Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '22

 
Kategori
Astroloji
 

29 Ağustos-4 Eylül Haftası

Yeniay etkilerini hissetmeye devam edeceğimiz 29 Ağustos haftasını oldukça enerjik geçireceğiz. Hatta harcamaları, iletişimi, lüksü abartmaya eğilimli olabiliriz.
29 Ağustos Pazartesi önemli görüşmelerimizi ve işlerimizi 12:45 sonrasına bırakmak, bu saate kadar eksik konuları tamamlamak daha iyi verim almamıza yardımcı olabilir.
30 Ağustos Salı odağımız daha çok ilişkiler üzerinde olacak. Gereğinden fazla iyimser olmamaya dikkat edilmeli. Sindirim sistemi sorunlarına yatkınlık olacağından, yeme içme konusunda da aşırıya kaçmamakta fayda var.
31 Ağustos Çarşamba hem finansal konularda hem de ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşayabiliriz. Ciddi kararları bugün almamaya dikkat edelim. Önemli işlerimizi de sabah saatlerinde halledebiliriz.
1 Eylül Perşembe girişim yapmaya, bir şeyler öğrenmeye ve flört etmeye yatkın olacağız. Gün genelinde Ay Akrep burcunda ilerleyeceğinden dürtülerimiz kadar sezgilerimiz de kuvvetli olacak. Özellikle öğle saatlerinde fırsatları daha rahat değerlendirebiliriz.
2 Eylül Cuma düşünceleri hayata geçirme isteğimiz yoğunlaşacak. Fakat düşüncelerimizle inandıklarımızın birbirine ters düşmesi, bu sebeple yanılgıyla adım atmak mümkün olabilir. Acele etmeden hareket edilmesi gereken bir gün. Para piyasalarında manipülasyonlar, ilişkilerde kıskançlık sebepli gerginlikler de yaşanabilir.
Hafta sonu ise Ay Yay burcunda ilerleyecek. Gezmek, spor yapmak, bir şeyler öğrenmek önceliğimiz olacak. Özellikle Pazar öğle saatleri ilgilendiğimiz konulardan daha net sonuçlar alabiliriz.
29 Ağustos haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Hareketli geçecek bu hafta koşturmalara dalıp sağlığınızı ihmal etmeyin. İletişimde, tanıtım faaliyetlerinde ve ticarette aktif olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha işbirlikçi davranmaya özen gösterin. Kısa seyahatler gündemde olabilir.   
YÜKSELEN BOĞA
Hafta başında kendinizi ifade ederken zorlanacağınız durumlar olabilir. Hafta genelinde ise kazançlarınıza, yeteneklerinize odaklanacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Karar verirken maneviyat, inançlarınıza ağır basacak.
YÜKSELEN İKİZLER
Kararlarınızı eyleme geçireceğiniz bir hafta. Sosyal hayatınız hareketli olacak, yeni gruplara girebilirsiniz. Yakın çevrenizle beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ön plana çıkarmak, aşk hayatında güzel gelişmeler olması mümkün.
YÜKSELEN YENGEÇ
Sizlerin harekete geçmekte, iletişim konularında ön planda olmakta biraz daha zorlanacağınız bir hafta. İş hayatına odaklı olup, buralarda yeni kazanç fırsatları yaratmaya çalışacaksınız. Bu arada ailenize de vakit ayırmak isteyip arada kalabilirsiniz.
YÜKSELEN ASLAN
Hedeflerinize odaklanacağınız, bu konuda arkadaşlarınızdan da destek alacağınız bir hafta. Eğitimlerle, kısa seyahatlerle ve iletişimle ilgili hareket olacak. Maddi konularda yanılgıya düşmemeye gayret edin. Karar verirken de daha mantık tarafında kalmaya özen gösterin.
YÜKSELEN BAŞAK
İş hayatınızın ve toplum önündeki duruşunuzun öne çıkacağı bir hafta. Gelirlerinizi arttırmakla ilgili görüşmeler, konuşmalar mümkün. Başka kaynaklardan yararlanabilirsiniz. Abartılı sözler vermemeye, harcamaları dengede tutmaya dikkat edilmeli. 
YÜKSELEN TERAZİ
Bu hafta özellikle ikili ilişkilerde sizin dışınızda gelişen olayları çözümleme fırsatı bulabilirsiniz. Kendinizi daha net ifade edip, fikirlerinizi ortaya koyabileceksiniz. Seyahatlerle, yurt dışı bağlantılı işlerle veya akademik süreçlerle ilgili fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz.
YÜKSELEN AKREP
Sosyal hayatın etkin olduğu bu hafta iş arkadaşlarınızla ilgili beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Korkularınızla yüzleşmek, bunun için başkalarından yardım almak mümkün. Sağlıkla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Aşk hayatında yanılgılara karşı dikkatli olunmalı.
YÜKSELEN YAY
Kariyer hayatınızdaki gelişmelere ek olarak bu hafta ikili ilişkilere odaklanacaksınız. Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. İleri dönük planlar geliştirmek, gruplar içinde etkin olmak mümkün. Harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN OĞLAK
Hayata daha iyimser bakacağınız bu hafta günlük akışınız hareketli olacak. Hem işinize hem de ailenize vakit ayırmaya çalışacaksınız. İş görüşmeleri, yeni fikirler üretmek gündemde. Özellikle internet üzerinden yapılan harcamalar konusunda aşırıya kaçmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN KOVA
Maddi konularda yeni yapılanmalara giderken kendinizi, yeteneklerinizi ortaya koymanızın mümkün olacağı bir hafta. Yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebilir, yaratıcı düşünceler üretebilirsiniz. Karar verirken mantık duygu dengesini kurmaya gayret edin.
YÜKSELEN BALIK
İkili ilişkilere odaklanırken aile ve ev için daha fazla efor sarf edeceğiniz bir hafta. Eviniz ya da ebeveynleriniz için harcama yapabilirsiniz. Krizli konulara çözüm bulmak adına girişimleriniz olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili beklenmedik konuların gündeme gelmesi mümkün.
Hepimize keyifli bir hafta olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..