Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Eylül '09

 
Kategori
Futbol
 

4 x 4 = 12

4 x 4 = 12
 

Ligde 4. haftada sona erdi. İyi giden iki takımın düşüşleri gözlense de kazanmasını bildiler. Öncelikle bu futbolcularda ki bir haftalık düşüşün sebebi ne? Bunu maddeler halinde sıralayalım;

1-) Milli maç öncesi tüm futbolcuların kafası yapılacak krıtik Bosna-Hersek maçında

2-) Galatasaray, artık Ankaragücü ile birleşeceği için ligi öenmsemeyen Ankaraspor karşısına rehavet, Fenerbahçe ise, kendi evimde kazanırım düşüncesi ile rakibi küçümsedi.

3-) teknik adamların seçimleri yanlıştı. Rekart Arda’nın bu sene benimsediği forvet arkasından farklı yerde oynattı. Hazır olmayan bir Elano’yu geçen hafta attığı golden dolayı ilk 11’e aldı. Daum, sakatlıktan yeni çıkan Alex’i oynattı. Emre o görevi yerine getirirken Emre’yi biraz daha etkisiz pozisyonda oynattı.

Sonuç; Her iki takımda güçlü ve iyi kadroları var. Sonradan silkinme ile kendilerine geldiler ve milli takım arasını kayıpsız kapatmasını bildiler. İkinci yarıda ki oyunları ile maçı alan takımlarımız daha güçlü rakipler karşısında ve ilk yarıda pozisyonları değerlendiren rakipler karşısında zorlanma ihtimalleri var. Fakat şu bir gerçek bu iki takım bu sene çok can yakacak.

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..