Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Nisan '21

 
Kategori
Astroloji
 

26 - 02 Mayıs 2021 Astroloji

26 - 02 Mayıs 2021 Haftalık Burç Astroloji: 26 Nisan ve 02 Mayıs Dikkat ! 
 
26 Nisan -5 katsayısı ile Nisan ayının en olumsuz günlerinden olup bugünde Tr Güneş, Venüs, Satürn, Uranüs, Plüto -1 katsayısında olup en çok Boğa - Akrep burçlarını olumsuz etkileyebilir. 26 Nisanda zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olmaya devam edebilir. 26 Nisanda (25 Nisanda olduğu gibi) yerin altı ve üstü biz insanlara göre olumsuz hareketlere maruz kalabilir. 26 Nisanda terör ve şiddet olayları, vatani konularda, toprak paylaşımlarında talepkarlık ve saldırılar, patlama ve yangınlar olasıdır. (Nisan 2021 burç) (haftalık burç)
 
26 Nisanda kırılan Zayıf Fay Hatlarındaki olumsuz etki 5 gün içinde yani 30 Nisana kadar kendini gösterebilir. 26 Nisanda -1 katsayısındaki Tr Güneş Yengeç ve Oğlak burçlarını da son derece olumsuz etkileyebilir. Yengeç ve Oğlak burcu ülkelerin atışması hızlanarak devam edebilir. Güneş olumsuz anlamda egoistiliği ve saldırıları sembolize ettiğinden 26 Nisanda Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olan burçlar birbirlerine karşı egoistçe ve saldırgan bir tutum sergileyebilir. 26 Nisanda kişisel olarak Yengeç ve Oğlak burcundan kişiler birbirlerini kırabilir. 
 
26 Nisan Astro Carto Grafide Tr Güneş, Venüs, Satürn, Uranüs, Plütondan olumsuz etki alan Ay, Satürn, Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgelerde şiddetli depremler, şiddet ve terör olayları, patlama ve yangınlar, toprak paylaşımları ile ilgili saldırı ve kavgalar, elektronik alet kazaları olabilir. (haftalık astroloji) (Nisan astroloji) 
 
26, 27 Nisanda Natal Güneşi Yengeç Marsı Koç olan ülkelerde Tr Güneş yüzünden terör saldırıları olabilir. Bilhassa 26 Nisanda Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcu ülke, grup ve kişilerin Güneş, Ay, Mars Transitlerine dikkat etmeleri gerekebilir. 26, 27 Nisanda Terazi burcu olan ülkelerde de terör saldırıları olabilir. Bu terör saldırıları 30 Nisanda da devam edebilir. 
 
26 ve 30 Nisanda Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olan ülkeler Natal Marsı bilhassa Başak ve Balık olan ülkelerden Tr Ay bazında olumsuz etkiler alabilirler. (2021 Nisan burç)
 
Hafta boyu Tr Mars -1 katsayısında olup bilhassa Başak ve Balık burçlarını olumsuz etkileyebilir. Hafta boyu Tr Mars Natal Marsı Aslan, Kova olanlara çeşitli fırsatlar verebilir. Natal Marsı Aslan olan kişilerin Başak burcu ülkeleri Tr Mars bazında zora sokması olasıdır. Natal Marsı Aslan olan kişilerin Marsı sembolize eden Koç burcundan kişi ve gruplarla adım atması Başak burcu ülkelere zarar verebilir. (2021 haftalık burç) (Nisan 2021)
 
28 Nisanda Tr Ay Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanları son derece olumlu etkilediğinden bu ülke, grup ve kişilerin güvenlik ve verimleri artabilir. 
 
01 ve bilhassa 02 Mayısda Tr Merkür +6 katsayısında olup Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olan ülke, grup ve kişileri olumlu etkileyebilir ve bu ülke ve kişiler önemli anlaşma ve sözleşmelere imza atabilirler. 
 
Tr Jüpiter ile Neptün hafta boyu ama bilhassa 30 Nisan ile 02 Mayısda Natal Marsı İkizler ve Yay burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Neptün olumlu anlamda yardımsever kişileri, yaratıcı çalışmaları, devletle ilgili işleri sembolize ederken Jüpiter de olumlu anlamda yabancı ülke ve kültürleri, hukuk ve yasaları, bolluk ve genişliği sembolize etmektedir. Olumlu etki alanların Balık ve Yay burcu hangi evleriyse o konularda olumlu etkiler almaları söz konusu olabilir. 
 
