Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '15

 
Kategori
Astroloji
 

28 - 04 Ekim 2015 Haftalık burç astroloji: 28 Eylüle dikkat ama 30 Eylül Ay Boğada süper !

28 - 04 Ekim 2015 Haftalık burç astroloji: 28 Eylüle dikkat ama 30 Eylül Ay Boğada süper !
 

haftalık burç


28 Eylül Pazartesi -9 katsayısı ile haftanın en yoğun günü sayılmaktadır. Bu günde Güneş, Merkür Terazide, Ay, Uranüs Koçda, Venüs Aslanda, Mars, Jüpiter Başakda, Neptün Balıkda, Plüto Oğlakda düşük katsayıda olacak. 28 Eylülde ayrıca "Kanlı Ay" tutulması da yaşanacağından zaten Koç burcunda düşük olan Ay.ın katsayısı tutulmayla birlikte daha da düşecektir. Bu durumdan Koç burcunu simgeleyen kişi ve olaylar yoğun olarak etkilenebilir. Örneğin Ay.ı simgeleyen vatani konularda tartışmalar olabilir. Bu tartışmalar kavgaya hatta saldırı boyutuna ulaşabilir. Uranüs de Koçda düşük katsayıda olacağından Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişiler de her zamankinden daha öfkeli olabilirler. 28 Eylül Pazartesi vatanseverlerin, özgürlükçü kişilerin öfkeli olabilecekleri bir gündür. Üretimle ilgili yada teknolojik konularla ilgili zorlanmalar da olabilir. Bir takım saldırı silahları, planları ve öfkeli kişiler asker, polis ve güvenlik birimlerini olumsuz yönde etkileyebilirler. (Eylül 2015 burç) (haftalık burç)

Bireysel olarak 28 Eylül günü Koç burcundan kişiler Yengeç ve Kova burcundan kişilere, Yengeç burcunu simgeleyen ev, aile, kadın, anne, gayrimenkul konularına, Kova burcunu simgeleyen arkadaş ve tanıdıklarına, geleceğe yönelik plan ve projelerine yada teknolojiyle ilgili konularına dikkat etmeleri gerekebilir. Ay transiti hangi evinizdeyse hayatınızın o alanında olumsuz etkiler alabilirsiniz. Örneğin 28 Eylül günü Ay 9.evinizdeyse Ay.ı sembolize eden ev, aile, gayrimenkul gibi konularda tartışmalar ve kavgalar hayatınızın hukuk ve yasalarla, yüksek öğrenimle yada yabancı ülke ve şehirlerle, uzun yolculuklarla ilgili bölümünü olumsuz etkileyebilir. Mesela gayrimenkulle ilgili zorlanmalar yüzünden hukuk ve yasalarla ilgili konularınız olumsuz etkilenebilir. Yada aile içindeki kavgalar ve tartışmalar varsa yüksek öğrenimle ilgili yada hukuk ve yasalarla ilgili konularınızda dalgalanmalara ve aşırı hassasiyete neden olabilir. Eğer Natal Güneşiniz Koçdaysa (yani Koç burcuysanız) o zaman bu durum direkt olarak sizi etkiler. Örneğin ailenizle, annenizle yada hayatınızda varsa bir kadınla kavga etmeniz sonucu keyfiniz kaçabilir. (haftalık astroloji) (Eylül astroloji)

28 Eylül günü;
Güneş Terazide olduğundan spekülatif konularda (Borsa, vs) yavaşlık ve talepkarlık,
Merkür Terazide olduğundan her türlü iletişimde, işçi ve çalışanlarda yavaşlık,
Ay Koçda olduğundan vatani konularda kavga ve saldırılar,
Uranüs Koçda olduğundan plan ve projelerde, teknolojik konularda zorlanma,
Venüs Aslanda olduğundan para konularında, sosyal ve siyasi konularda egoistlik ve yetersizlik,
Mars Başakda olduğundan yeni başlangıçlarda, askeri konularda aşırı titizlik,
Jüpiter Başakda olduğundan hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda aşırı titizlik, kurnazlık,
Neptün Balıkda olduğundan Büyük kurum ve şirketlerle ilgili konularda bulanık olaylar,
Plüton Oğlakda olduğundan gizli saklı işlerde, bankacılıkda, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında bunalımlar olabilir.

