Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '22

 
Kategori
Astroloji
 

5-11 Eylül Haftası

5 Eylül Pazartesi Aslan burcundaki Venüs, Başak burcuna geçecek ve 29 Eylül’e kadar bu burçta ilerleyecek. 11 Ağustos’tan beri duygularımızı rahat ortaya koyabilme ve eğlenceye düşkünlüğümüz daha fazlaydı. Venüs Başak burcundayken ise ilişkilerimizde coşkunluk arayışından ziyade mantık odaklı olacağız. Bize iyi gelenleri ve emek verilmiş davranışları tercih edeceğiz. Pazartesi akşamüstü saatlerinde fiziksel hareketlerimizde aceleci davranmamaya dikkat edelim.
6 Eylül Salı Ay Oğlak burcunda ilerlerken bir şeyleri yapılandırmaya, sorumluluklarımıza daha fazla odaklanacağız. Öğle saatleri yeni bir şeylere başlama, mevcut konulara yeni şekiller vermek için uygun olacak.
7 Eylül Çarşamba günün ikinci yarısı, eğitim ve ticaret konularında verimli değerlendirilebilir. Akşam saatleri çevremizle olan iletişimimizde güzel etkileşimler yakalayabiliriz. Sosyal hayatın hareketli olacağı, projeleri hayata geçirmenin rahat olacağı bir gün.
8 Eylül Perşembe önemli işlerimizi ve görüşmelerimizi sabah saatlerinde tamamlamaya gayret edelim. 
9 Eylül Cuma retro hareketine hazırlanan Merkür durağan konuma geçecek. Cuma ve cumartesi günleri bu konumda olacak Merkür retro hareketine 11 Eylül’de başlayacak. Durağan günler en az retro hareket kadar önemli olduğundan iletişimle ilgili aksamalar, sıkıntılar yaşanabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Cuma günü yaşamımızda korumak istediğimiz alanlarla ilgili eyleme geçmemizi destekleyecek bazı fikirler üretebilir ya da haberler alabiliriz.
10 Eylül Cumartesi Balık burcunda gerçekleşecek dolunay sebebiyle 10 gün boyunca duygusal ve hassas davranmaya yatkınlaşacağız. Aslında sezgilerimiz kuvvetlenecek ama iç sesimizi dinlemekle, gerçeklik sandığımız durumlar arasında kalabiliriz. Yine bu dönemde körü körüne bağlı olduğumuz durumlar ya da kişilerle ilgili beklenmedik şeyler öğrenmemiz mümkün. Finansal konularda ve ikili ilişkilerde ayaklarımızın yere sağlam bastığından emin olmak gerekecek. Cumartesi akşamı görülecek rüyaların hissettirdikleri de önemli yol gösteren olabilir.
11 Eylül Pazar ise Merkür geri hareketine başlayacak. 3 Ekim’e kadar devam edecek bu retro hareketinde, yeni başlangıçlardan ziyade es geçilmiş konuları tamamlamak önemli olacak. Mümkünse bu süreçte yeni bir teknolojik alet almamaya, önemli imzalar atmamaya dikkat edilmeli. 
5 Eylül haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Venüs’ün Başak burcuna geçiyle günlük hayatınızda veya sağlık konularında daha rahat bir akış başlayacak. İş arkadaşlarınızla olan sosyalliğiniz artabilir. Hafta sonuna doğru dolunay etkilerini almaya başlayacaksınız. İkili ilişkilerinizde görmezden geldiğiniz konuları abartılı tepkilerden kaçınarak çözme fırsatınız olabilir. Merkür retrosu sizleri daha çok ortaklıklar ve ilişkiler konularına odaklayacak.
YÜKSELEN BOĞA
Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde ya da yeteneklerinizi ortaya koyma yönünde güzel bir akış başlayacak. Hafta içinde işle ilgili konularda daha aktif olacaksınız. Balık Dolunayı ile sosyal çevrenizi biraz sorgulayabilirsiniz. İleri dönük planlarınızla ilgili fırsatlarla karşılaşmanız da olası. Merkür retrosu ise sizlerin gündemine daha çok çalışma ortamınızı ve sağlığınızla ilgili konuları getirecek.
YÜKSELEN İKİZLER
Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle aile içindeki ilişkilerin ya da evinizle ilgili konuların aktifleşeceği bir dönem başlayacak. Hafta içinde seyahatlerinizde, aşk hayatınızda ya da istediğiniz bir şeyle uğraşabilme konusunda rahat bir akış olacak. Balık Dolunayı kariyer hayatınız ve sorumluluklarınızı gündeme getirecek. Merkür retrosu ise eski aşkları veya çocuklarınızla ilgili geçmiş konuları önünüze düşürebilir.
YÜKSELEN YENGEÇ
Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle yakın çevrenizle olan ilişkileriniz daha aktif olacak. İletişim kurarken daha yumuşak ama destek veren bir tarzı tercih edeceksiniz. Hafta içinde aile içindeki sorunları çözümlemek, evle ilgili yarım kalmış işleri tamamlamak mümkün. Balık Dolunayı hayata bakışınızı, inançlarınızı sorgulamanıza sebep olabilir. Merkür retrosu ise gayrimenkullerle ya da ebeveynlerinizle ilgili konuları gündeminize getirecek.
YÜKSELEN ASLAN
Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle maddi girişimlerinizde ve kendinizi değerli hissetmek için atacağınız adımlarda aktifleşeceksiniz. Hafta içinde fikirlerinizi hayata geçirmek için arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Balık Dolunayı finansal konuları gündeme getirecek. İşinizle ilgili yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Merkür retrosu ise yakın çevrenizle olan ilişkilerinize ya da iletişim aletleriyle ilgili sorunlara odaklanmanıza sebep olabilir.
YÜKSELEN BAŞAK
Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle kendinizi daha ön planda hissedeceğiniz, fiziksel değişimler isteyeceğiniz bir dönem başlıyor. Hafta içinde işinizi kazanca çevirme konusunda daha şanslı olacaksınız. Balık Dolunayı ikili ilişkilerinizi, partnerinizle ilgili durumları gündeme getirecek. Merkür retrosu ise finansal alanda eski pürüzlü konularla uğraşmaya ve kendi değerinizi sorgulatacak olayların yaşanmasına sebep olabilir.
YÜKSELEN TERAZİ
Venüs’ün Başak burcu geçişi, sosyalleşmek yerine daha içe dönmeyi tercih edeceğiniz bir dönem olacak. Bitirilmesi gereken ilişkileri de bitirebilirsiniz. Hafta içinde kendinizle ilgili düşüncelerinizi hayata geçirmekte, seyahatle ilgili konularda destekli olacaksınız. Balık Dolunayı çalışma hayatınızı ve sağlığınızı gündeme getirecek. Merkür retrosu ise kendinizle ilgili düşünmenize, geçmiş kararlarınızı sorgulamanıza sebep olacak.
YÜKSELEN AKREP
Venüs’ün Başak burcu geçişi sosyal hayatınızı hareketlendirecek. Yeni gruplara dahil olabilirsiniz. Hafta içinde sizi rahatsız eden durumları, krizli konuları çözümlemeniz mümkün. Balık Dolunayı aşk hayatınızda bazı tamamlanmalara sebep olacak. Bu tamamlanmalar yeni fırsatları da beraberinde getirebilir. Merkür retrosu ise geri plana itilen konuları, gizli kalmış noktaları gündeme getirecek.
YÜKSELEN YAY
Venüs’ün Başak burcu geçişinde toplum önünde ve iş hayatınızda daha aktif olacaksınız. Hafta içinde gruplar içinde verimli işbirlikleri yapabilir, ikili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Balık Dolunayı ebeveynleriniz ve evinizle ilgili konuları gündeme getirecek. İşle ilgili ciddi riskler almamaya dikkat edilmeli. Merkür retrosu ise eski arkadaşlarınızla irtibat kurmanıza ya da arkadaşlarınızla ilgili geçmiş sorunlu konuların açılmasına sebep olabilir.
YÜKSELEN OĞLAK
Venüs’ün Başak burcu geçişinde seyahatlere, yurt dışıyla ilgili konulara ve eğitimlere daha çok vakit ayırmak isteyeceksiniz. Hafta içinde işinizle, kazançlarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Balık Dolunayı düşüncelerinizle duygularınız arasında kalmanıza sebep olacak. Sezgileriniz dinleyerek yaratıcı çözümler geliştirebilirsiniz. Merkür retrosu ise iş hayatında eksik kalmış konuları gündeminize getirebilir.
YÜKSELEN KOVA
Venüs’ün Başak burcu geçişi sizlere başkalarından gelen kaynaklar yönünden destek verecek. Uzun zamandır alamadığınız borçlar geri dönebilir. Hafta içinde çocuklarla, eğitimle ya da aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Balık Dolunayı maddi konularda bazı netleşmelere sebep olacak. Yakın çevrenizle olan iletişimde sorunlar çıkabilir. Merkür retrosu ise ticari veya hukuki konularda bazı pürüzleri gündeme getirebileceğinden dikkatli olmakta fayda var.
YÜKSELEN BALIK
Venüs’ün Başak burcu geçişi sizlerin ikili ilişkilerde daha aktif olmanıza sebep olacak. Ortak yürüttüğünüz işlerden de daha çok kazanç elde edebilirsiniz. Hafta içinde gayrimenkullerle ilgili konuları halledebilir, ailenizden destek alabilirsiniz. Balık Dolunayı kendinizle ilgili bazı kararlarda netleşmek zorunda kalacağınız olayları gündeminize getirecek. Merkür retrosunda ise finansal konulara odaklanmanız gerekebilir.
Hepimize farkındalıklı bir hafta olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..