Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mart '21

 
Kategori
Astroloji
 

05 - 11 Nisan 2021 Astroloji

05 - 11 Nisan 2021 Haftalık Burç Astroloji: 07 ve 09 Nisan Mars Süper! 
 
Hafta boyu ama bilhassa 07 ve 09 Nisanda Mars Transiti +6 katsayısında olup Natal Marsı İkizler, Koç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık olanları bulunduğu eve göre son derece olumlu yönde etkileyebilir. Önümüzdeki diğer günlere kıyasla bunlar iyi günlerdir. Bu günlerin iyi değerlendirilmesi gerekir.  (Nisan 2021 burç) (haftalık burç)
 
Dünya genelinde Tr Mars hafta boyu ve bilhassa 07 - 09 Nisanda +6 katsayısında olacağından ve İkizler - Yay burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkileyeceğinden her türlü iletişimde (hava, kara, deniz, internet), ulaşımda, uçak, uzay ve roket çalışmalarında, eğitimle ilgili konularda, hukuk ve yasalarla ilgili konularda son derece olumlu başlangıç ve yenilikler olabilir. Bu tarihlerde Aslan - Kova, Başak - Balık, Koç - Terazi burçlarını sembolize eden her türlü bilimsel konularda, askeri konularda, sosyal ve siyasi konularda, gençler ve çocuklarla ilgili konularda, Sağlık ve çalışanlarla ilgili konularda, devlet kurumlarıyla ilgili konularda özetle hayatın her alanında çarpıcı yenilikler ve olumlu gelişmeler olabilir. (haftalık astroloji)
 
Hafta boyu ve bilhassa 07 - 09 Nisanda Natal Marsı Yay, Koç, Balık, İkizler, Aslan, Kova olan kişiler Tr Marsdan son derece olumlu etkiler alıp birbirlerini de olumlu etkileyip önemli işlere imza atabilirler. (Nisan astroloji)
 
Hafta boyu özellikle 07 - 09 Nisanda Yükseleni Boğa Natal Güneşi İkizler Marsı Aslan olan kişiler de 2.evlerindeki Tr Marsdan son derece olumlu etkiler alıp mal-mülk ve parayla ilgili konularda büyük ses getirecek atılımlar yapabilir ve bu durum hem iletişim sektöründe hem de sosyal ve siyasi platformda büyük yankı yapabilir. (2021 Nisan burç)
 
07 - 09 Nisanda Natal Güneşi Terazi Marsı Aslan olan kişilerin de atacağı cüretli adımlarla isminlerinden söz ettirmeleri olasıdır. (2021 haftalık burç)
 
07 Nisanda Ay Transiti de +5 katsayısında olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. 07 Nisanda Natal Marsı Yay, Akrep olan kişilerin verimli çalışmalar yapmaları olasıdır. (Nisan 2021)
 
Hafta boyu ve özellikle 07 Nisanda Tr Jüpiter de son derece (+5) yüksek katsayıda olup bilhassa Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanları son derece olumlu etkileyebilir. Tr Jüpiter yüksek katsayıdayken büyüme ve genişlemeyi, bolluk ve bereketi sembolize eder. Örneğin Yükseleni Koç Natal Marsı Yay olan kişilerin Tr Jüpiter 11.evinde olacağından arkadaş ve tanıdık çevrelerinin genişlemesi, Natal Marsı Yay ve Akrep olan kişiler ile bereketli plan ve projeler içine girmeleri olasıdır. (2021 burç yorumları) (Nisan 2021 haftalık burç yorumları)
 
Hafta boyu ve bilhassa 07 Nisanda Tr Jüpiter hangi evinizdeyse o konularda bir genişleme ve bereket olabilir. Örneğin yükselen Aslanların Tr Jüpiter 7.evlerinde olacağından ve 7.evin yöneticisi Tr Uranüs (Kova) 10.evde Boğa burcunda olduğundan yükselen Aslanların iş ve kariyerle ilgili ortaklıkları gelişebilir. 
 
Hafta boyu ve bilhassa 07 Nisanda Tr Venüsün katsayısı (+4) yüksek olup Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanları son derece olumlu etkilerken Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları ise olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin Natal Güneşi Yengeç Marsı Koç olan ülkeler ile Natal Güneş ve Marsı Terazi olan ülkeler Tr Venüsü sembolize eden bir takım toprak paylaşımlarıyla ilgili konulardan ve sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alabilirler. 07 Nisanda Natal Güneşi Yengeç ve Terazi olan ülkelerle ilgili bir takım sosyal ve siyasi konular ile toprak paylaşımları Tr Marsdan olumlu etkiler alan ülkelerin gündemini işgal edebilir.
 
05 ve 06 Nisanda Astro Carto Grafide Tr Satürn ve Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto ve Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, maden göçükleri, volkanik aktiviteler, şiddet ve terör olayları, patlama ve yangınlar olabilir.
 
10 Nisanda Koç burcunda -1 katsayısındaki Tr Ay Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Boğa, Akrep olanlara ise çeşitli fırsatlar verebilir. 10 Nisanda bilhassa Tr Ay İkizler ve Yay burcunu olumsuz etkileyeceğinden olumsuz hava şartlarına ve kazalarına dikkat edilmesi gerekebilir. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
Yükselen Koç -----------------------------------------------------------
(07 Nisan 11.ev Ay ve Jüpiter, 3.ev Mars Süper, 10 Nisan 1.ev Ay Dikkat)
Yükselen Boğa -----------------------------------------------------------
(07 Nisan 10.ev Ay ve Jüpiter, 2.ev Mars Süper, 10 Nisan 12.ev Ay Dikkat)
Yükselen İkizler -----------------------------------------------------------
(07 Nisan 9.ev Ay ve Jüpiter, 1.ev Mars Süper, 10 Nisan 11.ev Ay Dikkat)
Yükselen Yengeç  -----------------------------------------------------------
(07 Nisan 8.ev Ay ve Jüpiter, 12.ev Mars Süper, 10 Nisan 10.ev Ay Dikkat)
Yükselen Aslan -----------------------------------------------------------
(07 Nisan 7.ev Ay ve Jüpiter, 11.ev Mars Süper, 10 Nisan 9.ev Ay Dikkat)
Yükselen Başak -----------------------------------------------------------
(07 Nisan 6.ev Ay ve Jüpiter, 10.ev Mars Süper, 10 Nisan 8.ev Ay Dikkat)
Yükselen Terazi -----------------------------------------------------------
(07 Nisan 5.ev Ay ve Jüpiter, 9.ev Mars Süper, 10 Nisan 7.ev Ay Dikkat)
Yükselen Akrep -----------------------------------------------------------
(07 Nisan 4.ev Ay ve Jüpiter, 8.ev Mars Süper, 10 Nisan 6.ev Ay Dikkat)
Yükselen Yay -----------------------------------------------------------
(07 Nisan 3.ev Ay ve Jüpiter, 7.ev Mars Süper, 10 Nisan 5.ev Ay Dikkat)
Yükselen Oğlak -----------------------------------------------------------
(07 Nisan 2.ev Ay ve Jüpiter, 6.ev Mars Süper, 10 Nisan 4.ev Ay Dikkat)
Yükselen Kova -----------------------------------------------------------
(07 Nisan 1.ev Ay ve Jüpiter, 5.ev Mars Süper, 10 Nisan 3.ev Ay Dikkat)
Yükselen Balık -----------------------------------------------------------
(07 Nisan 12.ev Ay ve Jüpiter, 4.ev Mars Süper, 10 Nisan 2.ev Ay Dikkat)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..