Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

29 Aralık '09

 
Kategori
Yılbaşı
 

2010 Yılbaşı Çocuk Şenliği

2010 Yılbaşı Çocuk Şenliği
 

A.K.M.’ de Çocukça Yılbaşı…

Büyükçekmeceli çocuklar AKM Bedia Muvahhit Gösteri Salonunda düzenlenen 2010 Yılbaşı Çocuk Şenliği ile, 2010 yılına birlikte girmenin mutluluğunu yaşadılar.

Büyükçekmece Belediyesi, düzenlemiş olduğu 2010 Yılbaşı Çocuk Şenliğinde, yaklaşık 2000 çocuğu A.K.M’de buluşturdu. Şenlikte Edirne’den gelen Edirne Bandosu ile coşan çocuklara, Bedia Muvahhit salonuna girerken yılbaşı şapkaları dağıtıldı. Barış Manço Kültür Merkezi hocalarından Okan Mertel ve grubunun birbirinden güzel söylemiş olduğu çocuk şarkıları ile hoşça vakit geçiren 2000’e yakın çocuk ve veli, miniklerin sunmuş olduğu bale gösterisini büyük bir beğeni ile seyrettiler. Bale gösterisinden sonra minik Noel babaların istilasına uğrayan sahnede konuşma yapan Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, çocukların en büyük besin kaynağının ilk önce aile sevgisi olduğunu söyledi. Küçük yaşlardan itibaren esirgenmemesi gereken sevginin çocuk üzerinde olumlu etki yaptığını ve gelecekte daha başarılı olduğunu belirten Üner "Burada hep birlikte yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yavrularımıza gereken sevgi ve şevkati verelim ve sosyalleştirelim. Onların ileride daha başarılı bireyler olmaları için bu en önemli olgudur" dedi.

Büyükçekmece Belediyesi, program sonunda Bedia Muvahhit salonundan çıkan çocuklara hazırlamış olduğu kırmızı hediye çuvallarının içinden birbirinden güzel yeni yıl hediyeleri dağıttı. Hediyelerin alan çocuklar, A.K.M dışındaki pamuklu şeker, kâğıt helva, şekerli macun gibi çocukça ziyafet stantlarında uzun kuyruklar oluşturdu.

Melekler yüreğinizden öpsün çocuklar.

Kaynak fotoğraflar: Büyükçekmece Belediyesi Başkanlığı.

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..