30 Eylül Çarşamba günü Ay Boğada +5 katsayısında olacağından Boğa burcunu simgeleyen şeyler Ay.ı simgeleyen şeylerden çok olumlu etkiler alabilirler. Güneşi Boğada olanlar Güneşi yada Marsı Yengeçde olanlardan yada Yengeç burcunu sembolize eden ev, aile, anne, kadın, gayrimenkul gibi konulardan olumlu etkiler alabilirler. Ay hangi evinizde ise 30 Eylül günü hayatınızın o alanında olumlu bir etki olabilirsiniz. Örneğin Ay 30 Eylül günü 10.evinizdeyse o zaman ev, aile ve gayrimenkulle ilgili konularda oluşacak uyum sizi iş, meslek, kariyer ve sosyal statünüzle ilgili konularda olumlu olarak etkileyebilir. Bir de Güneşiniz de Boğadaysa o zaman ev, aile ve gayrimenkulle ilgili konularda oluşacak uyum hem kariyerinizle ilgili konuları hem de bizzat sizi olumlu etkileyebilir. (2015 Eylül burç)
 

30 Eylül günü vatani konularda uyum ve barış söz konusu olabilir !

30 Eylül günü ülke bazında vatani konularda uyum ve barış söz konusu olabilir. Mal-mülk ve ülkenin sahip olduğu topraklar vatani konulardan, ülke güvenliğiyle ilgili konulardan olumlu etkiler alabilir. Dünya bazında ise Ay.ın yönetiminde olan Amerika Boğa burcu ülkesi olan İsraili olumlu açıdan etkileyebilir. İsrail Amerikadan aldığı güven ile kendini daha uyumlu ve barışçıl ifade edebilir. Ama İsrailin Marsı yani askeri gücü Aslanda olduğundan Venüs de Aslanda düşük katsayıda olduğundan İsrailin askeri gücü Venüsü simgeleyen bir takım sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alabilir. (2015 haftalık burç)

04 Ekim Pazar Ay Yengeçde +4 olduğundan Yengeç burcunu sembolize eden şeyler yine kendileri gibi Yengeç burcundan şeyleri olumlu etkileyebilirler. Ülke bazında vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda güvenlik artabilir. Üretimle ilgili konularda da üretim artabilir. Yengeç burcundaki Amerika ülke bazında kendini daha iyi ifade edebilir. Yengeç burcu olan Almanya Başbakanı Angela Merkel ile yine kendi gibi Yengeç burcu olan ünlü aktivist Julian Assange arasında olumlu bir etkileşim söz konusu olabilir. (Eylül 2015)

04 Ekim Pazar günü bireysel olarak Ay hangi evinizdeyse hayatınızın o alanında ev, aile ve gayrimenkulle ilgili güvenlik ve üretkenlik artabilir. Örneğin Ay 04 Ekim günü 12.evinizdeyse ev, aile ve gayrimenkul konularındaki güven ve üretkenlik sizi mevcut sıkıntı ve sorunlarınız konusunda olumlu etkileyebilir. (Ekim 2015 burç)

Bütün bir hafta hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimi, yabancı ülke ve kültürleri sembolize eden Jüpiter ise Başak burcunda düşük katsayıda olmaya devam edeceğinden bu konularda iletişim problemleri, aşırı titizlik, kurnazlık ve hilekarlık olabilir. Ülkemizin terör sorunu olan PKK'nın Güneşi ve Marsı Jüpiter yönetimindeki Yay burcunda olduğundan PKK terör örgütü Başak burcunu simgeleyen iletişim, hizmet, ulaşım, işçi ve çalışanlar üzerinde fanatik ve abartılı davranışlarına devam edebilirler. (Ekim a

 

Müjde : Plüton transiti 29 Eylül 14 Kasım arası yüksek katsayıda olacak !

