Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '14

 
Kategori
Astroloji
 

23-29 Haziran 2014 haftalık burç astroloji: Bu hafta da yoğun ama 24 & 27'sinde Ay süper!

23-29 Haziran 2014 haftalık burç astroloji: Bu hafta da yoğun ama 24 & 27'sinde Ay süper!
 

Haziran 2014 burç


İkizler burcunu simgeleyen şeyler bu hafta Merkür ve Venüs.den olumsuz etkiler alarak en olumsuz etki alan burç ünvanını kazanıyor. İkizlerden hemen sonra Koçlar, Teraziler, Akrepler, Oğlaklar ve kısmen de Yengeçler kötü etkiler almaktalar. Balık burçlarını simgeleyen şeyler her ne kadar Neptün retro yapsa da başka gezegenlerden aldığı olumlu açılarla bu hafta da dört ayaklarının üzerlerine düşebilirler. 24 Haziran Salı günü Boğalar ve 27 Haziran Cuma günü ise Yengeç burçlarını simgeleyen şeyler Ay.dan olumlu etkiler alarak haftanın en iyi etki alan burçları ünvanını kazanıyorlar. Bu günleri Boğalar ve Yengeçler çok iyi değerlendirmeliler. :)

Haftanın en kötü konumdaki gezegeni ise İkizler burcundaki Merkür olacak. 27 ve 28 Haziran günleri Merkürün katsayısı Venüsün de olumsuz etkisiyle -5.lere kadar düşecek ve İkizler burcunu simgeleyen şeyleri rahatsız edecek. Bu hafta genelde yoğun geçebilir.

23 - 29 Haziran 2014 haftalık burç astroloji detay;

Olumsuz Transitler

Koç burcunu kötü etkileyen transit : Bütün bir hafta Uranüs

Uranüsü simgeleyen özgürlükçü ve hümanist kişiler, gruplar bu hafta da çok öfkeli olabilirler. Plan ve projelerde, teknolojik konularda zorlanmalar olmaya devam edebilir. Gruplar içinde kavga ve tartışmalar olabilir. Bir takım saldırı planları, saldırı silahları, saldırgan gruplar asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Plan ve projelerdeki zorlanmalar, zorlayıcı teknolojik konular, öfkeli kişi ve gruplar bir takım başlangıç ve girişimleri olumsuz etkileyebilirler. Aslında bu hafta da yeni bir girişim yada başlangıç yapmak için pek uygun bir zaman değil ama irademizle koşulları zorlayabiliriz.

İkizler burcunu kötü etkileyen transitler : Bütün bir hafta Merkür / 25, 26, 27, 28, 29 Haziran Venüs

Merkürü simgeleyen iletişim (her türlü sözlü ve yazılı iletişim, bilgi, belge, internet, telefon, gazete, haber, fikir, eğitim ve öğretim, kısa yollar, trafik), hizmet (işçi ve çalışanlar), sağlık sektörleri ve ticari konularda bu hafta da iletişimsizlik, hilekarlık, kurnazlık olmaya devam edebilir ve bu durumdan yine İkizler burcunu sembolize eden iletişim sektörü ile ticari konular olumsuz etkilenmektedir. Örneğin bu hafta dedikodu mahiyetinde asılsız haberler çıkabilir. Bilgi ve belgelerde hile ve kurnazlıklar yapılabilinir. Bilgi, belge yada çalışanların yapabileceği hile ve kurnazlıklar yada iletişim kazaları yüzünden ticari konular da olumsuz etkilenebilir. Bu hafta ticaret yapanların iletişimlerine (internet, trafik, konuşma, bilgi, belge) ve çalışanlarına çok dikkat etmeleri gerekebilir. Yine ticaret yapanlar da başka ticaret yapanları olumsuz etkileyebilirler. Sağlık sektöründe de iletişimsizlik yüzünden bir takım olumsuzluklar yada yanlış anlamalar olabilir. Bu hafta yalan yanlış bilgilere karşı edindiğimiz bilgileri 2 yada 3 kere kontrol etmeliyiz.

25, 26, 27, 28, 29 Haziran günleri Venüsü simgeleyen sosyal, siyasi ve para konularında (ülkenin sahip olduğu topraklar, sınırlar) iletişimsizlik, hile ve kurnazlık olabilir. Bu durumdan en çok İkizler burcunu simgeleyen iletişim sektörü ile ticari konular olumsuz etkilenebilirler. Örneğin sosyal ve siyasi konularda yapılan iletişimsizlik, hile ve kurnazlık bir takım ticari konularda talepkarlığa, ülkenin iletişiminde (internet, kısa yollar) aksaklıklara neden olabilir. Yada ülkenin sahip olduğu topraklar, sınırlarla ilgili yapılabilecek iletişimsizlik, hile veya kurnazlık ülkenin iletişiminde (kısa yollar, vs) ve ticari konularında aksaklıklara neden olabilir. Para konularında yapılabilecek hile ve kurnazlıklar da yine ticari konuları olumsuz etkileyebilir.

