Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '20

 
Kategori
Astroloji
 

31/10 Uranüsyen Boğa Dolunayı!

31 Ekim 2020 Uranüsyen Boğa Dolunayı ve Burcunuz: İlişkilerde Karmik Dengelenme Süreçlerinin Sonu ve Yeni Açılımlar
 
31 Ekim 2020, saat 17:49’ta Boğa burcunun 8. derecesinde bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunay haritasında yine Boğa burcunun 5. derecesi yükseliyor ( =İstanbul), Ankara için 10. derece). Dolunay haritasında Ay Boğa konumu ile Retro hareket eden Uranüs kavuşum içindeler ve Güneş Akrep konumuna karşıt açı ile bakmaktalar. Terazi burcunda gerileyen Merkür bu sefer Koç burcunda retrolayan Mars’a açı yapmıyor ama Oğlak burcundaki Jüpiter, Satürn, Plüton konumlarına kare bakış açısı ile bakıyor. Zihinsel çalışmalar bakımından bir takım geçmişe dönük işler ve düzenlemeler yoğun olabilecektir. İlişkiler ve işlerle ilgili eski bağlantılar gündeme gelebilecektir. Jüpiter’in Plüton’a yaklaşan kavuşum açısı güç ve dönüşüm açısından önemli bir zamanlamayı ifade etmekte. Haritalarında 8. derecede gezegen yerleşimleri olanlar ve burcun 8. günü civarı doğumlular (Burç giriş tarihinden itibaren 8. gün) bu Dolunay’dan daha fazla etkilenecektir. 
 
Dolunaylar Güneş ve Ay’ın zıt konuma geldiği zamanlardır. Ay güvenlik ve ihtiyaçlarla ilgili olarak Boğa burcunda yer almakta ve Uranüs ile kavuşumda. Somut ihtiyaçlar, beslenme, huzur, rahatlık ve bununla birlikte ihtiyaçlara yönelik özgür ve sosyal bağlantı kuran bir zamanlama olacaktır. Karşısında Akrep burcundaki Güneş, ilişkiler yönünden destek ve birlik arayışında olmayı ifade ediyor. Boğa ve Akrep aksı bireysel anlamda duyumsal ihtiyaç dünyası ile birlikte beraber paylaşılan her türlü maddi ve enerjetik konuyu ifade etmekte. Burada flört hayatı, cinsellik, başkalarından gelen faydalar, destekler, maddi ve para ile ilgili konular, bankalar, krediler, borsa, arazi ve bahçe ile ilgili işler ön plana çıkabilecektir. 
 
Akrep tarafı kurcalayıcı, araştırıcı, derin odaklı yön iken, Boğa tarafı burada huzuru ve rahatlığı arayan yöndür. Boğa hareketsizlik getirebilir normalde fakat Uranüs kavuşumunun devrede olması tetik noktası oluşturmakta ve bağlantı kurucu, sıçrayıcı, yer değiştirici durumları ifade etmekte. 
 
Ağır gezegen Uranüs’ün Boğa burcundaki olmasından dolayı somut, elle tutulur ve konfor getirecek şey önem kazanacaktır. Elektrik, Elektronik, teknoloji, sosyal bağlantılar, paylaşım siteleri, haberleşme ağı, internet, mucitlik ve icatlar, yer değiştirmeler ve özgür hareketler ile ilgili konular öne çıkabilir.  
 
Uranüs etkileşimleri ani bağlantıları, bir araya gelmeleri, ani kopmaları, sürprizleri, yüksek elektriği, heyecanı, sarsıntıları ifade edebilir. Bu durum şimdi Uranüs Retro’su ile geriye dönük ya da içsel-zihinsel bir şekilde de olabilecektir. Uranüs aydınlanmayı ve buluşları da ifade eder. Farkındalık bakımından önemli bir Dolunay olacaktır. 
 
