Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '16

 
Kategori
Astroloji
 

21 - 27 Mart 2016 Haftalık burç astroloji: 21 Mart Mars +6, 25 Mart yoğun !

21 - 27 Mart 2016 Haftalık burç astroloji: 21 Mart Mars +6, 25 Mart yoğun !
 

haftalık burç


Bu hafta ilginç bir hafta olabilir. 21 Martta Mars (+6) Mart ayının en yüksek katsayıdaki gezegeni olacak ve hangi evinizdeyse o evle ilgili konularda olumlu bir enerji alma olasılığınız olabilir. Mars ülke ve dünya genelinde asker, polis ve güvenlik güçlerini ve yeni başlangıçları sembolize etmektedir ve bilhassa Aslan, Başak, Kova ve Balık burçlarını sembolize eden şeylere hissedilebilir olumlu enerji verebilir. Diğer burçlar da Marsdan olumlu etki alabilir. Natal gezegenleri Koç burcunda olanların katsayıları da yükseleceğinden kendilerini daha enerjik ve atak hissedecekleri bir hafta olabilir.  21 Mart günü Aslan burcunu sembolize eden spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs), Başak burcunu sembolize her türlü hizmetlerde (sağlık, ulaşım, eğitim, vs), işçi ve çalışanlarda, Kova burcunu sembolize eden bilimsel konularda, özgürlükçü kişi ve gruplarda, Balık burcunu sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlarda, şirketlerde, hayır kurumlarında yeni atılımlar, olumlu başlangıçlar olabilir. Kısaca yeni bir atılım yapacaksanız 21 Mart bu iş için çok uygundur. 23, 25 ve 26 Mart günlerinde de Mars yüksek katsayıda bulunacaktır. (Mart 2016 burç) (2016 haftalık burç)

22 Mart Salı günü Merkür +5 katsayısı ile Koç burcuna geçiyor ve başta Koçlar olmak üzere ikizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak ve Kova burçlarını sembolize eden şeylerde bilgi, beceri ve iletişim ön plana geçebilir. Merkür hangi evinizdeyse 22 Mart günü o evinizi sembolize eden konularda iletişiminiz, bilgi ve becerileriniz artabilir. Örneğin Merkür 9.evinizdeyse 9.evinizi sembolize eden yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar, uzak şehir ve ülkelerle ilgili bilgi, beceri ve iletişimleriniz artabilir. Bu durum İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak ve Kova burçları hangi evinize denk geliyorsa o evlerinizi de olumlu etkileyebilir. (haftalık burç)

22 ve 23 Mart 2016 yılının yüksek katsayıya sahip günlerinden. 22 ve 23 Mart günü bütün gezegenler yüksek katsayılara sahiptir. Ancak bir gezegen yüksek katsayıya sahip olsa da her burcu iyi olarak etkilemeyebilir. Örneğin 22 Mart günü Jüpiterin katsayısı +4 olsa da Başak, İkizler, Yay ve Balık burçlarını olumsuz etkilemektedir. Nedeni ise Jüpiterin Başak burcunda rahatsız olması ve 90 derecelerindeki Yay ve İkizler ile 180 derecesindeki Balık burcuna da olumsuz etki vermesidir. Yani 22 Mart günü her ne kadar bütün gezegenler yüksek katsayıda olsa da Jüpiter Başak, İkizler, Yay ve Balık burçlarını olumsuz etkilemeye devam edebilir. Diğer burçlar ise Jüpiterden olumlu etkiler alabilir. 22 Mart günü Ülke ve dünya genelinde her türlü iletişimde, ülke içi ve ülke dışı yollarda sorumsuzluklar yada fanatik kişiler yüzünden olaylar çıkabilir. (haftalık astroloji)