Merkür ve Venüs yüzünden İkizler burcunu sembolize eden şeyler (İletişim ve ticari konular) hem iletişim kazalarına, hile ve kurnazlıklara hem de talepkarlıklara, kararsızlık ve ağırkanlılıklara maruz kalabilirler. Bu hafta internet, telefon, kısa yollar, trafik gibi konulara çok dikkat edilmesi gerekebilir.

Yengeç burcunu kötü etkileyen transit : 28 Haziran Ay

28 Haziran Cumartesi günü Ay aldığı olumsuz açılar yüzünden kendi öz burcu olan Yengeç burcunda olumsuz bir konumda olacak. Bu yüzden bu günde Ay.ı sembolize eden vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda ve üretimle ilgili konularda güvensizlik yada verimsizlik olabilir. Bu durumdan da yine Yengeç burcunu simgeleyen vatanseverler, vatani konular, ülke güvenliği ve üretim olumsuz olarak etkilenebilir. Bu olumsuzluklar Terazi burcundaki Mars, Oğlak burcundaki PLüton ev Akrep burcundaki Satürnün verdiği olumsuz etkiler yüzünden olabilir. Terazi burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi konular, Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahipleri, Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işler vatani konularda, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda güvensizliğe, verimsizliğe neden olabilir.

Terazi burcunu kötü etkileyen transit : Bütün bir hafta Mars

Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri bu hafta boyunca yine kendi taleplerini ön planda tutup talepkar davranabilirler. Bu durumdan en çok Terazi burcunu simgeleyen siyasetçiler, sosyal ve siyasi konular etkilenecek. Bu yüzden siyasetçiler öfkeli ve kavgacı olabilirler. Sosyal ve siyasi konularda kavga ve tartışmalar hatta saldırılar olmaya devam edebilir. Bu hafta yapılacak yeni girişim ve başlangıçlarda da talepkarlık, kararsızlık ve ağırkanlılık görülebilinir.

Akrep burcunu kötü etkileyen transit : 23, 24, 25, 26, 27, 29 Haziran Satürn

23, 24, 25, 26, 27, 29 Haziran günleri Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahipleri yine her zamankinden daha yıkıcı, sahiplenici ve katı olabilirler. Otoriter kişiler yıkıcı kararlar alabilirler. Bu durumdan en çok Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğal gaz, madenler, vs), değişim ve dönüşümler olumsuz olarak etkilenmeye devam edecekler. Yer altında fay hatlarında sonradan deprem yapmak üzere baskı ve kırılmalar olmaya devam edebilir.

Oğlak burcunu kötü etkileyen transit : 23, 24, 25, 26, 27, 29 Haziran Plüton

23, 24, 25, 26, 27, 29 Haziran günleri Plütonu simgeleyen gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında, değişim ve dönüşümlerde bunalımlar, aksilikler, yasak ve engeller olabilir. Bu durumdan en çok Başkan, patron ve otorite sahipleri olumsuz olarak etkilenebilirler. Örneğin Başkan ve patronlar gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda olabilecek bunalımlar yüzünden her zamankinden daha katı ve yıkıcı olabilirler. Kısaca Plüton ve Satürn birbirlerini olumsuz olarak etkilemekteler.

Olumlu Transitler

Boğa burcunu iyi etkileyen transit : 24 Haziran Ay

24 Haziran Salı günü Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda uyum ve üretkenlik olabilir. Ülkenin sahip olduğu toprak bütünlüğü yada sınırlar konusunda güvenlik en üst düzeyde sağlanabilir. Bu duruma Güneş (Nüfuzlu kişiler, gençler, spekülatif konular) ve Jüpiter (yabancı ülke ve kültürler

(kürt, alevi, Irak, İran, Amerika, vs), hukuki konular) de destek verebilir. Örneğin yabancı ülke ve kültürlerin, nüfuzlu kişilerin desteğiyle ülke güvenliğinde uyum sağlanabilir. Yada Spekülatif konuların (Borsa, altın, döviz, vs) desteğiyle üretimde verim artabilir.

