Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İngilizce Öğretmeniyim. Ek olarak makale, kitap çevirisi yapıyorum. Antalyanın bir yerel gazetesinde hem köşe yazılarım hem de aylık Astroloji yorumlarım çıkıyor. Ayrıca yine ek iş olarak yıldız haritası yorumluyorum. Burada sizinle bazı gündeme endeksli yazırlarımı ve özellikle astroloji becerimi ve tecrübemi paylaşmak ister..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Mektup 5

yazı büyüdür.. belki bu sefer büyü daha gizli yerlere saklanmış olabilir ama bekleyin yazı demlensin bir daha okuyun yazdıklarınızı, bakarlım gizleri yerlerinden bulup çıkaracak mısını?.. olmadı boşverin, bir yazı daha döktürün..:))

03 Şubat 2011 14:35
Lider Doğulmaz.... Olunur...

Çünkü millet de anladı, CHP yenilenmezse, Bir vakıf evine dönecek ve mirasyedilerin yediği bir babadan kalma bir malikhnaden farksız olacak. onun için bence, isteseler de, öyle lidere rağmen afra tafra atamayaklar. Muammer İnce hata etti liderini ezip geçmeye çalışmakla. dersini de aldı.. şu an sus pus, bozum halde oturuyor.

05 Aralık 2010 23:50
Anayasa, laiklik, Kürtler, Aleviler ve benzeri konularda cevaplayamadığım sorular

Yazınızda ilginç ve doğru noktalara vurgu yapmışsınız kanımca. Ama şu yanlışı düzeltmek isterim: Alevilik ayrı bir din değil, ayrı bir mezheptir. Sunni kesime "Müslüman" demişsiniz, bence bu da yanlış. "Sunni Müslüman" deseydiniz tabir dogru olurdu. Bu arada, cuma namazı konusunda haklısınız. Cuma önemlidir bir sunni müslüman için. neden olmasın, cuma namazı zamanı bir saat izin ayarlanabilir. ancak müslümanlığın şöyle bir sorun yaratabilecek yanı var. Hristiyanlar sadece Pazar, Yahudiler sadece Cumartesi ibadet eder değil mi? Ancak normalde Müslümanların özel bir ibadet günü yok. Müslüman için her gün ibadet var. hatta her günün belli saatleri. Bu da çağımızdaki sosyal ve çalışma sistemini alt üst edecek bir husus. sadece cuma namazı için serbest olunsun derseniz, olabilir neden olmasın derim, ama her gün sabah, ikindi, öğle nazamı vs zor... :) sevgi ve sağlıcakla kalın.

09 Ekim 2010 16:50
 
Toplam blog
: 103
: 8825
Kayıt tarihi
: 18.10.08