İlişkiler ve Kısmetler
 
Merkür’ün Terazi’de gerilediği bu süreçte 3 Kasım’a kadar geçmiş ilişkiler ve işler ile ilgili konular öne çıkabilir ve bir takım geriye dönük düzenlemeleri düşünebilirsiniz. 3 Kasım 10 kasım arasında Merkür Terazi burcunda ileri harekette olacak. Bu zaman aralığında ilişkiler ile ilgili dengelenmeler ve düzenlenmeler daha çok olabilecektir. 14 Kasım’da Mars Retro’sunun düzelmesi ile birlikte ilişkiler ve işler ile ilgili tam bir netlik ve ilerleme söz konusu olabilecektir. 
 
Bu Dolunay sürecinde yatırım konularında para hareketlerine dikkat etmek gerekecektir. Retrolar eşliğinde olan bu Dolunay sürecinde bir takım girişimlerde tekrar tekrar kontrol etmeden atılım yapmamak gerekir.
 
28 Ekim – 21 Kasım arasında Venüs yönetici olduğu Terazi burcunda olacak. Karşıt açı yapmasa da retro konumdaki Mars Koç’un karşısında yer alacak. İki gezegen de yönettiği burçta yer alarak enteresan bir zamanı ifade ediyor. İlişkilerde benliğin arzuları istekleri ve onun karşısında politik olma noktasında git geller ve denge sağlama çalışmaları olacaktır. Nerede kendinizi ortaya koymanız nerede politik ve uzlaşıcı olmanız gerektiği konusunda dengelere varmaya çalışacağınız bir dönem. Özellikle Mars’ın 14 Kasım’da retroyu bitirmesiyle, Venüs’ün 21 Kasım’a kadar Terazi’de kaldığı süreç aralığı ilişkiler bakımından önemli olacaktır. O aralıkta dengeleri sağlamak ve arzu isteklerinize göre bir şeyleri yönlendirmek konusunda daha sağlam bir bakış açısına sahip olabilir ve yolunuzu daha net görebilirsiniz. 
 
Terazi’deki Venüs kaliteli sosyal ilişkileri ve kaliteli ortamları ifade eder. Daha entelektüel bir düzeyde çözümlenen ve dengelenen ilişkiler kurulabilir. Venüs sanat doğası ile ilgilidir ve burada Terazi ile daha çok müzik konusu ön plana çıkabilir. Venüs’ün yönettiği Boğa burcu özellikle somut anlamdaki güzel sanatlarla yakından ilişkiliyken, Terazi sosyal etkileşime dayanan sanatlar bakımından dikkat çeker.    
 
9 Kasım’da Terazi’deki Venüs ve Koç burcunda retrolayan Mars bir karşıt açı yapacaklar. İşte bu tarih civarı -1 +1 gibi özellikle ilişkiler bakımından bu belirtmiş olduğum benlik ve biz kavramı noktasında çekişmeleriniz olabilir. İlişkilerden yana birleştirilmesi gereken şeyler noktasında iyi bir yansıma alabilirsiniz. Öğretici bir zamanlama olacaktır. Nasıl ki Güneş ve Ay karşıtı olan Dolunay ilişkilerdeki bir takım zıt durumları ifade ediyorsa, devamındaki zamanda da bu Venüs Mars Kavuşumu bu konuyu bir defa daha öne çıkartacak ve eril ve dişil imgelerle ilgili, ben ve biz arasında bir farkındalık yaratabilecektir. Bu durumlar hem içinizde zihin dünyanızdaki hem de sosyal hayatınızda karşılaşabileceğiniz durumlarla gelebilecektir.  
 
9 Kasım’daki bu açı ile de birlikte artık ilişkileriniz ile ilgili bakış açınızda önemli dengeler yerine oturacaktır ve buna göre de kendi yolunuzu ve tutumunuzu tayin edebilirsiniz.  
 
