Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '17

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Nükhet Duru Türk Kalp Vakfı için podyuma çıktı

Nükhet Duru Türk Kalp Vakfı için podyuma çıktı
 

Ünlü modacı Cemil İpekçi, 2017 koleksiyonunu ilk kez Türk Kalp Vakfı'nın Lazzoni Hotel'de gerçekleştirdiği gala yemeğinde, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı muhteşem bir organizasyonla tanıttı. 

Türk Kalp Vakfı Tıp Merkezi için Ekokardiyografi (Kalp Ultrasonu) cihazının alımına fon sağlamak amacıyla gerçekleşen Cemil İpekçi’nin “Avrasya Nefesi” adını verdiği defilede yeni koleksiyonunu ünlü isimler eşliğinde tanıtıldı. Banu Noyan koreografisiyle gerçekleşen defilenin en büyük sürprizlerinden biri Nükhet Duru oldu. Sanat dünyasının ünlü usta ismi Nükhet Duru, defilede İpekçi'nin kendisi için özel hazırladığı kıyafetle podyuma çıkarak modellik yaptı. 

Nükhet Duru, Emel Diamond'un özel tasarımı olan pırlantalarla bezenmiş 600 BİN DOLAR değerindeki 128 CT ağırlığındaki  muhteşem set ile geceye damga vurdu. Podyumda heyecanlandığını belirten Nükhet Duru, "Türk Kalp Vakfı'na cihaz alınacak denilince 'Tabii ki varım" dedim. Ama podyumda yürürken gerçekten heyecanlandım" diye konuştu.

NÜKHET DURU: İYİ BİR YORUMCUYUM

Gazeteciler, "Cemil İpekçi sizi Diva diye anons etti" deyince Nükhet Duru, "Ben iyi bir yorumcuyum" dedi.  "Peki sizce diva kim" sorusuna ise "Diva operacılar için kullanılıyor dünyada, bizde de sevgili Bülent Ersoy'a çok yakışıyor, divalığı taşıyor. Biz masallarla büyüyen çocuklarız, o yüzden bu tip kraliçe, prens, kral gibi sıfatları çok seviyoruz" yanıtını verdi.

Defilede Kiralık Aşk dizisinin yıldız oyuncusu Onur Büyüktopçu da podyuma çıktı. 

Kiğılı'nın kendisi için özel olarak hazırladığı simokinle podyuma çıkan Onur Büyüktopçu, "Çok heyecanlandım ama Türk Kalp Vakfı için buradayım. Güzel bir deneyim yaşadım" dedi. 

KİRALIK AŞK BİTTİĞİ İÇİN ÜZÜLDÜK

Kiralık Aşk'taki partneri Nergis Kumbasar'la sürekli bir arada olan Büyüktopçu, "Dizi bittiği için üzüldük. Birlikte vakit geçirmekten çok keyif alıyoruz" dedi. Sunuculuğunu Ferhan Şensoy ve Kaan Sekban'ın üstlendiği gecede, podyumda  Nükhet Duru ve Onur Büyüktopçu'nun yanı sıra Şenay Akay, Ebru Ürün ve Simge Tertemiz'in de aralarında bulunduğu Türkiye'nin önde gelen modelleri yürüdü.  

Yeni koleksiyonu büyük ilgili gören Cemil İpekçi, "İki kıtanın birleşme noktasında yaşamlarımızı sürdürüyoruz. Bu nedenle defilemde farklı kumaşları renkleri bir arada kullandım. Binlerce yılda harmanlanan toplumlarımız gibi harmanladığım renkleri hayata geçirdim ve TÜRK KALP VAKFI yararına sizlere sundum" sözleriyle duygularını paylaştı.

Türk Kalp Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Güven ve İcra Kurulu Başkanı Neşe Sert’in ev sahipliğinde gerçekleşen gecede Ekokardiyografi (Kalp Ultrasonu) cihazının alımı için Cemil İpekçi yönetiminde açık artırma yapıldı. Açık artırmada Cemil İpekçi imzalı bir kıyafet ve Emel Diamond'ın özel tasarımı olan elmas kolye oldukça yüksek fiyata satıldı. 

Elmas kolyeyi Richmond Otelleri'nin sahibi Belgin Aksoy'a yeni evlendiği eşi Murat Berkin Sevgililer Günü hediyesi olarak aldı. Türk Kalp Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Güven açılış konuşmasında "Vakfımızın Tıp Merkezi için gerekli olan Ekokardiyografi (Kalp Ultrasonu) cihazı başta olmak üzere gerekli tıbbi ekipmanların alımına fon sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu gecemize emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. 

Lazzoni Hotel, Bay Döner, Emel Diamond ve Kiğılı sponsorluğunda yapılan Türk Kalp Vakfı Cemil İpekçi defilesine iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri de katıldı. Gecenin sonunda destekleri için Cemil İpekçi, Nükhet Duru, Banu Noyan, Onur Büyüktopçu, Şenay Akay, Ebru Ürün, Simge Tertemiz, Ferhan Şensoy, Kaan Sekban, Lazzoni Hotel, Bay Döner, Emel Diamonds ve Kiğılı yetkililerine teşekkür plaketi takdim edildi.

 

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..