Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '09

 
Kategori
Astroloji
 

2009'da İkizler burcunun geleceği

2009'da İkizler burcunun geleceği
 

İkiz Mutluluk


Semavii’den 2009 YILDIZ YORUMLARI

(Not: Yükselen Burcunuzu da okumayı unutmayın. Yükselen Burç bazen gelecek yorumunda daha geçerli olur. )

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )

İkizlere müjde!

Bu sene Ocak 5’ten itibaren Büyük Şans Yıldızı Jüpiter dost Kova Burcuna girdi ve bütün bir seneyi orada geçirecek. Bu sene nihayet rahat bir nefes alabileceksiniz.

Değişim rüzgârı uzun zamandır tepenizde esmekteydi ama Değişim Gezegeni Uranüs son iki yıldır Satürnle zıt açı yapınca, size pek rahat nefes vermedi. Bu dönemde sizi olumlu olarak etkileyen ve manevi olarak besleyen tek bir gezegen vardı, o da uzun zamandır Kova’da bulunan Neptün idi.

İşte şimdi, bu sene buna Kova’ya giren Büyük Şans Yıldızı Jüpiter de ilave oldu!

Jüpiter ve Neptün size uzun yollar, uzak yerler, yüksek eğitim veya mesleki ileri eğitim, uzak yerde bulunan yakınları simgeleyen 9.evden pozitif enerjiler gönderirken, hayata daha inançlı, umutlu gözlerle bakıp özellikle mesleğinizle ilgili aktif ve daha rahat, kendine güvenli adımlar atarak önemli hedeflerinize ulaşabileceksiniz.

Jüpiterin her türlü büyüme, gelişme, ilerlemeden sorumlu ve şanstan sorumlu gezegen olduğunu düşünürsek, bu cömert yıldızın her şeyden önce kendinize olan inanç ve güveninizi güçlendireceği sonucuna varırız.

Mesleğinizle veya ek iş şeklinde ilgilendiğiniz ve becerinizin olduğu bir alanla ilgili olarak bu sene çok somut başarılar kazanabileceksiniz. Mesleğiniz/ilgi alanınızda bilgi ve becerilerinizi geliştiren çalışmalar içine gireceksiniz yoğun olarak. Ve çok taktir toplayacaksınız. Kısacası sizi hevesli, canlı ve aktif bir şekilde katılacağınız faaliyetler bekliyor. Özellikle, ticaret (yurt-içi-dışı), basın-yayın, eğitim, turizm, reklam, hukuk alanında iş yapan kişileri somut başarılar mutlu edecek. Yapacağınız girişimler, görüşme yapacağınız yetkili ve bilgili kişilerden destek alacak, görüşmelerin sonunda somut başarı ve büyük kazançlar elde edebileceksiniz.

Öte yandan gerek alanınızda faaliyet gösteren yetkili kişiler, gerekse bu girişimler vesilesiyle tanışacağınız farklı meslekten insanlar ile yakın dostluklar da geliştirebileceksiniz. Mesleki ilerleme meslek çevrenizin de kalitesini beraberinde yükseltecek. Saygın insanlar dostlarınız arasına katılacak.

Bu arada, bazınız işi genişletip yurt dışına taşıyabilir. Yurt dışı, uzaklar işinizde çok gündemde olabilecek.

Ayrıca, bu sene uzaktaki yakınlarınızla çok yoğun iletişim içine gireceksiniz. Belki bir yakınızın sizin yaşadığınız kente yerleşmesi de söz konusu olabilir.

Bazı İkizlerin içinde yaşadığı yerden çekip gitme arzusu var epeydir. İş hayatı, iş yerindeki otoriteden sıkılma, monoton düzenden bıkma eğilimleri ve ailedeki bazı sorunlar kaçıp gitme isteği uyandırıyor. Bu sene, dediğim gibi, mesleğinizle ilgili yüzünüzü güldürecek başarılar belki bunları size unutturabilecek.

Bazınızda da meslek değiştirme düşüncesi doğacak. Özellikle Mart bu konuda kritik görünüyor. Her an işi bırakmaya hazır, bir isyankar ruh hali içinde olacaksınız. Ancak sizin doğum haritanızdaki yıldızlar uygun değilse, transit yıldızlar ani meslek değişimine pek sıcak bakmıyor. Meslekte ilerleme ve bilginizi artırmayı salık veriyor daha çok. Yıldızların sözünü dinlerseniz, iş ortamındaki baskıcı havanın üzerine çıkabilecek ve artık size dokunulmayacak bir seviyeye erişebileceksiniz.