Türkiye Astroloji Haritası 
 
Boğa Dolunayı, Türkiye Astroloji haritasında 11. Ev Boğa ve 5. Ev Akrep konumları arasında gerçekleşecek. 5. Ev ön plana çıkan yöneticileri, sahne, sinema, spor dünyası ile ilgili kişileri ifade eder ve burada her türlü gelir gider konuları da işin içine girmekte. Şans oyunları ile ilgili konular, tv de öne çıkacak olaylar, bankacılık ile ilgili konular, maddi kaynaklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. 11. Ev ile uluslararası camiadaki komşularımızla ilişkilerimiz ve bunun özellikle üretim, ekonomi, maddiyat, krediler konusu ile ilgili bağlantıları ön plana çıkabilir ve burada bir takım farklı gelişmeler de olabilir. 
 
Uranüs sarsıntıları ve Boğa’da yeri ifade eder. Bu bakımdan depremle ilişkilendirilmiştir. Bu süreç içinde deprem ve sağlamlık konusu tekrar gündeme gelebilir. Astrolojik verileri direkt olarak depremle ilişkilendirmesek de makro dünya ile mikro dünya arasındaki sembolizmada yeri vardır. Boğa burcundaki Uranüs ile etkileşim para piyasaları açısından da ani hareketleri ve sarsıntıları gündeme getirebilir. Burada ekonomik kaynakların nasıl kullanıldığı konusu, yöneticilerin harcamaları ile ilgili konular da gündeme gelebilir. Burada riske girme ve atılımlar, kaynak üretme ve sağlama konusu öncelikli görünmekte.
 
9 Kasım’da Koç burcundaki Mars ve Terazi burcundaki Venüs’ün karşıt açı etkileşim zamanında ise İktidar ve muhalefet arasındaki durumlarda dikkat çeken gelişmeler olabilir. Ayrıca yine bu süreçte muhalefet partilerinin kendi içlerindeki bir takım çekişmelerle ilgili olarak politik denge ve uzlaşı arayışları söz konusu olabilir.   
   
Gezegen Hareketleri
 
Plüton 

Oğlak burcunda ilerleyen Plüton 25 Nisan 2020’de geri harekete başladı. Tutkular, derin benlik, odaklanma, konsantre olunan konular, dönüşüm ve değişimler ile ilgili geçmişe dönük bakış açısı ve düzenlemeler önem kazanacak.
 
25 Nisan’da 24 derece Oğlak burcunda geri hareket
 
4 Ekim’de 22 derecede Oğlak burcunda direkt hareket
 
Neptün
 
Balık burcunda ilerleyen Neptün 23 Haziran 2020’de geri harekete başladı. İlham, sezgisel konular, yaratıcılık, fedakarlıklar, sevgi ve paylaşım konuları, hassasiyetler, vizyonlar, yanılgılar ve aldatıcı durumlar açısından geçmişe dönük bakış açısı oluşacak ve düzenlemeler olacak.
23 Haziran’da 20 derece Balık burcunda geri hareket
29 Kasım’da 18 derecede Balık burcunda direkt hareket
 
Uranüs
 
Boğa burcundaki Uranüs, 12 Ağustos 2019 ile 11 Ocak 2020 arasında 2 derece Boğa’ya kadar geri hareketteydi. 11 Ocak’ta ileri harekete geçti ve bu tarihle birlikte geleceğe dönük yeni safha başladı. Yer değiştirmeler ve bağımsızlık teması özellikle sabit burçlar olan Boğa, Aslan, Akrep ve Kova için daha çok söz konusu. Özellikle haritasında sabit burçları baskın olanların hayatlarında değişiklikler olacak.
Uranüs 15 Ağustos’ta Boğa burcunda tekrar geri hareket edecek.
2020’yi 6 derecede Boğa’da geri hareketle bitirecek.
 
