Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Aralık '18

 
Kategori
Astroloji
 

24 - 30 Aralık 2018 Haftalık Burç Astroloji: 30 Aralık Uranüse Dikkat !

24 - 30 Aralık 2018 Haftalık Burç Astroloji: 30 Aralık Uranüse Dikkat !
 

haftalık astroloji


Hafta boyu Uranüs Transiti düşük katsayıda olup Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları olumsuz Natal Marsı İkizler, Yay olanları ise son derece olumlu yönde etkilemeye devam edecektir. Bilhassa 30 Aralıkta Tr (Transit) Uranüsün katsayısı -2 olup yılbaşı öncesi asi ve aykırı kişilerin eylemleri artabilir. Bu arada yer altını sembolize eden Akrep burcu da Tr Uranüsden olumsuz etki alacağından zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik patlamalarda da artışlar gözlenebilir. Yanında çift yıldızla belirttiğimiz Yengeç ve Oğlak burçlarının Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konularda çift yönde olumsuz etkiler alması olasıdır. Tr Uranüsden olumsuz etki alan grubun içinde olanların Yengeç ve Oğlak burcu olan evlerine de dikkat etmeleri gerekebilir. (Aralık 2018 burç) (haftalık burç)

30 Aralık Astro Carto Grafi Haritasında Tr Uranüs, Tr Ay (Yengeç), Tr Satürnün (Oğlak) geçtiği ülkeler: Türkiye (Edirne, Çanakkale, İzmir, Bodrum, Çorum, Sinop, Mersin, Adana, Kars, Van, Hakkari, Şırnak), Gürcistan, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, Rusya, Azerbaycan, İran, İsrail, Filistin, Mısır, Sudan, BAE, Kuveyt, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Çin, Endonezya, Papua Yeni Gine, Avustralya, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Peru, Şili, Brezilya, Arjantin, İngiltere, İrlanda, Almanya, Fransa, Belçika, İspanya, İtalya, Bosna-Hersek, Polonya, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Ukrayna

Yukardaki tabloda hafta boyu ama özellikle 30 Aralık günü Tr Uranüs, Ay ve Satürn çizgilerinin geçtiği ülkelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik patlamalar olabilir. Yada asi ve aykırı grup ve kişilerin neden olabileceği olaylar olabilir. Veya Uranüsyen (elektronik aletlerin neden olabileceği) kazalarda artışlar olabilir. Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya'nın Uranüsyen konularda (Elektronik silahlar, füzeler, vs) hafta boyu ama bilhassa 30 Aralıkta birbirlerini olumsuz yönde etkilemeleri olasıdır. (haftalık astroloji)

Çok geniş bir yelpaze gibi gözükse de örneğin Sarı Yelekliler ya da başka grupların yada asi ve aykırı bireysel kişilerin bilhassa 30 Aralık ve civarında eylemler yapması olasıdır.

Hafta boyu ve bilhassa 30 Aralıkta herkes olumsuz etki alsa da Natal Marsı İkizler, Yay olanların Tr Uranüsden olumlu etki alması ve olumsuzlukları fırsata çevirmesi olasıdır. Örneğin Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Almanya Başbakanı Merkel, İran Başbakanı Ruhani gibi kişiler olumsuz olayları fırsata çevirebilirler. (Aralık astroloji)

24, 25, 26, 28 Aralık Tr Venüs +2 katsayısında olup Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanları son derece olumlu etkilerken Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanları ise son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Tr Venüsden Natal Güneşi olumsuz Natal Marsı olumlu etkiler alanlar ise hem Venüsyen bir takım fırsatlar yakalabilir hem de Tr Venüs hangi evlerindeyse o konularda biraz keyifleri kaçabilir ama Natal Marsları sayesinde üstesinden gelebilirler. Örneğin ülkemizin Natal Güneşi Akrep Natal Marsı Terazi olup Venüsü sembolize eden ülke, kişi ve gruplardan keyif kaçırıcı etkiler alabilir. Türkiye'nin Natal Marsı Terazi olup Venüsün idaresindedir. Bu yüzden Türkiye kendi kendini Venüsyen (sosyal ve siyasi konular) konularda olumsuz etkileyebilir. Ama bir yandan da Boğa burcu olan ve yine Venüsü sembolize eden İsrail'den de olumsuz etkiler alabilir. İsrail de Natal Marsı Terazi olan Türkiye'den olumsuz etkiler alabilir. Sonuçta Türkiye ve İsrail Venüsyen konularda birbirlerini olumsuz yönde etkileyebilirler. (2018 Aralık burç)

