Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Güliz Gülsever Özsaruhan

http://blog.milliyet.com.tr/listemiste

17 Şubat '11

 
Kategori
Magazin
 

Benjamin Button kadınları-Yaşlanmayan kadınlar

Benjamin Button kadınları-Yaşlanmayan kadınlar
 

Maalesef bazı insanlar yaşlandıkça çirkinleşiyorlar. Ama listedeki bu kadınlar Benjamin Button gibiler. Yaşlandıkça daha da güzelleşiyorlar. Ben bu kadınların böyle gözükmelerinin temel nedeninin yüksek pozitif enerjilerinden kaynaklandığına inanıyorum. Çünkü olay sadece güzel olmak da değil. Bu kadınların enerjileri okadar yüksek ki , onların enerjisi karşısındakilere de yansıyor. Enerjileri, gözlerinden okunuyor. Çünkü dikat edin bu kadınların hepsinin gözlerinin içi gülüyor! 

15-Geena Davis-55 

Oyuncu, eski model, sporcu, yapımcı ve yazar. Belki de insanın bukadar çok ilgi alanı olduğunda , hayat birşekilde insanları genç tutuyor. Sırları ne bilmiyorum ancak Geena Davis’in de 55 yaşında göstermediği konusunda hemfikiriz diye düşünüyorum. 

14- Ellen DeGeneres-53  

Oyuncu ve komedyen. Neşeli tavırları ve kimilerine göre özgür yaşam tarzıyla adından sürekli sözettirdi. Ellen dizisinde oynadığı başrol sırasında herkese Lezbiyen olduğunu açıkladı, bu açıklamadan sonra bir çok sponsor diziden çekildi ancak herşeye rağmen dizi bu açıklamdan sonra hem daha popüler oldu hem de Emmy ödüllerinin sahibi oldu. Ellen DeGeneres 1958 doğumlu, ama daha 30larının ortalarında olan bir genç bayandan hiçbir farkı yok. 

13- Sharon Stone-53  

Onu dünya’da tanıtan ”Temel İçgüdü ” filmiydi. Ozaman da seksiydi halen de seksi . Sharon Stone artık sadece biraz olgun görünüyor okadar. Üstelik 1958 doğumlu. 

12- Kim Basinger-58  

Kim Basinger’ı küçüklüğümden beri beğenirdim, halen de beğeniyorum . 1953 doğumlu oyuncu 1997 yılında LA Confidential filminde gösterdiği performansla Akademi ödülünü kazanmıştı. 

11-Michelle Pfeiffer-53 

Bir insan bu kadar mı zarif yaşlanabilir??? Onun 53 yaşında olduğunu bilmesem onu daha 40larına yeni girmiş olduğunu düşünebilirdim. Demekki 50lerini geçen kadınlar bu şekilde gözükebiliyorlar. Grease 2'de canlandırdığı Stephanie karakterindeki haliyle ne farkı var şimdi. Saçları, cildi, vücudu okadar az değişmiş kii. Ben herzaman beğenirim bu kadını , halen de beğenmeye devam ediyorum. 

10-Nilüfer-56 

O da yaşlandıkça güzelleşenlerden. 1955 doğumlu olan Nilüfer üstelik 50 yaşına kadar hiç spor yapmamış, 50 yaşından sonra Pilates yapmaya başlamış. Ne sadece spor ne sadece genetik demekki. Şebnem Ferah ile birlikte yaptığı düette (Erkekler Ağlamaz) Nilüfer’in ne kadar hoş göründüğünü farkettiniz mi? 

9-Nebahat Çehre – 67 

Bu aralar en çok duyduğum şey: Nebahat Çehre eskiden bu kadar hoş, bu kadar güzel değilmiş. Öyle miymiş diye kısa bir araştırma yaptım. Şu devire göre evet güzel değilmiş bencede. Ama devir değişti, Nebahat Çehre de değişti ve şuan çok güzel. Demekki ozamanların bakış açısına göre de güzelmiş. Zaten 15 yaşında Türkiye güzeli seçilmiş. Daha ne olsun. Üstelik Çehre’nin 1944 doğumlu olduğunu öğrendiğim zaman ona olan hayranlığım daha da arttı. Etrafınızda 67 yaşında olup bu kadar hoş gözüken bir bayan tanıyor musunuz? 

