Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '09

 
Kategori
Güncel
 

2 Kişiden 1'i lütfen homurdanmasın. Relax lütfen

2 Kişiden 1'i lütfen homurdanmasın. Relax lütfen
 

O yol devlet büyüklerinin işi olmadığı zamanlar halka açılmış bir alandı.


Kırmızı ışıkta durmamalara alışkındık. Şehir içinde ulaşımın kesilmesine de ama bu kez Cumhurbaşkanı Gül geçiyor. Bakın nereyi ulaşıma kapattılar?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Karaman’dan Ankara'daki bir nikaha yetişmek için yola çıktı. Ancak Gül ve ekibi geç kalmışlardı. Cumhurbaşkanı’nı eski Bayındırlık Bakanı Zeki Ergezen'in oğlunun düğününe yetiştirmek isteyen bürokrasi, iki şehir arasındaki yolu kapatarak bir ilke imza attı.

Bu olaydan geriye ise, Cumhurbaşkanı düğüne yetişsin diye kendi işlerinden ve zamanlarından olan vatandaşın çaresiz isyanı kaldı.

Haber bu ilginç ve tuhaf olanda orada bulununan vatandaşların genelinde bu isyan homurtuları duyuluyor. Sayın TC vatandaşım neden isyan ediyorsunki şimdi ne var bunda koca Cumhurbaşkanı işleri sıkışmış kırk yılın başı karayolunu kapatmış ne olacakki ne var bunda kızıyorsun.

Cumhurbaşkanımız % 47 oy desteğiyle iktidarda olan yani her 2 kişiden birinin olurunu alarak orda duran bir partinin oyları ile başımızda ne müthiş bir destek onların bize kullanmamız için bırakmış olduğu yolu bir saatliğine kendilerine kapamış olmaları sorunmu yani size.

Türkiye cumhuriyeti topraklarında yaşıyan 2 kişiden birinin destegini alacak her 2 kişiden biri İktidar ve cumhurbaşkanımızla aynı dünya görüşünü paylaşacak. Ve yolun kapalı olduğu alandaki tüm halk topluluğu homurdanacak olmaz yanlış 2 kişiden biri susmalı ve tahammül etmeli bu duruma eser sizin eseriniz ne diyim.

Bu olaydan sonrada öğrenmiş olalım milletçe kullandığımız yollar meydanlar bize kullanmamız için sunulduğunda hemen sanmayın milletin ortak kullanım alanıdır. Devlet büyüklerimizin bize kullanmamız için bir lütuf olarak sunulmuş alandır bunlar işleri olmadığı zamanlar için halka açılmıştır.

En çok dikkat edilmesi gerekende 2 kişiden 1 inin ya susması lazım yada dünya görüşleri gerçekten aynımı tekrar değerlendirmeye alması bir sonraki seçime kadar lütfen sesi benden yüksek çıkmaması lazım. Devran seçtiklerinizi biçme zamanı ortadaki üründe bu. Lütfen bir sonraki seçime kadar 2 kişiden biri tepki duymasın :))

Başını önüne koysun bol bol ama bol bol düşünsün Dünya görüşümüz aynı ondan seçtim ama yaşattıkları ne kadar dünya görüşüme uygun diye düşün düşün.

İslam hak adalet dinidir. Komşun açken uyunmaz. Komşunun malına mülküne zarar verilmez rızası dışında kullanılmaz. Çalmak asla yoktur. Yalan söyleyip bir şeyler istemek yoktur. Denize fener kurmak olmaz. Kısaca bunlar günahtır. Neler oluyor neler olmuş bir düşün. Dünya görüşü hala uygun aynısa yol kapadılar diye tepki duyma.

Sonucu tekrar seçimlerde görecegiz bakalım hala bu 2 kişiden bir kişi destekler durumdasa vay halimize...........

2 kişiden bir kişi sakın unutma karaman yolundada 2 kişiden 1 kişiler aynı iktidara destek verdi lütfen bir daha herkes homurdanmasın :)

 
Toplam blog
: 44
: 2426
Kayıt tarihi
: 30.08.08
 
 

Yaşamak buysa yaşıyoruz işte, hayat bir mücadele ve ben de bu mücadeleyi elimden geldiği şekliyle ve..