Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Haziran '10

     
    Kategori
    2010 Dünya Kupası
     

    2010 Dünya Kupası ve futbolun zevki

    Hepimizin beklentisi bu dünya kupasında git gide defansfi futbol anlayışına dönen futbolun, biraz daha göz alıcı bir hale gelmesiydi. Süper Lig de oynana futbol ile diğer üst liglerde oynayan futbol karşılaştırıldığında da aynı tepkiyi verir olmuştuk. Göze hoş gelen futbolu oynayan bir kaç takımın ilerisine gidemiyordu artık futbol.

    Dünya Kupası bu heyecanla başladı ama ilk turlarda bekleneni bir türlü yine alamadık. Buna neden olan sebep acaba ne diye bir düşünelim. Futbolcularına yüksek miktarlarda bedeller ödeyen kulüp takımlarının sakatlanmamalarını istememeleri mi? Yoksa futbolcuların amatör ruhtan çıkıp artık olayı daha profesyonel düşünmeleri mi?

    Bu dünya kupasında insanların bu oyundan beklediği hazzı verebilecek kapasitede gördüğü tek oyuncu Messi...

    Messi, Barcelona'da harikalar yaratırken, aynı heyecanı aynı özveriyi Arjantin Milli takımı'nda gösteremiyor. Bunun sebebi ruh mu yoksa yanında oynayan arkadaşlarının yetersizliği mi diye de düşünmeden geçemiyoruz. Her ne olursa olsun oyuna heyecan katma isteği üst seviyede olan messi gibi yıldızların seyirciye hitap etmesi her zaman dileğimizdir.

    Bu doğrultuda umarım 2.tur maçları ile birlikte biraz daha futbolun gerçek yüzünün kaybetmemek değilde kazanmaya dayalı futboldan geçtiğini umarım teknik direktörler ve futbolcular hisseder, sonuçta bu sporun bu kadar sevilmesini sağlayan heyecanıdır...

     
    Toplam blog
    : 1
    : 220
    Kayıt tarihi
    : 27.06.10
     
     

    İktisat mezunuyum, bankacıyım. Spor ve müzik vazgeçilmezlerim...