8-Judi Dench-77 

Oscar ve Altın Küre ödüllerinin sahibi güzel oyuncuya sadece güzel demek de yetmiyor. Üstelik o şuanda 77 yaşında ve gerçekten nefes kesici gözüküyor. Bu kadın kesinlikle Benjamin Button kadını olmayı hakediyor. 

7-Liza Minelli-65 

65 yaşında ama sahnede birdakika olsun durarak şarkı söyleyemiyor. Geçtiğimiz günlerde Onu Oprah’ın televizyon programında izledim. 65 yaşında ama kendini ne kadar genç hissettiğinden , birdaha asla evlenmeyeceğinden bahsediyordu. Halen neşeli, hala kıpır kıpır. Keşke hepimiz o yaşlarda onun gibi olabilsek… 

6- Madonna-58 

Nasıl Michael Jackson Pop müziğin kralı idiyse, Madonna da Pop müziğin Kraliçesidir. Şarkılarıyla, sahne gösterileriyle herzaman farklıydı ve görünüşe göre farklı olmayı da sürdürecek. Madonna’nın böyle bir fiziğe sahip olmasının nedenlerinden biri tabiki onun düzenli olarak spor yapıyor olması. Sporsuz olmuyor ama genetiğin ve kişinin kendi enerjisinin de bu konuda çok önemli olduğunu unutmamak gerekiyor. 

5-Ajda Pekkan-65 

Yurtdışında yaşlanmayan kadınlar varsa Türkiye’de de var. Evet şimdi belki bazıları okadar estetik yaptırsam ben de onun gibi olurum diyorlarsa da bunu demeden önce durup biraz düşünmelerini öneriyorum onlara. En son ne zaman Ajda Pekkan ‘ı sahnede izlediniz??? Arkadan bakıldığında 20 yaşından kesinlikle daha büyük göstermeyen Pekkan, önden bakıldığında da en fazla 40larında gösteriyor. Bacaklara da estetik yapılmıyor!!! 

4-Susan Sarandon-65 

Susan Sarandon hoş kadındır. O da yaşlandıkça daha da hoşlaşan bayanlardan . 1946 yılında doğan Sarandon şuan 65 yaşında 

3-Tina Turner-72 

Bazı insanların bitmeyen bir enerjisi olabilir. İşte Tina Turner da bu ender bulunan insanlardan biri. Sahnedeki ışığı hiç bitmiyor aksine yaş aldıkça daha da devleşiyor. Yoksa kim 72 yaşında onun gibi görünebilirdi ki ?! 

2-Cher-65 

Onun da 1946 doğumlu olduğuna inanmak zor. O kesinlikle yaşlanmıyor. Enerjisi ve Hippi tazrıyla ve tabikii sesiyle herzaman hayranlık uyandıran Cher 2000 senesinde Dünya Müzik Ödülleri’nden “Hayat Boyu Müzik Endüstrisine Katkı” ödülüne layık görüldü. 

1- Sophia Lauren-77 

1960'lı yıllarda Marilyn Monroe, Brigitte Bardo ve Jane Fonda ile yarışan bir seks sembolü. 1961 yılında Kızım ve Ben filmindeki performansı ile Akademi ödüllerinin sahibi oldu. Sene 2007'ye gidelim şimdi de: Sophia Lauren’in Pirelli Takvimi için poz verdiğini biliyor muydunuz? Hem de 72 yaşında!!! 

http://www.listemiste.com/benjamin-button-kadinlari-yas-almayan-kadinlar.html 

www.listemiste.com 

 
Toplam blog
: 56
: 5176
Kayıt tarihi
: 15.12.10
 
 

1981 İzmir doğumlu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemlerinden mezun. Listemist..