Her ne kadar 02 Mayısda Tr Jüpiter ve Neptün yüksek katsayıda olsa da -1 katsayısındaki Tr Ay bilhassa Boğa ve Akrep burçlarının güvenliğini ve verimini düşürebilir. Ama bu durumdan Natal Marsı İkizler ve Yay olanlar fırsatlar elde edebilir. 
 
Hafta boyu ve bilhassa 30 Nisan ve 02 Mayısda Tr Neptün +5 katsayısında olup Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanları son derece olumlu etkileyebilir. Natal Marsı Yengeç olan ülkeler ve Natal Marsı Yay olan ülkeler 30 Nisan ve 02 Mayısda Neptünü sembolize eden petrol rezervleri ile ilgili çalışmalar yapabilirler. 
 
Neptün ayrıca spritüel ve hayalgücüne dayalı yaratıcı çalışmaları da sembolize ettiğinden hafta boyu ve bilhassa 30 Nisan - 02 Mayısda metafizik çalışmalar çoğalabilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
Yükselen Koç ----------------------------------------------------------------------------
(26 Nisan 2.ev Güneş Dikkat, 30 Nisan, 02 Mayıs 12.ev Neptün, 11.ev Jüpiter, 2.ev Merkür Süper)
Yükselen Boğa ----------------------------------------------------------------------------
(26 Nisan 1.ev Güneş Dikkat, 30 Nisan, 02 Mayıs 11.ev Neptün, 10.ev Jüpiter, 1.ev Merkür Süper)
Yükselen İkizler ----------------------------------------------------------------------------
(26 Nisan 12.ev Güneş Dikkat, 30 Nisan, 02 Mayıs 10.ev Neptün, 9.ev Jüpiter, 12.ev Merkür Süper)
Yükselen Yengeç ----------------------------------------------------------------------------
(26 Nisan 11.ev Güneş Dikkat, 30 Nisan, 02 Mayıs 9.ev Neptün, 8.ev Jüpiter, 11.ev Merkür Süper)
Yükselen Aslan ----------------------------------------------------------------------------
(26 Nisan 10.ev Güneş Dikkat, 30 Nisan, 02 Mayıs 8.ev Neptün, 7.ev Jüpiter, 10.ev Merkür Süper)
Yükselen Başak ----------------------------------------------------------------------------
(26 Nisan 9.ev Güneş Dikkat, 30 Nisan, 02 Mayıs 7.ev Neptün, 6.ev Jüpiter, 9.ev Merkür Süper)
Yükselen Terazi ----------------------------------------------------------------------------
(26 Nisan 8.ev Güneş Dikkat, 30 Nisan, 02 Mayıs 6.ev Neptün, 5.ev Jüpiter, 8.ev Merkür Süper)
Yükselen Akrep ----------------------------------------------------------------------------
(26 Nisan 7.ev Güneş Dikkat, 30 Nisan, 02 Mayıs 5.ev Neptün, 4.ev Jüpiter, 7.ev Merkür Süper)
Yükselen Yay ----------------------------------------------------------------------------
(26 Nisan 6.ev Güneş Dikkat, 30 Nisan, 02 Mayıs 4.ev Neptün, 3.ev Jüpiter, 6.ev Merkür Süper)
Yükselen Oğlak ----------------------------------------------------------------------------
(26 Nisan 5.ev Güneş Dikkat, 30 Nisan, 02 Mayıs 3.ev Neptün, 2.ev Jüpiter, 5.ev Merkür Süper)
Yükselen Kova ----------------------------------------------------------------------------
(26 Nisan 4.ev Güneş Dikkat, 30 Nisan, 02 Mayıs 2.ev Neptün, 1.ev Jüpiter, 4.ev Merkür Süper)
Yükselen Balık ----------------------------------------------------------------------------
(26 Nisan 3.ev Güneş Dikkat, 30 Nisan, 02 Mayıs 1.ev Neptün, 12.ev Jüpiter, 3.ev Merkür Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..