Yengeç burcunu iyi etkileyen transit : 27 Haziran Ay

27 Haziran Cuma günü Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda verim ve güvenlik artabilir. Bu durumdan yine vatansevereler, vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular olumlu etkiler almaktalar. Bu duruma Güneş (Nüfuzlu kişiler, gençler, spekülatif konular) ve Jüpiter (yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, Irak, İran, Amerika, vs), hukuki konular) de destek verebilir. Örneğin yabancı ülke ve kültürlerin ve nüfuzlu kişilerin desteğiyle vatani konularda ve ülke güvenliğinde güvenlik artabilir. Yada Spekülatif konuların (Borsa, altın, döviz, vs) desteğiyle üretimde verim artabilir.

Balık burcunu iyi etkileyen transit : 25, 26, 27, 28 Haziran Neptün

25, 26, 27, 28 Haziran günleri Neptünün simgelediği Büyük Kurum ve Kuruluşlarda (Kamu yada özel), hayırsever kurumlarda insanlık yararına özverili çalışmalar olabilir. Büyük kurum ve kuruluşları olumlu etkileyen başka kuruluşlardan yada başka devletlerin kurumlarından insanlık yararına idealist çalışamalar da gündeme gelebilir.

27 ve 28 Haziran günleri Merkür -5'lere düşecek.

                                                         Merkür -1 <-> İkizler (Merkür) -5 (Merkür eksiye kayıyor)

Uranüs -1 -> Koç (Mars) -2 -> Terazi (Venüs) -3 -> İkizler

Sonuçta öfkeli özgürlükçü kişiler, saldırı silahları, planları Mars (asker, polis, vs) ve Venüs (siyasetçiler, vs) üzerinden İkizler burcunu simgeleyen her türlü iletişimi (konuşma, fikir, yazı, bilgi, belge, internet, ülke içindeki yollar, trafik) ve ticari konuları olumsuz etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar

11 Haziran Musul'u ele geçiren IŞİD Türk Konsolosluğu'na girdi. 900'den fazla kişiyle Musul Konsolosluğu'na baskın yapan IŞİD örgütü Türkiye'nin Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz ve görevli diplomatları rehin aldı. (09 - 15 Haziran 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda 14 ve 15 HAziran için Mars ve Uranüse dikkat demiştik gerçekten de tam 3 gün önceden Türkiye'nin Musul Konsolosluğu Işid örgütü tarafından basılıp orda bulunan Türkler rehin alındı. Mars Terazi burcunda sosyal ve siyasi konularda kavga, şiddet ve saldırılara işaret etmektedir. Uranüsün KOç burcunda kötü konumda olması da saldırı planlarının asker, polis ve güvenlik birimlerini olumsuz etkilemesine işaret etmektedir.) (http://www.milliyet.com.tr/isid-turkiye-konsolsulugu-na-girdi-gundem-1895720/) (http://www.milliyet.com.tr/isid-turkiye-konsolsulugu-na-girdi-gundem-1895720/)

13 HAziran Saat 03.34'te merkez üssü Akdeniz olan 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. (Plütonun kötü konumda olmasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/akdeniz-de-deprem--gundem-1896579/)

13 HAziran Amerikan doları Irak’ta yaşanan rehine krizi ve uluslararası piyalarda yaşanan dalgalanmanın etkisiyle adeta uçuşa geçti. (09 - 15 Haziran 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda 12 Haziran Çarşamba günü için Venüsün Boğa burcunda kötü konuma düşebileceğini ve bu yüzden para konularında olumsuzluklar olabileceğini söylemiştik gerçekten de 11 Haziran günü Işid'in çıkardığı uluslararası gerginlik politik konular üzerinden para konularını olumsuz etkiledi.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/piyasalarda-irak-tsunamisi/2933/)

14 Haziran Yunanistan’a ait sahil güvenlik botları Ege Denizi’nde dün gece ve gündüz iki kez Türk kara sularını ihlal etti. (Uranüs ve Marsın kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.odatv.com/n.php?n=ege-denizinde-sicak-saatler-1406141200)

14 Haziran Yol kesen PKK'lılar yola bomba döşedi. (Uranüs ve Marsın kötü konumda oluşuna örnek) (http://gundem.bugun.com.tr/tuncelide-sok-gelisme-haberi/1144967)

14 HAziran Çankaya Köşkü'nde Musul zirvesi. (Çankaya köşkünde ne konuşuldu bilinmez ama bu günde Ay ve Plütonun Başkan ve patronları simgeleyen Oğlak burcunda kötü konumda olacağını ve çok gergin geçeceğini belirtmiştik.) (http://gundem.bugun.com.tr/koskte-musul-zirvesi-haberi/1145116)