Satürn
 
Satürn 22 Mart itibarı ile Kova burcuna geçti ve 11 Mayıs’a kadar ilerledikten sonra geri harekete geçti.
Bütün burçları etkilemekle birlikte özellikle sabit burçlar Boğa, Aslan, Akrep, Kova bakımından önemli etkiler getirecek. Bir takım konuların düzenlenmesi durumu ortaya çıktığı gibi zamanın idaresine ve o noktaya gelişine göre ilgili alanlarında zorlanmalar ve sınırlar da kendini gösterecek.
 
11 Mayıs’ta 1 derece Kova’da geri hareket
 
2 Temmuz Oğlak burcunda geri harekete devam
 
bu süreçte Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak’lar bakımından sınırlar, çalışma hayatı, ekonomi düzenleme, iş, sorumluluk, geçmişle bağlantılı tekrar yapılanmalar söz konusu olacak.
 
29 Eylül’de 25 derece Oğlak’ta direkt hareket
 
Jüpiter
 
Jüpiter 2 Aralık 2019 itibarı ile Oğlak burcuna geçti. Toprak grupları için önemli bir döngü içine girilmiş oldu. Oğlak burçları için 12 yıllık döngü zamanı geldi ve açılım yapabilecekleri bir zamanın içindeler.
Sorumluluk, düzen, iş, profesyonellik ile ilgili temalar daha çok ön plana çıkarken, önceki süreçlerde yapılan bir takım çalışmaların sonuçları da kendini göstermeye başlayacaktır.

14 Mayıs’ta 27 derece Oğlak’ta geri hareket

13 Eylül’de 17 derece Oğlak’ta direkt hareket
 
Mars
 
28 Haziran 2020 – 7 Ocak 2021 arasında uzunca bir süre Mars Koç burcunda kalacak. Bu süreç içerisinde de 9 Eylül 2020 – 14 Kasım 2020 arası Retro süreci gerçekleşecek.
Mars Koç burcunda yönetici konumundadır ve oldukça güçlü bir zamanında olacak. Bu zaman diliminde liderlik, girişimler, savaşım, mücadele, bazı tartışmalar ve kaoslar, hareketlilik, dışa dönüklük, girişimlerde artış, hareketlilik, yenilikler, yeni başlangıçlar söz konusu olacak.  
 
Venüs
 
 Venüs 28 Ekim – 21 Kasım arasında yönetici olduğu Terazi burcunda olacak.
 
Terazi’deki Venüs kaliteli sosyal ilişkileri ve kaliteli ortamları ifade eder. Daha entelektüel bir düzeyde çözümlenen ve dengelenen ilişkiler kurulabilir. Venüs sanat doğası ile ilgilidir ve burada Terazi ile daha çok müzik konusu ön plana çıkabilir. Venüs’ün yönettiği Boğa burcu özellikle somut anlamdaki güzel sanatlarla yakından ilişkilidir. Terazi sosyal etkileşime dayanan sanatlar bakımından dikkat çeker.    
 
Merkür
 
Merkür 5 Eylül – 27 Eylül arasında Terazi burcunda olacak. 
Terazi burcundaki Merkür politik, dengeleyici, uzlaştırıcı, ahenkli olabilir. Kararsızlıklara ve eyleme geçmeme konusuna dikkat etmek gerekecektir. Daha tok davranışları ifade eder. Koç’taki Mars ile karşı karşıya gelecekler. 

Merkür 27 Eylül – 14 Ekim arasında Akrep burcunda ilerleyecek ve ardından geri hareketi başlayacak.
Merkür Akrep’teyken tutkular, cinsellik, manipülasyon, derinlik, krediler, maddi konular, başkalarından gelen gelirler, ortak değer ve paylaşımlar ile ilgili konular, araştırma ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Dil sivriliğine ve iğnelemelere de dikkat etmek gerekiyor.

28 Ekimde tekrar Terazi burcuna dönecek ve burada gerilemeye başlayacak Merkür, direkt hareketine 3 Kasım’da Terazi burcundayken dönecek ve 10 Kasım’da tekrar Akrep burcuna geçecek.

