Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ağustos '22

 
Kategori
Astroloji
 

27 Ağustos Başak Yeniayı

Düzen için önce kaos
27 Ağustos Cumartesi İstanbul saatiyle 11:17’de Başak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeni farkındalıkları tetikleyen yeniaylar başlangıçları ifade eder. Bu yeniayın sonuçlarını Eylül’ün ilk yarısında ve sonra da Kasım ayının ikinci yarısında göreceğiz.
Değişken nitelik kadar sabit niteliğin de etkin olması, değişen şartlara göre hareket ederken istikrar ve güven arayışından kopmayacağımızı anlatıyor.
Mars’ın etkin rolü sebebiyle uzun vadede gitmemiz gereken yönü görebilmemiz için bazı çarpıcı olaylarla karşılaşabiliriz. Ani karar vermek yerine Başak doğasında analiz ederek hareket etmek bu yeniayın kilit noktası olacak. Atacağımız adımları akıl süzgecinden geçirmek bize Eylül ayını daha rahat geçirme şansı verecek. Eğer Mars’ın kontrolsüz enerjisine kapılırsak da krizlerle, kazalarla ve dengesiz kararlarla uğraşmak zorunda kalabiliriz.
Başak burcu sağlık ve hizmet sektörünü, detaylarla uğraşmayı, düzeni, beslenmeyi ve tarımı ifade eder. Yeniay döneminde bu konularla ilgili bazı sorunlar gündemde olacak. 
İki hafta boyunca sağlık sektörüyle ve kamuyla ilgili sürekli gizli saklı işlerden bahsedebiliriz.
Yeniayın yükseleninin Akrep burcu olması bu dönemde finansal konularla ve krizli durumlarla ilgilenmemiz gerekeceğini de gösteriyor. Karşılaşacağımız olaylarda, detayları gözden kaçırmadan ilerlersek krizi fırsata çevirmek mümkün olabilir.
Sindirim sisteminde, akciğerlerde, ellerde ve kollarda hassasiyet olabilir. 
Değişken burçlar (Başak, Yay, Balık, İkizler), özellikle de (24-30 Ağustos, 23-29 Kasım, 20-26 Şubat, 22-28 Mayıs doğumluar ve değişken burçların 4 derece civarında önemli vurguları olanlar daha fazla etki alacaklar.
Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Çalışma ortamınızla, beslenme şeklinizle ya da sağlığınızla ilgili bazı düzenlemeler gündemde olacak. Acele karar vermemeye, trafikte tedbirli davranmaya gayret edin. Bu dönemde yaşamdan keyif alamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir.
YÜKSELEN BOĞA
Yaratıcılığınızın, aşk hayatınızın ya da çocuklarınızın gündemde olacağı yeniay sürecinde finansal konularla da uğraşmanız mümkün. Tedbiri elden bırakmazsanız çalışma hayatındaki rekabetleri fırsata dönüştürebilirsiniz. Bu dönemde kendinizi işinizle aile hayatınız arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. 
YÜKSELEN İKİZLER
Yaşadığınız yerin ya da ailevi konuların gündemde olacağı bu yeniayda sağlığınıza daha fazla dikkat edin. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir. Seyahatlerle ya da eğitim süreçleriyle ilgili aksaklıklar yaşanabileceğinden tedbirli davranmaya gayret edilmeli.
YÜKSELEN YENGEÇ
Eğitimlerle, kardeşlerle ve iletişimle ilgili konulara sosyal çevrenizin desteği ile düzen getireceğiniz bir dönem. Gizli düşmanlıklarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Evinizle ilgili tamamlamak istediğiniz konulara odaklanacaksınız. Finansal konularda ise olaylar planladığınız gibi gitmeyebilir. 
YÜKSELEN ASLAN
Yeteneklerinizi kazanca çevirmeye odaklanacağınız bir yeniay süreci. Girişimleriniz iş hayatınızı destekleyecek nitelikte. Sosyalliğinizin artacağı bu dönemde gruplar içinde ani çıkış yapmamaya dikkat edin. İkili ilişkilerde kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.
YÜKSELEN BAŞAK
Bireysel kararların ön planda olacağı bu yeniay sizleri oldukça etkileyecek. İş hayatınızla ilgili ihtiyatlı davranmak, yeteneklerinizi ortaya koyabilme şansını yaratabilir. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bu dönemde duygularınızı göstermekte zorlanabilirsiniz.
YÜKSELEN TERAZİ
Sizin dışınızda gelişen olayların sonuçlarını toparlamaya çalışacağınız bir dönem. Uzun yolculuklarda, yurt dışıyla ilgili konularda daha temkinli olunmalı. Kendinizi, görüşlerinizi rahat ortaya koyabileceksiniz. Maddi konularda beklenmedik pürüzler çıkabilir.
YÜKSELEN AKREP
Sosyal hayatın hareketlendiği, yeni tanışmaların ön planda olduğu bir dönem. Borçlar, ödemeler sizi zorlayabilir. Fakat krizli konuları çözüme ulaştıracaksınız. İkili ilişkilerde ise üstlenilen sorumluluklarda sıkıntı yaşanması mümkün.
YÜKSELEN YAY
İş hayatınıza düzen getirecek yeni adımlar atabileceğiniz bu yeniayda işbirliği gerektiren konularda ani çıkışlar yapmamaya dikkat edilmeli. Arkadaşlarınızdan destek alacaksınız. Ticari konularda da baskı altında hissedebilirsiniz.
YÜKSELEN OĞLAK
Yurt dışı bağlantılı işlerde ya da eğitim konularında yeniden planlama yapmanız gerekebilir. Günlük akışınızda da bazı aksilikler gündeme gelebilir. Yeni fikirler, anlaşmalar çalışma hayatınıza hareket getirecek. Gelir gider dengesine dikkat edilmeli.
YÜKSELEN KOVA
Finansal konularla ilgili yeni yapılanmaların olacağı bir dönem. Aşk hayatınızda ve çocuklarla ilgili konularda ani karar vermemeye dikkat edin. Keyifli seyahatler gündeminizde olabilir. İkili ilişkilerinizde ise hissedilenlerin rahatça ifade edilememesi yaşanabilir.
YÜKSELEN BALIK
Evliliklerde, ortaklıklarda yeni kararlar alınacak bir yeniay. Ebeveynlerle ya da evle ilgili konularla ilgilenmek gerekebilir. Aile içindeki sorunları sakinliği kaybetmeden çözmeye gidilmeli. İş hayatındaki iletişimde de net olmaya özen gösterilmeli.
 
Hepimize dengeleri bulacağımız yeni başlangıçlar olması dileğiyle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..