14 Haziran Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Rize’den Artvin’e getiren Başbakanlık’a ait Oba helikopterinin Artvin Şehir Stadyumu’na inişi sırasında biri polis memuru 3 kişi yaralandı. (Kazaları sembolize eden Marsın kötü konumda oluşuna örenk olay.) (http://www.milliyet.com.tr/basbakan-in-helikopteri-inerken-gundem-1897227/)

15 HAziran IŞİD hedeflerinin bombalandığı Musul'dan dumanlar yükseldi. (Plütonun ve Marsın kötü konumda olmasına örnek.) (http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/musuldan-dumanlar-yukseliyor-533143/)

15 Haziran Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün Irak'ın Musul kentini işgal etmesi üzerine Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'ndan havalanan Türk savaş uçakları bölgede keşif uçuşu yaparak hareketliliği gözetledi. (Uranüsün Koç burcunda kötü konumda olmasına örnek. Koç burcu askerleri simgeler. Uranüs ise huzursuzluğu. Asker ve güvenlik birimlerinin huzursuz olduğu bir dönem.) (http://gundem.bugun.com.tr/f-16lar-harekete-gecti-haberi/1146278)

15 Haziran Irak kan gölü! Telafer'den korkunç haber geldi. Irak Türkmen Cephesi Telafer Sorumlusu, IŞİD'in Telafer'i aldığını, Irak polisinin kaçarken nezaretteki 60 Türkmen'i öldürdüğünü söyledi. Irak'ta IŞİD'in 1700 Şii polisi öldürmesinin yankıları da sürüyor. ABD'den çok sert tepki geldi. (Ölümü simgeleyen PLüton ve şiddeti simgeleyen Marsın kötü konumda oluşuna örnek.) (http://dunya.milliyet.com.tr/dunyanin-kanini-donduran-o-anlar/dunya/detay/1897528/default.htm)

16 HAziran İzmir'de, Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı İnciraltı Atatürk Erkek Öğrenci Yurdu'nda karşıt görüşlü iki grup arasında kavga çıktı. (Uranüsün kötü konumda olmasına örnek) (http://www.milliyet.com.tr/ogrenci-yurdunda-tehlikeli-gerilim-gundem-1897828/)

16 Haziran Piyasalar güne hareketli başladı. Irak kaynaklı jeopolitik riskler küresel piyasalarda risk iştahını olumsuz etkilerken; dolar/TL güne, 1.5 ayın yeni en yüksek seviyesinde başladı. (Çünkü spekülatif konuları simgeleyen Güneş İkizlerde kötü konumda) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/piyasalari-ates-basti/2960/)

16 Haziran Başbakan Erdoğan Irak'ın mezhep savaşına gidebileceğini söyledi. (Gerçekten "Günaydın !". Yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, Irak, İran, suriye, vs) simgeleyen Jüpiterin Mayıs ayında ve Haziran ayında da yer yer (08, 09, 15 HAziran) kötü konumda olduğundan bahsetmiştik. Jüpiterin simgelediği din, mezhep gibi olayların patlak verebileceği çok açıktı. Bunlar bir gecede olmuyor. Demek ki bu örgütler Mayıs ayından beri bir hazırlık içindelermiş. Daha önümüzde Kasım ayı var. Kasım ayında Jüpiter Aslan burcunda kötü konumda olacağından din, mezhep, yabancı ülke ve kültürler baskın çıkmaya çalışabilirler, nüfuzlu kişilere yada gençlere zarar vermeye çalışabilirler. Çünkü Aslan burcu nüfuzlu kişileri, gençleri, spekülatif konuları simgeler. Keşke Musul Konsolosluğu önceden boşatılabilseydi. Kasım ayı için de keşke dememek için yetkililerin bütün olasılıkları düşünmesi gerekir.) (http://siyaset.milliyet.com.tr/irak-mezhep-savasina-gidiyor/siyaset/detay/1897715/default.htm)

16 Haziran Türk mühendislerden askere hayalet elbise. ‘Yanmayan’ ve ‘gece görüş dürbünüyle görünmeyen’ elbise üretildi. Bu elbise, dünyadaki örneklerinden o kadar ileri ki ‘taklit edilmesin’ diye ihraç da edilmiyor fuarlara da götürülmüyor. (16 - 22 Haziran 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda 17 Haziran için Ay KOva burcunda süper bir konumda olacağından vatani konularda bilimsel çalışmalar yada buluşlar olabilir demiştik gerçekten de 1 gün öncesinden Türk mühendislerin askerler için hayalet elbise icat ettiği haberi medyada yer aldı. :)   ) (http://teknoloji.bugun.com.tr/dunyada-ilk-ve-tek-haberi/1146551)

