Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Şubat '17

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

2017 Evlilik Fuarı, Şinasi Günaydın defilesiyle açıldı.

2017 Evlilik Fuarı, Şinasi Günaydın defilesiyle açıldı.
 

3-5 Şubat tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen 2017 Evlilik Fuarı, Şinasi Günaydın defilesiyle açıldı.  

Erkek modasının önde elen isimlerinden Şinasi Günaydın'ın 2017 damatlık trendlerini sergilediği 'Miracle' isimli defilede adeta yıldızlar geçidi yaşandı. 

Banu Noyan koreografisiyle gerçekleşen defilenin sunumunu ünlü sanatçı Çiğdem Tunç üstlendi. Podyumda ise manken Şenay Akay'ın yanı sıra Nuri Alço, Süheyl Uygur, Gurur Aydoğan, Nida Şan, Murat Başaran, Emre Kızılırmak ve Hasan Yalnızoğlu da yürüdü.   

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Açelya Elmas da finalde gelinlikle podyuma çıktı.  

Yeşilçam yıldızı Nuri Alço çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Podyumda yürümek kolay değilmiş" dedi.

Şarkıcı ve oyuncu Açelya Elmas gelinlikle podyuma çıktı. Ünlü manken Şenay Akay binlerce taştan hazırlanan Türk bayrağı motifli gelinliğiyle podyuma çıkarak 'Memleketim' şarkısı eşliğinde yürüdü.

2017 yılından çok umutlu olduğunu söyleyen Şenay Akay, "İnşallah 3 ay içinde birini bulursam evlenmek istiyorum" diye konuştu.

Podyumların tek profesyonel çocuk modeli Banu Miray da gelinlikle podyuma çıktı ve büyük alkış aldı. Şinasi Günaydın defilesi Askeri Grup, Renkli Grup, Kadife Grup, Siyah Grup olmak üzere 4 grupta sergilendi. 

Ayrıca Pınar Bent Modaevi de gelinlikleri ile defile de yer aldı.

 

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..