Merkür 10 Kasım – 1 Aralık arası tekrar Akrep burcunda olacak

Ay Düğümleri

5 Mayıs’ta Ay Düğümleri burç değiştirdi. Yaklaşık 18 – 19 ay kadar bir burçta kalan Ay düğümleri geriye doğru burç değiştirir. Kuzey düğüm Yengeç’ten İkizlere, Güney Düğüm Oğlak’tan Yay burcuna geçti. 18 Ocak 2022’ye kadar da bu burçlarda kalacaklar.

Değişken burçlar İkizler, Başak, Yay Balık için önemli zamanlama. Değişken burçlar iletişim, yer değişimleri, bilgi alanındaki faaliyetler, adaptasyon gerektiren işler, çevreler, ortamlar bakımından etkili bir zamanlama olacaktır. Düşünsel olarak bağlı olunan bir takım fikirler, inançlar sorgulanabilir. Kişisel açıdan yeni fikirler geliştirerek yol almak ön plana çıkıyor. Bazı bölünmeler ve ayrışmalar doğal bir biçimde gerçekleşebilecektir.  

Danışmanlık, eğitim ve iletişim için astrologburakustun@gmail.com ‘a mail atabilir, 05357748816 no’lu telefondan arayabilir ve www.astrologburakustun.com adresinden de detaylı bilgilere erişebilirsiniz.
 
Video anlatımlarımı izlemek için Youtube kanalıma abone olabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCClGETMIseo-aESpoWWDPcg

ISAR CAP Danışman Astrolog

Burak Üstün
 
 
Boğa burcundaki Dolunay burcunuzu hangi alanlarda etkileyecek? (Esasen yükselen burcunuza göre okumalısınız fakat Güneş burcunuz (Öz burcunuz) da haritanızda baskın ve önemli bir konumdur ve açılanma olarak benzer etkileri ortaya çıkartabileceği için ona göre de inceleyip okuyabilirsiniz): (Dolunay Ay Boğa ve Güneş Akrep konumları arasında olacak. Ay hassasiyetleri, güvenlik ve ihtiyaç tarafını ifade ederken, Güneş bilinç ve özgüven geliştirmeyi, konuların görünür olmasını ifade eder).
 
Koç: Ay konumu: Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb. , keyfiyet.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Kişisel ya da Ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, detektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.
 
Boğa: Ay konumu: Kendi eli ile girişilen, başlatılan işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık ile ilgili konular, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.
 
İkizler: Ay konumu: Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.

Yengeç: Ay konumu: Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontan, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.

Aslan: Ay konumu: Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.

Ay karşısındaki Güneş konumu: Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.

Başak: Ay konumu: Yurt dışı ya da uzun yolculuk, eğitim alanı, inançlar, düşünceler, yaşam felsefeniz, basın-yayın-medya, uluslararası / yabancılarla, uzaklarla ilişkiler.
Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.

Terazi: Ay konumu: Kişisel ya da Ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, detektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb. , keyfiyet.

Akrep: Ay konumu: Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.

Ay’ın karşıtındaki Güneş konumu: kendi eli ile girişilen, başlatılan işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.

Yay: Ay konumu: Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.

Oğlak: Ay konumu: Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontan, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.

Kova: Ay konumu: Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.

Balık: Ay konumu: İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Yurt dışı ya da uzun yolculuk, eğitim konuları, inançlar, düşünceler, doktrinler, hukuk alanı, akademik konular, yaşam felsefeniz, basın-yayın-medya, uluslararası / yabancılarla, uzakta olanlarla ilişkiler.
 
 
Toplam blog
: 130
: 1239
Kayıt tarihi
: 03.09.17
 
 

Astroloji alanında danışman, eğitimci ve araştırmacıdır. Aynı zamanda felsefe öğretmenidir. Klasi..