Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '21

 
Kategori
TV Programları
 

3.Hafta Çok Seyredilen Diziler

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 18 - 24 Ocak 2021 Tarihleri arasında haftanın çok seyredilen  6 Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 34 dizi arasından, Total’de ve AB’de ilk ona giren, öne çıkan dizileri aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

18 OCAK PAZARTESİ (5 Dizi): Yasak Elma (Fox), Çukur (Show), Sefirin Kızı (Star Tv), Uyanış Selçuklu, (TRT1), Maraşlı (Atv)

19 OCAK SALI (4 Dizi) : Masumlar Apartmanı (TRT1), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv), Baraj (Fox Tv), Hekimoğlu (Kanla D)

20 OCAK ÇARŞAMBA (4 Dizi):  Sadakatsiz (Kanal D), Kuruluş Osman (Atv), Benim Adım Melek (TRT1), Doğduğun Ev Kaderindir -DEK (Tv8)

21 OCAK PERŞEMBE (5 Dizi):  Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Mucize Doktor (Fox), Alev Alev (Show  Tv), Sol Yanım (Star), Babam Çok Değişti (Kanal D)

22 OCAK CUMA (7 Dizi) : Kırmızı Oda (Tv8), Arka Sokaklar (Kanal D),  Son Yaz (Fox), Ramo (Show),  Akrep (Star). Payitaht (TRT1), Akıncı (Atv)

23 OCAK CUMARTESİ (3 Dizi): Kuzey Yıldızı (Show Tv), Gönül Dağı (TRT1), Sen Çal Kapını (Fox)

 24 OCAK PAZAR (6 Dizi): Menajerimi Ara (Satar Tv), Tövbeler Olsun (TRT1), Arıza (Show Tv), Kefaret (Fox), Hercai (Atv), Toz Koparan (TRT1)

 

TOTAL'İN İLK SIRASINDA BU HAFTA;

Total'in ilk sırasında Atv'nin dizisi "Kuruluş Osman" haftanın dizileri arasında bu hafta Total grubunda aldığı 13,36 reyting puanıyla ilk sırada yer alıyor. Total'in 10.sırasında Tv8'in Drama dizisi "Kırmızı Oda" yer alıyor.

AB’NİN İLK SIRASINDA BU HAFTA ;

AB'nin ilk sırasında da Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan "Masumlar Apartmanı" AB'de aldığı 16,14 reyting  puanı ile  hafta da ilk sırada yer alıyor. 10.sırada ise Tv8'in "Kırmızı Oda" dizisi  21.bölümde aldığı 7,59 reyting puanı ile yer alıyor.

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 Girenler :

1.Kuruluş Osman 42.Bölüm 13,26 (Atv)

2.Bir Zamanlar Çukurova 80.Bölüm 12,04 (Atv)

3.Masumlar Apartmanı 18.Bölüm 11,35 (TRT1)

4.Sadakatsiz 14.Bölüm 11,24 (Kanal D)

5.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.Bölüm 10,41 (Atv)

6.Uyanış: Büyük Selçuklu 17.Bölüm 10,28 (TRT 1)

7.Gönül Dağı 13.Bölüm 10,02 (TRT1)

8.Arka Sokaklar 574.Bölüm 9,19 (Kanal D)

9.Çukur 4.Sezon 20.Bölüm 8,34 (Show)

10.Kırmızı Oda 21.Bölüm 7,59 (Tv8)

 

AB’de ilk 10 Girenler :

1.Masumlar Apartmanı 18.Bölüm 16,14 (TRT1)

2.Sadakatsiz 14.Bölüm 12,17 (Kanal D)

3.Uyanış: Büyük Selçuklu 17.Bölüm 11,34 (TRT1)

4.Kırmızı Oda 21.Bölüm  9,87 (Tv8)

5.Gönül Dağı 13.Bölüm 9,76 (TRT1)

6.Kuruluş Osman 42.Bölüm 9,45 (Atv)

7.Bir Zamanlar Çukurova 80.Bölüm 9,33 (Atv)

8.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.Bölüm 8,64 (Atv)

9.Mucize Doktor 46.Bölüm (Fox)

10.Doğduğun Ev Kaderindir - DEK  28.Bölüm (TV8)

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

Bu hafta ilk 5'de Total'den iki, AB'den 3 dizi yer alıyor.

1.MASUMLAR APARTMANI (TRT1) : OGM Pictures'in yapımcısı olduğu Masumlar Apartmanı dizisi her hafta olduğu gibi AB Grubunda aldığı yüksek reyting puanı ile 1.sırada yer alıyor. AB'de aldığı puan 16,14 gibi oldukça yüksek bir puan.

Dizide konu sıkıntısını aşmak için Safiye'nin geçmişi gündeme geliyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin 18. bölümünde; Safiye ise Naci’nin eski eşinin Gülru olduğunu öğrenmesi ile yıkılmıştır. Diğer taraftan Naci’nin hastalığını öğrenen Gülru ise pes etmemeye kararlıdır. Naci’ye yaşama ümidi vermek için, hiç beklenmedik birinden yardım istemek de dahil, her yolu dener. Han için ayrı, Safiye için ayrı endişelenen Gülben, ikisine de yardım etmek için kolları sıvar

 

2.KURULUŞ OSMAN (ATV) : Burak Özçivit'in başrolü oynadığı Atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman haftanın dizileri arasına bu hafta Total Grubunda aldığı 13,36 reyting puanı ile 3.sırada yer alıyor.

