Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '21

 
Kategori
Astroloji
 

28 Mart Terazi Dolunayı

28 Mart Cumartesi akşamı Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek. İlişkilerdeki dengeyi, adaleti öne çıkaran bu dolunay Venüs vurgulu. Venüs deyince değerlerimiz, sevgi konuları, maddi durumlar ve kadınlar ön plana çıkar. Dolunaya şu anda Koç burcunda olan Venüs, yaralarımızı anlatan Chiron ile eşlik ediyor.
Bunun anlamı hem kadınlarla hem de finansal konularla ilgili sıkıntı veren durumların dengelenebilmesi için bazı meselelerin daha çok ortaya çıkacağıdır.
İlişkilerde hak arayışlarına bağlı netleşme isteğimiz yoğun. Bugüne kadar fedakarlık yapıp da karşılığını göremediğimiz alanları değiştirmek isteyeceğiz. Zaten bunu görüp farkında olalım diye de bazı olaylar önümüze gelecek.
Kadınlarla ilgili adaletsizlikler, vazgeçilmiş haklar yüzünden yaşanan üzüntüler gündemde olacak. Sanat camiasında da beklenmedik konular ortaya çıkabilir.
30 Kasım’da yaşadığımız Ay tutulmasının anlattıkları ile tekrar yüzleşeceğiz. Dürüst ve hakkaniyetli olmanın önemine vurgu yapan tutulma, bizim ne aşamada olduğumuzu sorgulayacak. Bir farkındalık geliştirdiysek güzel neticeleri bu dönem bulabiliriz.
Çok fazla düşünmeden başlayan ilişkilerin gidişatı bu hafta masaya yatırılabilir. Eğer gizli saklı işlerin peşinden gittiysek bu dönem dengeye gelme zamanı olacak.
Otorite konumundaki kişilerin kararları sınanacak. Finansal konulardaki sürece de el atma zamanı diyeceğimiz bir dönem tetiklenecek.
İki hafta boyunca ateşli hastalıklar, bel ve böbrek sorunlarında artış yaşanabilir.
Öncü burçların (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) ve bu burçlarda önemli vurguları olanların daha çok etkileneceği bir dolunay olacak.
26 Mart-1 Nisan, 27 Haziran-5 Temmuz, 26 Eylül-4 Ekim ve 27 Aralık-2 Ocak doğumlular daha fazla etki alacak.
Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
İkili ilişkiler, ortaklıklar ve rekabet konuları yoğun gündemde olacak. Son 3 ayda ilişkilerde ne kadar ben merkezli davranıldı? Atılan adımlar gerçekten biz olabilmek adına mı, yoksa tek taraflı bir istekle mi oldu? Bu sorulara bulunacak gerçek cevaplar öz değer duygusunu da geliştirmek adına fırsat olacaktır. Bu dönemde beklenmedik harcamalar yaşanabilir.
YÜKSELEN BOĞA
Çalışma ortamı, günlük işleyiş ve sağlık konuları yoğun gündemde olacak. Son 3 ayda kazançlarla ilgili gerekli sorumluluklar alındı mı? Ertelenen konular görmezden mi gelindi? Bu soruların cevapları blokajları kırmamız gereken yerleri gösterecek. Sonlanması gereken durumlar bu dönemde neticelenebilir.
YÜKSELEN İKİZLER
Çocuklar, aşk hayatı ve hobiler gündemde olacak. Son 3 ayda verilmesi gereken bireysel kararlar verildi mi? İstekleri gerçekleştirmek için harekete geçildi mi? Bu soruların cevapları hayattan ne kadar keyif aldığımızı şu an belirleyen noktalar olacak. Bu dönemde hedef değişiklikleri yaşanabilir.
YÜKSELEN YENGEÇ
Evle, gayrimenkullerle ve aileyle ilgili konular gündemde olacak. Son 3 ayda yok sayılmış duygularla ve gizli düşmanlıklarla yüzleşildi mi? Özellikle ebeveynlerle ilgili çözülmesi gereken konuların üzerine gidildi mi? Bu soruların cevapları iş ile aile hayatının dengesini kurmaya yardımcı olacak. Arkadaşlarla ilgili ani gelişen konular şaşırtabilir.
YÜKSELEN ASLAN
Yakın çevreyle kurulacak iletişim ve yeni fikirler ön planda olacak. Son 3 ayda uzun vadeli hedefler adına neler yapıldı? Bu konuda ne kadar sorumluluk alındı? Bu soruların cevapları şu andaki düşüncelerin şekillenmesine yardımcı olacak. İş hayatında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.
YÜKSELEN BAŞAK
Maddi konular ve öz değer algısı gündemde olacak. Son 3 ayda kariyer hayatında gerekli sorumluluklar alındı mı? Hedeflenen doğrultuda gitmek için alınan riskler gerçekçi miydi? Şimdi bu soruların cevapları yeni dengeler kurmak adına yardımcı olacak. Eğitim hayatında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.
YÜKSELEN TERAZİ
Bireysel istekleri hayata geçirme ve fiziki değişimler gündemde olacak. Son 3 ayda hayata bakış şekli ile yaşam tarzı ne kadar uyum içinde? En başta kişi kendine adil davranıyor mu? Bu soruların cevapları ikili ilişki içindeki ben algısını geliştirmeye yardımcı olacak. Bu dönemde finansal alanda ve kazalara karşı temkinli olmakta fayda var.
YÜKSELEN AKREP
Elde olmayan gelişmeler ve bazı sonlanmalar gündemde olacak. Son 3 ayda korkularla ne kadar yüzleşildi? Tutunmaktan ve bırakmama alışkanlığından vazgeçildi mi? Bu soruların cevabı içsel dengeyi kurmaya yardımcı olacak. İkili ilişkilerde de beklenmedik konularla ilgilenmek gerekebilir.
YÜKSELEN YAY
Sosyal çevreyle olan ilişkiler ve kalabalık gruplar gündemde olacak. Son 3 ayda yapılan işlerde işbirlikçi bir tutum sergilendi mi? Rekabette dürüstlüğe önem verildi mi? Bu soruların cevapları arkadaşlarla olan ilişkilerin gidişatını belirleyecek. Sağlıkla ilgili ani değişimlere dikkat edilmeli.
YÜKSELEN OĞLAK
Kariyer hayatı ve toplumsal statü gündemde olacak. Son 3 ayda günlük işleyişle ilgili gerekli düzenlemeler yapıldı mı? Çalışma arkadaşlarıyla dürüst bir iletişim kuruldu mu? Bu soruların cevapları iş hayatındaki dengeyi oluşturmaya yardımcı olacak. Aşk hayatında da ani gelişmeler söz konusu.
YÜKSELEN KOVA
Ticaret ve hayata bakışla ilgili konular gündemde. Son 3 ayda hayattan keyif alma adına gerekli girişimler yapıldı mı? Aşk hayatında dürüstlüğe önem verildi mi? Bu soruların cevapları inanışlardaki dengeyi kurmaya yardım edecek. Evle ve ebeveynlerle ilgili beklenmedik durumlar yaşanabilir.
YÜKSELEN BALIK
Alacak-verecek dengeleri ve dönüşüm konuları gündemde. Son 3 ayda yaşanılan alanla ilgili gerekli değişimler yapıldı mı? Aile konularında alınması gereken sorumluklar alındı mı? Bu soruları cevapları hangi konuda dönüşülmesi gerektiğine ışık tutacak. Yakın çevreyle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. 
Sevgilerimle,
Aslıhan Kozluca
www.astrolojihan.com
Facebook/Instagram/Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..