Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Temmuz '22

 
Kategori
Astroloji
 

11 Temmuz Haftası

11 Temmuz haftasının gündemini Oğlak Yeniayı belirleyecek. Hafta genelinde mantığımızla duygularımızın çatışmasını yaşayacağız. 
11 Temmuz Pazartesi sabah saatlerinde beklenmedik haberler alabiliriz. Gün genelinde farklı şeyler yapmak isteği ön planda olacak.
12 Temmuz Salı önemli iş ve görüşmelerimizi 12:00’den sonraya bırakmakta fayda var. Akşam saatlerinde ise enerjimiz yüksek olacak. Özellikle maddi konularda bazı planlar yapabiliriz.
13 Temmuz Çarşamba Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay, uzun zamandır zihnimizde olan konuların sert ve net sonuçlarıyla yüzleşmemize sebep olacak. Aslında 2020’nin ilk yarısında odaklandığımız konular gündeme gelecek. Detaylara takılıp ilerleyemiyorsak bu dolunay büyük resmi görmemizi sağlayacak nitelikte. İkili ilişkiler ve maddiyat üzerinden sınanacağız. Bazılarımız bu konularda uzun süredir aradığı cevapları bulurken, bazılarımız da hayal kırıklığı yaşayacak. Öncü burçlar (Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi) dolunaydan daha çok etki alacaklar.
14 Temmuz Perşembe yanılgıların, hayal kırıklıklarının yaşanabileceği bir gün. Bu yüzden karar verirken dikkatli olmak, çok yönlü düşünmeye çalışmak önemli.
15 Temmuz Cuma Ay Kova burcunda ilerlerken çevremizdeki olaylara, toplumsal konulara daha duyarlı yaklaşabiliriz. Akşamüstü saatlerinde kuralları daha çok sorgulamak, kısıtlanmaya tahammül edememe hali baskın.
16 Temmuz Cumartesi sabah saatleri mevcut işleri tamamlamak için daha uygun. Gün genelinde fikirlerimizle ön planda olmak isterken beklemediğimiz engellenmelerle karşılaşabiliriz. Maddi konularda da risk alınmaması önemli olacak.
17 Temmuz Pazar ise iç sesimizi dinleyebileceğimiz, ailemizle paylaşımlarımızın kuvvetli olacağı bir gün. İlham gerektiren uğraşlarda güzel sonuçlar alabiliriz. Hafta sonu içimize dönmek, sezgilerimize yönelmek bize iyi gelebilir.
11 Temmuz haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Hafta genelinde iş hayatınız ve sorumluluklarınız gündemde olacak. İleri dönük planlarınızla ilgili netleşmeler yaşayabilirsiniz. Atılacak imzalarda, verilecek sözlerde gerçekçi olmaya dikkat edilmeli. Hafta sonu ailevi konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.
YÜKSELEN BOĞA
Yurt dışı bağlantılı konuların, eğitimlerin ve seyahatlerin gündemde olacağı bu hafta finansal konularda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili bazı hayal kırıklıkları yaşanabilir. Hafta sonu ise sosyal hayatınız daha hareketli ve keyifli olacak.
YÜKSELEN İKİZLER
Krizli konuları neticelendireceğiniz bir hafta olacak. Hayatınıza istikrar getirecek önemli kararlar alabilirsiniz. İş hayatında ya da sorumluluklar konusunda objektif olmaya gayret edilmeli. Hafta sonu sağlıkla ilgili daha dikkatli olmak önemli. 
YÜKSELEN YENGEÇ
Hafta genelinde ikili ilişkiler ve ortak yürütülen işler ön planda olacak. Sıkıntı duyduğunuz konularda netleşmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda karar verirken gerçekçi olmaya gayret edin. Hafta sonu ise kendinizle ilgili yaratıcı fikirler geliştirebilirsiniz.
YÜKSELEN ASLAN
Sağlıkla ve günlük işleyişle ilgili konuların ön planda olacağı bu hafta sosyal çevrenizden destek alacaksınız. Finansal konularda yapacağınız planların gerçekçi olmasına özen gösterin. Hafta sonu ise sezgileriniz çok kuvvetli olacağından iç sesinize kulak verin.
YÜKSELEN BAŞAK
Hayattan keyif aldığınız alanlara yöneleceğiniz bu hafta çalışma hayatında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yine de iş hayatında rekabet içeren konularda dikkatli olmakta fayda var. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde mutlu hissedeceksiniz. Çalışma arkadaşlarıyla ilgili gerginlikler yaşanabilir.
YÜKSELEN TERAZİ
Hafta genelinde evle ve aileyle ilgili konular ön planda olacak. Aşka hayatında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Çalışma hayatında beklentilerin karşılanmaması hayal kırıklığı yaratabilir. Hafta sonu ise işle ilgili farklı, yaratıcı fikirler geliştirmek mümkün.
YÜKSELEN AKREP
Yakın çevrenin, kardeşlerin gündemde olacağı bu hafta ailevi konularda sorunlara kalıcı çözüm bulmak mümkün olacak. Aşk hayatında yanılgılara müsaitlik olduğundan temkinli olmakta fayda var. Hafta sonu iletişimde sakin kalmaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN YAY
Hafta genelinde maddi konular gündemde olacak. Borçların geri gelmesi, başlamış işlerle ilgili gelir elde etme söz konusu. İş birliği yapılan alanlarda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu ise aileyle vakit geçirmek iyi hissettirecek.
YÜKSELEN OĞLAK
Dolunayın etkisini yoğun olarak hissedeceğiniz bu hafta işle ve ilişkilerle ilgili önemli kararlar vereceksiniz. Çalışma ortamında yanıltıcı konuşmalarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Sağlık konusunda da daha temkinli davranılmalı.
YÜKSELEN KOVA
Hafta genelinde gizli kalmış konuların ortaya çıkışına, belirsiz süreçlerin netleşmesine şahit olabilirsiniz. Aşk hayatında önemli kararlar almanız mümkün. Sadece değerli hissetmek için gerçeklere gözünüzü kapamadığınızdan emin olun. Hafta sonu ise işle ilgili konularda daha rahat hissedeceksiniz.
YÜKSELEN BALIK
Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizin ön planda olacağı bu hafta evle, ebeveynlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gayrimenkullerle ya da ailevi konularda terslikler yaşanabilir. Hafta sonu aşk hayatında güzel gelişmeler gündemde. Gizli kalmasını istediğiniz konularda daha dikkatli olmakta fayda var.
Hepimize güzel bir hafta olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..