Haftanın müjdeli haberi ise toplu ölüm ve afetlere yol açan Plüton transiti 29 Eylülden itibaren katsayısını arttıracaktır. Plüton transiti 29 Eylül ile 14 Kasım arası yüksek katsayıda olacağından ülke genelinde gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında (petrol, doğalgaz, madenler, vs) yeni disiplinli çalışmalar ve organizasyonlar olabilir. Plüton Akrep burcu ülkelerin yöneticisi olduğundan Akrep burcu olan Türkiyeyi ve Filistini olumlu açıdan etkileyebilir. Özellikle Türkiye içindeki ölümcül çatışmalar bir süreliğine ara verebilir. (Ekim astroloji)

 

Ekim ayında Akrep burçlarının (Abdullah Gül, vs) yıldızı parlayabilir !

Plütonun 29 Eylülden itibaren katsayısını yükseltmesi bireysel açıdan öncelikle Güneşi Akrep burcunda olanları olumlu açıdan etkileyebilir. Akrep burçlarının Natal Güneşlerinin katsayısı artacağından bu dönem kendilerini her zamankinden daha iyi ifade edebilirler. Tek kelimeyle Akreplerin yıldızı parlayabilir. Ünlü isimlerden Abdullah Gül de Akrep burcu olduğundan bu dönem onun da yıldızı parlayabilir. MHP'nin Marsı Akrep olduğundan MHP Ekim ayı boyunca parti bazında nüfuz edici, etkileyici hareketlerde bulunabilir. (2015 Ekim burç)

Bireysel olarak Plüton transiti hangi evinizdeyse bu olumlu durum hayatınızın o alanında etkili olacaktır. Örneğin Plüton 6.evinizdeyse Plütonu simgeleyen bankacılık, ortak paralar, miras, vergi, sigorta, başkalarının ortak kaynaklarıyla ilgili konularında disiplinli çalışmalar sizin her türlü günlük işlerinizi, hizmet ve iletişimle ilgili konularınızı, varsa iş arkadaşlarınızı yada çalışanlarınızı olumlu etkileyebilir. Varsa iş arkadaşlarınız yada çalışanlarınızda olumlu değişimler söz konusu olabilir. 6.ev ev hayvanları da simgelediğinden hasta ev hayvanlarınız varsa bu dönem iyileştirebilir yada tedavi ettirebilirsiniz. (Ekim 2015)

 

04 Eylül günü 14 Eylül haftası için yaptığımız yorumlarda yoğun bir hafta olabileceğini ama 17 Eylülde Ay.ın Akrepde +4 katsayısında olacağından Ay.ı simgeleyen Amerikanın Akrep burcunu simgeleyen Türkiyeyi olumlu etkileyebileceğini yazmıştık. Gerçekten de tam da bu günde ABD Merkez Bankası FED merakla beklenen faiz kararını açıkladı ve faizleri arttırmayacağını açıkladı. Bu durum Türkiye için de iyi bir haberdi. Ayrıca bu günde ABD ve Türkiye ortak kruz füzesi üretmek için bir anlaşma imzaladı. Ancak yoğun bir haftaydı ve 16 Eylül günü Şili'de 8.3 büyüklüğünde bir deprem oldu. Bu günde yer altındaki fay hatlarını simgeleyen Plüton Oğlakda Oğlak burcunun yöneticisi Satürn ise Akrepde düşük katsayılardaydı. Buna ek olarak Şilinin Natal Güneş ve Marsını yöneten Neptün de Balık burcunda düşük katsayıdaydı. Şili 12 Şubat 1541'de kurulmuş olduğundan Natal Güneşi ve Marsı Balık burcunda bulunmaktadır. Ayrıca Şili'nin Natal Plütonu da Oğlakda bulunmaktadır. Ani değişimleri simgeleyen Natal Uranüsü Aslanda bulunan Şili, Aslan burcunda düşük katsayıda olan Mars transitinden de olumsuz etki almaktaydı. (Eylül 2015 burç)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/09/28-04-ekim-2015-haftalk-burc-astroloji.html

