Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '20

 
Kategori
Astroloji
 

30-05 Nisan 2020 Haftalık Burç

30 - 05 Nisan 2020 Haftalık Burç Astroloji: 03 Nisan Boğa - Akrepler Mars ve Plütona Dikkat !
 
03 Nisanda Tr (Transit) Mars Kova burcunda -1 katsayısında olup bütün burçları ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrepleri son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Mars düşük katsayıda kavga, saldırı ve tehditleri, ateş ve ateşli silahları sembolize etmektedir. Kova burcundaki Mars özgürlükçü gruplar içindeki kavgalara işaret etmektedir. Burada Kova burcunun yöneticisi olan Uranüsün de katsayısı düşük olduğundan bir takım asi grupların içindeki kavga ve saldırılara işaret etmektedir. (Nisan 2020 burç) (2020 haftalık burç)
 
Kova burcu ayrıca bilimsel çalışmaları, uzayla ilgili konuları da sembolize etmektedir. Bilimsel çalışmalarda kavga ve çekişmelere, tartışmalara işaret etmektedir. Belki de Covit19 aşısı için bir takım bilimsel keşifler tartışma ve kavgalara yol açabilir. Bu kavga ve tartışmalar belkide bilimsel kazalar Boğa burcunu sembolize eden toprak anayı, doğayı, insanları, maddeyi olumsuz etkileyebilir. (haftalık burç) (haftalık astroloji)
 
03 Nisan ve civarı Marsı sembolize eden Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olan kişilerin hem kendilerini hem de çevrelerini olumsuz etkilemeleri olasıdır. Tr Marsdan olumsuz etki alanların Tr Marsı sembolize edenlere dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 03 Nisan ve civarı Akrep burcu Türkiye ile Boğa burcu TSK'nın Işid, İran, Irak'dan ve terör unsurlarından olumsuz etkiler alması ve saldırılara açık olması olasıdır. Aşağıdaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir. (Nisan astroloji) (2020 Nisan burç)
 
03, 04, 05 Nisan (-1)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / M** İ**, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, A** B** 
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / A** Ö**, S** D**, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, M** İ**, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, A** B**, Ali Hamaney
 
Hafta boyu ama bilhassa 04, 05 Nisanda Tr Plüton +6 katsayısında olup Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanları olumlu Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları ise olumsuz etkilemesi olasıdır. 
 
30, 31 Mart, 01 Nisan (+4), 02, 03 Nisan (+5), 04, 05 Nisan (+6)
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / F** G**, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton
 
30, 31 Mart, 01 Nisan (+4), 02, 03 Nisan (+5), 04, 05 Nisan (+6)
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler,Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İYİ Parti, AKP, HDP, DEVA Partisi / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, M** İ**, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, A** D**, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ü** Ö**, D** B**, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, A** G**, C** E**, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, K** K**, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, M** A**, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İ** B**, F** Y**, M** Y**, E** İ**, Hafter, A** B**, Ali Hamaney
 
30, 31 Mart, 01 Nisan (+4), 02, 03 Nisan (+5), 04, 05 Nisan (+6)
Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi /AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / M** İ**, İ** B**, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Hafter
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi / TC Merkez Bankası, BM, AB / A** G**, F** Y**, Eski Başbakan B** Y**, S** O**, K** A**, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde, Hafter 
 
Yukardaki Tabloda Tr Plütondan olumsuz etki alanların olumlu etki alanlara ve Tr Plütonu sembolize eden şeylere dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Kova burcu Libya'Nın hafta boyu ama özellikle 04, 05 Nisanda Natal Marsı İkizler olan Hafter'e dikkat etmesi gerekebilir. Boğa burcu İsrail'in Natal Marsı Balık olan İran'a yada Natal Marsı Koç olan Filistin'e dikkat etmesi gerekebilir. Tr Plütondan olumsuz etki alanların Plüton hangi evlerindeyse o konularda olumsuz değişimlere dikkat etmeleri gerekebilir. Terör örgütü F**'nün (Boğa burcu F** G**'in) de Tr Plütondan hafta boyu bilhassa 04, 05 Nisanda Türkiye'den son derece yıkıcı ve olumsuz etkiler alması olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir. 
 
Hafta boyu Natal Marsı Koç olan Dolar Tr Plüton yüzünden yine yükseliş eğiliminde olabilir. Natal Marsı Terazi olan Türkiye ve TSK'nın Tr Plütondan hafta boyu ama bilhassa 04, 05 Nisanda güçlendirici etkiler alması olasıdır. Türkiye ve TSK'Nın Libya ve/veya İsrail'e karşı güçlenmesi ve bu ülkeleri askeri açıdan olumsuz etkilemesi olasıdır. 
 
Hafta boyu ve bilhassa 04, 05 Nisanda Terazi burcu Suriye'nin ve Esad'ın güçlenmesi ve ülkede yeni reformlar yapması olasıdır. Özellikle Natal Marsı Koç ve Terazi olanların güçlenmeleri ve yeniden yapılanmaları olasıdır. Suriye'nin Türkiye'den de yapılandırıcı ve güçlendirici etkiler alması olasıdır. Ama Suriye'nin Plütonik açıdan güçlenmesi Boğa burcu İsrail'i rahatsız edebilir. 
 