23 Martta Ay tutulması bekleniyor. Ancak Ay.ın katsayısı +2 ve tutulma ile katsayı +1'e düşse de bu durumdan bir tek Koç ve Terazi burçları olumsuz etki alabilir. Aslında 23 Mart günü en olumsuz etki yine Jüpiterden gelebilir çünkü Jüpiter +3 katsayısında olsa da yine Başak, İkizler, Yay ve Balık burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. 23 Mart günü Koç burcunu sembolize eden askeri konularda, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda güvensizlikler ve güvenlik ihlalleri olabilir. (Mart astroloji)

25 Mart Jüpiterle birlikte Satürn de retro gezegen kervanına katılıyor. 25 Mart Cuma günü haftanın en yoğun günüdür. Bu günde Venüs, Neptün, Satürn ve Jüpiter -1 katsayısında olacaktır. (2016 Mart burç)


21 Mart
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar)

Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Rusya, Libya, Belçika, Işid, İran, Yemen / CHP / PYD, DHKP-C / İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Selahattin Demirtaş, Julian Assange

21 Mart günü bir çok önemli ülke, grup ve kişilerin Marsdan olumlu etki aldığı görülmektedir. Bunların arasında ne yazık ki Işid ve diğer terör örgüt ve gruplarının da Marsdan olumlu etki alması olasıdır. Mars asker, polis ve güvenlik güçlerinin yanı sıra yeni başlangıç ve atılımları da sembolize eder. Işid, İran, PYD, Rusya, Ukrayna, İsrail ve yukardaki tabloda adı geçen ülke, grup ve kişilerin askeri açıdan güçlenmesi veya yeni atılımlar yapması olasılık dahilindedir. Parti olarak CHP'den de yeni bir atılım beklemekteyiz. :) Sizin de Natal Marsınız Aslan, Başak, Kova veya Balık burçlarından birindeyse yeni atılımlar yapma olasılığınız güçlü olabilir. Bu atılımlar Mars transiti hangi evinizdeyse o konulardan kaynaklı olabilir. (2016 haftalık burç)


21, 22, 23, 24, 27 Mart
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu


21, 22, 23, 24, 27 Mart
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)

İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Tunus, Tayvan / IMF, FED, BM, AB / MHP / Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Kemal Kılıçdaroğlu

21, 22, 23, 24, 27 Mart Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı dikkatli olması gerekebilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan yada Başbakan Davutoğlunun Jüpiteri sembolize eden hukuk ve yasalarla yada yabancı ülke ve kültürlerle ilgili olarak CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna yada Suriye Başkanı Esada karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Mart 2016)


25, 26 Mart
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar)

Amerika, Kuzey Kore, İngiltere, İtalya, KKTC, Arnavutluk, Ermenistan, Türkmenistan, Mısır, Yemen, Tunus, Tayvan, Ukrayna / IMF, FED, AB, BM / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Almanya Başbakanı Angela Merkel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Suriye Başkanı Esad, İran Başkanı Hasan Ruhani
 

25 ve 26 Mart günleri sizin de Natal Güneş ve Marsınız yukardaki burçlardan ise Jüpiterin  olumsuz yanı olan sorumsuzluklara, fanatik ve abartılı davranışlara, hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve şehirlerle, yüksek öğrenimle ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Jüpiter transiti hangi evinizdeyse bu olumsuz etki hayatınızın o alanından gelecektir. Örneğin Jüpiter transiti para evi olan 2.evinizdeyse ve Natal Güneşiniz Boğa ve Natal Marsınız İkizler ise mal-mülk, parayla ilgili sorumsuzluklar, hukuki konular sizin hayat enerjinizi düşürebilir. Bu arada Natal Güneş ve Marsınızın katsayısı düşükse siz de bu olaylara olumsuz bir şekilde cevap verebilirsiniz. Ancak iradenizi kullanarak olayların üstesinden gelebilirsiniz. (Mart 2016 burç)

 

23, 26 Mart
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar)
Suriye
/ NATO

23, 26 Mart
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar)

Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkimenistan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Rusya, Libya, Belçika, Işid, İran, Yemen / CHP, MHP, HDP, AKP / PKK, PYD, DHKP-C / AB / Başbakan Davutoğlu, İngiltere Başbakanı David Cameron, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Abdullah Gül, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Selahattin Demirtaş, Julian Assange

23 ve 26 Mart günleri Ay.dan olumsuz etki alan Suriye ve NATO'nun Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Ay ülke güvenliğini sembolize ettiğinden Suriye'nin de ülke güvenliği açısından yukardaki tabloda adı geçen Işid, Amerika, Rusya gibi ülke ve gruplara karşı dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Mart astroloji)
 

25 Mart
Venüs, Jüpiter, Satürn, Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu

 

25 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konulara, ikili ilişkilere, Jüpiteri sembolize eden hukuk ve yasalara, yabancı ülke ve kültürden kişilere, Satürnü sembolize eden iş, meslek ve kariyerle ilgili konulara, Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlarla ilgili konulara dikkat etmeleri gerekebilir. Tabiki Venüs, Jüpiter, Satürn, Neptün hangi evinizdeyse o konulardan kaynaklı olabilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğanın haritasında Satürn tam 8.evle 9.evinin kesiştiği yerde olduğundan başkalarının kaynaklarından yada hukuk ve yasalardan kaynaklı kariyerle ilgili konular olumsuz etki verebilir. Venüs transiti 12.evinde olduğundan Büyük kurum ve kuruluşlardan kaynaklı sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etki alabilir. Jüpiter 6.evinde olduğundan her türlü hizmet ve çalışanlarından kaynaklı hukuk ve yasalarla ilgili konulardan olumsuz etki alabilir. Neptün ise Venüs gibi 12.evinde olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlardan kaynaklı bulanık olaylardan olumsuz etkiler alabilir. (2016 Mart burç)


Yükselen Koç (6, 12.ev Dikkat, 5.ev Süper) (Sağlığa Dikkat, Romantik ilişkiler, hobiler Süper)
Yükselen Boğa (5, 11.ev Dikkat, 4.ev Süper) (Grup çalışmalarına, romantik ilişki ve hobilere Dikkat, Ev, aile, gayrimenkul Süper)
Yükselen İkizler (4, 10.ev Dikkat, 3.ev Süper) (Ev, aile, gayrimenkul, kariyere Dikkat, İletişim Süper)
Yükselen Yengeç (3, 9.ev Dikkat, 2.ev Süper) (Yolculuklara Dikkat, Para konuları süper)
Yükselen Aslan (2, 8.ev Dikkat, 1.ev Süper) (Para konularına Dikkat, Yeni başlangıçlar Süper)
Yükselen Başak (1, 7.ev Dikkat, 12.ev Süper) (Yeni başlangıçlar, evlilik, ortaklık Dikkat, Büyük kurum ve kuruluşlarla ilişkiler Süper)
Yükselen Terazi (12, 6.ev Dikkat, 11.ev Süper) (Sağlığa Dikkat, Grup çalışmaları Süper)
Yükselen Akrep (11, 5.ev Dikkat, 10.ev Süper) (Grup çalışmalarına, romantik ilişki ve hobilere Dikkat, Kariyer Süper)
Yükselen Yay (10, 4.ev Dikkat, 9.ev Süper) (Ev, aile, gayrimenkul, kariyere Dikkat, Hukuk ve Yasalar, uzun yolculuklar Süper)
Yükselen Oğlak (9, 3.ev Dikkat, 8.ev Süper) (Yolculuklara Dikkat, Ortak paralar, kredi, vergi, vs süper)
Yükselen Kova (8, 2.ev Dikkat, 7.ev Süper) (Para konularına Dikkat, Evlilik ve ortaklıklar Süper)
Yükselen Balık (7, 1.ev Dikkat, 6.ev Süper) (Yeni başlangıçlar, evlilik, ortaklık Dikkat, Her türlü hizmet, sağlık ve çalışmalar Süper)
  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..