 

Önemli transitler simgeledikleri şeylere göre

28 Eylül Pazartesi

Ay Koçda düşük katsayıda (-1)

Ay.ı (Yengeç burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan ünlüler: Almanya Başbakanı Merkel, aktivist Julian Assange, Türkmenistan Başbakanı Muhammedov
- Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan ülkeler: Amerika, İngiltere, Irak, Mısır, Nijerya, Afganistan
- Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan partiler, gruplar: IMF (Para Fonu), FED (Federal Rezerv), BM (Birleşmiş Milletler)
- Yengeç burcunu (Ay.ı) simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği, üretimle ilgili konular

Marsı (Koç burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan ünlüler: HDP Başkanı Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, PYD Başkanı Salih Müslim
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan ülkeler: Filistin, İran, Irak
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan partiler, gruplar: Işid, DHKP-C, NATO
- Koç burcunu (Marsı) simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler

Ay.ı simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar aşırı hassas olabilirler. Bu durum Marsı simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Ay.ı simgeleyen şeylerde öfke, kavga, tartışma ve saldırılar olabilir.

Örneğin vatani konularda kavga ve saldırılar olabilir. Almanya Başbakanı Merkel aşırı hassas olabilir. Almanya Başbakanı Merkel Natoyu olumsuz etkileyebilir. Amerika da Natoyu yada Işidi olumsuz etkileyebilir. Birleşmiş Milletler, IMF yada FED aşırı hassas olabilir. Çok enteresandır ki aktivist Julian Assange Işidi olumsuz etkileyebilir. Aktivist Julian Assange Natoyu da olumsuz etkileyebilir. (haftalık burç)

Uranüs Koçda düşük katsayıda (-1)

Uranüsü (Kova burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan ünlüler: HDP Başkanı Selahattin Demirtaş, aktivist Julian Assange, Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan ülkeler: Rusya, Japonya, Yunanistan, Kürdistan, Libya
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan partiler, gruplar: HüdaPar, MHP
- Kova burcunu (Uranüsü) simgeleyen şeyler: Grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgürlükçü ve hümanist kişiler

Uranüsü simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar huzursuz olabilirler. Bu durum Marsı simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Uranüsü simgeleyen şeylerde öfke, kavga, tartışma ve saldırılar olabilir.

Örneğin teknolojik konularda, geleceğe dair plan ve projelerde zorlanmalar olabilir. Özgürlükçü ve hümanist kişiler öfkeli olabilir. Selahattin Demirtaş hem kendini hem de Abdullah Öcalanı olumsuz etkileyebilir. Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un Natoyu olumsuz etkileyebilir. Rusya da Natoyu, İran, Irak gibi ülkeleri olumsuz etkileyebilir. Kürdistan Işidi olumsuz etkileyebilir. MHP Selahattin Demirtaşı yada Abdullah Öcalanı olumsuz etkileyebilir. (haftalık astroloji)

Güneş Terazide düşük katsayıda (-1)

Güneşi (Aslan burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan ünlüler: Obama, Fransa Başkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Başkanı Barzani, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Abdulah Öcalan
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan ülkeler: Çin, İsrail, Kıbrıs Rum Kesimi, Suudi arabistan, Kuveyt, Afganistan
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan partiler, gruplar: AKP, CHP
- Aslan burcunu (Güneşi) simgeleyen şeyler: Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz)