03 Nisan ve Civarı Şiddetli Depremlere Dikkat ! 
 
03 Nisan ve civarı Boğa - Akrep ekseni ve sembolize ettikleri Tr Mars ve Plütondan olumsuz etkiler alacağından zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, şiddet, ve cinayet olayları, saldırı ve suikastler olabilir. (Nisan 2020)
 
03 Nisan ve civarı Astro Carto Grafide Tr Mars ve Plütondan olumsuz etki alan Mars, Venüs, Plüto, Güneş, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Tekirdağ, Marmara Denizi, Balıkesir, Akhisar, Manisa, Aydın, Bodrum, Marmaris, Bolu, Düzce, Zonguldak, Ankara, Gölbaşı, Aksaray, Konya, Adana, Mersin, Samsun, Ünye, Fatsa, Giresun, Tokat, Sivas, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Siverek, Diyarbakır, Rize, Hopa, Artvin, Erzurum, Kars, Ağrı, Van, Hakkari, Şırnak), Ege Açıkları, Akdeniz Açıkları, Suriye, Ürdün, Suudi Arabistan, Irak, Yemen, Bahreyn, Katar, Umman, Kuveyt, Ermenistan, Gürcistan, Azerbaycan, İran, BAE, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Sri Lanka, Miyanmar, Çin, Hong Kong, Endonezya, Filipinler, Tayvan, Japonya, Papua Yeni Gine, Avustralya, Solomon Adaları, Kanada, Amerika, Meksika, Panama, Venezuella, Kolombiya, Brezilya, Arjantin, İspanya, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, Fransa, Malta, İngiltere, İrlanda, Almanya, Avusturya, Arnavutluk, İtalya, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya, Norveç, İsveç, Finlandiya, Rusya, Ukrayna 
 
03 Nisan ve civarı Astro Carto Grafide olumsuz etki alan bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, saldırı, terör ve cinayet olayları olabilir. 
 
02 Nisan Perşembe Tr Ay +6 katsayısında olup Yengeç burçlarının katsayısını arttıracaktır. 02 Nisanda Tr Ay bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanları son derece olumlu etkileyebilir ve verimlerini arttırabilir. Örneğin 02 Nisanda Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan Türkiye'nin verimi ve üretimi artabilir. 02 Nisanda Tr Ay hangi evinizdeyse o konularda verim ve güvenliğiniz artabilir.
 
Hafta boyu ama özellikle 02 - 05 Nisanda Tr Venüs +6 katsayısında olup Boğa/Terazi burçlarının katsayısını arttıracaktır. 02 - 05 Nisanda bütün burçlar ama bilhassa Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanları son derece olumlu etkileyebilir. Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump ile İsrail Başbakanı Netanyahu sosyal ve siyasi konularda yeni bir ortaklığın içine girebilirler, anlaşma, sözleşme gibi şeyler yapabilirler. 
 
Hafta boyu ama bilhassa 02 - 05 Nisan arası Tr Jüpiter +6 katsayısında olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Tr Jüpitere Tr Ay da eşlik edeceğinden örneğin 02 - 05 Nisanda Tr Ay ve Jüpiterden olumlu etki alan Natal Marsı Terazi olan TSK ve Türkiye'Nin terör saldırılarına rağmen başarılı işlere imza atmaları, ilerleme ve genişleme sağlamaları olasıdır. 
 
Kişisel olarak 02 - 05 Nisanda Tr Ay ve Jüpiter hangi evinizdeyse o konularda verim, güven, başarı ve genişleme olabilir. Bu arada Natal Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad'ın da Tr Ay ve Jüpiterden olumlu etkiler alması olasıdır. 02 - 05 Nisanda Suriye ve Suriye Başkanı Esad'ın Tr Ay ve Jüpiterden ayrıca Tr Plütondan alacağı olumlu etkilerle son derece güçlenmesi ve başarılı anlaşmalara imza atması olasıdır. 
 
02 - 05 Nisanda Doların Tr Ay, Jüpiter ve Plütondan alacağı olumlu etkilerle son derece yükselmesi olasıdır. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç 
(03 Nisan 11.ev Mars Dikkat, 10.ev Jüpiter, Plüto Süper)
Yükselen Boğa
(03 Nisan 10.ev Mars Dikkat, 9.ev Jüpiter, Plüto Süper)
Yükselen İkizler
(03 Nisan 9.ev Mars Dikkat, 8.ev Jüpiter, Plüto Süper)
Yükselen Yengeç
(03 Nisan 8.ev Mars Dikkat, 7.ev Jüpiter, Plüto Süper)
Yükselen Aslan
(03 Nisan 7.ev Mars Dikkat, 6.ev Jüpiter, Plüto Süper)
Yükselen Başak
(03 Nisan 6.ev Mars Dikkat, 5.ev Jüpiter, Plüto Süper)
Yükselen Terazi
(03 Nisan 5.ev Mars Dikkat, 4.ev Jüpiter, Plüto Süper)
Yükselen Akrep
(03 Nisan 4.ev Mars Dikkat, 3.ev Jüpiter, Plüto Süper)
Yükselen Yay
(03 Nisan 3.ev Mars Dikkat, 2.ev Jüpiter, Plüto Süper)
Yükselen Oğlak
(03 Nisan 2.ev Mars Dikkat, 1.ev Jüpiter, Plüto Süper)
Yükselen Kova
(03 Nisan 1.ev Mars Dikkat, 12.ev Jüpiter, Plüto Süper)
Yükselen Balık
(03 Nisan 12.ev Mars Dikkat, 11.ev Jüpiter, Plüto Süper)
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..