Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '22

 
Kategori
Astroloji
 

13 Temmuz Oğlak Dolunayı

Netleşme Zamanı
13 Temmuz Çarşamba, İstanbul saatiyle 21:37’de 2022’nin Dünya’ya en yakın mesafede gerçekleşecek ikinci dolunayı var. (İlki 14 Haziran’daki Yay Dolunayıydı)
Dolunaylar kapanış, tamamlanma enerjileri içerirler. Dünya’ya ne kadar yakın olurlarsa etkileri de o kadar kuvvetli olur.
Oğlak burcunda gerçekleşecek bu dolunay, uzun zamandır zihnimizde olan konuların sert ve net sonuçlarıyla yüzleşmemize sebep olacak. Aslında 2020’nin ilk yarısında odaklandığımız konular gündeme gelecek. Detaylara takılıp ilerleyemiyorsak, bu dolunay büyük resmi görmemizi sağlayacak nitelikte. 
Oğlak burcu sorumlulukları ve yapılanmayı ifade eder. Yok sayılan sorunların bir anda ortaya çıkışını yaşayabiliriz. Akılların oldukça karışacağı iki haftalık süreçte çevremizdekilerin ne yaptığını, ne söylediğini bilmiyor gibi hissedebiliriz. Duygularla değil mantıkla hareket etme isteği ağır basacak. Bireysel sorumluluğumuzu alarak vereceğimiz kararlar hayatımıza uzun vadeli çözümler getirebilir. Sadece adım atarken kendimizi kandırmadığımızdan emin olalım.
İkili ilişkiler oldukça gündemde olacak. Bazılarımız ilişkilerinde uzun süredir aradığı cevapları bulurken, bazılarımız da hayal kırıklığı yaşayacak.
6-12 Temmuz ve 4-10 Mart arasında doğanların yaratıcı fikirler geliştirmesi ve güzel haberler alması mümkün.
Sindirim sistemi ile ilgili hassasiyetler artabilir. Bu dönemde yiyip içtiklerimize, virüslere karşı daha dikkatli olmakta fayda var.
Ülkemizin dış ilişkilerde keskin kararlar alacağı bir dönem olacak. Sanat camiasından beklenmedik haberler gelebilir. Muhalefetle hükümet gerginliği bu dönemde artabilir. 
19 Temmuz civarında ekonomik süreçler zorlanacak. Sağlık ve sağlık çalışanları ile ilgili konular da ciddiyetini korumaya devam edecek.
Oğlak Dolunayından öncü burçlar (Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi) ve bilhassa 9-15 Ocak, 8-14 Nisan, 6-10 Temmuz ve 11-18 Ekim arasında doğanlar daha fazla etki alacaklar.
Bu dolunaydan yükselen burçlara göre alacağımız etkiler;
YÜKSELEN KOÇ
Kariyer hayatı ve üstlenilen sorumluluklar ön planda olacak. Duygusal davranmak yerine olaylara farklı çözümler getirmeyi tercih edeceksiniz. Sosyal ilişkilerin kuvvetli olacağı bu dönemde yanıltıcı haberlere, çarpıtılmış bilgilere dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BOĞA
İnançlar, eğitimler ve yurt dışı bağlantılı işler gündemde olacak. Kendinizle ilgili denemeyi düşündüğünüz konulara öncelik vereceksiniz. Maddi konularda atacağınız adımların olumlu geri dönüşleri olabilir. Fakat uzun vadeli planlarda gerçekçi karar vermeye dikkat edilmeli.
YÜKSELEN İKİZLER
Finansal konular ve sorunlu gördüğünüz olaylar ön planda olacak. Göze alınamayan riskleri aşma fırsatı bulabilirsiniz. Bakış açınızı değiştirmek size iyi gelecek. Seyahatler de gündemde olacak. Kendinizle ilgili vereceğiniz kararlarda gerçekçi olmaya gayret edilmesi gereken bir dönem.
YÜKSELEN YENGEÇ
İş birliği yapılan alanlar ve ikili ilişkiler gündemde olacak. Arkadaşlarınız olaylara farklı yaklaşmanıza yardımcı olabilir. Finansal konularda netleştirmek istediğiniz durumlara çözüm bulabilirsiniz. Elde olmayan gelişmeleri düşünerek risk almamaya gayret edilmeli.
YÜKSELEN ASLAN
Sağlık, çalışma hayatı ve evcil hayvanlar gündemde olacak. Dolunay korkularınızdan ya da bırakmak istediğiniz bir alışkanlıktan kurtulma şansı getiriyor. İkili ilişkilerin destekli olduğu bu dönemde arkadaşlarla gerginlikler yaşanabilir.
YÜKSELEN BAŞAK
Aşk hayatı ve çocuklar gündemde olacak. Gelecekle ilgili farklı planlar yapabileceğiniz bu dönemde kariyerinizde de önemli gelişmeler olabilir. İş hayatında dengeleri korumaya, imzalanan evraklarda daha dikkatli olmaya önem verilmeli.
YÜKSELEN TERAZİ
Aileyle ve gayrimenkullerle ilgili konular gündemde olacak. Bu dönemde işle ilgili sorunları bitirip ailenize önecelik verebilirsiniz. Seyahatlere ya da keyif aldığınız uğraşlara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.  Yurt dışı bağlantılı işlerde beklenilenden farklı gelişmeler yaşanabilir.
YÜKSELEN AKREP
Kardeşler, yakın çevre ilişkileri ve iletişim konuları gündemde olacak. İkili ilişkilerde farklı bakış açıları geliştirmek mümkün.  Bu dönemde aileden destek alacaksınız. Aşk hayatında ise beklentiler konusunda gerçekçi olmaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN YAY
Maddi konular ve değer verilen alanlar gündemde olacak. Sağlıkla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerde de istikrar sağlayıcı kararlar vermek mümkün. Fakat güvende olmak için gerçekçiliği kaçırmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN OĞLAK
Kişisel kararlarınızı gündeme getirecek bu dolunay özellikle ikili ilişkiler ya da ortaklıklı konularda netleşmenizi sağlayacak. Yaratıcılığınızın da destekli olduğu bu dönemde kazançlarınızda artış olabilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetler yaşanabilir.
YÜKSELEN KOVA
Oğlak dolunayı farkında olmadığınız durumları karşınıza çıkarabilir. Netleşmeyen konulara odaklanmanız gerekebilir. Farklı detaylar keşfedebilirsiniz. Aşk hayatınızda da bazı kararlar vereceksiniz. Karar verirken gerçekçi davrandığınızdan emin olmanız önemli.
YÜKSELEN BALIK
Gruplarla olan ilişkiler ve arkadaşlar gündemde olacak. Yaratıcı fikirler geliştirebilir, beklenmedik güzel haberler alabilirsiniz. Ailevi konularda yarım kalan işleri tamamlayacağınız bu dönemde ayakları yere basan kararlar verdiğinizden emin olmaya çalışın.
 
Hepimize kolaylıkla geçen bir dolunay süreci olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..