Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '21

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2021

2021

Sevgili Okurlarım: 2021’e girdik. Yepyeni bir yıldayız. Dileğim tertemiz bir yıl olsun. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de toplumsal ve kurumsal hayatın her aşamasında tertemiz olmasını dilediğimiz yepyeni bir yıla hayırlısıyla başladık hep beraber. Yeni bir yıl sevinç demek. O yüzden iyisiyle kötüsüyle geçen koca bir yılı geride bırakmanın ve bir yıl daha ömür sermayesinden harcamanın burukluğunu da yaşar insan. Bu bakımdan her gelen yeni yıl, hayata yeniden doğmuşçasına geçmişin ağırlığından kurtulup, yenilenerek, çalışma ve başarma azmiyle dolarak, bir üç yüz altmış beş güne daha yepyeni bir başlangıcı yaparak, ömür defterini pozitif enerji ve taze bir güç ile temiz, berrak, saydam düşünce ve duygularla doldurmanın fırsatını verir bizlere. Her yeni yıl gibi ömrümüzü de bir fırsat olarak düşünürsek örneğin, ister ticaretle uğraşalım ister öğrenci olalım ya da bir kurumda çalışan müdür veya işçi olalım hiç farketmez! artısıyla, eksisiyle geçmişin iyi bir muhasebesini yapmamız, yeni bir döneme dolayısıyla yeni bir yıla da akıllıca olarak, önlemlerimizi alarak ve yeni hedefler belirleyerek, girmemize olanak tanır. Sonuçta nerede ve ne yaşarsak yaşayalım ve ne yaparsak yapalım; Aklımızın bir köşesinde hep tutmamız gerekenler, dünyada niçin bulunduğumuz sorusudur ki, bu sorunun ayırdına vardığımızda ise, çok açık ve nettir ki, yeni yıl gibi her yeni başlangıçları ömür sermayemize maddi ve manevi kar olarak katacak, abartı yönelimlerimizi törpüleyecek, eğer varsa yanlış yaptığımız işleri düzeltecek ve nihayet vaktinde olarak, gerekli ve doğru işleri peş peşe sıraya koyup, hem kendimize hem çevremize yararlı insanlar olabileceğiz. Henüz başında olduğumuz yeni yılınız ilk ayından son ayına kadar güzellikler içerisinde neşeyle, mutluluk ve başarıyla geçsin inşallah.

Kıssadan Hisse

Ödevini Yapmamış

Küçük Ayşe okuldan ağlayarak eve döner. Kapıyı açan annesine: Anneciğim, bugün okulda yapmadığım bir şey yüzünden cezalandırıldım. Annesi: - Ama nasıl olur? Ben yarın okula gidip müdürle görüşeceğim. Konu ne? Neyi yapmamıştın? Ayşe, pişkin pişkin: - Ödevi...

Edebi Söz

Hayatınızın kalitesini, Hayatınızdaki insanların kalitesi belirler. M. Longston.

Zeka Sorusu

Bir çocuk eşit adımlarla ilk önce 19 adım ileri  daha sonra 21 adım geriye yürümektedir. Bu şekilde toplam 380 adım atarsa bulunduğu noktadan kaç adım uzaklaşır? (Uzaklaşmaz.)

Fıkra - Komik

Temel ile Dursun promosyonlu meşrubat alırlar. Meşrubatı açan Temel hemen kapağa bakar: “Tekrar deneyin.” Kapağı kapatıp, yeniden açar ve okur: “Tekrar deneyin." En sonunda sinirlenen Temel: - Ula Tursun. Ha punlar pizi kandıriy! İki saattir deneyrum hala pi şey çıkmadi.

 

 

 
Toplam blog
: 643
: 67
Kayıt tarihi
: 20.02.17
 
 

Eğitim Durumu Halkla İlişkiler Yüksek Lisansı İsletme Fakültesi Sosyoloji Bölümü Gazeteci ..