Osman Bey, çağrısı üzerine Söğüt'teki toya katılmak için yola düşen ve Flatyos ve adamları tarafından şehit edilen Türk beylerinin intikamını almak üzere canını ortaya koyarak savaşa girecek. Konstantinopolis'ten gönderilen yeni birlikler sayesinde güçlenen Nikola, cüretini artırarak bölgedeki tüm tekfurları bayrağı altında topladığı bir Haçlı ittifakı kuracağını ilan eder. Kayı Beyi olduktan sonra hedefine İnegöl Kalesi'ni koyan ve Türk boylarını birleştirmek üzere harekete geçen Osman Bey; Nikola'yı engellemek için zekice bir harekat planlar

 

3.SADAKATSİZ (KANAL D) : Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Sadakatsiz bu hafta 14.bölümde AB Grubunda aldığı 12,17 puanla 3. sırada yer alıyor.

Yayınlandığı günden bu yana Kanal D ekranlarına damga vurdu. Sadakatsiz'in son bölümünde Asya ve Nil'in oyununu öğrenen Selçuk'un Nil'in peşine düşmesi heyecanlı anları ekranlara getirdi. Diğer yandan Volkan'ın intikam hamlesinden sonra deliye dönen Mert'in harekete geçmesi ve Asya ile yaptığı konuşma son bölümde herkesi şaşırttı.

 

4.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV) : Bir Zamanlar Çukurova kendi gününde her hafta birinci sırada yer alıyor. Bu hafta 80.Bölümünde Total grubunda 12,04 puan aldı. Haftanın dizileri arasında 4.sıraya yer alıyor.

Yılmaz'ın ölümü ile Züleyha'nın dünyası karmıştı. Kendini Yaman Hanımın bıraktığı işlere vererek moral bulmaya çalışır. Derneğe oy birliği ile Yaman Hanımın yerine başkan seçilir. Yaman Hanımın karşısına hep çıkan hala Behice bu defa aday bile olmaz, herkesi şaşırtır Züleyha'ya oy verir. Behice Müjgan'ın kocasından kalan mirasın peşine düşer, amacı satıp-savıp Müjgan'ı ve Kerem Aliyi de alıp İstanbul'a gitmektir. Umudu boşa çıkar, Yılmaz ölmeden önce bütün gayri-menkulleri satmış paraya çevirmişti. Sadece Yamanlar köşkünün yanındaki Yılmaz'ın satın altığı konak kalmıştı. Avukat da ederi 80 Bin lirayı söyler. Behice, 80 milyar para beklerken seksen bin lirayı duyunca alt-üst olur. Bütün hayalleri yıkılır, saldırgan bir hal alır. Ben asıl kısa zaman sonra Yaman Hanımın katili olduğu ortaya çıkınca neler olacak merak ediyorum?

 

5.UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU (TRT1) : Uyanış Büyük Selçuklu dizisi tıpkı Kuruluş Osman gibi sevildi ve gitgide reytingleri yükseliyor. 17.Bölümde AB grubunda aldığı 11,34 reyting puanı ile 5.sırada yer alıyor.

Sarayın içinde Batınilere bağlı tehlikeli bir casus olduğunu anlayan ve en çok da Hasan Sabbah’tan şüphelen Nizamülmülk, Batınilerin mukaddes bildiği Sırlar Kitabı‘nı kullanarak bir tuzak kurmuştu. Bu tuzak neticesinde Hasan Sabbah’ı yakalamış ve onun gerçek kimliğini açığa çıkarmayı başarmıştı. Hasan Sabbah içine düştüğü tuzaktan nasıl kurtulacağı merak konusu...

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda: Atv ve TRT1 3'er dizi, Kanal D 2 dizi. TV8 ve Show Tv birer dizi ile yer alıyorlar.

AB'de ; Atv ve TRT1 3'er dizi. Fox Tv 2 dizi. TV8 2 Dizi ve Fox Tv bir dizi ile yer alıyor.

HAFTANIN KANALI 

Bu hafta Total'de 3 dizi ve AB'de 3'er dizi ile Atv ve TRT1 yine birlikte haftanın kanalı olarak birinciliği paylaşıyorlar.

 

CUMA YENİ DİZİLERİ NASIL GİDİYOR

Atv'de Şükrü Özyıldız'ın başrolü oynadığı yeni dizisi nedense pek sevilmedi. Akıncı, konu karışık olduğundan mı bilmem, Cuma gecesinde Total'de 3,79 ile 5.sırada... AB^de ise 3,20 ile 6.sırada yer almış. Bu düşük reytingler dizinin sonunu getirir mi bilinmez.

Fox Tv'nin yeni dizisi, başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay ve Funda Eryiğit paylaştıkları Son Yaz iyi gidiyor. Total'de 4,89, AB'de 6,53 ile Cuma gecesi 7 dizi arasında 2.sırada yer aldı.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Balcılar-Blog Sayfası

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..