Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '22

 
Kategori
Astroloji
 

4 Temmuz Haftası

4 Temmuz Pazartesi, haftaya Ay Başak burcunda başlıyoruz. Tamamlamak istediğimiz konular üzerinde çalışmayı tercih edeceğimiz bir gün. Günün ikinci yarısında sert eleştirilerden, hataların üzerine gitmekten uzak duralım.
 
5 Temmuz Salı hem Merkür hem de Mars burç değiştirecek. Düşünce ve iletişim şeklimizi etkileyen Merkür 19 Temmuz’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönemde iletişim şeklimiz daha hassas olacak. Karar verirken duygular ve mantık karışabileceğinden, objektif olmakta zorlanabiliriz. Merkür İkizler burcundayken düşünce tarzımız duygularımızla daha yüzeysel temas kuran bir tarzdaydı. Şimdi ise düşünürken hislerimizi odağımıza koyacağız.
Davranışlarımızı yönlendiren Mars ise 20 Ağustos’a kadar Boğa burcunda olacak. Emin olmadan adım atmak istemeyeceğimiz bu süreçte, maddi konulara ve güvenliğimizle ilgili alanlara yoğunlaşabiliriz. Harekete geçmek için fazla bekleyip fırsatları kaçırmamaya dikkat etmek önemli olacak.
 
6 Temmuz Çarşamba ilişkiler içinde uzlaşmanın aranabileceği bir gün. Başkalarına bu konuda yardım edebilir ya da onlardan yardım alabiliriz. Akşamüstü saatlerinde konuları abartmamaya dikkat edilmeli.
 
7 Temmuz Perşembe daha ılımlı bir gün. Özellikle akşam saatleri önemli konuşmalar ya da görüşmeler için uygun.
8 Temmuz Cuma egoyu ön planda tutmamaya özen gösterilmeli. Sindirim sistemine ve baş ağrılarına karşı da hassasiyetler olabilir.
9 Temmuz Cumartesi Kurban Bayramı’nın ilk günü. Öğle saatleri paylaşmayı, aileyle birlikte olmayı destekleyen açılar var. Gün genelinde konuştuklarımızda abartıya kaçmamaya, hiç kimseyi yargılamamaya dikkat etmek önemli olacak. Bilhassa ikili ilişkilerde daha hassas davranmakta fayda var. Şimdiden hepimizin Kurban Bayramı mübarek olsun. 
10 Temmuz Pazar ise daha hareketli ve bağımsız davranmak isteyeceğimiz bir gün. Yeni şeyler denemeye istekli olabiliriz. Akşamüstü riskli hareketlerden uzak durmak beklenmedik kaza ihtimallerini azaltabilir.
4 Temmuz haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Hafta başı işle ilgili görüşmelerde, yazışmalarda beklenmedik gelişmelerle karşılaşılabilir. Maddi konularda planlamalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizden destek alacaksınız. Hafta sonu ise ailenizle olan ilişkileriniz ön planda olacak.
YÜKSELEN BOĞA
Seyahatlerle ya da ticari konularla ilgili planlanandan farklı gelişen durumlar yaşanabilir.
Yakın arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle vakit geçirmek size iyi gelecek. Baş ağrılarına karşı daha duyarlı olacağınız bu hafta yeni fikirleri uygulamaya açık olacaksınız.
YÜKSELEN İKİZLER
Haftanın ilk günlerinde hesapta olmayan harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda tamamlamak istediğiniz işlerinizi halledebilirsiniz. Hafta sonu kendinizi daha rahat hissedeceksiniz fakat harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat edilmeli. 
YÜKSELEN YENGEÇ
Hafta başında rekabet içeren davranışlarla uğraşmak gerekebilir. Özellikle ilerleyemediğinizi düşündüğünüz alanlarda fikirlerinizi hayata geçirmeye istekli olacağınız bir hafta. İş hayatında da yargılayıcı tutumlardan uzak durun. Sosyal hayatınızın hareketleneceği günlerdesiniz.
YÜKSELEN ASLAN
Hafta başında arkadaşlarınızdan sağlıkla ilgili haberler alabilirsiniz. Onlara destek vereceksiniz. Psikolojinizi düzeltmeye daha istekli olacağınız bu hafta seyahatlerde bazı pürüzlerle karşılaşabilirsiniz. İşle ilgili konularda, iç sesinizi dinleyerek yaratıcı fikirler geliştirebilirsiniz.
YÜKSELEN BAŞAK
İşte ya da aşk hayatınızda umulmadık gelişmelerle haftaya başlayabilirsiniz. Seyahatler ya da uzaklarla ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta arkadaşlar arasında gerilimler de yaşanabilir. Hafta sonu yaratıcı fikirler geliştirilebilir fakat giderler konusunda gerçekçi olmaya dikkat edilmeli. 
YÜKSELEN TERAZİ
Haftanın ilk günleri uzaktaki akrabalarla ya da ticari konularla ilgili gelişmeler ön planda olacak. Giderler konusunda daha temkinli olmaya çalışılacak bu dönemde değerlendirebileceğiniz güzel fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde karşı tarafın fikrini dinlemeye özen gösterin. 
YÜKSELEN AKREP
Hafta başında yakın çevrenizden beklenmedik haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerde farklı düşünerek daha temkinli adımlar atma fırsatınız olacak. Sindirim sistemine dikkat edilmesi gereken bu hafta ilişkilerde daha pozitif hissedilecek.
YÜKSELEN YAY
Haftanın ilk günlerinde ikili ilişkilerle ya da ortak yürütülen işlerle ilgili umulmadık durumlar gelişebilir. Günlük hayatın hızlandığı, sorunlara düzen getirmek için efor harcanan bir hafta olacak. Çocuklarla ilgili önyargılı davranmamaya dikkat edilmeli. Hafta sonu sağlıkla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.
YÜKSELEN OĞLAK
Hafta başında sağlık konularında temkinli olunmalı. İkili ilişkilerle ilgili güzel haberler alınabilir. Ailenize destek vereceğiniz bu hafta abartıya kaçan sözlerden uzak durmaya dikkat edilmeli. Hafta sonu ise ilişkilerde daha bağımsız olmayı isteyebilirsiniz.
YÜKSELEN KOVA
Çocuklarla ya da aşk hayatıyla ilgili şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Gayrimenkullerle, evle ilgili yapılmak istenilenler için fırsat bulunabilir. İkili ilişkilerdeki sorunları da düzeltmek isteyeceksiniz. Hafta sonu ise çalışma hayatına dair düşüncelerde gerçekçiliği kaybetmemeye gayret edin.
YÜKSELEN BALIK
Hafta başında ailevi konularda planlanandan farklı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Daha çok yakın çevrenize odaklanacağınız bu hafta çocukların sağlığına da özen göstermek gerekebilir. Hafta sonu keyfi harcamaları abartmamaya dikkat edilmeli.
Hepimize keyifli bir hafta olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..