Bazı İkizlere, bu sene göstereceği büyük çaba, aktif çalışma ve yanı sıra yetkili ve iyi niyetli kişilerle tanışma mesleğinde önemli bir terfi veya tayin getirebilecek.

Kimi İkizlere yaptığı işte adını duyurma ve kendini meslek alanı içinde bir uzman, bir otorite olarak kabul ettirme şansı görüyorum.

Bu sene bütün İkizler için bir çıkış yolu, birikmiş gergin ve yüksek enerjiyi atacak bir önemli kanal olarak meslekte ileri gitme, bilgi-becerisini artırma ve alanla ilgili konusunda söz sahibi kişilerle tanışıp temasa geçmeyi görüyorum.

Bu kanal size hem başarı, hem bolluk getirecek hem de uzun zamandır aile ve işte devam eden sorunlardan da biraz olsun uzaklaşma imkanı verecek.

Ev, aile ve iş cephesi hâlâ çok parlak değil. Var olan sorunlar devam etmekte. Bu sorunlar ne zaman biter?

Kiminiz için Ekim sonu çözüm yolu görünür, kiminizin gelecek yılın ortasına kadar sabır göstermesi gerekebilir. Ama bu sene geçen yıllara göre biraz daha şanslısınız. Çünkü özellikle aile sorunlarınızla ilgili olarak uzaktaki yakınlarınızın desteğini almaya başlayacaksınız. Onlar yükünüzü biraz olsun hafifletecek.

Kısacası bu sene gözünüzü uzaklara veya yukarıya çeviriyorsunuz.

Evliler için durum nedir bu sene?

Sanırım bazı İkizlerin uzun zamandır devam eden evlilik sorunu var. İpler koptu kopacak gibi. Bu sene bu olay yargıya taşınabilir gibi görünüyor. Sanki yıldızlar size bunun için güç ve cesaret verecek gibi. Bahar sıkıntılı geçse de yazın güçlüsünüz ve ne istediğinizi iyi biliyorsunuz. Doğru karar da yazın verilir gibi. Kararınızı gelecek seneyi görerek verin derim. Boşandım bitti olmayacak. Başta sanki anlaşmalı ve kavgasız biter gibi görünse de sonra akla gelmeyen sorunlar birden ortaya çıkabilir. İyi hesap etmek gerek her şeyi.

Kimi İkizlerin de evlilik sorunu değil, evde hastalık vs sorunu var. Bunun için bu sene çok somut çözüm yolları bulunacak ve şans faktörünün desteği ile çözülecek ama bir anda bitmez, sabır ve iyi niyet ve gayret de gerek.

Çocuk düşünenler için de çok elverişli bir sene.

Gelelim bekar İkizlerin aşk ve evlilik durumuna…

Evlilik için özellikle Şubat, Temmuz ayı ve sonbahar dönemi, özellikle de Kasımdan itibaren iyi bir dönem diyebilirim. Bu dönemler aynı zamanda aradığınız kişiyi bulma şansı için de iyi.

Bu sene kafanıza göre bir evlilik yapma şansınız var. Her açıdan tatmin edici bir evlilik olacak. Ancak ani kararlara kapılmayın. Evden, sıkıntıdan uzaklaşmak için bir anlık heveslere kapılmayın. Böyle davranmaya eğilim olasılığı var bazı dönemler. Mesela Mart, Haziran gibi.

Bu sene yükselen sezgi ve yargı yeteneğinizle gerçekten iyi bir tercih yapma imkanınız var. İyi, saygın bir evlilik olacak. Hem aşka dayalı hem aklın onay vereceği bir evlilik.

Ve gerçekten şiir gibi başlayacak bir aşk var!...

Son olarak, bu sene ayrıca bol bol gezeceksiniz. Kiminiz yurt dışı gezisi yapacaksınız. Yollarda ilkler yaşayacaksınız.

Bu sene genel olarak güzel bir sene sizin için. İyi değerlendirin. Yıldızların pozitif sesini takip edin ve sağduyu ile emek ile hayatınıza yeni anlamlar katın..

İlgilenenlere duyuru: çok yakında astroloji sitem açılacak.

 
Toplam blog
: 103
: 8825
Kayıt tarihi
: 18.10.08
 
 

İngilizce Öğretmeniyim. Ek olarak makale, kitap çevirisi yapıyorum. Antalyanın bir yerel gazetesinde..