Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '16

 
Kategori
Astroloji
 

25 - 31 Temmuz 2016 Haftalık burç astroloji: Hafta boyu bilhassa 29, 31 Temmuz yoğun !

25 - 31 Temmuz 2016 Haftalık burç astroloji: Hafta boyu bilhassa 29, 31 Temmuz yoğun !
 

haftalık burç


Hafta boyunca Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün ve Plüton düşük katsayıda olup genelde İkizler (her türlü yurt içi iletişim), Başak (her türlü hizmetler), Yay (yurt dışı yollar, hukuk ve yasalar), Balık (Devlet kurumları, şirket ve vakıflar) burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz yönde etkileyebilir. Jüpiter sorumsuz ve fanatik (terörist) kişileri, Satürn otorite sahibi, kötü niyetli, kısıtlayan, geciktiren kişileri, bunalımları, Uranüs aşırı özgürlükçü, asi ve aykırı kişileri, Neptün psikolojisi bozuk kişileri, kimin yaptığı belli olmayan bulanık olayları, Plüton ise katı ve yıkıcı kişileri, ölümcül olayları sembolize eder. (Temmuz 2016 burç)

Uranüs transiti 29 Temmuzdan itibaren retro hareketine başlayacak ama en düşük/yüksek katsayıya 27, 28 Temmuz günleri ulaşacak. Uranüs -3 katsayısıyla Boğa ve Akrep burçlarını olumsuz etkilerken Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burçlarını ise +3 katsayısı ile olumlu yönde etkileyebilir. (haftalık burç)

Uranüs transiti önemli olduğundan onu başa aldım. 25, 27, 28, 30 Temmuz günleri Uranüsle ilgili konularda (aşırı özgürlükçü, asi ve aykırı kişiler) İngiltere, Türkiye, Brezilya gibi ülkelerde içsel çatışma yaşanabilir. 26, 29, 31 Temmuz günleri de Amerika, Almanya, Fransa, Rusya gibi ülkelerde içsel çatışma yaşanabilir. (Bakınız Uranüs transiti bölümü) (haftalık astroloji)

Bilindiği üzere 12 Temmuz için Uranüs yüzünden haftanın en yoğun günü olabilir demiştik ve bundan tam 3 gün sonra Türkiye'de askeri darbe girişimi oldu ve bu durum Fetullah Gülen'e bağlandı. Bu yüzden Natal Güneşi Boğa ve Natal Marsı Kova olan Fetullah Gülen'i de inceledik. (Temmuz astroloji)

Fetullah Gülen bütün bir hafta Satürnü sembolize eden otorite sahibi, Başkan, patron konumundaki kişilerden olumlu etkiler alabilir. 26 Temmuzda Ay.ı sembolize eden vatani konulardan, güvenlikle ilgili konulardan ve Yengeç burcu olan Amerika'dan olumlu etkiler alabilir. 28 Temmuzda Marsı sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimlerinden ayrıca yapabileceği yeni başlangıçlardan da olumlu etkiler alabilir. Ancak 25, 26, 27, 28, 29 Temmuzda Venüsü sembolize eden Natal Marsı Terazide olan Türkiyeden sosyal ve siyasi konular bazında olumsuz etkiler alma olasılığı var. (2016 Temmuz burç)

25, 27, 28, 30 Temmuz günleri Türkiye'de, 26, 29, 31 Temmuz günleri de Amerika'da Uranüsü sembolize eden konular yüzünden içsel çatışmalar olabilir. Fetullah Gülen'in Marsı da Kova burcunda olduğundan ve Uranüsü sembolize ettiğinden her iki ülkenin içsel çatışma konusu olabilir. (2016 haftalık burç)

Hafta boyunca Işid ve İran gibi ülkelerde Plütonu sembolize eden ölümcül ve yıkıcı olaylar nedeniyle içsel çatışmalar olabilir. (Bakınız Plüton transiti bölümü) (Temmuz 2016)

28 Temmuz Mars transiti haftanın (+4) en yüksek katsayısına ulaşacak ve parti bazında CHP'yi yeni başlangıçlar açısından son derece olumlu etkileyebilir. Bu arada Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş gibi siyasi kişiliklere de olumlu bir enerji verebilir. Ancak Işid, İran gibi ülke ve grupların da askeri güçleri artabilir. (Temmuz 2016 burç)