24, 25, 26, 28 Aralık Astro Carto Grafi Haritasında Tr Venüs, Plüto (Akrep), Güneş (Aslan), Uranüsün (Kova) geçtiği ülkeler: Türkiye, Irak, Ermenistan, Gürcistan, Suriye, Suudi Arabistan, İsrail, Filistin, Mısır, Sudan, Libya, Yemen, Lübnan, İran, Afganistan, Pakistan, Türkmenistan, Hindistan, Çin, Tayvan, Filipinler, Kuzey Kore, Japonya, Kanada, Amerika, Meksika, Guatemala, El Salvador, Kolombiya, Peru, Brezilya, Arjantin, İngiltere, İrlanda, Almanya, Fransa, Belçika, İspanya, Polonya, İtalya, Romanya, Ukrayna, Bulgaristan, Yunanistan, Rusya

Yukardaki tabloda İsrail hem Boğa burcu hem de Astro Carto Grafi Haritasında olumsuz etki alan grubun içinde olup 24, 25, 26, 28 Aralık tarihlerinde hem kendini hem de başka ülkeleri örneğin Türkiye'Nin yanı sıra Filistini de olumsuz yönde etkileyebilir. Suriye de Terazi burcu bir ülke olduğundan Venüsyen konularda (mal-mülk, toprak paylaşımları, diplomatik ilişkiler) Türkiye'den ve diğer Venüsü sembolize eden ülkelerden olumsuz etkiler alabilir. 24, 25, 26, 28 Aralık tarihlerinde Natal Marsı Terazi olan TSK ve Türkiye'nin Suriye ve Irak sınırlarında ilerleme kaydetmesi ancak Terazi burcu Suriye'Nin de karşılık vermesi beklenebilir. Özetle 24, 25, 26, 28 Aralık tarihlerinde Astro Carto Grafi Haritasında yer alan ülkelerin toprak paylaşımları ve diplomatik ilişkiler konularında dikkatli olmaları gerekebilir. (2018 haftalık burç)

Hafta boyu Tr Merkürün de katsayısı -1 seviyesinde ama 25 Aralık Salı günü Tr Merkürün katsayısı +2 olsa da Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık burçlarını olumsuz etkilerken Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova burçlarını ise olumlu yönde etkileyebilir. Hafta boyu ve bilhassa 25 Aralıkta hava, kara ve deniz yolculuklarını sembolize eden İkizler ve Yay burcu Tr Merkürden olumsuz etki alacağından her türlü ulaşımda kazalara dikkat etmek gerekebilir. (Aralık 2018)

25 Aralık Astro Carto Grafi Haritasında Tr Merkür, Jüpiter (Yay), Neptünün (Balık) geçtiği ülkeler: Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Rusya, Mısır, Libya, Sudan, Türkiye (İstanbul, Bursa, Denizli, Marmaris, Antalya, Zonguldak, Eskişehir, Ankara, Konya), Azerbaycan, İran, Suudi Arabistan, Yemen, BAE, Türkmenistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Venezuella, Kolombiya, Peru, Brezilya, Arjantin, İngiltere, İrlanda, İtalya, Polonya

Yukardaki tabloda 25 Aralıkta Tr Merkür, Jüpiter ve Neptünden olumsuz etki alan ülkelerde olumsuz hava şartları da oluşabilir. Örneğin 25 Aralıkta Ankara, Konya, Eskişehir, İstanbul, Bursa, Denizli, Antalya gibi illerde olumsuz hava şartlarından ötürü yolculuklarda dikkat etmek gerekebilir. 25 Aralıkta Merküryen kazalarda artışlar görülebilir.

Hafta boyu Tr Merkürün katsayısı düşük olacağından her türlü sahtekarlık ve dolandırıcılık vakalarına, hacker faaliyetlerine, asılsız haberlere, casusluk faaliyetlerine, bilgi hırsızlıklarına, iletişim kazalarına dikkat etmek gerekebilir. Hafta boyu ama bilhassa 25 Aralıkta Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tr Merkürü sembolize eden 9.evindeki (yabancı ülkeler, hukuki konular) Merküryen kişi (ABD Başkanı Trump, Başak burcu Suudi Prens Selman) ve olaylara dikkat etmesi gerekebilir.