Venüsü (Boğa ve Terazi burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan ünlüler: Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kürdistan Başkanı Barzani
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan ülkeler: İngiltere, İsrail, Çin, Almanya, Fransa, Türkiye, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Makedonya
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan partiler, gruplar: HDP
- Boğa ve Terazi burcunu (Venüsü) simgeleyen şeyler: Mal-mülk, para ve toprak paylaşımıyla ilgili konular, sosyal, siyasi ve diplomatik konular

Güneşi simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar egoist ve yetersiz olabilirler. Bu durum Venüsü simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Güneşi simgeleyen şeylerde talepkarlıklar yada yavaşlıklar olabilir.

Örneğin nüfuzlu ve tanınmış kişiler, liderler talepkar olabilirler. Spekülatif konularda da (Borsa, altın, döviz) talepkarlıklar ve kararsızlıklar olabilir. Yani borsa bir yükselip bir alçalabilir. Obama Putini yada Netanyahuyu olumsuz etkileyebilir. İsrail Türkiyeyi olumsuz etkileyebilir. AKP ve CHP HDP'yi olumsuz etkileyebilir. (Ekim 2015 burç)

Merkür Terazide düşük katsayıda (-1)

Merkürü (İkizler ve Başak burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan ünlüler: Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Başkanı Mustafa Akıncı, Suriye Başkanı Esad, Başbakan Davutoğlu, MHP Başkanı Bahçeli, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan ülkeler: Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, Kıbrıs Rum Kesimi, KKTC, Ermenistan, Mısır, Yemen, Kuveyt, Ukrayna, Makedonya, Kuzey Kore
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan partiler, gruplar: CHP, TÜRAŞ, PYD
- İkizler ve Başak burcunu (Merkürü) simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, antlaşma), her türlü hizmet (sağlık, eğitim, ulaşım), işçi ve çalışanlar, ticari konular, komşu ülkeler

Merkürü simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar kurnaz olabilirler. Bu durum Venüsü simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Merkürü simgeleyen şeylerde talepkarlıklar yada yavaşlıklar olabilir.

Örneğin her türlü iletişim ve hizmette yavaşlıklar olabilir. Esad Türkiyeyi ve kendi ülkesi olan Suriyeyi olumsuz etkileyebilir. (Ekim astroloji)

Mars Başakda düşük katsayıda (-1)

Marsı simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar öfkeli olabilirler. Bu durum Merkürü simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Marsı simgeleyen şeylerde aşırı titizlik olabilir.

Örneğin Selahattin Demirtaş Bahçeliyi olumsuz etkileyebilir. İran Amerikayı olumsuz etkileyebilir. Işid her türlü iletişimi olumsuz etkileyebilir. (2015 Ekim burç)

Jüpiter Başakda düşük katsayıda (-1)

Jüpiteri (Yay burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan ünlüler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Merkel, Irak eski Başkanı Celal Talabani, İran Başkanı Hasan Ruhani
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan ülkeler: Rusya, Yunanistan, Kürdistan
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan partiler, gruplar: HDP, PKK, AKP
- Yay burcunu (Jüpiteri) simgeleyen şeyler: Din, inanç ve felsefeyele ilgili konular, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular

Jüpiteri simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar fanatik ve abartılı olabilirler. Bu durum Merkürü simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Jüpiteri simgeleyen şeylerde aşırı titizlik ve kurnazlık olabilir.

Örneğin PKK fanatik ve abartılı davranışlarına devam edebilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan Esadı olumsuz etkileyebilir. AKP, CHP'yi olumsuz etkileyebilir. (Ekim 2015)

30 Eylül Çarşamba

Ay Boğada yüksek katsayıda (+5)

Ay.ı simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar duygulu, duyarlı ve anlayışlı olabilirler. Bu durum Venüsü simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumlu etkileyebilir. Ay.ı simgeleyen şeylerde uyum ve barış söz konusu olabilir.

