Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '15

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

20. İzmir Kitap Fuarı, Milliyet Blog yazarları ve BİZ… ‘’ACIMADI Kİ!’’

20. İzmir Kitap Fuarı, Milliyet Blog yazarları ve BİZ…  ‘’ACIMADI Kİ!’’
 

internetten...


Bu yıl 20. yaş gününü kutlamanın, okuyucular ile buluşmanın, söyleşi ve panellerle aydınlıklara aydınlık katmanın haklı gururunu yaşıyor İzmir Kitap Fuarı.

Ülkemin aydınlık yüzünün pırıl pırıl yansıdığı, gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine, İzmir’in Güneş’li bir Pazar gününü kitaplarla geçirmeyi yeğleyen çok büyük bir insan topluluğunun içinde bulduk kendimizi. Tabiri caiz ise 400 yayınevi ve sivil toplum örgütünün katıldığı, 4 hol de düzenlenen standlarla bezenen fuarda iğne atsan yere düşmeyecek gibiydi.

Milliyet Blog yazarlarından Erol Aslan’ın, Yitik Ülke Yayınlarından çıkan kitabı ‘’Sürüden Ayrılmaya Hazır mısınız?’’ın imza günü vardı. Öncelikle Erol Beyi bulunduğu kitap standında ziyaret ettik. Kitabı ile ilgili sohbet muhabbet derken başarı dileklerimizi sunarak, Tülay Eker ve Ayşegül Hayvar’la birlikte; Destek yayınlarının standında bulduk kendimizi. Can arkadaşımız, ‘’Hiç’’ ve ''Filozoflardan Seksi Şeyler’’ kitaplarının yazarı, Emine Supçin’le randevumuz vardı. Emine Supçin son kitabı ‘’ Dokunulmamış Kadınlar’’ adlı kitabının imza günündeydi. Biz dokunulmamış kadınlara dokunmadık büyü bozulmasın diye ama kitabı bir solukta okumak için bağrımıza bastık.

İzmir Kitap Fuarı’nın çok daha büyük bir heyecanı sarmıştı bizleri ki açılmaya yaklaştığı son günlerde; bu heyecan tüm benliğimizi kaplamıştı.

Biz… Milliyet Blog yazarlarından 48 yazar arkadaşımız (ben de dâhil) BİZ olgusunu bir kitap projesinde hayata geçirmenin heyecanını yaşıyorduk. Bu kitap projesi kapsamında; kâh neşeli, kâh hüzünlü öykü tadında anılarımız ve bizden satırlarla sizlerle ve de okuyucularla buluşmayı hedefledik.

Kitabımızın adı… ‘’ACIMADI Kİ!’’

Bu kitap projesinin hayata geçirilmesinde, başta hazırlayan ve derleyen arkadaşımız Sema Öztürk’e(Yağmur Zamanı), yazıları ile kitabı oluşturmaktan asla beis duymayan tüm yazar arkadaşlarımıza, Sema Öztürk arkadaşımıza her zaman ve her koşulda destek veren tüm arkadaşlarımıza, yayıncımız Noktürn Yayınları sahibi Harun Atak Bey’e ve Milliyet Blog editörümüz Başak Temiztaş Hanım’a huzurlarınızda bir kez daha teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Şimdi ‘’ACIMADI Kİ’’ ile buluşma, gönüllerinizde ve us’unuzda bir taht kurma zamanı…

Ankara'dan Sema Öztürk ve İstanbul’dan Sema Şener, Feyzan Aksan,Meral Yağcıoğlu, Nuray Saltık Örs, Dilek Çınar ile  birçok ilden gelmeyi planlayan yazar arkadaşlarımız Arif öğütçü, Murat Hacıoğlu, Murat Ertaş, Fatma Köse, Nezahat Özsoy, Cenk Behram Su  ve de İzmirli yazarlarımız İlyas Bayram, Muzaffer Cellek, Gül Tuna, Leyla Çalışkan (şimdilik bu kadarını biliyorum) ve isimlerini sayamadığım yazar arkadaşlarımızın katılımı ile;

25-26 Nisan'da Tüyap İzmir Kitap fuarında;

İZMİR EDEBİYAT PLATFORMU STANDI SALON 1/A,

STAND NO: 611 de,

Saat: 12.00-15.00 arası,

 

‘’ACIMADI Kİ!’’ adlı kitabımızın imza günü etkinliğinde sizlerle buluşmak dileğindeyiz.

BİZ oradayız efendim… Bekliyoruz…

Sevgilerimle…

Ay Şen...

https://plus.google.com/+ay%C5%9Fenarslangiray/posts/4otHcctysTB

 
Toplam blog
: 533
: 1375
Kayıt tarihi
: 14.11.10
 
 

Aydoğdu; kızgın güneşinde Ağustos'un, sararmıştı altın sarısı başaklar. Kırlangıçların göç dansın..