28, 29 Aralık Tr Ay +3 ve +2 katsayılarında olsa da Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. Ancak 28, 29 Aralıkda Tr Ay Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Tr Ay ülkelerin ve insanların güvenliğini ve üretimini sembolize eder. 28, 29 Aralıkta bilhassa Natal Marsı İkizler, Yay olanların Tr Ay hangi evlerindeyse o konularda üretim ve verimleri yada güvenlikleri artabilir.

28, 29 Aralık Astro Carto Grafi Haritasında Tr Ay, Mars (Koç), Venüs (Terazi), Satürnün (Oğlak) geçtiği ülkeler: Türkiye (Eskişehir, Antalya, Tekirdağ, Çanakkale, Çeşme, Aksaray, Susurluk, Mersin, Adana, Kayseri, Çorum, Sinop, Ordu, Sivas, Gaziantep, Trabzon, Erzincan, Elazığ, Şanlıurfa), İsrail, Lübnan, Filistin, Ürdün, Suriye, Suudi Arabistan, Mısır, Sudan, Yemen, Irak, İran, Ermenistan, Gürcistan, Ukrayna, Rusya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Brezilya, İngiltere, İrlanda, Almanya, Fransa, Belçika, İspanya, İtalya, Polonya

Yukardaki tabloda 28, 29 Aralıkta özellikle Türkiye - Suriye sınırında güvenlik ihlalleri olabilir. Diğer ülkelerin de güvenlikleri ve/veya üretimleri düşebilir. Güvenlik ihlalleri arasında kişilerin kendi güvenlikleri de söz konusu. Örneğin 28, 29 Aralıkta yukarda adı geçen ülke ve ilçelerin bulunduğu yerlerde yer alan fabrikaların ve üretim tesislerinin güvenlikleri de ihlal edilebilir. Örneğin bu bölgelerde bir fabrika yangını yada tesis yangını şeklinde güvenlik ihlalleri olabilir. Bu bölgelerde kişilerin güvenlikleri ile ilgili ihlaller, cinayet ve gasp olaylarında da artışlar yaşanabilir.

27 Aralık Tr Ay +5 katsayısında olacağından Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Bilhassa Türk Lirası, BitCoin ve/veya Euro'da verim artışları yaşanabilir. Kişisel olarak 27 Aralıkta Tr Ay hangi evimizdeyse o konularda güvenlik ve verim artışı olabilir. Yengeç burcu hangi evimize geliyorsa o konularda da üretim ve güvenliğimizle ilgili olumlu fırsatlar karşımıza çıkabilir. Örneğin Yükselen Aslanların 27 Aralık Perşembe Tr Ay 2.evlerine denk geldiğinden ve 12.evleri Yengeç olduğundan 12.evi sembolize eden evle, aileyle ilgili varsa sıkıntı ve sorunlarına parasal yönden çare bulabilecekler. 2.evlerine gelmesi olası bir para sıkıntı ve sorunları için harcanacak.

24, 25, 26, 27, 28, 29 Aralık Tr Güneş Natal Marsı bütün burçları ama bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar Tr Güneş hangi evlerindeyse ve Aslan burcu hangi evlerine denk geliyorsa o konularda son derece yıldızları parlayabilir. Örneğin Natal Marsı Terazi olan Türkiye'nin hafta boyu Suriye ile ilgili önemli adımlar atması olasıdır. Bu arada hafta boyu Natal Marsı Balık olan İran'ın ve Natal Marsı Başak olan Ukrayna'nın güçlenmesi, canlanması, önemli ve nüfuzlu kişilerden destek alması olasıdır. Hafta boyu Altın fiyatlarında da bir artış olabilir.

24, 25, 26, 28, 30 Aralık Tr Mars Natal Marsı bütün burçları ama bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanlar Tr Mars hangi evlerindeyse ve Koç burcu hangi evlerine denk geliyorsa o konularda son derece olumlu etkiler alıp yeni başlangıçlar yapabilirler. Örneğin Natal Marsınız İkizler ve yükselen Aslan ise Tr Mars 8.evde olup Koç burcu ise 9.evinize denk gelecektir. Bu yüzden 24, 25, 26, 28, 30 Aralık günleri kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili hukuki konularda olumlu gelişmeler olabilir. Yüksek öğrenimle ilgili kredi alabilirsiniz yada uzak bir akrabadan miras kalabilir.