Örneğin vatani konularda uyum ve barış söz konusu olabilir. Almanya Başbakanı Merkel, Türkiyeyi, Suriyeyi olumlu etkileyebilir. IMF ve FED para konularını olumlu etkileyebilir. Birleşmiş Milletler, Türkiye ve Suriyeyi olumlu etkileyebilir. (2015 Ekim burç)

04 Ekim Pazar

Ay Yengeçde yüksek katsayıda (+4)

Ay.ı simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar duygulu, duyarlı ve anlayışlı olabilirler. Bu durum yine Yengeç burcunu simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumlu etkileyebilir.

Örneğin Almanya Başbakanı Merkel ile aktivist Julian Assange birirlerini olumlu açıdan etkileyebilirler. Vatani konularda güvenlik artabilir. (Ekim astroloji)
 

Etkisi en çok hissedilecek Natal gezegenler ve etkileri

Koç 28, 29 Eylül Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
28, 29, 30, 01, 02, 04 Ekim Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Kova burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
28, 29, 01, 02, 03, 04 Ekim hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda biraz agresif olma olasılığınız mevcut.
28, 29, 03 Ekim Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler, Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Boğa 30 Eylül Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
01 Ekim Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
28, 29, 30, 02, 04 Ekim hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
28, 03, 04 Ekim Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
28, 29, 30, 03 EKim Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler, Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

İkizler 28, 29, 01, 02, 03, 04 Ekim İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yay burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
28, 29, 30, 03 EKim hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda iletişimsiz, aşırı titiz ve kurnaz davranma olasılığınız mevcut.
28, 29, 30 İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa, Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Yengeç 28, 29, 01 Ekim hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda aşırı hassas yada güvensiz davranma olasılığınız mevcut.
28, 29 Eylül Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
30, 04 Ekim hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda duygulu, duyarlı ve üretken davranma olasılığınız mevcut.
30 Eylül Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa, Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
04 Ekim Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Aslan 28, 29, 30, 02, 04 Ekim Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa, Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
28, 03, 04 Ekim hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda biraz egoist ve aşırı gururlu davranma olasılığınız mevcut.
28, 04 Ekim Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa, Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Başak 28, 29, 01, 02, 03, 04 Ekim Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yay burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
28, 29, 30, 03 EKim hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda iletişimsiz, aşırı titiz ve kurnaz davranma olasılığınız mevcut.
28, 29, 30 Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa, Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Terazi 30 Eylül Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
01 Ekim Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
28, 29, 30, 02, 04 Ekim hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
28, 03, 04 Ekim Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
28, 29, 30, 03 EKim Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler, Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Akrep 28 Eylül hangi Natal gezegenleriniz Akrep burcundaysa o konularda biraz katı yada biraz kıskanç davranma olasılığınız mevcut.
28 Eylül Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Yay Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Yay burcundaysa o konularda biraz sorumsuz, savruk yada tembel davranma olasılığınız mevcut.
28, 29, 30, 03 Ekim Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler, Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
28, 01 Ekim Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
03, 04 Ekim Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Oğlak 28, 01 Ekim hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda disiplinli, güvenilir ve tedbirli davranma olasılığınız mevcut.
28, 01, 03, 04 Ekim Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Yay burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
03, 04 Ekim hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda bunalımlı ve kuşkucu davranma olasılığınız mevcut.
28 Eylül Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Kova 28, 29, 30, 01, 02, 04 Ekim hangi Natal gezegenleriniz Kova burcundaysa o konularda huzursuz ve aykırı davranma olasılığınız mevcut.
28, 29, 01, 02, 04 Ekim Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Balık 28, 29, 01, 03 Ekim hangi Natal gezegenleriniz Balık burcundaysa o konularda biraz aldatıcı, dikkatsiz, düşüncesiz davranma olasılığınız mevcut.
28, 29, 01, 03 Ekim Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..