30, 31 Temmuz Mars transitini sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri yüzünden İngiltere, Mısır, Türkiye, Brezilya gibi ülkelerde içsel çatışmalar olabilir. Bu arada CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Mars yüzünden içsel çatışma yaşama ihtimali var. Aynı şey Rıza Zarrab için de geçerli olabilir. 30, 31 Temmuz günü Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olup Natal Güneşi Akrep, Boğa, İkizler, Yay olanların Marsı sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimlerine yada yapacakları yeni başlangıçlara dikkat etmeleri gerekebilir. (Bakınız Mars transiti bölümü) (Temmuz astroloji)

25, 28 Temmuz Uranüsle ilgili konularda içsel çatışma yaşayabilen Türkiye'nin Venüsü sembolize eden para, toprak paylaşımı, sosyal ve siyasi konularda da içsel çatışma yaşaması olasıdır. 26, 27, 29 Temmuz günlerinde de Türkiye, Almanya, Fransa gibi ülkelerde Venüsden ötürü bir yavaşlık, talepkarlık, belki de yavaşlatma eylemleri (grev) gibi şeyler olabilir. (Bakınız Venüs transiti bölümü) (2016 Temmuz burç)

30, 31 Temmuz her ne kadar Mars transiti yüzünden olumsuzluklar yaşansa da Merkür transiti (+4) bütün burçları bilhassa Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanları Merküryen konular açısından son derece olumlu etkileyebilir. Bu günlerde Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işlerde her türlü iletişim artabilir. İkizler ve Yay burçlarını sembolize eden yurt içi ve yurt dışı yollarla ilgili iletişim de artabilir. Başbakan Binali Yıldırım'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ın, Rusya Başkanı Putin'in ve diğer olumlu etki alan ülke, kişi ve grupların haber trafiği artabilir. Yeni anlaşma veya sözleşmeler olabilir. (Bakınız Merkür transiti bölümü) (2016 haftalık burç)

26 Temmuz Almanya, Fransa, Belçika gibi ülkelerde Ay.ı sembolize eden vatani konular, ülke güvenliği gibi konularda içsel çatışma yaşanabilir. 26 Temmuz günü Işid ve İran içinde de ülke güvenliği ve vatani konular bazında çatışmalar olabilir. (Bakınız Ay transiti bölümü) (Temmuz 2016)

Haftanın en yoğun günü ise toplam -7 katsayısı ile 29 Temmuz Cuma ve 31 Temmuz Pazar günleridir. (Temmuz 2016 burç)

Deprem olasılığı: Yer altını sembolize eden Akrep burcu hafta boyunca Jüpiter ve Uranüs transitlerinden olumsuz etki alacağından yer altındaki fay hatlarında abartılı ve huzursuz edici bir hareketlenme olabilir. Bilhassa 30, 31 Temmuz günleri Mars da Akrep burcunu olumsuz etkileyeceğinden bu günlerde yer altında olağan üstü bir hareketlenme olabilir. Akrep burcu gizli saklı örgütleri de sembolize ettiğinden 30, 31 Temmuz günleri gizli saklı örgütlerde de bir huzursuzluk, kavga, tartışma ve saldırılar olabilir. (haftalık burç)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/07/25-31-temmuz-2016-haftalk-burc.html

 

Yükselen Koç
 (5 ve 6.ev Merkür, 8.ev Prş Mars süper, 2. ve 8.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
 Yükselen Boğa
 (4 ve 5.ev Merkür, 7.ev Prş Mars süper, 1. ve 7.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
 Yükselen İkizler
 (3 ve 4.ev Merkür, 6.ev Prş Mars süper, 12. ve 6.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
 Yükselen Yengeç
 (2 ve 3.ev Merkür, 5.ev Prş Mars süper, 11. ve 5.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
 Yükselen Aslan
 (1 ve 2.ev Merkür, 4.ev Prş Mars süper, 10. ve 4.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
 Yükselen Başak
 (12 ve 1.ev Merkür, 3.ev Prş Mars süper, 9. ve 3.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
 Yükselen Terazi
 (11 ve 12.ev Merkür, 2.ev Prş Mars süper, 8. ve 2.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
 Yükselen Akrep
 (10 ve 11.ev Merkür, 1.ev Prş Mars süper, 7. ve 1.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
 Yükselen Yay
 (9 ve 10.ev Merkür, 12.ev Prş Mars süper, 6. ve 12.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
 Yükselen Oğlak
 (8 ve 9.ev Merkür, 11.ev Prş Mars süper, 5. ve 11.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
 Yükselen Kova
 (7 ve 8.ev Merkür, 10.ev Prş Mars süper, 4. ve 10.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
 Yükselen Balık
 (6 ve 7.ev Merkür, 9.ev Prş Mars süper, 3. ve 9.eve yansıyan Uranüse Dikkat !)
  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..