25, 26, 28, 29, 30 Aralık Tr Neptün Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar Tr Neptün hangi evlerine geliyorsa ve Balık burcu hangi evlerine denk geliyorsa o konularda son derece olumlu etkiler alıp yardımsever kişi ve gruplardan yardım görebilirler. Örneğin Natal Marsınız İkizler ve yükselen Aslan ise Tr Neptün 8.evde olup Balık burcu da 8.eve denk geldiğinden Kamu Kurum ve kuruluşlarından, yardımsever kişi ve gruplardan olumlu etkiler alabilirsiniz. Vergi, sigorta, miras, kira kısaca başkaları ile ortaklaşa sahip olduğunuz değerleriniz varsa artabilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. http://mediacat2.blogspot.com.tr/

Natal Gezegenlerin Katsayıları
Aşağıdaki tablodan Natal Gezegenleriniz (Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, vs) hangi burçtaysa katsayılarını toplayıp/çıkartarak bulabilirsiniz.
Natal Güneşinizin katsayısı düşükse keyfiniz kaçabilir.
Natal Marsınızın katsayısı düşükse olumsuz transitlere karşı savunmasız kalabilir, olumlu transitlerden faydalanamayabilir, çevrenizi de olumsuz etkileyebilirsiniz.

  24 Aralık 25 Aralık 26 Aralık 27 Aralık 28 Aralık 29 Aralık 30 Aralık
Koç +4 +2 +2 -1 +2 -1 +2
Boğa +2 +2 +2 -1 +2 -1 -1
İkizler -1 +2 -1 -1 -1 -1 -1
Yengeç +2 +2 -1 +5 +3 +2 -1
Aslan +4 +3 +3 +4 +3 +2 +3
Başak -1 +2 -1 -1 -1 -1 -1
Terazi +2 +2 +2 -1 +2 -1 -1
Akrep +4 +3 +3 +2 +3 +2 -1
Yay -1 +2 -1 +2 +2 +3 +2
Oğlak +4 +3 +3 +4 +3 +2 +3
Kova -1 -1 -1 -1 -1 -1 -2
Balık +3 +3 +3 +4 +3 +4 +4


Yükselen Koç
(Hafta boyu 10.ev Güneş, 12.ev Neptün ve Mars Süper, 27 Aralık 6.ev Ay Süper, 30 Aralık 1.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Boğa
(Hafta boyu 9.ev Güneş, 11.ev Neptün ve Mars Süper, 27 Aralık 5.ev Ay Süper, 30 Aralık 12.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen İkizler
(Hafta boyu 8.ev Güneş, 10.ev Neptün ve Mars Süper, 27 Aralık 4.ev Ay Süper, 30 Aralık 11.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Yengeç
(Hafta boyu 7.ev Güneş, 9.ev Neptün ve Mars Süper, 27 Aralık 3.ev Ay Süper, 30 Aralık 10.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Aslan
(Hafta boyu 6.ev Güneş, 8.ev Neptün ve Mars Süper, 27 Aralık 2.ev Ay Süper, 30 Aralık 9.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Başak
(Hafta boyu 5.ev Güneş, 7.ev Neptün ve Mars Süper, 27 Aralık 1.ev Ay Süper, 30 Aralık 8.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Terazi
(Hafta boyu 4.ev Güneş, 6.ev Neptün ve Mars Süper, 27 Aralık 12.ev Ay Süper, 30 Aralık 7.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Akrep
(Hafta boyu 3.ev Güneş, 5.ev Neptün ve Mars Süper, 27 Aralık 11.ev Ay Süper, 30 Aralık 6.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Yay
(Hafta boyu 2.ev Güneş, 4.ev Neptün ve Mars Süper, 27 Aralık 10.ev Ay Süper, 30 Aralık 5.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Oğlak
(Hafta boyu 1.ev Güneş, 3.ev Neptün ve Mars Süper, 27 Aralık 9.ev Ay Süper, 30 Aralık 4.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Kova
(Hafta boyu 12.ev Güneş, 2.ev Neptün ve Mars Süper, 27 Aralık 8.ev Ay Süper, 30 Aralık 3.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Balık
(Hafta boyu 11.ev Güneş, 1.ev Neptün ve Mars Süper, 27 Aralık 7.ev Ay Süper, 30 Aralık 2.ev Uranüs Dikkat) 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..