16 Haziran Başçı’dan Erdoğan’a net yanıt! Merkez Bankası başkanı Erdem Başçı ile Başbakan arasındaki fikir ayrılığı. (Satürnün ve Plütonun kötü konumda oluşuna örnek teşkil etmekte. Çünkü Plüton bankacılık konularını Satürn bunalımları simgeler.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/bascidan-erdogana-net-yanit/2958/)

17 Haziran Bayrağı indirmeye kalktı, vatandaşlar kovaladı! (Mars ve Uranüsün kötü konumda oluşuna örnek.) (http://www.milliyet.com.tr/bayragi-indirmeye-kalkti--gundem-1898562/)

17 Haziran Dolar ve petrolde şok yükseliş! (16 - 22 Haziran 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda Güneş ve Venüsün kötü konumda oluşundan ötürü para konularında ve ticari konularda olumsuzluklar olabilir demiştik gerçekten de dolar ve petrolde ani yükselişler oldu.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/dolar-ve-petrolde-sok-yukselis/3028/)

17 Haziran Musul haberlerine yayın yasağı geldi! (Güneşin İkizler burcunda kötü konumda olmasına örnek olay. Güneş nüfuzlu kişileri, liderleri ve baskın olmayı, İkizler burcu ise her türlü iletişimi ve haberleri simgelemekte. Yani, nüfuzlu kişiler ve liderler iletişimde baskın olmaya çalışmakta.) (http://www.milliyet.com.tr/musul-haberlerine-yayin-yasagi-gundem-1898431/)

17 Haziran Dinleme cihazı olan Böcek operasyonunda 11 gözaltı! (Gizli saklı işleri simgeleyen Plütonun Oğlak burcunda ve Satürnün Akrep.de kötü konumda oluşlarına örnek olay. Başkan ve patronlar gizli saklı işleri, gizli saklı işler de Başkan ve patronları karşılıklı olarak olumsuz etkiliyor.) (http://www.milliyet.com.tr/bccek-operasyonunda-12-adreste-gundem-1898394/)

17 Haziran Kürtler Kerkük petrolüne el koydu. (Satürn ve Plütonun kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/kurtler-kerkuk-petrolune-el-koydu/3036/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 23 – 29 Haziran haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 2.evde Salı süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Merkür 3.evde Bütün bir hafta kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Ay 4.evde Cuma süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 4.evde Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 7.evde Bütün bir hafta kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Yükselen Boğa

Ay 1.evde Salı süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Merkür 2.evde Bütün bir hafta kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Ay 3.evde Cuma süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 3.evde Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 6.evde Bütün bir hafta kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen İkizler

Merkür 1.evde Bütün bir hafta kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Ay 2.evde Cuma süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 2.evde Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 5.evde Bütün bir hafta kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 12.evde Salı süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Yükselen Yengeç

Ay 1.evde Cuma süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 1.evde Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 4.evde Bütün bir hafta kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 11.evde Salı süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Merkür 12.evde Bütün bir hafta kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Yükselen Aslan

Mars 3.evde Bütün bir hafta kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 10.evde Salı süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Merkür 11.evde Bütün bir hafta kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Ay 12.evde Cuma süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 12.evde Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Başak

Mars 2.evde Bütün bir hafta kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 9.evde Salı süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Merkür 10.evde Bütün bir hafta kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Ay 11.evde Cuma süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 11.evde Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Terazi

Mars 1.evde Bütün bir hafta kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 8.evde Salı süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Merkür 9.evde Bütün bir hafta kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Ay 10.evde Cuma süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 10.evde Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 5.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 7.evde Salı süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Merkür 8.evde Bütün bir hafta kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Ay 9.evde Cuma süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 9.evde Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 12.evde Bütün bir hafta kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Yükselen Yay

Plüto 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü: İletişimPara, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 6.evde Salı süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Merkür 7.evde Bütün bir hafta kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Ay 8.evde Cuma süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 8.evde Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 11.evde Bütün bir hafta kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 5.evde Salı süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Merkür 6.evde Bütün bir hafta kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Ay 7.evde Cuma süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 7.evde Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 10.evde Bütün bir hafta kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Yükselen Kova

Neptün 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 4.evde Salı süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Merkür 5.evde Bütün bir hafta kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 5.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Ay 6.evde Cuma süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 6.evde Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 9.evde Bütün bir hafta kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 3.evde Salı süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Merkür 4.evde Bütün bir hafta kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Ay 5.evde Cuma süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 5.evde Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 8.evde Bütün bir hafta kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..