açıklanıncaya kadar. Salı sabahı reytingler açıklandığında derin bir oh çekilecek! Bu dizilerden biri reytinglerin tepesine oturacak! Bence gerçek galip 2.hafta belli olacak, sonraki 26 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümlerden sonra gene Salı sabahı gerçek şampiyonu göreceğiz.

Şimdi bu dizler hakkında kısa bilgi sunalım:

İÇERDE - (Show Tv) :

crgvl6ewcaaixwp

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesi anlatılıyor. Usta yönetmen Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği “İçerde”, nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile öne çıkıyor.

İçerde”nin oyuncu kadrosu:

Çağatay Ulusoy (Sarp) :

csvr0tawiaabl19

Polislikten atılmış gözü kara bir mafya tetikçisi... İçerde'nin etkili silahı Çağatay Ulusoy. Amerika'da bu dizi için bir yıldır çalışıyor. Oyunculuk eğitiminin yanında, yakın dövüş ve silah eğitimi almıştır. Sanatı uğruna saçlarını kesmiş, sakalını kısaltmış, yepyeni bir imaja bürünmüştür. Yüz hatlarını çok iyi kullanabilen Ulusoy'un alnındaki derin kırışıklıklara bakarsanız oyunculuğunun zirvesinde olduğunu kolayca göreceksiniz.

csywljuweaaxyyc

 

Aras Bulut İynemli (Polis Mete) :

csvm0fcwyaaitc_

Küçük yaşta çok iyi iki kardeş olan Sarp ve umut, Umut'un kaçırılması ile kopmuşlardır. Yıllar sonra Polis Akademisinde birlikte olan iki kardeş, kardeş olduklarını bilmeden okulda yarışırlar. Mete Sarp'ın ardından okul 2.si olarak mezun olur. Ve kardeş oldukları ortaya çıkar.

 

Çetin Tekindor (Kebapçı Celal) :

cetin-tekindor-500x500

Sarp ve Umut'un babası, kirli işlerden dolayı Celal, çocukları küçük yaştayken hapis yatmıştır. Acımasız ve sert bir mafya babasıdır.

 

Bensu Soral (Celal'in manevi kızı ve Mafya dünyasının avukatı Melek) :

csucvttwaaatdrv

Damla Colbay (Gazateci Eylem) :

Mustafa Uğurlu (Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü) :

Rıza Kocaoğlu (Mafyanın adamı Davut) :

Nihal Koldaş (Sarp ve Mete'nin annesi) :

Yıldıray Şahinler ve Gözde Kansu yer alıyor.

 

BABAM ve AİLESİ - (Kanal D) :

csycpl5xeaaqnzb

Gold Production - Faruk Turgut'un iddialı yeni dizisi. Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısıSuzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

Babam ve Ailesi Oyuncu Kadrosu:

Bülent İnal (Kemal) :

proxy

Ayça Bingöl (Nilgün) :

proxy-1

Diğer rollerde; Ceyda Düvenci (Suzan), Sercan Badur (Mert), Erdem Akakçe (Fadıl), Emel Göksu (Macide), Caner Şahin (Kadir), Eva Dedova (Ece), Sera Kutlubey (Hasret), Can Albayrak (İbo) , Zeynep Doğa Doğuşlu (Çiçek), Hakan Altuntaş (Rıza), Sezin Bozacı (Emine), Ecem Simge Yurdatapan (Yelda), İlker Özer (Kerim), Kubilay Karslıoğlu (Ahmet), Fulya Ünvan (Filiz), Emre Başer (Dr.Orhan), Tuna Kırlı (Spor Hocası), Taygun Sungar (Caner) yer alıyor.

 

KIRGIN ÇİÇEKLER - ( ATV ) :

7_b-atv-kirgin-cicekler

Geçtiğimiz sezon Pazartesi gecelerinin reytinglerde iddialı dizilerinden Kırgın Çiçekler. Yeni sezonda da yine iddialı olacaktır.

Yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği, başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, İpek Karapınar ve Özgür Çevik gibi isimlerin yer aldığı diziye son olarak Yetim Gönüller ve Sungurlar dizilerinde rol alan Yağmur Ün katıldı.
Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

19 Eylül Pazartesi akşamı 51.Bölümü ile kaldığı yerden devam edecektir.

 

PARAMPARÇA (Star Tv) :

cr7w6o4wgaaf_90

Yapımcılığını Endemol Türkiye'nin üstlendiği Pazartesi gecesinin bir iddialı dizisi de Paramparça. Başlıca rollerde; Erkan Petekkaya (Cihan), Ebru Özkan (Dilara), Barış Falay (Harun), Nursel Köse (Keriman), Ahu Yağtu (Candan), Alina Boz (Hazal), Leyla Tanlar (Cansu), Tolga Terkin (Özkan), Burak Tozkoparan (Ozan), Hümeyra (Maide), Civan Canova (Rahmi), Ertuğrul Postoğlu (Yıldırım) ve Efecan Şenolsun (Özgür) yer alıyorlar. İki kadın başrol oyuncusu devre dışı kaldı. Nurgül Yeşilçay geçen sezon 52.bölümde öldürülerek diziden ayrıldı. Yerine geçen Şükran Ovalı da sezon finalinde öldü ve diziden ayrıldı. Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandıran Sinem Öztürk de Paramparça'nın kadrosuna dahil oldu.

Yeni sezonda 72.bölüm ile ekranlara gelecek olan Paramparça'nın 3.sezonu... Kadrosunu iyice güçlendiren dizi'ye Medcezir'in annesi Ender Serez'i Mine Tuğay da katılıyor. Mine Tuğay Dilara'nın Amerika'daki kız kardeşi Asuman karakteri olarak geliyor. Ayrıca Adını Feriha Koydum, Kurt Seyit ve Şura, Güneşin Kızları ve Hayatımın Aşkı dizilerinden tanıdığımız Sarp Köroğu da katılmış. Bitmedi bir bomda daha, Dilara'nın Amerika'daki annesi olarak Nebahat Çehre'nin de diziye katıldığı konuşuluyor.

Paramparça Pazartesi gecelerinin vazgeçilmez dizilerinden biri olacak mı dersiniz?

 

HANGİ DİZİ REYTİNGLERİN TEPESİNE OTURACAK?

Yeni dizilerden Show Tv'nin polisiye dizisi İçerde mi? Kanal D'nin Aile dizisi Babam ve Ailesi mi? Yoksa geçen sezon dizilerinden; ATV'nin drama dizisi Kırgın Çiçekler mi? Star Tv'nin drama dizisi Paramparça mı?

19 Eylül Pazartesi akşamı dizilerde yaşanacak Pazartesi Sendromundan sonraki haftalarda hangi dizilerin öne çıktığını hep birlikte göreceğiz.

Siz hangi diziyi seyredeceğinizi gayet iyi bilirsiniz. Çünkü Tv'nin karşısına geçtiğinizde kumanda sizin elinizde olacak!

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 

 

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..