- Kategori
- Magazin
35'lik Lolita

Cem Özer'den boşanması isabetli bir karar. Türk ahalisinin nezdinde sempatik bir çift olamadılar hiçbir zaman. Nihayetinde Cem Özer sempatik bir adam değildi. Nurgül'ün o büyüleyici havasını yokediyordu.
Haftaiçi haberi duyunca ve fotoğrafı görünce şaşırdım. Biraz sevinçle şaşırdım ama. Sezen Aksu'nun Nurgül Yeşilçay sevgisini bilenler bilir. Oğluyla o mu tanıştırdı bilemiyorum. Her kim ki bu ikiliyi tanıştırmışsa, iyi etmiş. Benim gibi birçok kişi sevdi bu işi :)
Kimileri yine klavyesinden 'taze dul genç sevgiliyi kaptı' şeklinde salvolara başlamış. Bir kere kadın genç, çatlak, bildiğimiz tipik Türk kadını değil ve herşeyden önce sanatçı, oyuncu ! Normal olmasını beklemek abes kaçar. Onada yakışan bu zaten. Kadının evde oturup dul hayatı yaşamasını bekleyenler oldu galiba. Çok tuhaf. Nurgül serseri bir kadın, yaramaz bir çocuk. Oğluna da bakar, oyununu da oynar, aşkını da yaşar. Kime ne?
Bu ülke çok alıştı hesap sormaya. Bırakın diriyi, ölmüş gitmiş kadının arkasından bile neler söylendi neler yazıldı. Seviniyorum ki Nurgül gibi genç nesil bu saçmalıklara pirim verip kulak asmıyorlar. Bırakın aşkını kimle yaşarsa yaşasın. Mithat Can Özer herşeyi özetlemiş zaten ; ''Nurgül'ün hastasıyım''
Dahası var mı?